منم یه فیس بوک میخوام
فقط اونایی که پیشنهاد دادن

خود کدنویسی فیسبوک و اینستاگرام که چیز پیچیده ای نیست. همین الآنشم چندده اسکریپت رایگان و چه بسا بهتر ازش وجود داره و اگه بخواهید به راحتی براتون اسکریپت اختصاصی هم می نویسند. تنها جایی که ممکنه به مشکل برخورد کنه، یکی امنیت اسکریپت و سروره و دوم استفاده از چندین سرور و CDN برای توزیع صحیح درخواست ها که فشار به سرور نیاد و مورد سوم، سیستم پیشنهاد ویدیو است که نیازمند فنآوری تشخیص اشیای داخل ویدیو است.منم یه فیس بوک میخوام
فقط اونایی که پیشنهاد دادن
برای شما نوتیفیکشن سیستم عاملی جیمیل روی کروم / ویندوز 10 نشون داده میشه؟
از تنظیمات جیمیل بخش اعلان، گزینه ایمیل های جدید رو انتخاب کردم و دکمه Allow برای دریافت نوتیفیکشن جیمیل در مروگر کروم زدم ولی بازم هیچ اعلانی از طرف جیمیل نمیاد! البته از سایر سایت ها روی همین کروم اعلان دریافت می کنم، فقط اعلان جیمیل نمیاد. برای شما هم همینجوره؟
مجیدعلوی زاده:![]()
مجیدآنلاین ،دایناسوری که منقرض شد! | وبنا
حدود دو سال است که روی پروژهای به نام تاریخ شفاهی وب فارسی کار میکنم. پروژهای که قرار است به بازخوانی رویدادها و تحولات آنچه در فضای وب فارسی از ابتدایwebna.ir
برای منم اینجوریهسلام گوگل آنالیتیکس شما کار میکنه؟
ظاهرا از دیروز دوازده ظهر دیگه آمار سایت های منو شمارش نمیکنه. یعنی یوزرهای امروز رو صفر میزنه، در حالی که قسمت کناریش که یوزرهای آنلاین رو نشون میده بدون مشکل کار میکنه!
الان در وب ۲ انجمنها و ساختار انجمنها منسوخ و مخاطب آن کم شده است. سایتهای کمی مانند پرشینتولز چند ماه پس از مجیدآنلاین راه افتادند و یک فروم عمومی بود. نیکصالحی هنوز هست و نمیدانم چگونه هنوز کاربر دارد. شاید برای محتوای عمومی و جذاب آن باشد. ولی محتوای تخصصی ما برای عموم جالب نبود.مجیدعلوی زاده:
در آن زمان فضای گفتگوها فنی بود؟
مثل پرشینتولز الان بود که همه چیز در آن پرسیده میشد. من از همان زمان به وب علاقمند بودم و نام کاربریام مستر وب بود. به آقای فدایی که مسئول BBS دیبا در مشهد بود، پیشنهاد دادم انجمن وب درست کند و من به سوالات حوزه وب پاسخ دهم. مدیر انجمن وب در آن BBS بودم و تعداد سوالها مثل حالا نبود. شاید در هفته دو سه سوال میآمد.
![]()
مجیدآنلاین ،دایناسوری که منقرض شد! | وبنا
حدود دو سال است که روی پروژهای به نام تاریخ شفاهی وب فارسی کار میکنم. پروژهای که قرار است به بازخوانی رویدادها و تحولات آنچه در فضای وب فارسی از ابتدایwebna.ir
@MihanV
واقعا یادش بخیر
حال منم بدجور گرفته شدغصه ام میگیره![]()
چند وقته؟برای منم اینجوریه
خود کدنویسی فیسبوک و اینستاگرام که چیز پیچیده ای نیست. همین الآنشم چندده اسکریپت رایگان و چه بسا بهتر ازش وجود داره و اگه بخواهید به راحتی براتون اسکریپت اختصاصی هم می نویسند. تنها جایی که ممکنه به مشکل برخورد کنه، یکی امنیت اسکریپت و سروره و دوم استفاده از چندین سرور و CDN برای توزیع صحیح درخواست ها که فشار به سرور نیاد و مورد سوم، سیستم پیشنهاد ویدیو است که نیازمند فنآوری تشخیص اشیای داخل ویدیو است.
به نظر من، شهرت و فراگیرشدن فیسبوک و اینستاگرام دلایل خاصی داشته و اینکه فکر کنید، اسکریپت و برنامه نویسی خیلی پیچیده یا قوی پشت اونه؛ خیر! فیسبوک و اینستاگرام بعد از این همه سال، هنوز شبیه یه پروژه دانشجوییه... ماهها طول می کشه یه باگ کوچیک رفع کنند. هیچ گونه راه ارتباطی ندارند. داخل خود اینستاگرام نوشته گزارش باگ، هیچ وقت اون فرم کار نمی کنه! و... فیسبوک و اینستاگرام هیچ راه درستی برای جلوگیری از ربات ها ندارن. شما تو فیسبوک اکانت میسازی، بی جهت بن می کنه و ازت عکس پاسپورت/کارت شناسایی میخواد ولی ربات ها با قدرت دارن تو سیستمش فعالیت و اسپم می کنند.
باید از کافی نتی های محلتون آمار بگیری که کدوم شرکت ها تو منطقه تون کیفیت اینترنتشون بهتره.رفقا سلام.
واسه اینترنت درست درمون مشهد چی پیشنهاد میدید؟
لازم به ذکر هست ADSL دارم از صبانت افتضاح هست.
4 جی ایرانسل / همراه اول توی خونه درست آنتن نمیده باید بالای پشت بوم outdoor نصب کنم.
راهکارتون چیه؟
متاسفانه هرکدوم بر اساس بیزینس خودشون و پورسانتی که از شرکتها میگیرن راهکار های بیزینسی خودشون رو میدن و کما اینکه من خودم الان از صبانت دارم نت میگیرم بخاطر پیشنهاد یکی از همین دوستان هست. واقعا ناراضی ام...باید از کافی نتی های محلتون آمار بگیری که کدوم شرکت ها تو منطقه تون کیفیت اینترنتشون بهتره.
بعد هم لیست تعرفه هاشون رو توی سایتاشون میتونی ببینی..
این مسیری که داره طی میشه ،تا چند وقته دیگه تولید محتوای نوشتاری وب فارسی کم کم از بین میره !!!حال منم بدجور گرفته شد
یادش بخیر