• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شکایت از کاربر invoker برای فروش کارت msi 3060 خراب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

masooyan

Registered User
لایک‌ها
162
اتفاقا تست فورمارک تستی هست که اکثر تعمیرکاران حرفه ای ازش استفاده میکنند،منتهی یه شرایطی داره،کارتی که سالها کار کرده و یا مدار vrm ضعیفی داره بهتره که از این تست

استفاده نشه.
------------------------
این کارت هم بنظر میرسه بیشتر مشکلش مربوط به مموری هستش و یکی یا شاید دو تا از چیپ های مموری معیوب هستش که تصویر نمیده.(البته اگر بایوس اورجینال هستش)
باید باز بشه و توسط تعمیرکار حرفه ای اهم چک بشه تا مشکل مشخص بشه.

rezer

Registered User
لایک‌ها
428
شما به تست gpuz دقت کنید!
مقدار texture fill و bandwitch و همچنین memory clock طبیعی نیست!7500!!!!!
دقیقا این تصویر نشان دهنده غیر عادی بودن کارت هست

IMG_20211029_135859_746.jpg

مشخصات کارت با تصویر فوق 👆 مغایرت دارد !!

tsd137

Registered User
لایک‌ها
857
خریدار آیا مهلت تست نگرفته و فروشنده تایید نکرده مهلت را در معامله ای که طرفین به هم اعتماد دارند
خب الان مشکل کجاست؟ اگر مهلت تست گرفته شده و مورد پسند نبوده باید مرجوع بشه
فروشنده چه تستهایی از این کارت داده؟ آیا تست سلامت حداقلی(عکس از gpuz و تب sensor و asic quality و حداقل ۳ دقیقه تست فورمارک) نداده ؟
اگر نداده پس باید صحبتهای خریدار که از عیب در کارت گلایه داره رو قبول کنه و مرجوع بشه

ebrahim3494

Registered User
لایک‌ها
131
خریدار آیا مهلت تست نگرفته و فروشنده تایید نکرده مهلت را در معامله ای که طرفین به هم اعتماد دارند
خب الان مشکل کجاست؟ اگر مهلت تست گرفته شده و مورد پسند نبوده باید مرجوع بشه
فروشنده چه تستهایی از این کارت داده؟ آیا تست سلامت حداقلی(عکس از gpuz و تب sensor و asic quality و حداقل ۳ دقیقه تست فورمارک) نداده ؟
اگر نداده پس باید صحبتهای خریدار که از عیب در کارت گلایه داره رو قبول کنه و مرجوع بشه
کلا 48ساعت کارت دست من بوده.ایشون خودشون کارت رو تست نکردن و کارت مال خودشون نبوده مال دوستشون بوده که کارش بستن ریگ های ماینینگ هست میخواستن اون دوتا کارت رو با یه کارت 3080 یا3090برای دوستشون تعویض کنن الان هم یکی از کارت ها رو من خریدم رسیده برای من و این مسئله پیش اومد
فقط به اصرار من یه تست یک دقیقه ای فورمارک گرفتن.. که عکسش هست

ebrahim3494

Registered User
لایک‌ها
131

ebrahim3494

Registered User
لایک‌ها
131
اتفاقا تست فورمارک تستی هست که اکثر تعمیرکاران حرفه ای ازش استفاده میکنند،منتهی یه شرایطی داره،کارتی که سالها کار کرده و یا مدار vrm ضعیفی داره بهتره که از این تست

استفاده نشه.
------------------------
این کارت هم بنظر میرسه بیشتر مشکلش مربوط به مموری هستش و یکی یا شاید دو تا از چیپ های مموری معیوب هستش که تصویر نمیده.(البته اگر بایوس اورجینال هستش)
باید باز بشه و توسط تعمیرکار حرفه ای اهم چک بشه تا مشکل مشخص بشه.
اون چیزی که از کارت مشخص بود بایوس دستکاری شده بود زمانی که بدست من رسید
الان هم ایشون نمیپذیره که کارت مشکل داره قبل ارسال

rezer

Registered User
لایک‌ها
428
اون چیزی که از کارت مشخص بود بایوس دستکاری شده بود زمانی که بدست من رسید
الان هم ایشون نمیپذیره که کارت مشکل داره قبل ارسال
بایوس دستکاری شده یعنی کلاک و ولتاژ تغییر کرده و میتوته باعث آسیب بشه.

