• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ايا با اعدام ساكوراي خون اشام موافقيد!؟

چه مجازاتي برا ساكورا مناسبه!؟

• Total voters
    23
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به من چه:blink:
مگه هینو این روباهه رو دوست نداره ;) خوب بره همون هینو رو بگیره
اصلا ساکورا ساسکه رو دوست داره
تازه من میخوام از ناروتو واسه بد بین کردن ساسکه و دخالت تو روابط شخصی دیگران شکایت کنم:cool::)

Naruto-kun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ها mehrdad-sensei هم راست ميگه خوب.از من كه تازه از مسافرت اومدم با يه مشت غير انساني استقبال ميكنه.بابا شما ديگه اخرشيد:hmm::hmm::hmm::hmm:

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
ها mehrdad-sensei هم راست ميگه خوب.از من كه تازه از مسافرت اومدم با يه مشت غير انساني استقبال ميكنه.بابا شما ديگه اخرشيد:hmm::hmm::hmm::hmm:

تازه از راه نرسیده به یه خانوم توهین کنی ( برگشته بهش میگه تو همون دختر موندی ، اصلا احساسات هالیش نیست این رویاهه :hmm::f34r:) و بعدش از اون تکنیک Harem Nojutsu استفاده میکنی ، خجالتم خوب چیزیه :p;)

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
تازه از راه نرسیده به یه خانوم توهین کنی ( برگشته بهش میگه تو همون دختر موندی ، اصلا احساسات هالیش نیست این رویاهه :hmm::f34r:) و بعدش از اون تکنیک Harem Nojutsu استفاده میکنی ، خجالتم خوب چیزیه :p;)

ببخشید خوب دختر مونده دیگه!نکنه دارین اعتراف می کنین ارتباطش با ایتاچی به جاهای بغرنج رسیده!بعدشم برا هردختری کهع نباید احساسات ریخت!در ضمینه تکنیکم بعد از مدتها حیونی رسیده بود به دوستاش خواست یه تکنیک اجرا منه!مکگه ساکورا طالبان جلوشو می گیره!من میگم ساکورا همدست ملاعمرم هست!(ملا ساکورا!)تدر کل کارش خیلی زشتا بود!که روباه بی نوا رو زد!
برادر شيان توي محاكمه قبلي شما شكست خورديد و يكي از دلايل آن انتخاب گزينه هاي غلط براي راي گيري بود . حالا چرا؟
توضيح : 2 گزينه از 4 گزينه شما كلمه اعدام داره بعضي ها مثل من دل شون نمي ياد كه يه دخترجون رو اعدام كنند درنتيجه از اين دو گزينه استقبال نشد- گزينه حبس ابد هم مناسب نبو د به اين دليل كه حالا هرچي يك نفر آدم بدي باشه توي كدام مملكت اونو به حبس ابد محكوم مي كنن!
شما خودتون توي محكوم كردن حرفه اي هستيد ولي منه تازه كار براي راي گيري بعدي يه توصيه دارم : از شما مي خوام كه روي مجازات ساكورا تاكيد كنيد و اصلا حرفي از اعدام نزيد در اينصورت حداقل اش اينكه تبرئه نخواهدشد(تازه وقتي افتاد زندان مي تونيم هر مجازاتي كه دل مون خواست براش ببريم به عنوان مثال ازدواج با حسن كچل
ژانر خون ندیدین!خون اشام تا نابود نشه به جنایتاش ادامه می ده!باید با میخ چکش اعدام بشه!

ها mehrdad-sensei هم راست ميگه خوب.از من كه تازه از مسافرت اومدم با يه مشت غير انساني استقبال ميكنه.بابا شما ديگه اخرشيد
تو اون صحنه چشمام پر از اشک شد!باید کشت این خون اشام شیطان صفتو!

