• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
خود کدنویسی فیسبوک و اینستاگرام که چیز پیچیده ای نیست. همین الآنشم چندده اسکریپت رایگان و چه بسا بهتر ازش وجود داره
sticker.png

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
مجیدعلوی زاده:

در آن زمان فضای گفتگوها فنی بود؟
مثل پرشین‌تولز الان بود که همه چیز در آن پرسیده می‌شد. من از همان زمان به وب علاقمند بودم و نام کاربری‌ام مستر وب بود. به آقای فدایی که مسئول BBS دیبا در مشهد بود، پیشنهاد دادم انجمن وب درست کند و من به سوالات حوزه وب پاسخ دهم. مدیر انجمن وب در آن BBS بودم و تعداد سوال‌ها مثل حالا نبود. شاید در هفته دو سه سوال می‌آمد.
این طرف یادش نبود از نهقای @balabala نامی ببره

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
متاسفانه هرکدوم بر اساس بیزینس خودشون و پورسانتی که از شرکتها میگیرن راهکار های بیزینسی خودشون رو میدن و کما اینکه من خودم الان از صبانت دارم نت میگیرم بخاطر پیشنهاد یکی از همین دوستان هست. واقعا ناراضی ام...
فکر نکنم..
به هر حال از اهالی بومی منطقه باید بپرسید که کدوم شرکت با منطقه تون سازگار تره..

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
اون روز که واتساپ و اینستاگرام قطع بود، من از خیلی ها شنیدم که می پرسیدن ' نت شما هم قطع شده ؟'

یعنی اینترنت برای طیف وسیعی از مردم همین دو تا اپ تعریف شده....

#جاهلکده_فارسی

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
رفقا سلام.
واسه اینترنت درست درمون مشهد چی پیشنهاد میدید؟
لازم به ذکر هست ADSL دارم از صبانت افتضاح هست.
4 جی ایرانسل / همراه اول توی خونه درست آنتن نمیده باید بالای پشت بوم outdoor نصب کنم.
راهکارتون چیه؟
پیشگامان خوبه

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
@l3est @MOHAMMAD026_1 @ideaneshan و دیگر دوستان
برای لپ تاپ های قدیمی که موارد cpu compatibilit , secure boot , tpm version با پیشنیاز های ویندوز 11 مطابقت نداره ، به نظرتون ارزش داره با اون روش رجیستری دور بزنیم محدودیت نصب رو (یا نسخه Non TPM 2.0 استفاده کنیم). بعدا به مشکل میخوره پایداری سیستم؟
یا بهتره رو همون ویندوز 10 بمونیم؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
من نصب کردم با همون روش رجیستری که تو سافت۹۸ گفتن تا الان مشکلی نبوده سرعت از ویندوز ۱۰ هم بهتره
جدی چه خوب
من هنوز موفق با دانلود هم نشدم

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
این مسیری که داره طی میشه ،تا چند وقته دیگه تولید محتوای نوشتاری وب فارسی کم کم از بین میره !!!
فضای یوتیوب و اینستاگرام فارسی که کلا شده دلقک بازی و شواف و مطالب زرد - تلگرام هم یه پست ثابت رو هزاران کانال با هم میرن!
اونوقت این کانال و پیج ها میخوان از کجا مطلب کپی کنند؟!
صحبت هاتون صددرصد تایید میشه.
متاسفانه بشر دنبال تنبلی و راحتی بیشتره. درک عکس از نوشته و درک ویدیو از عکس آسونتره. پس میره سمت ویدیو. درک ویدیوی دلقک بازی آسونتر از درک ویدیوی آموزشی و پرمفهومه، میره سمت دلقک بازی! همین روند از قبل وجود داشته و مرتب هم جلوتر میره. شما کیفیت کتاب ها و سطح مطالعه در جهان رو قبل از اختراع تلویزیون، رادیو و اینترنت با الآن مقایسه کنید. میبینید که وضعیت مطالعه و کیفیت کارها چقدر افت پیدا کرده... همین روال در مورد نت هم اتفاق افتاده.

حالا راهکار چیه؟ در این مواقع باید برای صاحبان کسب و کارها فرهنگ سازی کرد که با دادن تبلیغ و حمایت از کارهای مفید، اونا رو تقویت و تشویق کنند ولی متاسفانه الآن تبلیغات هدایت شده به سمت کارهایی که صرفاً بازدیدکننده داشته باشن و مهم نیست کیفیت کار چی باشه. اینجا واقعاً وضعیت خطرناک میشه و فعالیت های مفید عملاً بدون درآمد و بدون بازدید باقی می مونند و از بین میرن! به همین راحتی!

