• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
سلام دوستان به شدت توصیه میکنم در صورتی که به نقطه سر به سر رسیدید خروج بزنید به هیچ وجه احازه ندید بازیتون بدن این بورس مسخره و بی در و پیکر که سگ دیگه توش صاحب خودشو نمیشناسه دیگه جایی واسه موندن نیس مردم رو مسخره ی دست خودشون کردن و هر دفعه با یه مسخره بازی و جو بیخودی قصد دارن به زور ملت رو تو این خراب شده نگه دارن اینا هیچ وقت دلشون به حال ملت نسوخته این مصوبه جدید هم دستشون رو بیشتر باز میزاره تا راحت تر از مردم دزدی کنن و نوسان بگیرن با این وضعیت بودجه ای که سال دیگه این کشور داره به هیچ وجه اینده ی خوبی در انتظار بورس ایران نخواهد بود کسی خیلی زرنگ باشه بتونه سر به سر شه یا با ضرر کمی بیاد بیرون واقعا بردشو کرده و باید بهش تبریک گفت توی هر گروه و کانال بورسی هم هستید خارج بشید چون اینها اکثرا ادمیناشون دستشون تو دست همه و اکثرشون از خود حقوقی ها و بدنه ی دولت هستن و ملت رو بازی میدن فاتحه ی این بورس دستوری رو باید تا چن سال دیگه خوند

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
چهار تصمیم جدید شورای عالی #بورس

دامنه نوسان نامتقارن و از ۲- تا ۶+ تغییر خواهد کرد و تغییرات حجم مبنا در اختیار سازمان بورس قرار گرفت.
الزام انتشار اوراق تبعی برای همه ناشران و افزایش ضریب اعتبارات به ۶۰ درصد چهار نتیجه جلسه شورای عالی بورس است.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
باور بفرمایید اینم یک کلک دیگه برای نگهداشتن ملت تو بورسه
2 به 6 چه مزیتی نسبت به 1 به 5 داره
امسال تا دیدن ملت حمله ور شدن خرید سهام کردن از 500 هزار که جیبشون خوب پر شه
بعد اومدن داستان دو تایمی در بورس
ولی به حال منه سهام چه توفقی کرد ؟ یکی توضیح بده

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
#حق_تقدم_ها_و_اطلاعات_قیمت_زمان
"نمادهای Bold شده بورسی هستند و نوسان 10% دارند ، کلیه حق تقدم ها بدون حجم مبنا می باشند"

✔️ستون (محاسبه سود / زیان) نشان میدهد شما در صورت خرید حق تقدم و واریز 100 تومان مبلغ اسمی ، با توجه به قیمت فعلی نماد اصلی چه میزان سود خواهید کرد"
توجه داشته باشید این محاسبه تئوریک قیمت است و به شرط اینکه حق تقدم شما به سهم تبدیل شود و قیمت نماد اصلی در این سطح باشد چنین سودی خواهید برد.

1612633947154.png

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
محمدرضوانی‌فر، مدیرعامل شستا:

✔️پس از بارگذاری پیش‌بینی سود شرکت‌های بورسی شستا، امروز هلدینگ سیمانی پیش‌بینی سودخالص تجمیعی شرکت‌های مدیریتی خود را منتشر می‌کند. رشد سود خالص تجمیعی۲.۲برابر سال قبل بوده و از ۱۲۵۰میلیارد به ۲۷۰۰میلیارد تومان افزایش یافته است.

1612634105890.png

l.a.noir

Registered User
لایک‌ها
309
باور بفرمایید اینم یک کلک دیگه برای نگهداشتن ملت تو بورسه
2 به 6 چه مزیتی نسبت به 1 به 5 داره
امسال تا دیدن ملت حمله ور شدن خرید سهام کردن از 500 هزار که جیبشون خوب پر شه
بعد اومدن داستان دو تایمی در بورس
ولی به حال منه سهام چه توفقی کرد ؟ یکی توضیح بده
عملا دارن دوره نزولی بورس رو زیادی طولش میدن مگر فکر دیگه ای داشته باشن

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
نکات مثبت طرح
سهام دار خرد بیشتر اعتماد میکنه شاید ورود پول حقیقی
دامنه نوسان از ۱۰ میاد رو ۸ منهای ۱.۵ درصد کارگزاری میمونه ۶.۵ درصد نوسانگیر براش نمیصرفه بخواد ریسک کنه و گیر بیفته
قیمت پایانی و اخرین معامله میتونه به هم نزدیک بشه چون حجم مبنا متغییره در سهمهای کوچک
ریسک در سهمهایی با نقد شوندگی بالا کم میشه
و اما تنها نکته منفی این طرح در صورت عدم حمایت حقوقی گیر افتادن در صف

