ژاکت ؟ سختگیری ؟!

با مدیر پشتیبانی این مجموعه صحبت کردم , میگم من تمام قوانین ژاکت رو مطالعه کردم هیچ جای قانون خود شما به منتشر کننده قالب یا افزونه اجازه نداده توی محصولات فارسی سازی شده تبلیغ بذارن ! گفت مگه تبلیغ گذاشتن ؟ حتی پشتیبانی ژاکت خودش نمیدونست چه خبره ! از سایت sucuri net سایت رو چک کرده بودم , بعدا کد های اضافه رو هم پیدا کرده بودم , حتی به پشتیبانی گفتم اگر بخوایید قالبی که مشکل داره رو اپلود میکنم ببینید ,
من زمانی متوجه شدم این اتفاق افتاده که یه سایت زده بودم با این قالب و رهاش کرده بودم بعد 2.3 ماه دیدم هک شده ، بدون اینکه هیچ کاری بکنم روی این سایت و فقط قالب ژاکت رو نصب کرده بودم
متاسفانه خدمات پس از فروش و پشتیبانی در ایران معنی نداره ! چون هیچ مرجعی برای رسیدگی به شکایت های اینچنینی وجود نداره و در خلع های قانونی سایت هایی مثل ژاکت مسئولیت اشتباهات و کارایی که کردن رو قبول که نمیکنن هیچ , هیچ کاری ام برای جبرانش انجام نمیدن
اگر مرجعی بود که با شکایت کاربران سایت رو میبست , این سایت جرات نمیکرد یه قالب , یه دونه فایل html رو بدون چک کردن بذاره برای فروش ، فقط دنبال پول و سودشون هستن مهم نیست شما چی میذاری برای فروش
کجای دنیا محصول یکی دیگه رو زبانشو تغییر میدن میفروشن بدون پشتیبانی ، بدون حل مشکلات ، بدون حتی چک کردن سلامت کد های محصول
حالا سایت من چیزی توش نبود هک شد ! اگه یه سایت بزرگ بود و درامد یه مجموعه یا شخص بهش وابسته بود چطور میخواستن اینکارشون رو توجیح کنن ؟ بگن ببخشید خب پیش اومده ما قالب دزدی داریم میفروشیم توش کد ام داره دیگه
بعد قیمت این قالب ها اصلا قابل توجیح نیست ! شما به چه علت یه قالب که یک بار زحمت کشیدی ترجمه ش رو دزدیدی یا ترجمه کردی داری این قیمت میفروشی ؟ اکثرا قالب های جدید حتی به راستچین کردن هم نیاز ندارن و همه راستچین شده ان , یا اینکه خیلی نیاز به اصلاح داشته باشن کلا 10 خط کد css هم نیاز ندارن ، جالب اینجاس یکی از قالب های پر فروش رو ژاکت 1 میلیارد ازش کسب درامد کرده !