• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772

منم یه فیس بوک میخوام

فقط اونایی که پیشنهاد دادن
Memeanimation-4.gif

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
منم یه فیس بوک میخوام

فقط اونایی که پیشنهاد دادن
خود کدنویسی فیسبوک و اینستاگرام که چیز پیچیده ای نیست. همین الآنشم چندده اسکریپت رایگان و چه بسا بهتر ازش وجود داره و اگه بخواهید به راحتی براتون اسکریپت اختصاصی هم می نویسند. تنها جایی که ممکنه به مشکل برخورد کنه، یکی امنیت اسکریپت و سروره و دوم استفاده از چندین سرور و CDN برای توزیع صحیح درخواست ها که فشار به سرور نیاد و مورد سوم، سیستم پیشنهاد ویدیو است که نیازمند فنآوری تشخیص اشیای داخل ویدیو است.
به نظر من، شهرت و فراگیرشدن فیسبوک و اینستاگرام دلایل خاصی داشته و اینکه فکر کنید، اسکریپت و برنامه نویسی خیلی پیچیده یا قوی پشت اونه؛ خیر! فیسبوک و اینستاگرام بعد از این همه سال، هنوز شبیه یه پروژه دانشجوییه... ماهها طول می کشه یه باگ کوچیک رفع کنند. هیچ گونه راه ارتباطی ندارند. داخل خود اینستاگرام نوشته گزارش باگ، هیچ وقت اون فرم کار نمی کنه! و... فیسبوک و اینستاگرام هیچ راه درستی برای جلوگیری از ربات ها ندارن. شما تو فیسبوک اکانت میسازی، بی جهت بن می کنه و ازت عکس پاسپورت/کارت شناسایی میخواد ولی ربات ها با قدرت دارن تو سیستمش فعالیت و اسپم می کنند.

-----------------------

لطفاً این سوال منم که چند پست قبل نوشتم، تست کنید:
برای شما نوتیفیکشن سیستم عاملی جیمیل روی کروم / ویندوز 10 نشون داده میشه؟
از تنظیمات جیمیل بخش اعلان، گزینه ایمیل های جدید رو انتخاب کردم و دکمه Allow برای دریافت نوتیفیکشن جیمیل در مروگر کروم زدم ولی بازم هیچ اعلانی از طرف جیمیل نمیاد! البته از سایر سایت ها روی همین کروم اعلان دریافت می کنم، فقط اعلان جیمیل نمیاد. برای شما هم همینجوره؟

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
مجیدعلوی زاده:

در آن زمان فضای گفتگوها فنی بود؟
مثل پرشین‌تولز الان بود که همه چیز در آن پرسیده می‌شد. من از همان زمان به وب علاقمند بودم و نام کاربری‌ام مستر وب بود. به آقای فدایی که مسئول BBS دیبا در مشهد بود، پیشنهاد دادم انجمن وب درست کند و من به سوالات حوزه وب پاسخ دهم. مدیر انجمن وب در آن BBS بودم و تعداد سوال‌ها مثل حالا نبود. شاید در هفته دو سه سوال می‌آمد.

Last edited:

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
سلام گوگل آنالیتیکس شما کار میکنه؟
ظاهرا از دیروز دوازده ظهر دیگه آمار سایت های منو شمارش نمیکنه. یعنی یوزرهای امروز رو صفر میزنه، در حالی که قسمت کناریش که یوزرهای آنلاین رو نشون میده بدون مشکل کار میکنه!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
سلام گوگل آنالیتیکس شما کار میکنه؟
ظاهرا از دیروز دوازده ظهر دیگه آمار سایت های منو شمارش نمیکنه. یعنی یوزرهای امروز رو صفر میزنه، در حالی که قسمت کناریش که یوزرهای آنلاین رو نشون میده بدون مشکل کار میکنه!
برای منم اینجوریه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
مجیدعلوی زاده:

در آن زمان فضای گفتگوها فنی بود؟
مثل پرشین‌تولز الان بود که همه چیز در آن پرسیده می‌شد. من از همان زمان به وب علاقمند بودم و نام کاربری‌ام مستر وب بود. به آقای فدایی که مسئول BBS دیبا در مشهد بود، پیشنهاد دادم انجمن وب درست کند و من به سوالات حوزه وب پاسخ دهم. مدیر انجمن وب در آن BBS بودم و تعداد سوال‌ها مثل حالا نبود. شاید در هفته دو سه سوال می‌آمد.
الان در وب ۲ انجمن‌ها و ساختار انجمن‌ها منسوخ و مخاطب آن کم شده است. سایت‌های کمی مانند پرشین‌تولز چند ماه پس از مجیدآنلاین راه افتادند و یک فروم عمومی بود. نیک‌صالحی هنوز هست و نمی‌دانم چگونه هنوز کاربر دارد. شاید برای محتوای عمومی و جذاب آن باشد. ولی محتوای تخصصی ما برای عموم جالب نبود.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
با ر*دمانی که ۱۰-۱۵ سال پیش راه انداختن و سختگیریهایی که انجام دادن + سطح سواد جامعه که فقط دنبال سوشیال رفتن مشخص بود دیگه فاتحه وب خوندهست
geryefade.gif

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
در مورد فیل تر ینگ دقیقا درست اشاره کرد
اون موقع ها کیلویی فیل ت ر می کردند

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
خود کدنویسی فیسبوک و اینستاگرام که چیز پیچیده ای نیست. همین الآنشم چندده اسکریپت رایگان و چه بسا بهتر ازش وجود داره و اگه بخواهید به راحتی براتون اسکریپت اختصاصی هم می نویسند. تنها جایی که ممکنه به مشکل برخورد کنه، یکی امنیت اسکریپت و سروره و دوم استفاده از چندین سرور و CDN برای توزیع صحیح درخواست ها که فشار به سرور نیاد و مورد سوم، سیستم پیشنهاد ویدیو است که نیازمند فنآوری تشخیص اشیای داخل ویدیو است.
به نظر من، شهرت و فراگیرشدن فیسبوک و اینستاگرام دلایل خاصی داشته و اینکه فکر کنید، اسکریپت و برنامه نویسی خیلی پیچیده یا قوی پشت اونه؛ خیر! فیسبوک و اینستاگرام بعد از این همه سال، هنوز شبیه یه پروژه دانشجوییه... ماهها طول می کشه یه باگ کوچیک رفع کنند. هیچ گونه راه ارتباطی ندارند. داخل خود اینستاگرام نوشته گزارش باگ، هیچ وقت اون فرم کار نمی کنه! و... فیسبوک و اینستاگرام هیچ راه درستی برای جلوگیری از ربات ها ندارن. شما تو فیسبوک اکانت میسازی، بی جهت بن می کنه و ازت عکس پاسپورت/کارت شناسایی میخواد ولی ربات ها با قدرت دارن تو سیستمش فعالیت و اسپم می کنند.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

samansalari

Registered User
لایک‌ها
60
رفقا سلام.
واسه اینترنت درست درمون مشهد چی پیشنهاد میدید؟
لازم به ذکر هست ADSL دارم از صبانت افتضاح هست.
4 جی ایرانسل / همراه اول توی خونه درست آنتن نمیده باید بالای پشت بوم outdoor نصب کنم.
راهکارتون چیه؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
رفقا سلام.
واسه اینترنت درست درمون مشهد چی پیشنهاد میدید؟
لازم به ذکر هست ADSL دارم از صبانت افتضاح هست.
4 جی ایرانسل / همراه اول توی خونه درست آنتن نمیده باید بالای پشت بوم outdoor نصب کنم.
راهکارتون چیه؟
باید از کافی نتی های محلتون آمار بگیری که کدوم شرکت ها تو منطقه تون کیفیت اینترنتشون بهتره.
بعد هم لیست تعرفه هاشون رو توی سایتاشون میتونی ببینی..

samansalari

Registered User
لایک‌ها
60
باید از کافی نتی های محلتون آمار بگیری که کدوم شرکت ها تو منطقه تون کیفیت اینترنتشون بهتره.
بعد هم لیست تعرفه هاشون رو توی سایتاشون میتونی ببینی..
متاسفانه هرکدوم بر اساس بیزینس خودشون و پورسانتی که از شرکتها میگیرن راهکار های بیزینسی خودشون رو میدن و کما اینکه من خودم الان از صبانت دارم نت میگیرم بخاطر پیشنهاد یکی از همین دوستان هست. واقعا ناراضی ام...

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
حال منم بدجور گرفته شد
یادش بخیر
این مسیری که داره طی میشه ،تا چند وقته دیگه تولید محتوای نوشتاری وب فارسی کم کم از بین میره !!!

فضای یوتیوب و ایسنتاگرام فارسی که کلا شده دلقک بازی و شواف و مطالب زرد - تلگرام هم یه پست ثابت رو هزاران کانال با هم میرن!

اونوقت این کانال و پیج ها میخوان از کجا مطلب کپی کنند؟؟؟!!!!

تو 15 سال گذشته تو حوزه وبمستری و برنامه نویسی وب چه قدر شور و شعف داشتیم ، عمرمون تباه شد تو این مسیر ، هییی
nerves.gif
99.gif

بالا