به من چه
مگه هینو این روباهه رو دوست نداره خوب بره همون هینو رو بگیره
اصلا ساکورا ساسکه رو دوست داره

تازه من میخوام از ناروتو واسه بد بین کردن ساسکه و دخالت تو روابط شخصی دیگران شکایت کنم

روباهک من کلا فقط یه لب از این سوسکه سیاه گرفت!اخ که ملت چقدر حسودن;)

ichigo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بیچاره ساکورا:(
من قبول دارم یکم بیخوده ولی تو ناروتو شیپودن خیلی قوی و باحال میشه
برای مجازات بد ترین هیولا ها و خون آشام ها همیشه اعدام و حبس ابد و اینا تنها گزینه نیست!:rolleyes:
آخه اگه ساکورا نمی زد تو سر روباه عزیز شما(!) ناروتو که از اون خوشش نمی اومد!:lol:

mehrdad-sensei

Registered User
لایک‌ها
0
بابا بکشیمش همرو راحت کنیم دیگه چرا اینقدر لفتش میدین؟

END_BOY

Registered User
لایک‌ها
5
من مخالفم
گناه داره بچه :(
اين همه گريه زاري ميكنه شب و روز براي اون احمق ;) و ساسوكه :blush:

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
آقا وجود اين دختره براي كل جامعه انساني ضرر داره !! امروز ديدم دستاشو گذاشت كنار همديگه بعد يه چاكراي سبز داد بيرون ... احتمالا گاز معدش بود ! و اينقدر هم بوي گند ميداد كه ماهي مرده پاشد فرار كرد :blink:

بعد گير ميده به ناروتو كه چرا خودتو كنترل نميكني !!!!

Naruto-kun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اونجا بعد از اندی مدت اومدم جواب کونوهامارو رو بدم.تازه حرفمم راست اصلا عوض نشده.باز مارو میزنه .حکم اعدامو صادرکنید:hmm::hmm::hmm::hmm:

Naruto-kun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دروغ محضه من کجا از هر دختری که دیدم جز اینو خوشم اومده.فقط از یه معلم خوب یه شاگرد خوب بار میاد.هر کی می خواد کی مثل خروس رو همه می پره بره italia 1 پوکیمون نگاه کنه تا بفهمه!:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
به به ناروتو جان ، از اینطرفا ;) حالا بمون ;) میخوایم برا تو هم یه دادگاه ترتیب بدیم :devil: بعد هم به اعدامت رای بدیم :cool: فکر میبکنی خیلی زرنگی؟ رفتی هر چی تکنیک منحرف هستش رو یاد گرفتی اومدی جلوی یه خانوم متشخص نشون میدی بعد میگی چی کار کردم؟؟؟؟ :hmm: ساکورا هر چی بدبختی داره بخاطر توئه ، مثل سیریش چسبیدی بهش ;) بعد میای میگی اعدام ;) بشکنه دستی که نمک نداره :hmm:

Naruto-kun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دستت درد نکنه!مگه من چی کار کردم.بد کردم از شنها نجاتش دادم.بد کردم گفتم میرم دنبال ساسوکه جونش.بد کردم قول دادم که برش می گردونم.به من بگید که من چه کار بدی کردم.:f34r::f34r::f34r:

END_BOY

Registered User
لایک‌ها
5
دستت درد نکنه!مگه من چی کار کردم.بد کردم از شنها نجاتش دادم.بد کردم گفتم میرم دنبال ساسوکه جونش.بد کردم قول دادم که برش می گردونم.به من بگید که من چه کار بدی کردم.:f34r::f34r::f34r:

به به ناروتو خان . شما هنوز هوكاگه نشدي
67.gif

راستي نمي خواي اخر داستانت رو براي ما تعريف كني
59.gif

تكليف اين ساكورا بيچاره رو روشن كن ديگه بابا
57.gif
مرد انقدر زير گيوتين رفت و اومد از دست بچه ها
63.gif

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2

خیلی ببخشید ، ساکورا هم بد کرد شما رو از سقوط آزاد نجات داد ، بد کرد از شما در مقابل نینجا های Sound دفاع کرد ، بد کرد زخم هاتو شفا داد و ... خودشم دنبال ساسوکه رفتن فقط بخاطر ساکورا نبود که خودت بیشتر از همه میخواستی بری دنبالش ;)