این موضوع در سطح جهانی اتفاق افتاده و ارتباطی با زبان فارسی نداره. مثلاً یوتیوب که فضایی برای کارهای حرفه ای بود، ببینید نسبت به قبل چقدر افت کرده. حتی کل مجموعه یوتیوب در برابر اپلیکیشنی مثل تیک تاک، دست و پاش به لرزه افتاده و فوراً قابلیت ویدیو کوتاه و دلقک بازی به سیستم خودش اضافه کرده. اینم اضافه کنم که به نظر من اپلیکیشن هایی مثل تیک تاک و اینستاگرام، یه مقدار کارهای دلقک بازی رو به عمد تقویت و تشویق می کنند و این نوع ویدیوها رو بیشتر پیشنهاد میدن (شاید به این دلیل که احساس کردند مخاطبانشون بشتر نوجوانان و خردسالان هستند و این دست، دلقک بازی ها بیشتر مورد پسند این قشره / برای اینا هم فقط رضایت بیشتر کاربر مهمه، از بین رفتن محتوای مفید اصلاً مهم نیست!)

اینبار یه بازیگر دیگه هم به صحنه رقابت اضافه شده و اون کودکان و نوجوانان هستند که با داشتن وقت آزاد بسیار زیاد، عملاً در حال هدایت شبکه های اجتماعی هستند. برای یک شبکه اجتماعی لایک یه کودک با بزرگسال فرقی نداره!

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
@l3est @MOHAMMAD026_1 @ideaneshan و دیگر دوستان
برای لپ تاپ های قدیمی که موارد cpu compatibilit , secure boot , tpm version با پیشنیاز های ویندوز 11 مطابقت نداره ، به نظرتون ارزش داره با اون روش رجیستری دور بزنیم محدودیت نصب رو (یا نسخه Non TPM 2.0 استفاده کنیم). بعدا به مشکل میخوره پایداری سیستم؟
یا بهتره رو همون ویندوز 10 بمونیم؟
اون روش ریجیستری برای حل کردن مشکل tpm version هست. بقیه پیش نیاز هارو باید داشته باشی تا جایی که میدونم
همچنین روش ریجیستری رو خود مایکروسافت بصورت رسمی اعلام کرده و بعید میدونم مشکلی پیش بیاد

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
صحبت هاتون صددرصد تایید میشه.
متاسفانه بشر دنبال تنبلی و راحتی بیشتره. درک عکس از نوشته و درک ویدیو از عکس آسونتره. پس میره سمت ویدیو. درک ویدیوی دلقک بازی آسونتر از درک ویدیوی آموزشی و پرمفهومه، میره سمت دلقک بازی! همین روند از قبل وجود داشته و مرتب هم جلوتر میره. شما کیفیت کتاب ها و سطح مطالعه در جهان رو قبل از اختراع تلویزیون، رادیو و اینترنت با الآن مقایسه کنید. میبینید که وضعیت مطالعه و کیفیت کارها چقدر افت پیدا کرده... همین روال در مورد نت هم اتفاق افتاده.

حالا راهکار چیه؟ در این مواقع باید برای صاحبان کسب و کارها فرهنگ سازی کرد که با دادن تبلیغ و حمایت از کارهای مفید، اونا رو تقویت و تشویق کنند ولی متاسفانه الآن تبلیغات هدایت شده به سمت کارهایی که صرفاً بازدیدکننده داشته باشن و مهم نیست کیفیت کار چی باشه. اینجا واقعاً وضعیت خطرناک میشه و فعالیت های مفید عملاً بدون درآمد و بدون بازدید باقی می مونند و از بین میرن! به همین راحتی!

این موضوع در سطح جهانی اتفاق افتاده و ارتباطی با زبان فارسی نداره. مثلاً یوتیوب که فضایی برای کارهای حرفه ای بود، ببینید نسبت به قبل چقدر افت کرده. حتی کل مجموعه یوتیوب در برابر اپلیکیشنی مثل تیک تاک، دست و پاش به لرزه افتاده و فوراً قابلیت ویدیو کوتاه و دلقک بازی به سیستم خودش اضافه کرده. اینم اضافه کنم که به نظر من اپلیکیشن هایی مثل تیک تاک و اینستاگرام، یه مقدار کارهای دلقک بازی رو به عمد تقویت و تشویق می کنند و این نوع ویدیوها رو بیشتر پیشنهاد میدن (شاید به این دلیل که احساس کردند مخاطبانشون بشتر نوجوانان و خردسالان هستند و این دست، دلقک بازی ها بیشتر مورد پسند این قشره / برای اینا هم فقط رضایت بیشتر کاربر مهمه، از بین رفتن محتوای مفید اصلاً مهم نیست!)

اینبار یه بازیگر دیگه هم به صحنه رقابت اضافه شده و اون کودکان و نوجوانان هستند که با داشتن وقت آزاد بسیار زیاد، عملاً در حال هدایت شبکه های اجتماعی هستند. برای یک شبکه اجتماعی لایک یه کودک با بزرگسال فرقی نداره!
درسته..
البته یه نکته هم من بگم اونم اینکه بنظرم کم کم نطفه جریان فاصله و کم توجهی به شبکه های اجتماعی هم از اون طرف داره شکل میگیره..
من خودم دو سه ماهی میشه اینستا رو پاک کردم..گاهی تحت وب یه سرک هایی میکشم..
لینستا و تیک تاک و تویتز هم بنظر من مثل دوران چت و اس اس بازی و وبلاگ نویسی و جمع کردن عکس از گوگل ایمیج و فیس بوک بعد یه مدت کمرنگ میشن..
مردم کم حوصله و زده میشن از این همه فراوانی..دنیای دیجیتال و کمی برمیگردن به سبک زندگی سابق ..
کما اینکه همه بعضا افرادی رو در اطرافیانمون می بینیم که میگن دیگه حوصله اینستا رو ندارم..

کم کم همشون مثل گوگل و یوتیدب یه چیز همیشه در دسترس میشن..

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
بیشترین دلیل افت اینستا در آینده بحث باگ هاشه و اینکه با هر گوشی ای نمیشه باهش کار کرد. همین الانم گوشی یه عده رو بی دلیل خاموش میکنه موقع کار....

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
اینستا و تیک تاک و توییتر هم بنظر من مثل دوران چت و اس اس بازی و وبلاگ نویسی و جمع کردن عکس از گوگل ایمیج و فیس بوک بعد یه مدت کمرنگ میشن..
مردم کم حوصله و زده میشن از این همه فراوانی..دنیای دیجیتال و کمی برمیگردن به سبک زندگی سابق ..
کما اینکه همه بعضا افرادی رو در اطرافیانمون می بینیم که میگن دیگه حوصله اینستا رو ندارم..
دقیقاً همینه... ولی حیف که در مدت حضورشون ضرر خودشون رو میزنند و باعث میشن تولیدکنندگان واقعی محتوا به کار دیگه ای رو بیارن.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
بیشترین دلیل افت اینستا در آینده بحث باگ هاشه و اینکه با هر گوشی ای نمیشه باهش کار کرد. همین الانم گوشی یه عده رو بی دلیل خاموش میکنه موقع کار....
اون باگ هاش به کنار. دیگه بهشون سخت نگیرید. یه پروژه دانشجویی نوشتند و خودشون هم نمیدونند چطور درستش کنند.

مهمترین عاملی که باعث کم رنگ شدن این شبکه ها میشه (حتی تلگرام)، نداشتن قابلیت سرچ درست و حسابیه. حتی سرچ داخلی فیسبوک بسیار ضعیفه و از اون ضعیف تر سرچ داخلی تلگرامه. تو تلگرام دو واژه کنار هم سرچ کنید (داخل مطالب یه کانال)، اصلاً نتیجه درستی نمیاره! اینستاگرام که چیزی به نام سرچ نداره! اینا چیکار می کنند که نمیتونند یه کوئری درست تو دیتابیس خودشون بگیرن؟!

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
اون باگ هاش به کنار. دیگه بهشون سخت نگیرید. یه پروژه دانشجویی نوشتند و خودشون هم نمیدونند چطور درستش کنند.

مهمترین عاملی که باعث کم رنگ شدن این شبکه ها میشه (حتی تلگرام)، نداشتن قابلیت سرچ درست و حسابیه. حتی سرچ داخلی فیسبوک بسیار ضعیفه و از اون ضعیف تر سرچ داخلی تلگرامه. تو تلگرام دو واژه کنار هم سرچ کنید (داخل مطالب یه کانال)، اصلاً نتیجه درستی نمیاره! اینستاگرام که چیزی به نام سرچ نداره! اینا چیکار می کنند که نمیتونند یه کوئری درست تو دیتابیس خودشون بگیرن؟!
دوست عزیز الگوریتم سرچ بسیار پیچیده ست..
خیلی سخته به پیج ها یا کانال ها امتیاز دهی بدی و ترتیبشون رو توی سرچ تعیین کنی..

اگه بر اساس تعداد فالور باشه پیج های خیلی مفید تر پایین ضعیف کشی میشن و دیده نمیشن..