همچنین کارت گرافیگ بایوس خورده از گارانتی خارج میشه..

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
@ebrahim3494 عزیز در تاپیک لیون کامپیوتر توضیحات فروشنده رو دیدم؛ مثل اینکه شما کارت رو بدون داشتن تخصص و اطلاعات کافی اورکلاک و دستکاری کردید درسته؟

seting_jwd.jpg

Amir Sardar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
دوستان با سابقه دقت کنن برای خراب نشدن سابقه فروم و خرید مطمان تر از یوزرهای زیر ۴۰ ۵۰ فیدبک حتما اول ارسال کالا و بعد واریز کنند
با این وضع اقتصادی و قیمت اجناس ریسک خرید قطعات دست دوم بالا رفته و دقت و اعتماد بیشتری جهت خرید نیازه
البته جسارت به این یوزر و یوزرهای تازه وارد نیست ولی اگه این اصل رعایت بشه موارد اینچنینی کمتر میشه
سلام. الان من به عنوان تازه وارد، میخوام یه کالا بفروشم بعد یه تازه وارد دیگه هم میخواد اون کالا رو. من چجوری اعتماد کنم که جنس رو بفرستم واسش؟ اگه پول رو نزد چی؟ خودم الان جنس فروختم ۳۲ تومن چک صیاد هم گرفتم از برج ۱ هنوز پاس نشده. مثلا صیاد هم هست. اصلا کسی جوابگو نیست. یارو هم خداحافظی کرده. بعد از یه ماه تازه فهمیدم یارو کلا کارش همین بوده کلاهبرداره. الان حکم جلبش هم دارم ولی کو یارو؟ نیست اصلا غیب شده. با تشکر

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
سلام. الان من به عنوان تازه وارد، میخوام یه کالا بفروشم بعد یه تازه وارد دیگه هم میخواد اون کالا رو. من چجوری اعتماد کنم که جنس رو بفرستم واسش؟ اگه پول رو نزد چی؟ خودم الان جنس فروختم ۳۲ تومن چک صیاد هم گرفتم از برج ۱ هنوز پاس نشده. مثلا صیاد هم هست. اصلا کسی جوابگو نیست. یارو هم خداحافظی کرده. بعد از یه ماه تازه فهمیدم یارو کلا کارش همین بوده کلاهبرداره. الان حکم جلبش هم دارم ولی کو یارو؟ نیست اصلا غیب شده. با تشکر
چیزی که الان زیاده سایتهای واسطه هستن

kourosh4

Registered User
لایک‌ها
733
عزیز حرف من با دوستان با سابقه بود
برای مورد شما بهترین راه معامله با واسطه مثل ایسام هست

Invoker

Registered User
لایک‌ها
650
درود خدمت همه دوستان و عزیزان / شرمنده که دیر جواب دادم راسش من تو این فروم زیاد فعالیت ندارم بخاطره همین اغلب تو فروم لیون فعال ام واسه همینم مجبور پست های اونجارو اینجا کپی پیست کنم.

من قبل از هر چیزی یه مقدمه بگم . متاسفانه بخاطره کم لطفی بعضی از دوستان در گذشته و قضاوت های عجولانه و ...

از گذشته درس گرفته و جدیدا" خیلی با احتیاط تر وارد معامله میشم و به کوچیکترین چیز حساس ام واکنش نشون میدم !

من این کارت رو واسه دوست ام حدودا" 4 ماه پیش از کاربر Zeus4747 بصورت آکبند خریداری کردم . که مستنداد موجوده.

