• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
مشکل از افراد تازه کار و جویای کار هستش که برای همچین ادمایی کار میکنن
حتی رزومه فرستادن واسه همچین اگهی خیانت به همکارا و بقیه افراده ! تسلط به فتوشاپ و افترافکت و ساخت موشن یه شغل جداس ! برنامه نویس و وردپرسکار یه شغل جدا !
کسی که اگهی درست زدن رو بلد نیست مشخص که ادم غیرحرفه ایه و فقط قصدش بیگاری کشیدنه ، مگه اینکه یه ادم مولتی تسک بخواد و حقوق خوب پرداخت کنه ( که نداریم همچین چیزی )

========================================================
دوستان مرجعی میشناسید برای دانلود اسکریپت های نال شده که شل و تبلیغات قرار ندن یا فایل های بدون ایراد قرار بدن ؟ نیاز به اسکریپت whmcs بدون ایراد دارم
پرشین اسکریپت

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
قبلش چک کردم نداره
ولی ورژنش قدیمیه

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
ولی ورژنش قدیمیه

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
دیدم اینو ، اخرین ورژنی که گذاشته واسه 3 سال پیشه به کارم نمیاد
مشاهده پیوست 1265497

قالبو از ژاکت/راستچین خریدیم که مشکل نداشته باشه و به قول خودشون اصلی و قانونی باشه 😐

یادمه 2 سال پیش اگر اشتباه نکنم قالب فلت سام رو از ژاکت خریدم یه کد مخرب با اسم اسکریپت دلفین توش داشت بعدا که همین قالب رو تورنتی دانلود کردم دیدم قالب همون قالبه کد مخرب همونه با این تفاوت که نسخه ژاکت ترجمه بهش اضافه شده ! فکر میکنم برای نسخه 8.3 فلت سام بود اگر اشتباه نکنم ،
این موضوع رو به پشتیبانی و مدیران سایت اطلاع دادم اما رسیدگی نکردن تیکت من در ژاکت بی جواب موند ! هنوز هم این شخص فروشنده قالب فلت سامه فقط با کمی پیشرفت و اضافه کردن یک افزونه - ناشر اصلی قالب واسش لایسنس نذاشته ! توش تبلیغات نذاشته ! کسی که بدون اجازه قالب رو قرض میگیره برای فارسی زبانا میذاره ! هم لایسنس درست کرده هم توی پنل مدیریت تبلیغات افزونه های دیگه ش رو گذاشته ! نوبره والا !
فقط در یک جمله میتونم بگم خرید از این سایت ها پول دور ریختنه !

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,449
دیدم اینو ، اخرین ورژنی که گذاشته واسه 3 سال پیشه به کارم نمیاد

یادمه 2 سال پیش اگر اشتباه نکنم قالب فلت سام رو از ژاکت خریدم یه کد مخرب با اسم اسکریپت دلفین توش داشت بعدا که همین قالب رو تورنتی دانلود کردم دیدم قالب همون قالبه کد مخرب همونه با این تفاوت که نسخه ژاکت ترجمه بهش اضافه شده ! فکر میکنم برای نسخه 8.3 فلت سام بود اگر اشتباه نکنم ،
این موضوع رو به پشتیبانی و مدیران سایت اطلاع دادم اما رسیدگی نکردن تیکت من در ژاکت بی جواب موند ! هنوز هم این شخص فروشنده قالب فلت سامه فقط با کمی پیشرفت و اضافه کردن یک افزونه - ناشر اصلی قالب واسش لایسنس نذاشته ! توش تبلیغات نذاشته ! کسی که بدون اجازه قالب رو قرض میگیره برای فارسی زبانا میذاره ! هم لایسنس درست کرده هم توی پنل مدیریت تبلیغات افزونه های دیگه ش رو گذاشته ! نوبره والا !
فقط در یک جمله میتونم بگم خرید از این سایت ها پول دور ریختنه !

شنیده بودم ژاکت سخت گیر تره!
از این موارد دو سه تا توی راست چین دیده بودم
یه بی ناموسی قالب درست کرده بود تو فایل single.php بک لینک گذاشته بود
من همون اول که دانلودش کردم فهمیدم رفتم دیدم کلی سایت شاخ از این قالب استفاده کرده بودن از همشون لینک گرفته بود
به دو سه تا از مدیرای سایتا پیام دادم به راستچین هم گفتم که نتیجه خاصی نداشت

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
شنیده بودم ژاکت سخت گیر تره!
از این موارد دو سه تا توی راست چین دیده بودم
یه بی ناموسی قالب درست کرده بود تو فایل single.php بک لینک گذاشته بود
من همون اول که دانلودش کردم فهمیدم رفتم دیدم کلی سایت شاخ از این قالب استفاده کرده بودن از همشون لینک گرفته بود
به دو سه تا از مدیرای سایتا پیام دادم به راستچین هم گفتم که نتیجه خاصی نداشت

ژاکت ؟ سختگیری ؟! 😂
با مدیر پشتیبانی این مجموعه صحبت کردم , میگم من تمام قوانین ژاکت رو مطالعه کردم هیچ جای قانون خود شما به منتشر کننده قالب یا افزونه اجازه نداده توی محصولات فارسی سازی شده تبلیغ بذارن ! گفت مگه تبلیغ گذاشتن ؟ حتی پشتیبانی ژاکت خودش نمیدونست چه خبره ! از سایت sucuri net سایت رو چک کرده بودم , بعدا کد های اضافه رو هم پیدا کرده بودم , حتی به پشتیبانی گفتم اگر بخوایید قالبی که مشکل داره رو اپلود میکنم ببینید ,
من زمانی متوجه شدم این اتفاق افتاده که یه سایت زده بودم با این قالب و رهاش کرده بودم بعد 2.3 ماه دیدم هک شده ، بدون اینکه هیچ کاری بکنم روی این سایت و فقط قالب ژاکت رو نصب کرده بودم
متاسفانه خدمات پس از فروش و پشتیبانی در ایران معنی نداره ! چون هیچ مرجعی برای رسیدگی به شکایت های اینچنینی وجود نداره و در خلع های قانونی سایت هایی مثل ژاکت مسئولیت اشتباهات و کارایی که کردن رو قبول که نمیکنن هیچ , هیچ کاری ام برای جبرانش انجام نمیدن
اگر مرجعی بود که با شکایت کاربران سایت رو میبست , این سایت جرات نمیکرد یه قالب , یه دونه فایل html رو بدون چک کردن بذاره برای فروش ، فقط دنبال پول و سودشون هستن مهم نیست شما چی میذاری برای فروش

کجای دنیا محصول یکی دیگه رو زبانشو تغییر میدن میفروشن بدون پشتیبانی ، بدون حل مشکلات ، بدون حتی چک کردن سلامت کد های محصول
حالا سایت من چیزی توش نبود هک شد ! اگه یه سایت بزرگ بود و درامد یه مجموعه یا شخص بهش وابسته بود چطور میخواستن اینکارشون رو توجیح کنن ؟ بگن ببخشید خب پیش اومده ما قالب دزدی داریم میفروشیم توش کد ام داره دیگه :censored:

بعد قیمت این قالب ها اصلا قابل توجیح نیست ! شما به چه علت یه قالب که یک بار زحمت کشیدی ترجمه ش رو دزدیدی یا ترجمه کردی داری این قیمت میفروشی ؟ اکثرا قالب های جدید حتی به راستچین کردن هم نیاز ندارن و همه راستچین شده ان , یا اینکه خیلی نیاز به اصلاح داشته باشن کلا 10 خط کد css هم نیاز ندارن ، جالب اینجاس یکی از قالب های پر فروش رو ژاکت 1 میلیارد ازش کسب درامد کرده !

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
ژاکت ؟ سختگیری ؟! 😂
با مدیر پشتیبانی این مجموعه صحبت کردم , میگم من تمام قوانین ژاکت رو مطالعه کردم هیچ جای قانون خود شما به منتشر کننده قالب یا افزونه اجازه نداده توی محصولات فارسی سازی شده تبلیغ بذارن ! گفت مگه تبلیغ گذاشتن ؟ حتی پشتیبانی ژاکت خودش نمیدونست چه خبره ! از سایت sucuri net سایت رو چک کرده بودم , بعدا کد های اضافه رو هم پیدا کرده بودم , حتی به پشتیبانی گفتم اگر بخوایید قالبی که مشکل داره رو اپلود میکنم ببینید ,
من زمانی متوجه شدم این اتفاق افتاده که یه سایت زده بودم با این قالب و رهاش کرده بودم بعد 2.3 ماه دیدم هک شده ، بدون اینکه هیچ کاری بکنم روی این سایت و فقط قالب ژاکت رو نصب کرده بودم
متاسفانه خدمات پس از فروش و پشتیبانی در ایران معنی نداره ! چون هیچ مرجعی برای رسیدگی به شکایت های اینچنینی وجود نداره و در خلع های قانونی سایت هایی مثل ژاکت مسئولیت اشتباهات و کارایی که کردن رو قبول که نمیکنن هیچ , هیچ کاری ام برای جبرانش انجام نمیدن
اگر مرجعی بود که با شکایت کاربران سایت رو میبست , این سایت جرات نمیکرد یه قالب , یه دونه فایل html رو بدون چک کردن بذاره برای فروش ، فقط دنبال پول و سودشون هستن مهم نیست شما چی میذاری برای فروش

کجای دنیا محصول یکی دیگه رو زبانشو تغییر میدن میفروشن بدون پشتیبانی ، بدون حل مشکلات ، بدون حتی چک کردن سلامت کد های محصول
حالا سایت من چیزی توش نبود هک شد ! اگه یه سایت بزرگ بود و درامد یه مجموعه یا شخص بهش وابسته بود چطور میخواستن اینکارشون رو توجیح کنن ؟ بگن ببخشید خب پیش اومده ما قالب دزدی داریم میفروشیم توش کد ام داره دیگه :censored:

بعد قیمت این قالب ها اصلا قابل توجیح نیست ! شما به چه علت یه قالب که یک بار زحمت کشیدی ترجمه ش رو دزدیدی یا ترجمه کردی داری این قیمت میفروشی ؟ اکثرا قالب های جدید حتی به راستچین کردن هم نیاز ندارن و همه راستچین شده ان , یا اینکه خیلی نیاز به اصلاح داشته باشن کلا 10 خط کد css هم نیاز ندارن ، جالب اینجاس یکی از قالب های پر فروش رو ژاکت 1 میلیارد ازش کسب درامد کرده !

دوست عزیز تمام سیستم های این چنینی الان اینجوری شدن. codecanyon.net هم رسما دزد پرور شده.
هرچی نرم افزار و اسکریپت آشغال رو برنامه نویس نماها مینویسن و میفروشن به ملت بعد نه رفع باگی نه نسخه جدیدی. هیچ شکایتی هم نمیشه کرد به سایت مرجع.
چون دنبال دریافت سود خودشه. با اینکه codecanyon.net در استرالیا اداره میشه و به نظر ما در ایران اون کشور پیشرفته هست اما خیلی راحت دارن به کاربران دنیا محصولات اشغال هندی ها رو میفروشن یک آبم روش....
سایت هایی که vendor محور هست در تمام دنیا الان اوضاع بسیار بدی دارن و دیگه مثل 5 6 سال پیش نیست.

اما ایران که در این زمینه (کپی رایت و غیره) ادعایی نداره در مقایسه با اونها خیلی هم بد نیست.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
قبلا از ویکی مدیا لینک میگرفتم، از پروفایل ویکی پدیا لینک میگرفتم هرچند که نوایندکسه، الان ویکی پدیا هر زبانی حتی اونایی که کاربر کمتر دارن داخل پروفایل لینک میگیرم سریع حذف میشه. به چه شکلی من یه دونه لینک از ویکی بگیرم ؟
گوگل صاحاب نداره ؟!
تبلیغاتش شده پاتوق کلاه بردارا
گزارش بده - پیغام خصوصی توییتر، توئیت، ایمیل و...
گزارش به ساپورت گوگل ادز

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715

در ایران از جنس مخالف به عنوان بیلبورد تبلیغاتی استفاده میکنن

دوستان مرجعی میشناسید برای دانلود اسکریپت های نال شده که شل و تبلیغات قرار ندن یا فایل های بدون ایراد قرار بدن ؟ نیاز به اسکریپت whmcs بدون ایراد دارم
themelock*com

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
در ایران از جنس مخالف به عنوان بیلبورد تبلیغاتی استفاده میکنن
اتفاقا امروز از کارگزاری آگاه تماس گرفتن باهام
یه دختر خانوم خوش صدا میخواست راهنمایی کنه :D

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
اساتید تو برنامه videoshow آندروید چطور میشه سایز فونت رو بزرگتر گرد؟؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
اتفاقا امروز از کارگزاری آگاه تماس گرفتن باهام
یه دختر خانوم خوش صدا میخواست راهنمایی کنه :D
والا یه اقایی به من زنگ زده بود هر چی میگفتم پشت سیستم نیستم و دسترسی ندارم ول نمیکرد همین الان باید تو سامانه عضو شی

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
بدافزار ماینر رمزارز، در پکیج npm جاوا اسکریپت

روز گذشته کشف شد که سه نسخه‌ی ua-parser-js پکیج npm جاوا اسکریپت، هک شده و با توجه به اسکریپت‌های اضافه‌ای که در آنها وجود دارد، باینری‌هایی را از یک سرور ریموت دانلود و بر سیستم قربانی اجرا می‌کند.

در صورت اجرای این بدافزار، هکر به اطلاعات حساس کاربر دسترسی، و بر سیستم وی کنترل پیدا می‌کند. بعلاوه یک ماینر رمزارز نیز بر سیستم قربانی نصب می‌شود و منابع محاسباتی آن را مصرف می‌کند.

چنانچه نسخه‌های 0.7.29، 0.8.0 و 1.0.0 بر سیستم شما نصب است، در اسرع وقت آنها را به نسخه‌‌های 0.7.30، 0.8.1 و 1.0.1 بروزرسانی نمایید.
@MOHAMMAD026_1 @l3est

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
سلام یک هاست دانلود ارزون میخوام فضا 25 گیگ اگر جای رو میشناسید ممنون میشم پی وی یا اینجا بگید متشکر

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
کسی نمیدونه صاحب نی نی سایت کی هست؟خانومه یا آقا؟
تا جایی که دیدم اطلاعیه های سایت و مسایل مدیریتی رو یه خانومی به اسم مونا تهرانی میذاره و انجام میده حالا نمیدونم صاحب سایت هم خودشه یا کسی دیگه.
لامصب یه حموم زنونه درست کرده که تو گوگل درمورد هرچی سرچ میکنی اول نی نی سایت میاد :D
همه جور بحثی هم توش میشه و قشنگ مشخصه صاحبش هرکی که هست پشتش به کسی یا جایی گرمه
اون بحث ها اگر تو همین پی تی میشد یه ماه نشده فیلترش میکردن

بالا