• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
چون سابقه و اعتبار خوبی داره
گذشته خوبی داشته

جدیدا پشتیبانیش ضعیف شده
یه بار خیلی اضطراری بود که بکاپ سایت رو برگردونم
از داخل هاست بازیابی کردم بعد دیدم صفحه اصلی سایت پیغام نت افراز رو باز میکنه که فایل ایندکس رو جایگزین کنید! قبلا اینطوری نبود خیلی راحت برمیگشت
پشتیبانیش اونقدر قوی بود که تیکت میزدم میگفتم سایت برگرده ولی مطالب تغیر نکنه به همون شکل که میخواستم بکاپ رو بر میگردوند!!
ولی چند روز پیش اونقدر تماس تلفنی گرفتم و تیکت اورژانسی زدم هیچی نشد. داخل تیکت بجای عمل، آموزش میفرستاد! تماس تلفنی هم میگفت تیکت بزن! آخر سر هم بجای فایل بکاپی که من گرفته بودم، بکاپ هفتگی رو برگردوند

یه زمانی یاهو اونقدر قوی بود که میتونست رقیب گوگل باشه، الان کجاست؟!!
هر چیزی یه دوره ای داره
البته درمورد هاستینگ، هیچکدوم بدون مشکل نیستن
آخ آخ یاهو
همه می بایست یه زمانی آی دی یاهو می داشتن

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
فیسبوک و اینستا و واتساپ همزمان قطع شدن برای من
برای شما هم قطعه؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
فیسبوک و اینستا و واتساپ همزمان قطع شدن برای من
برای شما هم قطعه؟
مارکزاک*ربرگز هر چی داشته :poop: بوده از همون اولش
اینم مثل یاهو باید کارش تموم بشه
من همیشه روی 4shared فایل نگه میداشتم امروز مغز خر خوردم روی واتس اپ آپلود کردم. الان خیلی ضروری لازم دارم استفاده کنم ولی حتی با سرور مجازی هم نمیشه دسترسی داشت :cautious:

02a-jpg.1143599

نصف اینترنت

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
مارکزاک*ربرگز هر چی داشته :poop: بوده از همون اولش
اینم مثل یاهو باید کارش تموم بشه
من همیشه روی 4shared فایل نگه میداشتم امروز مغز خر خوردم روی واتس اپ آپلود کردم. الان خیلی ضروری لازم دارم استفاده کنم ولی حتی با سرور مجازی هم نمیشه دسترسی داشت :cautious:

02a-jpg.1143599

نصف اینترنت
آره قطعی سراسریه تو هیچ کشوری در دسترس نیستن.
اکثر مردم هم فقط از سر عادت از فیسبوک و واتساپ استفاده میکنن.
من چند وقت پیش تلگرام نصب کردم که بجای واتساپ ازش استفاده کنم ولی خب خیلی وقتا اصلا یادم می‌ره اینکارو بکنم و ناخودآگاه میرم تو واتساپ.
ماجرای یاهو با فیسبوک فرق می‌کنه.
یاهو رقیب داشت و وقتی با گوگل وارد عرصه رقابت شد کاربرای خودشو از دست داد ولی فیسبوک الان تقریبا رقیب مهمی نداره که نسبت بهش برتری داشته باشه
و اونقدر بزرگ هست که رقابت باهاش یه ریسک بزرگ به حساب بیاد

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
آره قطعی سراسریه تو هیچ کشوری در دسترس نیستن.
اکثر مردم هم فقط از سر عادت از فیسبوک و واتساپ استفاده میکنن.
من چند وقت پیش تلگرام نصب کردم که بجای واتساپ ازش استفاده کنم ولی خب خیلی وقتا اصلا یادم می‌ره اینکارو بکنم و ناخودآگاه میرم تو واتساپ.
ماجرای یاهو با فیسبوک فرق می‌کنه.
یاهو رقیب داشت و وقتی با گوگل وارد عرصه رقابت شد کاربرای خودشو از دست داد ولی فیسبوک الان تقریبا رقیب مهمی نداره که نسبت بهش برتری داشته باشه
و اونقدر بزرگ هست که رقابت باهاش یه ریسک بزرگ به حساب بیاد
گوگل پلاس, هم نتونست بزنتش زمین...