کارت تا همین چند روز پیش صحیح و سالم تو بهترین دما (58درجه) کار میکرده و هیچ مشکل خاصی نداشت ! دوستمون تصمیم به ارتقا داشت واسه همین تصمیم گرفتیم همین کارت به اضافه یدونه دیگه 3060 رو واسه معاوضه اگهی کنیم

که در اخر ایشون پیشنهاد خرید میدن و بهشون فروخته میشه. منم مثل همیشه که با همه خریدار هام معامله میکنم ازشون میپرسم هر درخواستی چه از بابت تست و ارسال دارین بفرمایید انجام وظیفه میشه !

که گفتن 5.6 دقیقه با فورمارک تست دما بگیرین !!! ( بشخصه و تمام عزیزانی که تجربه کار با این نرم افزار رو دارن میدونن که 5.6 دقیقه قرار دادن کارت زیر تست این نرم افزار چقد خطرناکه ! اونم واسه کارتی که دارم بهش میگم همش 4 ماه بیشتر استفاده نداشته )

در اخر قبول کردن که تست 1.2 دقیقه ای انجام بشه. و نتیجه تست هم کاملا عالب بودش و واسشون ارسال شد و تایید کردن ! و قرار شد از طریق باربری ارسال بشه واسشون !

formark_f1pa.jpg

کارت سریعا" میرسه بدستشون و ایشون قبل اینکه حتی بخواد تست دما بگیره تو واتس اپ یه ویس میفرستن که این کارت بیش از 8 تا یکسال مشخصه کارکرده اس !!! و کلی گرد و خاک داره !!!

( در صورتی که من بالا واسش توضیح دادم بره ببینه از کجا خریدم و کی خریداری شده عجولانه مارو قضاوت میکنن ) واقعا" جا خوردم / از کسی که این همه خرید و فروش کرده و بازخورد داره چنین حرفی و برخوردی ...

منم از این قضاوت عجولانه شدیدا" ناراحت شدم و پیرو مقدمه ای که عرض کردم. قبل اینکه قضاوت بیشتری پیش بیاد . کارت رو برگشت بزنن و پولشون رو حتی با جبران خسارت بهشون برمیگردونم !

( کسی که فرصت یه سرچ به خودش نداده که کارت کی و از کجا خریداری شده / چنین عجولانه مارو قضاوت کرده نباید توقعی داشت !!! ) خلاصه با کلی صحبت از بهم خوردن معامله منصرف میشم

بعد پیام میدن که کارت دستکاری شده !!!

و فنش هم نویز داره!

و تو شرایط بدی استفاده !

من پیرو همین صحبتشون مجدد با ازشون خواستم که کارت رو سریعا" برگشت بزنن . ولی قبول نکردن !

bargasht_kala_1iu.jpg

و مجدد از بنده خواستن که صبوری کنم و مجدد تست کنن ببینین مشکل چیه !

یه عکس از Gpu_Z فرستادن که خیلی چیزا توش باگ شده . منم سر در نیوردم و از دوستان دیگه کمک خواستن گفتن احتمالا" بخاطره نسخه قدیمی بدون برنامه اس بگو اپدیتش کنه درست میشه همین رو بهشون گفتم و خواستم تست کنن ...

و مجدد یه عکس دیگه از نرم افزار اورکلاک فرستادن که این تنظیمات رو چند بزارم !

seting_jwd.jpg

و چندین مرتبه بهم گفتن که تنظیمات دستکاری شده ! منم گفتم والا نه چیزی دستکاری شده و نه تغییر . بصورت همون معمولی مورد استفاده قرار گرفته ! و حتی فرضا" اگه دستکاری هم شده باشه بعد از جدا کردن کارت تنظیمات برمیگرده رو همون حالت قبل ! مگه جز اینه ؟!

بعدش امدن گفتن مموری کلاک 4 برابر شده ...