شما هم افتادید پی دختر مردم به بهانه اینکه هم تیمی هستید و هر کاری خوشت میاد میکنی ;) بعدشم استفاده از اعمال ناشایست هم جزو جرمهای تو محسوب میشه ;)

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
به به ناروتو جان ، از اینطرفا ;) حالا بمون ;) میخوایم برا تو هم یه دادگاه ترتیب بدیم :devil: بعد هم به اعدامت رای بدیم :cool: فکر میبکنی خیلی زرنگی؟ :hmm:

به عنوان دادستان اعلام میکنم ناراتو خیلی ملوس قوی چنتلفاکس باحال با مزه و بیگناهه!

خیلی ببخشید ، ساکورا هم بد کرد شما رو از سقوط آزاد نجات داد ، بد کرد از شما در مقابل نینجا های Sound دفاع کرد ، بد کرد زخم هاتو شفا داد و ... خودشم دنبال ساسوکه رفتن فقط بخاطر ساکورا نبود که خودت بیشتر از همه میخواستی بری دنبالش ;)

شما هم افتادید پی دختر مردم به بهانه اینکه هم تیمی هستید و هر کاری خوشت میاد میکنی ;) بعدشم استفاده از اعمال ناشایست هم جزو جرمهای تو محسوب میشه ;)

دفاع در برابر نینجاهای سوند!کلا یه گاز گرفتا!:lol:در ضمن درمان توسط دکتر مدیون بودن محسوب نمی شه!وظیفه دکتر هاست!(یادش بخیر بچه بودم چقدر دکتر بازی رو دوست داشتم!)
در مورد مورد ساکورا نارتو رو جلو دوستاش مورد ضرب وشتم قرار داد!در ضمن دیدن بدن دخترونه برای یه دخترنما مثل ساکورا چیز بدی نیست!ساکورا دنبال بهانه برا روباه ازاری بصورت سادیستی و وحشیانست!

mehrdad-sensei

Registered User
لایک‌ها
0
من مخالفم
گناه داره بچه :(
اين همه گريه زاري ميكنه شب و روز براي اون احمق ;) و ساسوكه :blush:

یووووووووباگااااااااااااااااااااااااااااا(این بهتر نیست لسترس رو روی الف بعد از گ گذاشتم:D خوبه؟ )
منظورت از احمق کییییییییییییییییییییه؟

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
یووووووووباگااااااااااااااااااااااااااااا(این بهتر نیست لسترس رو روی الف بعد از گ گذاشتم:D خوبه؟ )

خیلی ببخشید Yo یعنی سلام و Baka یعنی احمق ، اگه میشه از این استفاده نکن ;)

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به به ناروتو جان ، از اینطرفا ;) حالا بمون ;) میخوایم برا تو هم یه دادگاه ترتیب بدیم :devil: بعد هم به اعدامت رای بدیم :cool: فکر میبکنی خیلی زرنگی؟ رفتی هر چی تکنیک منحرف هستش رو یاد گرفتی اومدی جلوی یه خانوم متشخص نشون میدی بعد میگی چی کار کردم؟؟؟؟ :hmm: ساکورا هر چی بدبختی داره بخاطر توئه ، مثل سیریش چسبیدی بهش ;) بعد میای میگی اعدام ;) بشکنه دستی که نمک نداره :hmm:

تاييد ميشه:happy:
تازه 1 بار هم ميخواست شلوارش رو به بهانه دستشويي رفتن در بياره كه ادب شد:D

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
خیلی ببخشید Yo یعنی سلام و Baka یعنی احمق ، اگه میشه از این استفاده نکن ;)

شماها چه جوری ژاپنی بلدین!یه جا خوندم یه مرد ژاپنی همسر ایرانیشو چون بعد از ده سال زندگی در سرزمین افتاب نتونسته بود ژاپنی یاد بگیره طلاق داده بود!;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا