درود خدمت همه دوستان و عزیزان / شرمنده که دیر جواب دادم راسش من تو این فروم زیاد فعالیت ندارم بخاطره همین اغلب تو فروم لیون فعال ام واسه همینم مجبور پست های اونجارو اینجا کپی پیست کنم.
من قبل از هر چیزی یه مقدمه بگم . متاسفانه بخاطره کم لطفی بعضی از دوستان در گذشته و قضاوت های عجولانه و ...
از گذشته درس گرفته و جدیدا" خیلی با احتیاط تر وارد معامله میشم و به کوچیکترین چیز حساس ام واکنش نشون میدم !
من این کارت رو واسه دوست ام حدودا" 4 ماه پیش از کاربر Zeus4747 بصورت آکبند خریداری کردم . که مستنداد موجوده.
کارت تا همین چند روز پیش صحیح و سالم تو بهترین دما (58درجه) کار میکرده و هیچ مشکل خاصی نداشت ! دوستمون تصمیم به ارتقا داشت واسه همین تصمیم گرفتیم همین کارت به اضافه یدونه دیگه 3060 رو واسه معاوضه اگهی کنیم
که در اخر ایشون پیشنهاد خرید میدن و بهشون فروخته میشه. منم مثل همیشه که با همه خریدار هام معامله میکنم ازشون میپرسم هر درخواستی چه از بابت تست و ارسال دارین بفرمایید انجام وظیفه میشه !
که گفتن 5.6 دقیقه با فورمارک تست دما بگیرین !!! ( بشخصه و تمام عزیزانی که تجربه کار با این نرم افزار رو دارن میدونن که 5.6 دقیقه قرار دادن کارت زیر تست این نرم افزار چقد خطرناکه ! اونم واسه کارتی که دارم بهش میگم همش 4 ماه بیشتر استفاده نداشته )
در اخر قبول کردن که تست 1.2 دقیقه ای انجام بشه. و نتیجه تست هم کاملا عالب بودش و واسشون ارسال شد و تایید کردن ! و قرار شد از طریق باربری ارسال بشه واسشون !
کارت سریعا" میرسه بدستشون و ایشون قبل اینکه حتی بخواد تست دما بگیره تو واتس اپ یه ویس میفرستن که این کارت بیش از 8 تا یکسال مشخصه کارکرده اس !!! و کلی گرد و خاک داره !!!
( در صورتی که من بالا واسش توضیح دادم بره ببینه از کجا خریدم و کی خریداری شده عجولانه مارو قضاوت میکنن ) واقعا" جا خوردم / از کسی که این همه خرید و فروش کرده و بازخورد داره چنین حرفی و برخوردی ...
منم از این قضاوت عجولانه شدیدا" ناراحت شدم و پیرو مقدمه ای که عرض کردم. قبل اینکه قضاوت بیشتری پیش بیاد . کارت رو برگشت بزنن و پولشون رو حتی با جبران خسارت بهشون برمیگردونم !
( کسی که فرصت یه سرچ به خودش نداده که کارت کی و از کجا خریداری شده / چنین عجولانه مارو قضاوت کرده نباید توقعی داشت !!! ) خلاصه با کلی صحبت از بهم خوردن معامله منصرف میشم
بعد پیام میدن که کارت دستکاری شده !!!
و فنش هم نویز داره!
و تو شرایط بدی استفاده !
من پیرو همین صحبتشون مجدد با ازشون خواستم که کارت رو سریعا" برگشت بزنن . ولی قبول نکردن !
و مجدد از بنده خواستن که صبوری کنم و مجدد تست کنن ببینین مشکل چیه !
یه عکس از Gpu_Z فرستادن که خیلی چیزا توش باگ شده . منم سر در نیوردم و از دوستان دیگه کمک خواستن گفتن احتمالا" بخاطره نسخه قدیمی بدون برنامه اس بگو اپدیتش کنه درست میشه همین رو بهشون گفتم و خواستم تست کنن ...
و مجدد یه عکس دیگه از نرم افزار اورکلاک فرستادن که این تنظیمات رو چند بزارم !
و چندین مرتبه بهم گفتن که تنظیمات دستکاری شده ! منم گفتم والا نه چیزی دستکاری شده و نه تغییر . بصورت همون معمولی مورد استفاده قرار گرفته ! و حتی فرضا" اگه دستکاری هم شده باشه بعد از جدا کردن کارت تنظیمات برمیگرده رو همون حالت قبل ! مگه جز اینه ؟!
بعدش امدن گفتن مموری کلاک 4 برابر شده ...
من ازش پرسیدم کارت رو چجوری تستش کردی ( بعد ارسال همون عکس باگ شده Gpu_Z که مشخص بودش تست از طریق قابل رایز انجام شده و مستقیم به اسلاید اصلی وصل نکردن )
من تو یه ویس ازشون درخواست میکنم که کارت رو مستقیم وصل کنن به اسلاید اصلی و از اونجا تستش کنن ! و بعدش دیگه جواب ندادن تا فرداش که یه ویس فرستادن ( همونجا بنظرم مهلت تستشون تموم شده بود !!! )
بعد فرداش انلاین میشن و این ویس رو میفرستن ! بنظرم نیازی به توضیح نداشته باشه ( خودتون قضاوت کنین من حرفی ندارم ... )
https://uupload.ir/view/whatsapp_ptt_2021-10-26_at_04.02.39_bcyd.ogg/
ادامه داره !!!