من ازش پرسیدم کارت رو چجوری تستش کردی ( بعد ارسال همون عکس باگ شده Gpu_Z که مشخص بودش تست از طریق قابل رایز انجام شده و مستقیم به اسلاید اصلی وصل نکردن )

من تو یه ویس ازشون درخواست میکنم که کارت رو مستقیم وصل کنن به اسلاید اصلی و از اونجا تستش کنن ! و بعدش دیگه جواب ندادن تا فرداش که یه ویس فرستادن ( همونجا بنظرم مهلت تستشون تموم شده بود !!! )

بعد فرداش انلاین میشن و این ویس رو میفرستن ! بنظرم نیازی به توضیح نداشته باشه ( خودتون قضاوت کنین من حرفی ندارم ... )

https://uupload.ir/view/whatsapp_ptt_2021-10-26_at_04.02.39_bcyd.ogg/

ادامه داره !!!

Invoker

Registered User
لایک‌ها
650
اگه ویس رو گوش کرده باشین تا اینجا مطلب قشنگ مشخصه که کارت صحیح و سالم کار میکرده و ایشون فقط مشخص هش ریت داشته ! و بهونه LHR بودن کارت !

من این صحبت هارو میفرستم واسه دوستم چون خود ام تجربه ماین ندارم و ایشون گفتش که به کل طریقه ماینش اشتباهه ! و جدا از اونم کارت LHR تو GPU_z درج میشه !

lhr_skf.jpg

خلاصه بحث به این سمت تغییر جهت میده !!! و منم سردرگم ...

من ازشون خواستم اگه تجربه ندارن ارجاعشون بدم به این دوستموم تا راهنماییشون کنن ! ولی گفتن بار اولمون نیست و خودمون باتجربه هستیم ...

باز گذشت ... اینبار ایراد بایوس مجد شده گرفتن ... منم تعجب میکردم از این حرفا ...

باز گذشت گفتن یه فرصت 24 ساعته بدین من مجدد بررسیش کنم.

forsat_24_saate_dg_wwhb.jpg

من تا یه حدی میتونستم صبر کنم ... واسه همین ازشون پرسیدم میشه بفرمایید با چه سخت افزاری تست میکنین !

toziye_sakhtafzar_n6ep.jpg

در کمال تعجب ... گفتن عجله نکنین و بازم مهلت تست بدین ! ( بدون توجه به سوال اصلی که اقا با چه سخت افزاری دارین تست میکنین شاید مشکل همونه !!! )

https://uupload.ir/view/molate_test_mojadad_b598.ogg/

https://uupload.ir/view/javabe_test_24_saat_q767.ogg/

بازم ادامه داره !

Invoker

Registered User
لایک‌ها
650
خلاصه بحث کشید رو قضیه LHR ( تا اون موقع کارت صحیح و سالم کار میکرد ! و فقط گیر اینکه چرا هش ریت کم میده بودش ... )

منم که هرچقد ازش خواستم که اگه تجربه نداری تا از این دوستمون بخوام راهنماییت کنه انگاری به غیرتش برمیخورد ...

آخر با کلی بدبختی و یه ساعت تماس تلفنی تونستم ازشون بخوام واسه یبار هم که شده گوش به حرفه بنده بدن و کارت رو به این صورت تست کنن ...

حتما" حتما" سیستم نسل جدید باشه و حدامکان سوکت 1151 و از یه پاور سری جدید و بروز استفاده کنن به اضافه اینکه اسلاید مادربرد و کارت رو هم تمیز کنن که مشکل گردوغبار نباشه .

و همچنین یبار سیستم رو بزارین رو حالت Safe mode و از طریق برنامه Ddu کل درایو نرم افزاری Nvida رو پاک کنین و مجدد از خوده سایت nvida دانلود و نصب کنین.