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
خیلی مسخرس توی کارگزاری اگاه واسه عرضه اولیه کزغال درخواست داده بودم واسه من خریداری نشده بود زنگ زدم به کارگزاری میگن توی اون تایمی که شما سفارش زدی کلا سیستم بورس قطع بوده و خرید نشده میگم خب به من چه چطور قطع بوده که من تونستم ثبت سفارش کنم اصلا تو اون تایم قطع بود صبحش که درست بوده سفارش هم ثبت شده چطور نخریدید قطع بود یه پیام میدادید که سیستم قطعه و سفارشتون ثبت نشده تا من دوباره ثبت کنم من که علم غیب ندارم که سیستم بورس تو اون لحظه قطع بوده اگه واقعا قطع بود اصلا نباید ثبت سفارش میشد دراومده میگه واسه خیلیا این اتفاق واسه این عرضه اولیه افتاده و خیلیا نتوستن ثبت کنن و واسشون خریداری نشده فقط چرت و پرت داشت تحویل میداد حالا ببینید دیگه علنی دارن رو همین عرضه اولیه ها هم دزدی میکنن ثبت سفارش میزنی واست نمیخره پولتو برگشت میزنه واسه خیلیا طبق گفته خودشون رو این عرضه اولیه این اتفاق افتاده بعد که زنگ میزنی ازشون سوال میپرسی چرت و پرت تحویلت میدن تو روز روشن دارن دزدی میکنن خودشون عرضه ها رو درو میکنن و همشو میشکن بالا بعد چرت و پرت تحویل بقیه میدن

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
همونطور که در زمینه موفقیت کسب و کار هیچکدوم از روش های بزرگانی مثل انتونی رابینز-برایان تریسی-هاردی و .... تو ایران جو.اب نمیده و هیچکدوم افراد موفق تو ایران اصلا اسم این کتابا هم به گوششون نرسیده و روش های این کتب رو نمیدونند،در زمینه ی بورس هم هیچکدوم این دزدای سرمایه مردم تو بورس اکثرشون تو عمرشون یه کتاب یا جمله ای از وارن بافت نخوندند.دوست گرامی این چیزا تو بازار ایران جواب نمیده چون مملکت برای دزدهاست.
99 درصد افراد موفق تو ایران اصلا نه وارن بافت میشناسن نه برایان تریسی نه انونی رابینز!!!!نه کتابی در این زمینه ها خوندند-----برعکسش هم هست 99 درصد افرادی که کتب وارن بافت و انتونی رابینز و اینا خوندند و به کار بردند، تا خرخره تو باتلاق هستند
سلام و عرض ادب
تقریبا اکثر دوستان و افراد از وضعیت حال حاضر اطلاع دارند

اگر خیلی مدعی بورس هستید راه حل ارائه کنید و الی همگی در انتقاد کردن پرفسور هستیم

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
1612637914974.png

محسن بیگلربیگی از اعضای ستاد روحانی و بدون هیچ رزومه و سابقه ی مرتبط از طرف شرکت پتروشیمی فن آوران به عنوان عضو هیئت مدیره پتروشیمی غدیر(زیر مجموعه شستا) اضافه شده....جالبه بدونید سابقه درخشان ایشون حبس و زندان بود و آزاد شده!خدا به داد سهامداران شستا و شرکتهاش برسه که هاپولی نشن!

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
با اخبار دیروز بازار سرسبز و گل و بلبلی رو شاهد هستیم :D
بعضی حقوقی ها اول بازار خرید زدن.
ببینیم کی شروع به فروش میکنن.

اینم یکی از خبرای تاثیرگذار دیروز :D

فایل های ضمیمه

• 20210207_090743.jpg
    20210207_090743.jpg
    279.5 KB · نمایش ها: 39
Last edited:

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
یعنی یکی خبر داشت با خرید سهم از -5 دیروز میتونست تا +5 بفروشه و کلی سود به جیب بزنه
بعد بگین بورس جای بدیه

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
بازارگردان ها امروز اجازه ی فروش ندارن ولی روزهای آینده در قیمت های بالاتر اجازه ی فروش پیدا میکنن حواستون باشه هیجانی خرید نکنید این دولت بیشرف ترسیده که چون چن روز دیگه 22 بهمن هس مردم تو 22 بهمن بیان تظاهرات کنن واسه بورس فردا هم جلو در مجلس تجمع بزرگی مردم میخاستن بکنن باید تو روزی که بازار مثبته مردم بریزن جلو در مجلس تا اقایون حساب کار دستشون بیاد بهرحال این دولت هم خوب میدونه چیکار کنه دو روز مثبت میکنه و یه نوسان خوب از ملت میگیره باز اوار رو روی سر ملت خراب میکنن مردم هم متاسفانه فراموش کار هستن و این همه همه مدلی این دولت بازیشون داده باز یه عده جوگیر میشن و توهم شاخص دو میلیونی برشون میداره 22 بهمن که تموم شد باز همون آش و همون کاسه اس احتمال داره تا 21 بهمن بازار همینطور صعودی باشه بخاطر سیاست هم که شده که بنظر من فرصت خروجه واسه کسایی که سر به سر میشن

بالا