091209130914
Registered User
- نوشتهها
- 737
- لایکها
- 1,920
یعنی اینقدر اوضاعه بورس داغونه که شما سوییچ کردی به بازار های دیگهامیدت به خدا باشنه نه بنده خدا
وقتی پوزیشنی باز میکنم فارق از نتیجه ( سود یا ضرر ) شکر گذاری میکنم
شکر نعمت ، نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند
چنان ارامشی بهم دست میده که اگر تمام دنیا مطعلق به من باشه و اون از دست بدهم ، هیچ نگرانی نخواهم داشت
بیش از اون چیزی که فکرش بکنید این بازار نیاز به روانشناسی داره
و اما بورس و سرمایه گذاری
از زمان ورودم به این بازار هیچ وقت نشده بدون سهام باشم
همیشه فرصت هایی برای بدست اوردن سود وجود داره
نمیگم همیشه سود کردم اما همیشه هم ضرر نکردم
بازار سرمایه فقط بورس نیست گاهی احتیاج بین بازارها سویچ کنید
ما هیچ کجا نمیریم همینجا هستیم به زودی سویچ میکنیم اینطرف![]()
دیگه اوضاع میبینید نیاز به توضیح نیستیعنی اینقدر اوضاعه بورس داغونه که شما سوییچ کردی به بازار های دیگه
سهم حفاری چی شد میخواستید بررسی کنید
سلام دوستان
قابلیتی وجود داره که بشه قیمت نمادهای مختلف رو در هر کدوم روزهای معاملاتی قبلی (یعنی در یک روز خاص که تاریخش گذشته) مشاهده کرد؟
منظورم یه آپشن تو سامانه کارگزاری نیست
بیشتر دنبال یک گزینه هستم در سایت معاملاتی بورس، سازمان بورس و یا هر جای دیگه
چه مغزای متفکری میشینن این قوانین رو در میارن! یادمونه تغییر قوانین قبلی چقدر توی سقوط بازار تاثیر مثبتی گذاشت! دامنه رو میکردید 0 تا 10+ که دیگه هیچ کس تو بورس ضرر نکنه
البته اینم در نظر بگیر این قوانین موقت هستن..بیشتر هدفشون اینه ترس از بازار دور بشه..بله با این قانون هفته دیگه خوب خواهد بود. ولی این سری دیگه از اون خبرا نیست . مردم هم زخم دیده شدن. هر بیست سی درصد یه سیو سود میکنن. بعید میدونم دیگه مردم اینقدر ساده باشن که وایستن صدرصد سود کنه بعد یه دفعه صفر شه.
الان یه سوال
اگه سهمی منفی دو باشه چقدر رو مثبت معامله شه پایانیش میاد بالا
اینجوری که اینا گرفتن سهم اگه همش رو منفی دو هم معامله شه کافیه یه مقدار کم رو مثبت معامله شه تا پایانیش مثب شه.
بله با این قانون هفته دیگه خوب خواهد بود. ولی این سری دیگه از اون خبرا نیست . مردم هم زخم دیده شدن. هر بیست سی درصد یه سیو سود میکنن. بعید میدونم دیگه مردم اینقدر ساده باشن که وایستن صدرصد سود کنه بعد یه دفعه صفر شه.
الان یه سوال
اگه سهمی منفی دو باشه چقدر رو مثبت معامله شه پایانیش میاد بالا
اینجوری که اینا گرفتن سهم اگه همش رو منفی دو هم معامله شه کافیه یه مقدار کم رو مثبت معامله شه تا پایانیش مثب شه.
حجم مبنا از شنبه:
در بازه صفر تا ۲-:
۳ برابر حجم مبنای معمولی
در بازه صفر تا ۶+:
یک ششم حجم مبنای معمولی
توضیح:
مثلا اگر سهم A حجم مبناش ۹۰ باشه واسه اینکه منفی رو کامل پر کنه حجم مبناش میشه ۲۷۰( ۳برابر حجم مبنای معمولش) و اگر بخاد مثبت رو کامل پر کنه حجم مبناش میشه ۱۵( یک ششم حجم مبنای معمولش).
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
از خوبیهای بورس ایران :سلام
توهماتی که در بورس ایران به وجود اوردند همان توهمات با درصد بالاتر در رمز ارزها درحال ایجاد میباشد
خوبی بورس ایران اینکه کال مارجین نمیشوید ولی در مرز ارزها به سرعت پول شما از دست میرود
مراقب کانال های و افراد فیک و ... باشید
صلاح خویش خسروان دانند
ظاهرا طرح عرضه خودرو در بورس تصویب شده..اونم میتونه خبر خوبی برای خودروئیها باشه و رشدشون بدهدلار 26100...چند روز پیش گفتم فلزات و پتروشیمیها رو خوب میخرن با افزایش دلار