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
کسی از namecheap هاست داره ؟ یا کسی سابقه استفاده از هاست namecheap رو داره ؟ کیفیتش چطوریه ؟

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
کسی از namecheap هاست داره ؟ یا کسی سابقه استفاده از هاست namecheap رو داره ؟ کیفیتش چطوریه ؟
کیفیت متوسط من یادمه یروز کامل قطع بود گفتن روی سرور شما تعمیرات داریم !

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
نیاز به فروم دارم برای زبان های مختلف
میشه یه اسکریپت فروم مثلا phpbb نصب کرد برای چند زبان یا مجبورم برای هر زبان یه اسکریپت جدا بزنم؟

بنظرتون کدوم حالت بهتره؟
Site.com/fa/forum
Site.com/farum/fa
جایگزین فا چی میتونه باشه؟ pe یا چیز دیگه ای.

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
میشه یه اسکریپت فروم مثلا phpbb نصب کرد برای چند زبان یا مجبورم برای هر زبان یه اسکریپت جدا بزنم؟

بنظرتون کدوم حالت بهتره؟
Site.com/fa/forum
Site.com/farum/fa
نه دیگه لازم نیست برا هر زبان یه اسکریپت جدا استفاده کنی یا آدرس های جداگانه بذاری.
آدرس فرومت میشه همون site.com/forum
زبان فارسی و انگلیسی هم بهش اضافه میکنی،تمام فروم ساز ها این قابلیت رو دارن دیگه
منوی تغییر زبان هم میذاری بالا یا پایین سایت
الان تو همین پی تی وقتی میری پایین صفحه زبان سایت رو عوض می‌کنی آدرس که عوض نمیشه

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
این چند روز که بین ایران و آذربایجان تنش ایجاد شده رو شبکه چند تا از نهاد هایی که پشتیبانیشونو داریم حمله و اتک از آی پی های کشور آذربایجان خیلی داریم.
یه تعدادی از رنج ۱۴۶ و ۱۴۷ هم هستن که لوکیشن رو اسراییل نشون میدن.
کاملا مشخصه با تجهیزات دولتی داره این اتفاق میوفته.
نمی‌دونیم به حال خودمون بخندیم یا گریه کنیم که ساعت پنج صبح یه عده مثلا تو قفقاز نشستن مارو بردن زیر حمله

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
سلام قصد فروش یک وبسایت رو دارم اگر کسی منصف هست و کارشناسی میکنه قیمت میزاره بی زحمت خصوصی پیام بده

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509

بنظرتون کدوم حالت بهتره؟
Site.com/fa/forum
Site.com/farum/fa
فقط تو کار اتلاف انرژی و زمانی..

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
برای شما نوتیفیکشن سیستم عاملی جیمیل روی کروم / ویندوز 10 نشون داده میشه؟
از تنظیمات جیمیل بخش اعلان، گزینه ایمیل های جدید رو انتخاب کردم و دکمه Allow برای دریافت نوتیفیکشن جیمیل در مروگر کروم زدم ولی بازم هیچ اعلانی از طرف جیمیل نمیاد! البته از سایر سایت ها روی همین کروم اعلان دریافت می کنم، فقط اعلان جیمیل نمیاد. برای شما هم همینجوره؟

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
این چند روز که بین ایران و آذربایجان تنش ایجاد شده رو شبکه چند تا از نهاد هایی که پشتیبانیشونو داریم حمله و اتک از آی پی های کشور آذربایجان خیلی داریم.
یه تعدادی از رنج ۱۴۶ و ۱۴۷ هم هستن که لوکیشن رو اسراییل نشون میدن.
کاملا مشخصه با تجهیزات دولتی داره این اتفاق میوفته.
نمی‌دونیم به حال خودمون بخندیم یا گریه کنیم که ساعت پنج صبح یه عده مثلا تو قفقاز نشستن مارو بردن زیر حمله

این وسط سودشو اسرائیل میبره که تنش ها بیشتر بشه. احتمالا این اتک ها هم کار خود اسرائیل حرام زاده هست که با ای پی آذربایجان میزنن.

