• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
نمیخوام حرف زیادی بزنم ولی ...
قبلا گفتم ، بازم میگم
هرکس نمیتونه یا با بازار مشکل داره یا فکر میکنه یسری آدم میخوان جیبشون رو بزنن و خلاصه از این حرفای عام و کف خیابونی ...
خیلی راحت امروز یا فردا بفروشه ، از بازار خارج بشه
واس هیشکی فرش قرمز پهن نشده ...

بورس همینه ، تغییر نمیکنه ، باهاش مشکل داری ، باید بفروشی و خارج بشی !
جات اینجا نیست ;)
اگه فکر میکنی این بازار اصلا تحلیل پذیر نیست و دیمیه ، جات اینجا نیست ...
ضرر کردی یا سودکردی به کسی مربوط نیست، مشکل خودته . یا مشکل رو قبول میکنی و بقیه سرمایت رو نجات میدی یا قبولش نمیکنی و کل سرمایه رو به علاوه اعصاب و روانت رو از دست میدی و این هم یه عقده جدید میشه ...

توی همون کاری که تخصصش رو دارید و میدونید بهتره سرمایه گذاری بکند و مطمئن باشید این بازار به خاطر پول توی جیب شماها ، تله گذاری نشده :D

تصمیم رو درست و حسابی بگیرید که باز از فردا به زمینو زمان غر نزنید

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
قبلا گفتم ، بازم میگم
هرکس نمیتونه یا با بازار مشکل داره یا فکر میکنه یسری آدم میخوان جیبشون رو بزنن و خلاصه از این حرفای عام و کف خیابونی ...

جات اینجا نیست ;)
ضرر کردی یا سودکردی به کسی مربوط نیست، مشکل خودته . یا مشکل رو قبول میکنی و بقیه سرمایت رو نجات میدی یا قبولش نمیکنی و کل سرمایه رو به علاوه اعصاب و روانت رو از دست میدی و این هم یه عقده جدید میشه ...

توی همون کاری که تخصصش رو دارید و میدونید بهتره سرمایه گذاری بکند و مطمئن باشید این بازار به خاطر پول توی جیب شماها ، تله گذاری نشده :D

بازار بدی نیست در کل ولی اگه رانت اطلاعاتی داشته باشی نور الانور میشه

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
خبر موثر؛

✅ سود سپرده های سرمایه گذاری مردم در بانک ها کاهش یافت.

براساس اطلاعاتی که با مراجعه به شعب چند بانک به دست آمده است سود سپرده های بانکی کاهش یافت. بانک ملی سود سپرده های یک ساله برای مبالغ بالای صد میلیون تومان را از ۱۸ درصد به ۱۶ درصد کاهش داد و برای سپرده های دو ساله سود سالانه ۱۸ درصد را تعیین کرده است. . بانک سپه (انصار سابق) سود سپرده های یک ساله را از ۲۰ درصد به ۱۸ درصد کاهش داده است. سپرده گنجینه بانک سپه نیز سود سالانه سرمایه گذاری مردم را از ۲۰ درصد به ۱۵ درصد کاهش داده است.

❌ از ابتدای امسال با توجه به تورم بالا در کشور بانک ها با روش های مختلف سودهای سپرده گذاری سالانه را حتی بیش از ۲۰ درصد اعلام می کردند که با رکود در کشور این روند متوقف شد.

@IranCarsNews

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
سلام و عرض ادب
تقریبا اکثر دوستان و افراد از وضعیت حال حاضر اطلاع دارند

اگر خیلی مدعی بورس هستید راه حل ارائه کنید و الی همگی در انتقاد کردن پرفسور هستیم
راه حل خیلی ساده هست و همه هم میدونند!دزدان باید بروند ؟آیا شدنیه؟مسلما خیر.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
خیلی مسخرس توی کارگزاری اگاه واسه عرضه اولیه کزغال درخواست داده بودم واسه من خریداری نشده بود زنگ زدم به کارگزاری میگن توی اون تایمی که شما سفارش زدی کلا سیستم بورس قطع بوده و خرید نشده میگم خب به من چه چطور قطع بوده که من تونستم ثبت سفارش کنم اصلا تو اون تایم قطع بود صبحش که درست بوده سفارش هم ثبت شده چطور نخریدید قطع بود یه پیام میدادید که سیستم قطعه و سفارشتون ثبت نشده تا من دوباره ثبت کنم من که علم غیب ندارم که سیستم بورس تو اون لحظه قطع بوده اگه واقعا قطع بود اصلا نباید ثبت سفارش میشد دراومده میگه واسه خیلیا این اتفاق واسه این عرضه اولیه افتاده و خیلیا نتوستن ثبت کنن و واسشون خریداری نشده فقط چرت و پرت داشت تحویل میداد حالا ببینید دیگه علنی دارن رو همین عرضه اولیه ها هم دزدی میکنن ثبت سفارش میزنی واست نمیخره پولتو برگشت میزنه واسه خیلیا طبق گفته خودشون رو این عرضه اولیه این اتفاق افتاده بعد که زنگ میزنی ازشون سوال میپرسی چرت و پرت تحویلت میدن تو روز روشن دارن دزدی میکنن خودشون عرضه ها رو درو میکنن و همشو میشکن بالا بعد چرت و پرت تحویل بقیه میدن
بیشترین نوسانگیری از بازار و چپاول و غارت سرمایه مردم رو همین کارگزاری ها از طریق صندوق های سرمایه گذاری انجام میدن.پول های کلانی دستشونه