اگه با توجه به کلمات کلیدی باشه ..
دیگه نظم و ترتیب متن نوشتن توشون بهم میخوره و همه بخاطر سئو جمله بندی ها ی نامناسب بکار می برن..

اگه با توجه به میزان بازدید باشه مفید های کم بازدید دیده نمیشن.. بخصوص اونایی که تازه استارت زدن..

موچ اسپمر بازی هم شروع میشه..
گوگل که گوگله هر بار یه آپدیت و الگوریتم میده و خودشو کامل تر میکنه..
یاهو و بینگ با اون عظمتشون به پای گوگل نرسیدن..اون گوگلی که هنوز خودش در حال تکامله..

تلگرام موتور سرچ برای خودش درست نکرد چون میدونست چالش بسیار بزرگیه براش..

اینستا رو هم که می بینی هنوز هوش مصنوعیش توی سلیقه سنجی کلی ضعیفه.. یه کلیپ هایی توی سرچ میاره برات که اصلا برای فاز و سلیفه تو نیست..

نصف بیشترش پیشنهادات ویژه و علایق لیست دوستانت هست که میگیره ...

از اون طرف هم خدا نکنه در مورد یکی یا یه چیزی چهار تا پیج فالو کنی..دیگه شورش رو در میاره و هی پست مرتبط با اون رو میریزه تو حلقت..

حسابشون بکن این وضعیت اینستاگرام که متعلق به غول بزرگ یعنی فیس بوکه هست..

موتور سرچ و اولویت بندی هاش یکی از سخت ترین و پیچیده ترین قسمت های هوش مصنوعی که فقط گوگل توش حرف اول رو میزنه..

حیف که گوگل پلاسش شخمی از آب در اومد و استقبال نشد ..وگرنه اون این دردسر ها رو نمیداشت..

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
دوست عزیز الگوریتم سرچ بسیار پیچیده ست..
خیلی سخته به پیج ها یا کانال ها امتیاز دهی بدی و ترتیبشون رو توی سرچ تعیین کنی..
ضمن تایید فرمایشات شما. من منظورم سرچ در اون حد نیست. یه جستجوی ساده در حد یه کوئری ساده! مثلاً من یه کلیپ می بینم که داخل کپشنش نوشته:
"بهترین بازیگر 2020 از نگاه مردم"
حالا بعد از مدتی دوباره میخوام همین کلیپ رو پیدا کنم! اینستاگرام که کلاً سرچ بر اساس کلمات کلیدی نداره. فقط یه هشتگ داره و یه جستجو براساس نام پیج. اکسپلورش هم سرچ نیست! لیست پیشنهاداته. فیسبوک یه چیزایی تو جستجوش پیدا می کنه ولی رضایت بخش نیست. تلگرام هم اگه جستجو رو محدود کنید به مطالب فقط یک کانال و عبارت "بهترین بازیگر" رو سرچ کنید؛ نتیجه درستی پیدا نمی کنه. باید بزنید "بازیگر" و دونه دونه نتایج رو چشمی کنترل کنید!

دیگه در این حد که میشد، سرچ درست کرد!

گوگل پلاس واقعاً حیف بود که مردم ازش استقبال نکردند. امکاناتش هم کامل بود.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
ضمن تایید فرمایشات شما. من منظورم سرچ در اون حد نیست. یه جستجوی ساده در حد یه کوئری ساده! مثلاً من یه کلیپ می بینم که داخل کپشنش نوشته:
"بهترین بازیگر 2020 از نگاه مردم"
حالا بعد از مدتی دوباره میخوام همین کلیپ رو پیدا کنم! اینستاگرام که کلاً سرچ بر اساس کلمات کلیدی نداره. فقط یه هشتگ داره و یه جستجو براساس نام پیج. اکسپلورش هم سرچ نیست! لیست پیشنهاداته. فیسبوک یه چیزایی تو جستجوش پیدا می کنه ولی رضایت بخش نیست. تلگرام هم اگه جستجو رو محدود کنید به مطالب فقط یک کانال و عبارت "بهترین بازیگر" رو سرچ کنید؛ نتیجه درستی پیدا نمی کنه. باید بزنید "بازیگر" و دونه دونه نتایج رو چشمی کنترل کنید!

دیگه در این حد که میشد، سرچ درست کرد!

گوگل پلاس واقعاً حیف بود که مردم ازش استقبال نکردند. امکاناتش هم کامل بود.
خودشون نمیخوان وارد بازیش بشن چون باید ته تا تهش پاش بمونن و عیب زدایی کنن..

بالا