• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
حذف یا ویرایش سفارشات از ساعت ۸:۵۵ تا ۹ ممنوع شد

مشاهده پیوست 1222799

پ.ن : مگه ممنوع نبود !

ظاهرا همون اطلاعیه قبلی رو تکرار کرده .شاید برای تاکید !!
157749735.jpg

ویرایش : در اطلاعیه قبلی نوشته 8:55 تا 9 و در اطلاعیه جدید نوشته 8:55 تا زمان شروع معاملات .

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
امیدت به خدا باشنه نه بنده خدا

وقتی پوزیشنی باز میکنم فارق از نتیجه ( سود یا ضرر ) شکر گذاری میکنم
شکر نعمت ، نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند
چنان ارامشی بهم دست میده که اگر تمام دنیا مطعلق به من باشه و اون از دست بدهم ، هیچ نگرانی نخواهم داشت
بیش از اون چیزی که فکرش بکنید این بازار نیاز به روانشناسی داره

و اما بورس و سرمایه گذاری
از زمان ورودم به این بازار هیچ وقت نشده بدون سهام باشم
همیشه فرصت هایی برای بدست اوردن سود وجود داره
نمیگم همیشه سود کردم اما همیشه هم ضرر نکردم
بازار سرمایه فقط بورس نیست گاهی احتیاج بین بازارها سویچ کنید
ما هیچ کجا نمیریم همینجا هستیم به زودی سویچ میکنیم اینطرف ;)
یعنی اینقدر اوضاعه بورس داغونه که شما سوییچ کردی به بازار های دیگه
سهم حفاری چی شد میخواستید بررسی کنید

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
رئیس سازمان بورس خبر داد:

دامنه نوسان صندوق‌ها به منفی 4 تا مثبت 10 و دامنه نوسان بازار پایه زرد از منفی 2 تا مثبت 3 تغییر خواهد کرد.

Last edited:

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
یعنی اینقدر اوضاعه بورس داغونه که شما سوییچ کردی به بازار های دیگه
سهم حفاری چی شد میخواستید بررسی کنید
دیگه اوضاع میبینید نیاز به توضیح نیست
ببخشید این چند وقت مشغول یک پروژه ام فرصت نشده

..0..

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
سلام دوستان
قابلیتی وجود داره که بشه قیمت نمادهای مختلف رو در هر کدوم روزهای معاملاتی قبلی (یعنی در یک روز خاص که تاریخش گذشته) مشاهده کرد؟
منظورم یه آپشن تو سامانه کارگزاری نیست
بیشتر دنبال یک گزینه هستم در سایت معاملاتی بورس، سازمان بورس و یا هر جای دیگه

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
سلام دوستان
قابلیتی وجود داره که بشه قیمت نمادهای مختلف رو در هر کدوم روزهای معاملاتی قبلی (یعنی در یک روز خاص که تاریخش گذشته) مشاهده کرد؟
منظورم یه آپشن تو سامانه کارگزاری نیست
بیشتر دنبال یک گزینه هستم در سایت معاملاتی بورس، سازمان بورس و یا هر جای دیگه

از طریق سایت زیر :

میتونید اطلاعات مورد نظرتون رو به دست بیارید کافی ـــه از طریق بخش جستجو در سمت بالا چپ نام سهم رو جستجو کنید

1612873191856.png

و از طریق بخش سابقه قیمت نماد رو در روزهای مختلف و همین طور میتونید با دوبل کلیک کردن روی روز به خصوص اطلاعات بیشتری از نماد در اون روز رو ملاحظه کنید

1612873342002.png

md70

Registered User
لایک‌ها
2,570
دامنه نوسان جدید نماد ها :

مشاهده پیوست 1223138
چه مغزای متفکری میشینن این قوانین رو در میارن! یادمونه تغییر قوانین قبلی چقدر توی سقوط بازار تاثیر مثبتی گذاشت! دامنه رو میکردید 0 تا 10+ که دیگه هیچ کس تو بورس ضرر نکنه :D
دیگه مطمئن شدم فقط زمانی بورس از وضعیت فعلی نجات پیدا میکنه که به جای این قوانین من درآوردی، حضرات بکشن بیرون ازش و اجازه بدن بازار مسیر طبیعی خودشو طی کنه.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
حجم مبنا از شنبه:

در بازه صفر تا ۲-:
۳ برابر حجم مبنای معمولی

در بازه صفر تا ۶+:
یک ششم حجم مبنای معمولی

توضیح:
مثلا اگر سهم A حجم مبناش ۹۰ باشه واسه اینکه منفی رو کامل پر کنه حجم مبناش میشه ۲۷۰( ۳برابر حجم مبنای معمولش) و اگر بخاد مثبت رو‌ کامل پر کنه حجم مبناش میشه ۱۵( یک ششم حجم مبنای معمولش).

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
بله با این قانون هفته دیگه خوب خواهد بود. ولی این سری دیگه از اون خبرا نیست . مردم هم زخم دیده شدن. هر بیست سی درصد یه سیو سود میکنن. بعید میدونم دیگه مردم اینقدر ساده باشن که وایستن صدرصد سود کنه بعد یه دفعه صفر شه.

الان یه سوال
اگه سهمی منفی دو باشه چقدر رو مثبت معامله شه پایانیش میاد بالا

اینجوری که اینا گرفتن سهم اگه همش رو منفی دو هم معامله شه کافیه یه مقدار کم رو مثبت معامله شه تا پایانیش مثب شه.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام
توهماتی که در بورس ایران به وجود اوردند همان توهمات با درصد بالاتر در رمز ارزها درحال ایجاد میباشد

خوبی بورس ایران اینکه کال مارجین نمیشوید ولی در مرز ارزها به سرعت پول شما از دست میرود
مراقب کانال های و افراد فیک و ... باشید

صلاح خویش خسروان دانند

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
بله با این قانون هفته دیگه خوب خواهد بود. ولی این سری دیگه از اون خبرا نیست . مردم هم زخم دیده شدن. هر بیست سی درصد یه سیو سود میکنن. بعید میدونم دیگه مردم اینقدر ساده باشن که وایستن صدرصد سود کنه بعد یه دفعه صفر شه.

