• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای دیدن انیمه

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
دوستمون گفت کمی عشقو عاشقی بلیچ در این یک ضمینه .ضعیفه !بلیچ برای کسایی که مثل دوستمون دنبال داستانی تا حدودی رماتیکن یا مثل من انیمه بالای هجده سال دوست دارن مناسب نیست!;) البته این درسته !من منتقد بلیچم و خوب شاید مشاورم در مورد بلیچ بی طرفانه نباشه!ولی در مورد عدم وجود صحنه های رمانتیک در انیمه فوق الذکر حق با منه!
ما داریم انیمه ها رو نقد می کنیم ممکنه یه انیمه از نظر یک منتقد ضعیف و از نظر بقیه قوی باشه ولی خوب همه نظرشونو می گن!

خوب به هر حال نقد کردن تو این تاپیک جاش نیست شما نقدتو بنویس بیا تو تاپیک بلیچ بذار اونجا با هم ( یا با بچه های دیگه) بحث کنیم فکر نمیکنم کاره مشکلی باشه.

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
همه انیمه های ژاپنی یه داستان رمانتیک هم در پس زمینه داستان دارم که اینم مستثنا نیست ( البته اونایی که صرفا عاشقانه نیستن)
اگه انیمه های رمانتیک رو بگیرم صد درصد !انیمه های کمدی رمانتیکو بگیریم هشتاد درصد !چیزیایی مثل بلادو بگیریم پنجاه درصد! کینشنو ده درصد بگیریم! میزان عشق در بلیچ زیر یک درصده!
خوب به هر !حال نقد کردن تو این تاپیک جاش نیست شما نقدتو بنویس بیا تو تاپیک بلیچ بذار اونجا با هم ( یا با بچه های دیگه) بحث کنیم فکر نمیکنم کاره مشکلی باشه.

نشد !شما تو مشاوره می گی این خوبه اون بده!من میگم نه این انیمه انیمه جالبی نیست و بهتره انیمه های بهترو فرد مورد مشاوره قرار گرفته انتخاب کنه!مشاوره یعنی همین !بگیم چی خوبه چی بده!فرد مورد مشاوره حق داره همه نظرات رو داشته باشه !چه موافق چه مخالف !به هرحالا انیمه بلیچ دور ترین گزینه موجود به عنوان انیمه رمانتیکه! نقادای فیلمم وقتی فیلم نقد می کنن اصلی ترین هدفشون راحتر کردن انتخاب خواننده ها و ببینده های مطالبشونه تا انتخاب اونها راحت تر بشه!تو یه بخش تخصصی نظرات موافق و مخالف وجود داره!و البته هر نوع محدودیت تاپیک مشاوره باعث ضرر برای همه می شه !امروز در این تاپیک کسی نباید از یک انیمه انتقاد کنه فردا همین باعث افزایش استثنا ها می شه این به یک قاعده در تاپیک تبدیل می شه!(خواستم بگم بخش مدیر داره تذکر هم در زمره وظایف مدیره دیدم به هرحال شما صاحب تاپیکی نمی تونم بگم چرا تذکر می ده ولی می تونم بگم تذکرت وارد نیست!;))

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
با

بلاد شروع بسیار جالبیه!
شروع به دیدن سریال کینشن بکنید وخود فیلم به صورت زبون اصلی!(چهار تا دی وی ید!)البته به وضعیت سهمیه ماهانه بستگی داره (فکر کنم ده تا باشه!)!در ضمن بریسک هم برا شروع خوبه!(یک دی و دی!) (پنچتا هم از ناراتو سفار ش بده!0سلطان بی چون چرای انیمه ها انیمه ای که دوبار محبوبترین انیمه شد!)چون تازه کاری تا سفارش بعدی برسه مشکلی نداری!فقط شروعش با سریال کینشن باشه !

کینشن 4
بریسک 1

ناراتو 5

مرسي برادر شيان من ميرم سفارش بدم​

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
اگه انیمه های رمانتیک رو بگیرم صد درصد !انیمه های کمدی رمانتیکو بگیریم هشتاد درصد !چیزیایی مثل بلادو بگیریم پنجاه درصد! کینشنو ده درصد بگیریم! میزان عشق در بلیچ زیر یک درصده!

نشد !شما تو مشاوره می گی این خوبه اون بده!من میگم نه این انیمه انیمه جالبی نیست و بهتره انیمه های بهترو فرد مورد مشاوره قرار گرفته انتخاب کنه!مشاوره یعنی همین !بگیم چی خوبه چی بده!فرد مورد مشاوره حق داره همه نظرات رو داشته باشه !چه موافق چه مخالف !به هرحالا انیمه بلیچ دور ترین گزینه موجود به عنوان انیمه رمانتیکه! نقادای فیلمم وقتی فیلم نقد می کنن اصلی ترین هدفشون راحتر کردن انتخاب خواننده ها و ببینده های مطالبشونه تا انتخاب اونها راحت تر بشه!تو یه بخش تخصصی نظرات موافق و مخالف وجود داره!و البته هر نوع محدودیت تاپیک مشاوره باعث ضرر برای همه می شه !امروز در این تاپیک کسی نباید از یک انیمه انتقاد کنه فردا همین باعث افزایش استثنا ها می شه این به یک قاعده در تاپیک تبدیل می شه!(خواستم بگم بخش مدیر داره تذکر هم در زمره وظایف مدیره دیدم به هرحال شما صاحب تاپیکی نمی تونم بگم چرا تذکر می ده ولی می تونم بگم تذکرت وارد نیست!;))

نقد کردن با مشاوره دادن فرق داره منم هیچ وقت نگفتم همه باید طرفدار یک انیمه باشن و کسی هم حق نداره انتقاد کنه فقط میگم مشاورهای که میدی باید با انصاف همراه باشه من تا حالا بیش از چند بار گفتم بیاین و نقدتون درباره بلیچ رو تو یه پست بنویسید و بگید که با کجاش مشکل دارید ولی شما مرتبا میگن انیمه لوس بلیچ و دلیل خاصی هم نمی آورید.( تو این چند پست فهمیدم با فقدان رمانتیکی بلیچ مشکل دارید شایدم اشتباه کنم) شما به عنوان یه منتقد و من به عنوان یک طرفدار حق داریم که بشینیم درباره این انیمه بحث کنیم ولی میگم این بحث رو تو تاپیک مخصوص این انیمه انجام بدیم که این جا از موضوع خودش دور نشه.
اگرم میخواید درباره بلیچ یا هر انیمه دیگه ای مشاوره بدین بگین من به علت فلان و فلان و فلان از این انیمه خوشم نمی یاد و جزو مثلا آخرین پیشنهاداتم است. نه اینکه بدون دلیل مرتب بگین بدرد نمیخوره ( بازم از این بحثمون فهمیدم که همون فقدان رمانتیکیش رو شما مشکل دارین باهاش اگر اشتباه نکنم) چون کسی که میاد مشاوره بگیره به حرف شما اعتماد میکنه و یک ذهنیت از حرف شما برای خودش درست میکنه. امیدوارم از حرفام سوء برداشت نکنید.:happy:

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
اوکی میرم میبینم :p
)

چی شد...؟ دیدی ؟
brille.gif

lucky15000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چه ها من یه راهنمایی میخواستم فریدا جون رفته مسافرت بگید من چی بگیرم تو ژانر هانا یوری میخوام همون جوری قشنگ باشه پسر نقش اولش هم یه کم شیطون و خشن

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
چه ها من یه راهنمایی میخواستم فریدا جون رفته مسافرت بگید من چی بگیرم تو ژانر هانا یوری میخوام همون جوری قشنگ باشه پسر نقش اولش هم یه کم شیطون و خشن

فکر کنم Black Cat خوب باشه برات :p:D

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2

اینویاشه هم شیطونه هم خشن !هفتا دی وی دیه!کابوی بیهاب خشنه و شیطونی یه دی و دی !نینجا اسکرولم تو فیلمش هم خشنه هم شیطون!midori no habi هم مد داگ خشن و شیطونه!ولی در ضمینه ژانر مورد اشاره !یکم... میگم استاد کاکاشی عزیز به نظرت اینایی که گفتم ژانرشون می خو.ره ;)

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
اینویاشه هم شیطونه هم خشن !هفتا دی وی دیه!کابوی بیهاب خشنه و شیطونی یه دی و دی !نینجا اسکرولم تو فیلمش هم خشنه هم شیطون!midori no habi هم مد داگ خشن و شیطونه!ولی در ضمینه ژانر مورد اشاره !یکم... میگم استاد کاکاشی عزیز به نظرت اینایی که گفتم ژانرشون می خو.ره ;)

داشته باش :

Hana yori dango : slice of life, rom*ance, comedy, drama

=====================

Inuyasha : Adventure, Comedy, Drama, Fantasy, Historical, Rom*ance

Cowboy bebop : Adventure, Drama, Comedy, Science Fiction, Space western

Midori no hibi : Comedy, Drama, Rom*ance, Ecchi

Black Cat : Adventure, Comedy, Science Fiction, Shounen​

Hamido-san

Registered User
لایک‌ها
0
بگید من چی بگیرم تو ژانر هانا یوری میخوام همون جوری قشنگ باشه پسر نقش اولش هم یه کم شیطون و خشن

فکر کنم Black Cat خوب باشه برات :p:D

Kanon 2006 هم يادت نره ( البته اگه تا حالا نديده باشيش ) پسر نقش اولش نه خيلی شيطونه :eek: نه خيلی خشن :blink: ولی حتما ازش خوشت مياد
wink.gif

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
دقت كردين صفحه چندم تاپيك هست
laugh2.gif

اكثر پسرهايي كه موهاي سيخ سيخ زرد رنگ دارن هم شيطونن هم خشن ! مثل بليچ - ناروتو - ميدوري و ... اينايي كه تاحالا من ديدم !!

lucky15000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مرسی بچه ها اما اینا یی که گفتید ژانرشون رمانتیکه اخه هانا رمانتیک بود من تو اون سبک میخوام بازم ممنون که اینقدر سریع جواب دادید

mehrdad-sensei

Registered User
لایک‌ها
0
من انیمه کیبا رو ندیدم می تونید بگید که چطوری هست همچنین full metal alchimate اگه تو املا مشکل نداشته باشه ممنون

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
خواهر لاكي اينام بد نيست:
Honey & Clover 1,2
School Rumble
Nana
Princess Tutu(نمي دونم داريمش)
Fruit Basket

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
من انیمه کیبا رو ندیدم می تونید بگید که چطوری هست همچنین full metal alchimate اگه تو املا مشکل نداشته باشه ممنون

خیلی قشنگه موسیقی عالی داره!به علت اینه شخصیت هاشو را حت می فرسته اون دنیا تو امریکا برا کودکان پخش نشده!نقش اولشم خیلی با حاله از شیان بهت نصیحت حتما بببین!

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
مرسی بچه ها اما اینا یی که گفتید ژانرشون رمانتیکه اخه هانا رمانتیک بود من تو اون سبک میخوام بازم ممنون که اینقدر سریع جواب دادید

midori no habiبهترین کار در ژانر رمانتیکه یک دی وی ید!
اینایوشه هم داستانش تا حدودی رمانتیکی می شه هفتا دی وی دی !بلادم بد نیست دوتا دی وی دیه!(جمع ده تا!) البته اگه صد درصد رمانتیک می خوای فقط میدوری کاملا عشق و عاشقیه!;)

Jini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لاكي جون اينارو ديدي.نمي شه گفت كامل تو سبك ها يوري دانگو هستن اما ژانر رومنس تو همشون هست:
pinkglassesf.gif

Bokura Ga Ita :قشنگه
Dears :كمدي
Vision of Escaflowne : البته داستان در واقع روي پايه هاي احساسي مي چرخه و گرنه بيشترش مبارزه و حرفه.
Fushigi yuugi :از اين حتما خوشت مياد
Furit Basket :خيلي قشنگه
Green Green :كمديه
Honey & clover 1&2 :زندگي روز مره
I,My,Me,Strawberry Eggs :كمدي
Kanon :احساسي
Kasimasi-Girl meets Gilr:كمدي
Kimi Ga Kozomu Eien :گريه دار
La Corda D'oro :كامل نيست ولي واقعا انيمه ممتازيه
Midori No Hibi :كمدي
Nana :نمره 20 كلاس
Onegai Teacher :كمدي
يه سري رو دوستان قبلا معرفي كرده بودن اما من دوباره گفتم.اميدوارم به دردت بخوره

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
اگر رمانتيك ميخواين Girl meets Girl هم هست ... انيمه كمدي رمانتيك خوبيه :happy: فقط كمي غير معقوله !

*Aram*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
114
لاكي جون . جونم برات بگه
فكر نكنم از سبك داستانيmidori no habi خوشت بياد ( خوب ميشناسمت )
جيني هم انيمه هاي شيكي بهت معرفي كرده :happy: فكر كنم توشون Fushigi yuugi خوبه من ازش خوشم مياد ... اما فكر كنم داريش
Kimi Ga Kozomu Eien اينم كه داري ...
اما منم ميگم
Furit Basket
Nana اينم خوبه
Vision of Escaflowne اينم من خيلي دوست دارم اما تو مايه هاي هانا يوري دانگو نيست ولي قشنگه
خلاصه هركسي كه tsukasa domyoji نميشه :happy::D

بالا