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
قبلا گفتم ، بازم میگم

جات اینجا نیست ;)

شما ادعا الکی میکنی فقط حالا یه پول مفتی از بابات یا بقیه رسیده دستت خودت هیچوقت زحمت نکشیدی براش بعد میای واسه بقیه قصه تعریف میکنی که اگه نمیتونی با ضرر بفروش برو شما هم اگه مث مردم عادی توی همه ی سهمات توی ضرر بودی به زمین و زمان فحش میدادی ولی حالا یه پول باد اورده رسیده دستت ضرر کنی سود کنی برات مهم نیس باد اورده هم یه روزی باد میبره فقط ادعا الکی میکنی وقتی شما میگی اگه یه میلیارد هم تو ضرر باشی سهمی بد باشه راحت میفروشی واست مهم نیس پس شما کلا با افراد عادی جامعه فرق داری و نمیتونی درک کنی که کسی که توی ضرره و از این دولت فریب خورده و بازیچه شده به این راحتی هم که شما میگی نمیتونه از اون سهمش با ضرر بیاد بیرون چون پول باداورده نرسیده دستش که اینقدر بیخیال باشه و به این راحتی که شما میگی بفروشه بره و برای پولشون مردم زحمت کشیدن تا یه پس اندازی رسیده دستشون وگرنه خیلی از مردم از خداشونه پول خودشون گیرشون بیاد از این خراب شده خارج شن شما هم اگه برای پولی که بدست اورده بودی زحمت کشیده بودی اینطور به این راحتی حرف نمیزدی که امروز فردا مردم بفروشن برن بهتره شما اینقدر مغرورانه صحبت نکنی و فقط خودتو نبینی یکم هم خودتو بزاری جای این همه مردمی که توی ضررن و راه به هیچ جایی ندارن و داراییشون مث شما نیس که بیخیال همه چی باشن و براشون هیچی مهم نباشه همه رو به یه چشم نبین و حداقل اگه مرهم زخم کسی نیستی رو زخم بقیه هم نمک نپاش
خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
بایدن امروز در جواب ***** ای گفت تحریم ها رو لغو نمیکنه.....حالا ملت از ترس دلار 15 تومنی سهمهاشونو با 70 درصد ضرر تو منفی 5 بفروشن ;)
دلار امروز 24500

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
شما ادعا الکی میکنی فقط حالا یه پول مفتی از بابات یا بقیه رسیده دستت خودت هیچوقت زحمت نکشیدی براش بعد میای واسه بقیه قصه تعریف میکنی که اگه نمیتونی با ضرر بفروش برو شما هم اگه مث مردم عادی توی همه ی سهمات توی ضرر بودی به زمین و زمان فحش میدادی ولی حالا یه پول باد اورده رسیده دستت ضرر کنی سود کنی برات مهم نیس باد اورده هم یه روزی باد میبره فقط ادعا الکی میکنی وقتی شما میگی اگه یه میلیارد هم تو ضرر باشی سهمی بد باشه راحت میفروشی واست مهم نیس پس شما کلا با افراد عادی جامعه فرق داری و نمیتونی درک کنی که کسی که توی ضرره و از این دولت فریب خورده و بازیچه شده به این راحتی هم که شما میگی نمیتونه از اون سهمش با ضرر بیاد بیرون چون پول باداورده نرسیده دستش که اینقدر بیخیال باشه و به این راحتی که شما میگی بفروشه بره و برای پولشون مردم زحمت کشیدن تا یه پس اندازی رسیده دستشون وگرنه خیلی از مردم از خداشونه پول خودشون گیرشون بیاد از این خراب شده خارج شن شما هم اگه برای پولی که بدست اورده بودی زحمت کشیده بودی اینطور به این راحتی حرف نمیزدی که امروز فردا مردم بفروشن برن بهتره شما اینقدر مغرورانه صحبت نکنی و فقط خودتو نبینی یکم هم خودتو بزاری جای این همه مردمی که توی ضررن و راه به هیچ جایی ندارن و داراییشون مث شما نیس که بیخیال همه چی باشن و براشون هیچی مهم نباشه همه رو به یه چشم نبین و حداقل اگه مرهم زخم کسی نیستی رو زخم بقیه هم نمک نپاش

کافی پول پدر گرانقدر رو سال های قبل 97 در بازار بورس قرار میدادند تا یک دفعه بر اساس شانس بین 20 تا 40 (حدقال) برابر میشده.بعد ادعای گرگی هم دارند :)

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
کافی پول پدر گرانقدر رو سال های قبل 97 در بازار بورس قرار میدادند تا یک دفعه بر اساس شانس بین 20 تا 40 (حدقال) برابر میشده.بعد ادعای گرگی هم دارند :)
درود به همه ی دوستان.
باعث تاسفه که برخی از کاربران اینقدر تند و تیز و به دور از ادب بقیه رو مخاطب قرار میدن.
اکثر قریب به اتفاق کاربران این تاپیک دیدن که کاربر @s.david.s بدون چشم داشت اطلاعات و تجربیات شخصیشون رو با دیگران به اشتراک میذارن و همواره تاکید میکنن مبنای تصمیم گیری قرار نگیره.
اما متاسفانه برخی عزیزان با رفتارهای دور از ادب، ایشون رو مخاطب قرار میدن که قطعاً نتیجش فقط محرومیت بقیه ی دوستان از تجربیات کاربر @s.david.s میشه.
شما دو عزیز و هر شخص دیگری که طاقت و حوصله ی پیام های ایشون رو نداره، بهتره از "نادیده گرفتن" استفاده کنید.
اصلاً بر فرض که پول ایشون بادآورده و حاصل زحمات پدرشون باشه، به هر حال آپشنی هست که باعث شده ایشون تجربیاتی کسب کنن و با سایر کاربران به اشتراک بذارن.
زکات علم، آموختنش به دیگرانه و ایشون هم در انجام امر آموزش، خیلی با حوصله و مبسوط اقدام کردن که جای تقدیر و تشکر داره.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
دوستانی رو دیدم و میشناسم که بیشتر از اون چیزی که باباشون بهشون داده بوده رو به باد دادن ! پول در آوردن هم شانسی نمیشه ، بشه هم من ندیدم ! بنابراین کسی که پول باباش یا به قول بهتر سرمایه اولیه رو بتونه تو این دور و زمونه با این گرگ های گرسنه ( :دی ) چند برابر بکنه دست مریزاد داره !

پ.ن : بابای پولدار سعادتی ـــه که نصیب هر کسی نمیشه ما که بی نصیب بودیم :دی خوشا به حال اونایی که از این چشمه زلال و پربرکت آبی گوارا نوش جان کردند ! :دی

دامنه نوسان بازارهای پایه فرابورس تغییر می کند؟
زهرا زارع، مدیر نظارت بر ناشران بازار پایه فرابورس ایران در گفت و گو با همفکران در خصوص اینکه دامنه نوسان نمادهای بازار پایه با توجه به تصمیم های اخیر سازمان بورس برای تغییر دامنه نوسان های بازار اصلی ، چه تغییراتی خواهد داشت، توضیح داد.

وی با اشاره به اینکه بر اساس مصوبه اعلام شده از سوی شورای عالی بورس مقرر شده دامنه نوسان نمادها در بازارهای اصلی بورس و فرابورس تغییر کند، گفت: تغییر دامنه نوسان خرید و فروش سهام از منفی دو درصد تا مثبت 6 درصد که قرار است از روز شنبه 25 بهمن ماه اجرایی شود برای نمادهای حاضر در بازارهای اصلی است.

وی با اشاره به اینکه دامنه نوسان بازارهای پایه فرابورس بین یک تا 3 درصد است، گفت: تا این لحظه هیچ تصمیم و خبری مبنی بر تغییر دامنه نوسان بازارهای پایه فرابورس اعلام نشده است.

به گفته وی با توجه به اینکه زمان اجرای این تصمیم شنبه 25 بهمن ماه است، قرار است طی جلسه ای با سازمان بورس ابهامات این موضوع برطرف شود و بر همین اساس در صورتی که دامنه نوسان در بازارهای پایه تغییری کند، اطلاع رسانی خواهد شد.