الان یه سوال

اینجوری که اینا گرفتن سهم اگه همش رو منفی دو هم معامله شه کافیه یه مقدار کم رو مثبت معامله شه تا پایانیش مثب شه.
البته اینم در نظر بگیر این قوانین موقت هستن..بیشتر هدفشون اینه ترس از بازار دور بشه..
از طرف دیگه دولت دیده خیلیا دارن سرمایه رو از بورس خارج میکنن و سمت ارز دیجیتال میبرن..یه جورایی میخواد جلوی اینکارم بگیره،چون به ضرر خودش میشه..

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507

الان یه سوال

1612979401161.png

شاید دیگه باید عکس شادمهر رو از پروفایلت برداری..
شادمهر دیگه خودش رو از خوب ها حذف کرد..

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
حجم مبنا از شنبه:

در بازه صفر تا ۲-:
۳ برابر حجم مبنای معمولی

در بازه صفر تا ۶+:
یک ششم حجم مبنای معمولی

توضیح:
مثلا اگر سهم A حجم مبناش ۹۰ باشه واسه اینکه منفی رو کامل پر کنه حجم مبناش میشه ۲۷۰( ۳برابر حجم مبنای معمولش) و اگر بخاد مثبت رو‌ کامل پر کنه حجم مبناش میشه ۱۵( یک ششم حجم مبنای معمولش).

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

بطور رسمی من این خبر رو هیچ جایی پیدا نکردم
منبع معتبری دارید برای این خبر ؟!
چون این موضوع خیلی عجیب به نظر میاد و باعث رشد شارپ شاخص میشه
حتی کانال های تلگرامی هم که کوچکترین موضوع مثبتی رو شدیدا بولد میکنن در این مورد صحبتی نکردن.
احتمال داره فقط یه شایعه باشه

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
سلام
توهماتی که در بورس ایران به وجود اوردند همان توهمات با درصد بالاتر در رمز ارزها درحال ایجاد میباشد

خوبی بورس ایران اینکه کال مارجین نمیشوید ولی در مرز ارزها به سرعت پول شما از دست میرود
مراقب کانال های و افراد فیک و ... باشید

صلاح خویش خسروان دانند
از خوبی‌های بورس ایران :
دولت سرمایه‌تون رو یه شبه ازتون نمیگیره، چون ممکنه کشور به هم بریزه، به همین خاطر کم‌کم سرمایه‌تون رو جلوی چشمتون آب میکنن، و همینکه اعتراض شروع شد بازار رو دستوری دو روز سبز میکنن، بعدش مجددا شروع به تامین کسری بودجه از جیب و سرمایه‌های مردم شروع میشه ...

کلیدواژه‌ای هم ماه‌هاست توسط ماله‌کش‌هاشون تکرار میشه اینه: مردم بدون اینکه ابتدا چندین سال آموزش ببینن و دانش کافی داشته باشن وارد این بازار شدن، پس حقشونه که سرمایه‌شون رو از دست بدن!

ولی اینکه تورم افسارگسیخته و تشویق و توصیه مردم توسط مسئولین رده‌ بالای کشور برای ورود به بورس باعث شد مردم از سر ناچاری به این سمت هل داده بشن رو کسی اشاره نمیکنه!

اگر هم کسی اینجا اعتراضی بکنه از نگاه ماله‌ورزان آدم‌های بی‌سواد و حسودی هستن!

پ‌ن: بنده چندین ماه هست که از این باتلاق خارج شدم، و اون سرمایه رو تبدیل به چند ارز دیجیتال کردم. توی دو ماه علاوه بر اینکه ضرر بورسی جبران شد، بیش از ۲۰۰درصد سود داد، و با تجربه‌ای که از بورس کشور عزیزم داشتم، سود و سرمایه اولیه رو از اون بازار هم خارج کردم، و فقط حدود ۳۰درصد از سودم رو فعلا اونجا نگه داشتم ...

پ‌ن: یک ماه اخیر چندین مورد از ارزهای دیجیتال رشد شارپی عجیبی داشتن یا به قولی حسابی بامپ شدن، واسه همین احتمال ریزش و اصلاح زیاده، بنابراین به هیچوجه توی این روزها توصیه به ورود به این بازار نمیشه ...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
Screenshot_2021-02-09-23-18-29-804_com.instagram.android.jpg

چند تا نکته :

پی بر ای برای تصمیم گیری معیار مناسبی نیست . پی بر ای آینده نگر معیار بهتری است اما اون هم کافی نیست .
حواسمون باشه پی بر ای رو فقط برای درآمد تکرار پذیر درنظر بگیریم و برای درآمد هایی که معلوم نیست تکرار بشن یا نه ( مثل تسعیر نرخ ارز ) یک واحد پی بر ای در نظر میگیریم و به پی بر ای شرکت اضافه میکنیم .
دو شرکت پترول و فارس که در لیست بالا اومدن سرمایه گذاری هستند و شرکتهای سرمایه گذاری رو باید بر اساس ناو تحلیل کرد نه پی بر ای .

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دلار 26100...چند روز پیش گفتم فلزات و پتروشیمیها رو خوب میخرن با افزایش دلار
ظاهرا طرح عرضه خودرو در بورس تصویب شده..اونم میتونه خبر خوبی برای خودروئیها باشه و رشدشون بده

بالا