یه سوال، این نهادها مگه سیستمشون داخلی و اتوماسیون اداریشون داخلی نیست؟ چرا دسترسی اینترنت رو به شبکه هاشون محدود نمیکنن؟
یا همون تاسیات هسته ای که قبلا حملاتی داشتن، اگه رو سیستم اینترانت خصوصی باشن چطور قابل نفوذ میشن؟

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
این وسط سودشو اسرائیل میبره که تنش ها بیشتر بشه. احتمالا این اتک ها هم کار خود اسرائیل حرام زاده هست که با ای پی آذربایجان میزنن.

یه سوال، این نهادها مگه سیستمشون داخلی و اتوماسیون اداریشون داخلی نیست؟ چرا دسترسی اینترنت رو به شبکه هاشون محدود نمیکنن؟
یا همون تاسیات هسته ای که قبلا حملاتی داشتن، اگه رو سیستم اینترانت خصوصی باشن چطور قابل نفوذ میشن؟
نه اینجور حمله ها و زیر بار بردن ها منفعتی برای کسی نداره اتفاقا هزینه بر هم هست براشون.
فرض کن من با شما دعوام میشه زورم بهت نمی‌رسه بزنمت میذارم نصفه شب میام رو ماشینت روغن ترمز میریزم این منفعتی برام نداره که.
بعدم شبکه ی یه سری سازمان ها و نهاد ها و ارگان هارو نمیشه اینترانت کرد چون تو خارج از کشور شعبه دارن نمایندگی دارن یا از خارج از کشور نیاز به دسترسی به این شبکه وجود داره‌‌.
مثلا شما وقتی میری سفارت ایران یا کنسولگری ایران تو فلان کشور اون ممکنه نیاز داشته باشه از ثبت احوال ایران یا وزارت خارجه ایران یه سری اطلاعات رو استعلام کنه،استخراج کنه یا ثبت کنه این نیاز به دسترسی به شبکه داره.
یا وقتی میری بانک ملی شعبه هامبورگ یا پاریس درخواستی داری یا میری ترکیه و ارمنستان از فروشگاه و رستوران های ایرانی خرید می‌کنی دستگاه پوز ملت و پاسارگاد میذارن جلوت اینا همه نیاز داره تا متصل بشن به شبکه ی این بانک‌ها تو ایران.
و در آخر اینکه اینترانت کردن یه شبکه اونو غیر قابل نفوذ نمیکنه،اوایل تابستون که از خارج از کشور رو سیستم های راه آهن ایران اختلال ایجاد شد تمامشون رو اینترانت بودن.شبکه ی کاملا داخلی بین ادارات و ایستگاه های راه آهن که حتی آژانس های مسافرتی و بلیط فروشی ها هم به اون شبکه دسترسی نداشتن.
تاسیسات هسته ای هم ماجرای شبیه به همین داشتن بعلاوه ی ضعف های سیستم عامل که بعد از ماجرای استاکسنت استفاده از ویندوز رو سیستم های زیر مجموعه سازمان انرژی اتمی و یه بخش هایی از نیروهای مسلح و وزارت دفاع ممنوع شد و دارن از یه نسخه لینوکس پایه که زیر نظر خود وزارت دفاع و دانشگاه علم و صنعت توسعه پیدا می‌کنه استفاده میکنن.

بالا