خلاصه اینم گذشت و خبری نشد تا ... مجدد فرداش امدن گفتن که الان مشکل اونم نیست ! مشکل اینه که LED کارت چشمک میزنه ! و یجا کارت ایراد داره / و حالت نرمال نیست ! بعد چند روز ؟! بعد کی ؟!

و پشت بندش اینو گفتن ...""" آدرس هم لطف کنید برای من بفرستید من براش برگشت بزنم اگه اوکیش کرد و تنظیماتش رو برگردونم رو حالت دیفالت که فیلم بگیره برا من بفرسته من این کارت رو 100درصد می‌خوام
اگه نشه تنظیماتش رو برگردونم به حالت دیفالت که کلا به کار من نمیاد عزیز چون نمیتونم ازش استفاده کنم """

و اخرین پیام :

درود🌹
خوبی
بله تست ها رو انجام دادم متاسفانه با نصب درایور و ریستارت سیستم الان گرافیک بالا نمیاد..
ببینید جناب صالحی زاده من با خیلی از بچه های فروم صحبت کردم میگن این گرافیک نرمال نبوده خودمم خیلی سرچ کردم تحقیق کردم این چشمک زن اون روز اولش که بهت گفتم در واقع اخطار گرافیک هست الان میخوای چیکار کنیم
این بایوسش دستکاری شده بوده بهت گفتم یه جای کار ایراد داره من برات میفرستم لطف کن مشکلش رو حل کن برام بفرست
همه بچه های فروم و لیون هم من رو میشناسن
به هیچ وجه با 4بار پاک کردن و نصب کردن درایور گرافیک به مشکل برنمیخوره.
کاشکی گرافیک مال خودت بود مستقیم تست میکردی برای من تست میکردی میفرستادید که این مسائل پیش نیاد 😔😔😔

Invoker

Registered User
لایک‌ها
650
۳۰۶۰ سری اول حتما باید به pcie x16 متصل باشه و درایور هم یه ورژن خاصی باشه(ورژن470.05) و حتما مانیتور به خود گرافیک متصل باشه فقط در اینصورت هشریت کامل میده،مثل اینکه خریدار نمیدونسته و کارت رو به رایزر متصل کرده و چون کارت هشریت نمیداده کارت رو زیادی اورکلاک یا دستکاری کرده
در ضمن کاملا مشخصه کارت سالم بوده تصویر میداده و خریدار نرم افزار ماینر هم اجرا کرده ،در صورتی که اگه درایور نصب نشه یا کارت مشکل داشته باشه کارت هشریت نمیده،در صورتی که خود خریدار کفته هشریت ۲۶ هست که اونم همین دلیلی بوده که ابتدا گفتم

پیرو صحبت این دوستمون ( تو فروم لیون ) ... و دوستانی که عجولانه مارو قضاوت کردن !

test_hash_rite_l2sq.jpg

شما چند مورد عمل اشتباه انجام دادی اول قبل از نصب درست دایور شما با افتربرنر کارکردی بعد فورا نرم افزار ماین رو اجرا کردی روی یک سیستم با سه گرافیک پاور غیر استاندارد و حتی از نظر واتی ناکافی استفاده کردی قبل از استیبل شدن و نصب کارت گرافیک فورا از افتربرنر و بعدش هم ماین استفاده کردی و حتی گرافیک رو روی رایزر گذاشتی برای این مورد حداقل پاور 1000 وات نیاز هست اونم پاوری که مدت زیادی از کارکردش نگذشته باشه بعد شما گفتی که بایوس دستکاری شده و کلاک عادی نیست که بایک سرچ ساده در گوگل و حتی سایت خود msi متوجه میشی که کلاک موثر این نوع گرافیک 15000 mhz هست و اینکه شما وقتی احساس میکردی که گرافیک مشکل داره باید فورا ارسالش میکردی نه اینکه بلافاصله از افتربرنر و مانینگ استفاده میکردی شما باید بدونی که یک پاور هر چه قدرم عالی باشه بعد از چندسال دیگه اون بازدهی رو نداره !!!