پ.ن : اینم ضربه گیر اسپــم بود :دی زرنگ شدیم دیگه :دی

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
راه حل خیلی ساده هست و همه هم میدونند!دزدان باید بروند ؟آیا شدنیه؟مسلما خیر.
بعضی از دوستان اطلاع دارند چند ماهی میشه سرمایه اصلی ام از بازار خارج کردم و در جای دیگه مشغول به فعالیت هستم
هرچند که چند سهم علاوه براینکه خودم خریدم به برخی از دوستان هم توصیه به خرید کردم
حالا هرچی افرادی که اشاره کردی بازار جابجا کنند ما سود خودمون خواهیم برد

بورس مثل کار کشاورزی
کشاورز امروز ۱۰۰۰ دانه گندم میریزه
به امید اینکه پنج ماه دیگه ۱۰۰۰۰۰۰ دانه گندم برداشت کنه
در مدت پنج ماه که هروز خاک بهم نمیزنه تا ببینه دانه ها جوانه زدند یا نه
چون به کارش ایمان داره منتظر میمونه

ماهم مثل کشاورز دانه هایی که بهش ایمان داریم میکاریم
به وقتش درو میکنیم

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
اگر کمی هم بدبین باشیم تغییر دامنه نوسان میتونه تا حدودی روی نقد شوندگی سهام تاثیر منفی بذاره !
با شرایط فعلی الان اکثرا نوسانگیرهای کوتاه مدتی (حقیقی و حقوقی) داخل بازار فعالیت دارن
و همیشه سعی میکنن با پایین ترین قیمت خرید کنن و چند روز بعد روی بالاترین قیمت و صف فروش شروع به فروش میکنن.
تغییر دامنه نوسان میتونه موجب بشه که بازار تعداد روزهای منفی بیشتری رو طی کنه تا به قیمت مورد نظر این عزیزان (!) برسه
و بعد شروع به خرید میزنن و مسلما روزهای کمتری رو هم برای رسیدن به سقف و فروش صبر میکنن.
معمولا نوسانگیر کلان، بازار رو به سمت منافع خودش پیش میبره و این موضوع میتونه روی نقد شوندگی سهام تاثیر منفی بذاره

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
بعضی از دوستان اطلاع دارند چند ماهی میشه سرمایه اصلی ام از بازار خارج کردم و در جای دیگه مشغول به فعالیت هستم

وقتی شما که قدیمی بازار هستی اینجوری میگین آدم واقعا نا امید میشه :(

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
وقتی شما که قدیمی بازار هستی اینجوری میگین آدم واقعا نا امید میشه :(
امیدت به خدا باشنه نه بنده خدا

وقتی پوزیشنی باز میکنم فارق از نتیجه ( سود یا ضرر ) شکر گذاری میکنم
شکر نعمت ، نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند
چنان ارامشی بهم دست میده که اگر تمام دنیا مطعلق به من باشه و اون از دست بدهم ، هیچ نگرانی نخواهم داشت
بیش از اون چیزی که فکرش بکنید این بازار نیاز به روانشناسی داره

و اما بورس و سرمایه گذاری
از زمان ورودم به این بازار هیچ وقت نشده بدون سهام باشم
همیشه فرصت هایی برای بدست اوردن سود وجود داره
نمیگم همیشه سود کردم اما همیشه هم ضرر نکردم
بازار سرمایه فقط بورس نیست گاهی احتیاج بین بازارها سویچ کنید
ما هیچ کجا نمیریم همینجا هستیم به زودی سویچ میکنیم اینطرف ;)

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
درود به همه ی دوستان.
باعث تاسفه که برخی از کاربران اینقدر تند و تیز و به دور از ادب بقیه رو مخاطب قرار میدن.
اکثر قریب به اتفاق کاربران این تاپیک دیدن که کاربر @s.david.s بدون چشم داشت اطلاعات و تجربیات شخصیشون رو با دیگران به اشتراک میذارن و همواره تاکید میکنن مبنای تصمیم گیری قرار نگیره.
اما متاسفانه برخی عزیزان با رفتارهای دور از ادب، ایشون رو مخاطب قرار میدن که قطعاً نتیجش فقط محرومیت بقیه ی دوستان از تجربیات کاربر @s.david.s میشه.
شما دو عزیز و هر شخص دیگری که طاقت و حوصله ی پیام های ایشون رو نداره، بهتره از "نادیده گرفتن" استفاده کنید.
اصلاً بر فرض که پول ایشون بادآورده و حاصل زحمات پدرشون باشه، به هر حال آپشنی هست که باعث شده ایشون تجربیاتی کسب کنن و با سایر کاربران به اشتراک بذارن.
زکات علم، آموختنش به دیگرانه و ایشون هم در انجام امر آموزش، خیلی با حوصله و مبسوط اقدام کردن که جای تقدیر و تشکر داره.

من اسم کسی رو نیارودم :)
همین کار رو هم کردم :)
آموزش خوب است :)

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
از روزی که قانون جدید رو گفتند هیچکدومتون به حجم مبنا اشاره نکردید که قراره تعیین مقدارش توسط آقایون در بورس برای نمادها تعیین بشه!حالا بگین اینم دستوری نیست!!!!یعنی اینطوری بگم بازار بورس داره به صد درصد دستوری شدن نزدیک میشه!واین خیلی مساله ی ترسناکیه مخصوصا برای سهامداران خرد.

بالا