قبل از استیبل شده گرافیک و اطمینان از کارکرد و درایور درست نباید نه افتربرنر و نه ماینینگ انجام داد

بی شک این مشکل دقیقا" از همون موقع ایجاد شده و الان کارت رو که برگشت زدین چنین ارروی میده که مربوط به تغذیه کارت هستش ! امیدوارم موضوع رو کاملا" شفاف و واضع واسه قضاوت توضیح داده باشم.

error_card_7qj5.jpg

code_error_lo4.jpg

const@ntin

Registered User
لایک‌ها
65
بعد فرداش انلاین میشن و این ویس رو میفرستن ! بنظرم نیازی به توضیح نداشته باشه ( خودتون قضاوت کنین من حرفی ندارم ... )

https://uupload.ir/view/whatsapp_ptt_2021-10-26_at_04.02.39_bcyd.ogg/

ادامه داره !!!
۱. اگر خریدار این وویس رو تایید میکنن باقی بحث وقت تلف کردنه کاملا شفاف گفتن کارت سالمه فقط به نظر lhr هست که اونم توی اسکرین شات gpuz بعد این وویس کاملا مشهوده
۲. فرضا گرافیک مشکل داشت و ایراد جنس مبرهن شد خریدار بلافاصله باید کارت رو مرجوع کنه ولی وقتی وقت برای حل مشکل میگیره باید عواقب کار رو هم بر عهده بگیره
۳. در مورد عجله توی تست جنس یا مشکل داره یا نداره مخصوصا قطعه الکترونیکی داغی مثل کارت گرافیک . هر مشکلی اگر داشته باشه با همون تست اول مشخص میشه ( مگه اینکه قلع مردگی داشته ریبال شده یا مشکل مشابه داشته باشه که این کارت اصلا باز نشده ). اینکه وقت بیشتر بدید ببینم اگه lhr نباشه برمیدارم اصلا نیازی به وقت تلف کردن نداره توی gpuz که خودشون ارسال کردن تب gpu مشخصا نوشته GA104 (LHR)

این نظر شخصی من هست شاید این وسط اطلاعاتی خریدار داشته باشن که خلافشو ثابت کنه لطفا جبهه گیری نکنید 🙌

Invoker

Registered User
لایک‌ها
650
۱. اگر خریدار این وویس رو تایید میکنن باقی بحث وقت تلف کردنه کاملا شفاف گفتن کارت سالمه فقط به نظر lhr هست که اونم توی اسکرین شات gpuz بعد این وویس کاملا مشهوده
۲. فرضا گرافیک مشکل داشت و ایراد جنس مبرهن شد خریدار بلافاصله باید کارت رو مرجوع کنه ولی وقتی وقت برای حل مشکل میگیره باید عواقب کار رو هم بر عهده بگیره
۳. در مورد عجله توی تست جنس یا مشکل داره یا نداره مخصوصا قطعه الکترونیکی داغی مثل کارت گرافیک . هر مشکلی اگر داشته باشه با همون تست اول مشخص میشه ( مگه اینکه قلع مردگی داشته ریبال شده یا مشکل مشابه داشته باشه که این کارت اصلا باز نشده ). اینکه وقت بیشتر بدید ببینم اگه lhr نباشه برمیدارم اصلا نیازی به وقت تلف کردن نداره توی gpuz که خودشون ارسال کردن تب gpu مشخصا نوشته GA104 (LHR)

این نظر شخصی من هست شاید این وسط اطلاعاتی خریدار داشته باشن که خلافشو ثابت کنه لطفا جبهه گیری نکنید 🙌

درود دوست عزیز / ممنون از نظرتون.

سوتفاهم نشه اون عکسی که ارسال شده / عکس کارت 3070Ti نسخه LHR هستش که این دوستمون متوجه بشن کارت LHR تو Gpu_Z اینطور جلوش درج میشه.

که این کارت 3060 اینطور نبوده.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا