• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شکایت از کاربر invoker برای فروش کارت msi 3060 خراب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
سلام
من کل تاپیک رو مطالعه کردم، دیدم خیلی از سوال و جواب ها تکراریه و باعث میشه ذهن ها منحرف بشه، این چند نکته خیلی مهمه: ۱. تمام مراحل یا روش های تست( شما بگو دستکاری) با هماهنگی و اطلاع فروشنده صورت گرفته. ۲. افزایش مهلت تست با اجازه خود فروشنده بوده والا منم اگه بودم سریع برگشت نمیدادم، شما خودتون رو بزارید جای خریدار ، فروشنده گفته اگه پس بفرستی و تست کنه سالم باشه خسارت میگیره! خب منم بودم میگفتم مهلت تست بیشتر بشه که تکلیف روشن شه کارت سالمه یا خراب.
این موارد کاملا بدیهی هست ، نمیدونم چرا بعضی دوستان بحث تکراری میکنن قوانین معاملع رو بازگو میکنن!

ebrahim3494

Registered User
لایک‌ها
131
فقط یک نکته باقی میمونه اونم اینکه خریدار محترم "کار فروشنده و دوستشون که ریگ بستنه " رو داره بولد میکنه
برادر من شما خودت اولین کاری که کردی تست هشریت بوده که هشریت هم گرفتی چه کم چه زیاد
کارت هشریت کم میداد به کارتون نمیومد مرجوع میکردید به همین سادگی که اگر این کار رو میکردید الان این وضعیت پیش نمیومد
پافشاری خود شما برای حل مشکل (که اونم مشکلی حساب نمیشه اگه کارت LHR باشه ) این معامله رو به اینجا رسونده

در مورد ایراد کنونی کارت هم اگه واقعا بایوس دستکاری شده حتی اگه کارت تصویر نده هم میشه بوسیله دیسیبل کردن کارت گرافیک در بایوس سیستم و خروجی تصویر مادربورد بایوس زد کارتو
من برای کارت rx 460 قبلا این کار رو کردم جواب میده راهنماش هم توی اینترنت هست
در هر صورت امیدوارم کارت به حال اولش برگرده و کسی متضرر نشه .
درود بر شما🌹
عرض ادب و احترام
عزیز شما با ایشون معامله نداشتی و نمیدونی شرایطشون چطوره
ایشون شرایط جالبی دارن عنوان کردن اگه کارت رو برگشت بدی و پیش من سالم باشه باید خسارت پرداخت کنم به ایشون این روش درسته؟؟
من میخواستم برگشت بدم به من گفتن تست های بیشتر انجام بده و به روشی که من میگم تست کن..

ebrahim3494

Registered User
لایک‌ها
131
دو مورد اساسی اینجا وجود داره:
1. خریدار در ابتدا اعلام نارضایتی کرده و فروشنده پاسخ داده که کارت مرجوع بشه و هزینه ها برگشت داده میشه. چرا خریدار کارت رو مرجوع نکرده؟
2. قطعه ای که به دست خریدار میرسه باید بدون نیاز به هیچگونه دستکاری کاملا سالم باشه. خریدار نباید شروع به دستکاری قطعه کنه تا مثلا به شرایط مطلوب برسه. چرا خریدار اقدام به دستکاری مقادیر بایوس کرده؟ خریدار حق دستکاری بایوس رو در بازه زمانی مهلت تست نداره!

اینکه کارت از کی خریداری شده (شخصی که ریگ می بسته یا هر فعالیت دیگه ای داشته)، اینکه کارت ماین شده یا نشده، اینکه چقدر تست سلامت قبل از خرید ارائه شده و سایر موارد نمیتونه به هیچ عنوان این دو مورد رو توجیه کنه.
حتی اگه کارت از ابتدا ایراد داشته، در حال حاضر خریدار مقصر اصلی هستش که 1. کارت رو ابتدا به ساکن مرجوع نکرده و 2. در بازه زمانی مهلت تست اقدام به دستکاری بایوس کرده.

داخل پرانتز: تمام صحبت من صرفا درباره روش انجام معامله است و هیچ ربطی به دانش، اعتبار و شخصیت طرفین محترم معامله نداره.
درود بر شما 🌹
عرض ادب و احترام
عزیز من فقط یه توضیح مختصر مدم و یه سوال دارم
من میخواستم کارت رو برگشت بزنم بعد از اینکه چک کردم
ایشون طی تماس تلفنی گفتن اگه کارت برسه دست من و سالم باشه باید به من خسارت پرداخت کنیدو به من گفتن تست های بیشتر بگیر این کارا رو انجام بده

شما که کاربر با سابقه ای هستید ما اینجا به این روش معامله میکنیم؟ اگه وسیله مشکل داشت و خواستیم مرجوع کنیم باید خسارت پرداخت کنیم؟؟

تو منگنه قرار دادن خریدار به این شکل..

const@ntin

Registered User
لایک‌ها
65
درود بر شما🌹
عرض ادب و احترام
عزیز شما با ایشون معامله نداشتی و نمیدونی شرایطشون چطوره
ایشون شرایط جالبی دارن عنوان کردن اگه کارت رو برگشت بدی و پیش من سالم باشه باید خسارت پرداخت کنم به ایشون این روش درسته؟؟
من میخواستم برگشت بدم به من گفتن تست های بیشتر انجام بده و به روشی که من میگم تست کن..
درود بر شما دوست گرامی
عذرخواهی میکنم اگر کمی تند صحبت میکنم سرشتم اینجوریه کاریش نمیشه کرد😅
این هم موضوعیه که فروشنده باید تایید کنند این حرفشون رو
تا جایی که فروشنده مستندات چت و وویس ارائه کردند چنین موضوعی به چشم من نخورد شاید از قلم افتاده باشه

باز هم بنظر من هزینه دو مسیر تیپاکس ضررش رو باید به جون خرید که چنین ضرر بزرگتری پیش نیاد . من کوچکتر از این حرفا هستم که چنین مسائلی رو گوشزد کنم.

Last edited:

Invoker

Registered User
لایک‌ها
650
دو مورد اساسی اینجا وجود داره:
1. خریدار در ابتدا اعلام نارضایتی کرده و فروشنده پاسخ داده که کارت مرجوع بشه و هزینه ها برگشت داده میشه. چرا خریدار کارت رو مرجوع نکرده؟
2. قطعه ای که به دست خریدار میرسه باید بدون نیاز به هیچگونه دستکاری کاملا سالم باشه. خریدار نباید شروع به دستکاری قطعه کنه تا مثلا به شرایط مطلوب برسه. چرا خریدار اقدام به دستکاری مقادیر بایوس کرده؟ خریدار حق دستکاری بایوس رو در بازه زمانی مهلت تست نداره!

اینکه کارت از کی خریداری شده (شخصی که ریگ می بسته یا هر فعالیت دیگه ای داشته)، اینکه کارت ماین شده یا نشده، اینکه چقدر تست سلامت قبل از خرید ارائه شده و سایر موارد نمیتونه به هیچ عنوان این دو مورد رو توجیه کنه.
حتی اگه کارت از ابتدا ایراد داشته، در حال حاضر خریدار مقصر اصلی هستش که 1. کارت رو ابتدا به ساکن مرجوع نکرده و 2. در بازه زمانی مهلت تست اقدام به دستکاری بایوس کرده.

داخل پرانتز: تمام صحبت من صرفا درباره روش انجام معامله است و هیچ ربطی به دانش، اعتبار و شخصیت طرفین محترم معامله نداره.

والا منم دارم همین رو میگم... ایشون پاسخگو این موضوع نیستن و فقط حرف خودشون رو پیش میبرن . که صحیح نیست

یه مورد در خصوص ایشون اضافه کنم. من دوتا کارت 3060 تو فروم لیون از کاربری خریداری کردم...

قبل از معامله صورت بگیره من تمام این چیزارو واسه خریدار قشنگ توضیح دادم. اینکه کارت کی کجا و از کی خریداری شده و کارکرد دقیقش چقده و همینطور یکی دیگه کارت 3060 کجاست ( از خودش بپرسین )

و حتی ازش خواستم سریال کارت رو هم پیش خودش یادداشت کنه که مبدا فردا مشکلی پیش بیاد بگن نه این اون کارت نیست ! ( عکس هاش تو پست اول پیوست شده )

اون یکی کارت کجاست / اون یکی کارت در تاریخ 22 مرداد فروخته شد به کاربر @mahdi D با 4 میلیون ضرر به قیمت 22 میلیون تومان !

عکس سریال کارت هم موجوده واسه اثبات و تایید این حرف.

Invoker

Registered User
لایک‌ها
650
والا منم دارم همین رو میگم... ایشون پاسخگو این موضوع نیستن و فقط حرف خودشون رو پیش میبرن . که صحیح نیست

یه مورد در خصوص ایشون اضافه کنم. من دوتا کارت 3060 تو فروم لیون از کاربری خریداری کردم...

قبل از معامله صورت بگیره من تمام این چیزارو واسه خریدار قشنگ توضیح دادم. اینکه کارت کی کجا و از کی خریداری شده و کارکرد دقیقش چقده و همینطور یکی دیگه کارت 3060 کجاست ( از خودش بپرسین )

و حتی ازش خواستم سریال کارت رو هم پیش خودش یادداشت کنه که مبدا فردا مشکلی پیش بیاد بگن نه این اون کارت نیست ! ( عکس هاش تو پست اول پیوست شده )

اون یکی کارت کجاست / اون یکی کارت در تاریخ 22 مرداد فروخته شد به کاربر @mahdi D با 4 میلیون ضرر به قیمت 22 میلیون تومان !

عکس سریال کارت هم موجوده واسه اثبات و تایید این حرف.

ایشون همون لحظه اولیکه کارت رسید بدستش . سریعا" تهمت زد و مارو قضاوت .
که این کارت ظاهرش گرد و خاک داره و بیش از 8 الی یکسال کار کرده !

سوال من اینه ! کسی که این همه سال تو این زمنه فعالیت داره و به قولا حرفه ای هستش آیا باید طرز برخوردش چنین باشه ؟! اونم بدون هیچ تست اولیه ؟! که لااقل دمای کارت ایده اله یا نه گرد و خاک که همهجا پیدا میشه ....

جدا از این / آیا کسی که صادقانه داره واسش توضیح میده کارت کی و از کجا خریداری شده / نباید به خودش زحمت یه سرچ بده ؟!

من همون لحظه اول که ویس فرستادن گفتن خاک داره شدیدا" بهم برخورد و ازشون خواستم کارت رو برگشت بدن ولی خودشون زیربار نرفتن و پشیمون شدن و حق دادن به من ...

( جالب بدونین من اینطور بهش گفتم که کارت رو برگردون 26.500 واریز کردی اشتباه من بود شما من رو عحولانه قضاوت کردین من حاظر ام بخاطره این اشتباه هم 27 میلیون بهتون برگردونم که ضرر نکنین .... دیگه حرف بهتر از این ؟! ) ازش بپرسین این حرف رو تایید میکنه یا نه !

بعدش دیگه بخاطره همین گفتم اگه فردا به هر دلیلی مشکلی پیش بیاد و کارت به همون صورت صحیح و سالم پس بفرستی من خسارت میگیرم ازت ...

اصل کاری رو سانسور میکنه / اونجا که به نفع خودشه رو بازگو ... واقعا" بازخورد ملاک نیس که میگن یعنی همین بفرما تحویل بگیرین فرد کاملا" به اسم حرفه ای ...

Invoker

Registered User
لایک‌ها
650
و اما کلام آخر . شواهد موجوده / ما کارت رو صحیح و سالم ( تصویر دار ) تحویل دادیم...

اینکه ایشون صادقانه بیان نمیکنن چجوری این رو تست کردن و اصلا" بار اول دست خودشون بوده یا پسر خاله اشون

( من زمان واریز وجه فهمیدم کارت رو واسه شخص دیگه ای میخواد )

ولی شواهد نشون میده با قطعات غیر استاندارد و کاملا غیر اصولی تست شده. و احتمالش به شدت بالاس همین امر باعث خرابی کارت شده باشه . ( جالب اینجاست خودشون اصلا صحبتی در این خصوص نمیکنن که این خودش مشکوکه ... )

من تنها کاری که ازم بر می یاد اینه

کارت به همون صورتی که تحویل شده / تحویل میگیرم ( تصویر دار ) و هزینه رو برگشت . در غیر این صورت حق بدین که داره حق ام بی دلیل و شواهد معتبر ضایع میشه !

من از ایشون تو واتس اپ چندین بار درخواست کردم اردس لطف کنین کارت رو پس بفرستم ولی توجه ای نکردن !

اینجا هم مجدد میگم فردا نیاد سر اینم شاکی شه ... ادرس محبت کنین من کارت رو پس بفرستم.

از همه دوستان بابت نظر هاشون ممنون ام.

موفق باشین

Last edited:

behrooz3229

Registered User
لایک‌ها
1,270
ایشون همون لحظه اولیکه کارت رسید بدستش . سریعا" تهمت زد و مارو قضاوت .
که این کارت ظاهرش گرد و خاک داره و بیش از 8 الی یکسال کار کرده !

سوال من اینه ! کسی که این همه سال تو این زمنه فعالیت داره و به قولا حرفه ای هستش آیا باید طرز برخوردش چنین باشه ؟! اونم بدون هیچ تست اولیه ؟! که لااقل دمای کارت ایده اله یا نه گرد و خاک که همهجا پیدا میشه ....

جدا از این / آیا کسی که صادقانه داره واسش توضیح میده کارت کی و از کجا خریداری شده / نباید به خودش زحمت یه سرچ بده ؟!

من همون لحظه اول که ویس فرستادن گفتن خاک داره شدیدا" بهم برخورد و ازشون خواستم کارت رو برگشت بدن ولی خودشون زیربار نرفتن و پشیمون شدن و حق دادن به من ...

( جالب بدونین من اینطور بهش گفتم که کارت رو برگردون 26.500 واریز کردی اشتباه من بود شما من رو عحولانه قضاوت کردین من حاظر ام بخاطره این اشتباه هم 27 میلیون بهتون برگردونم که ضرر نکنین .... دیگه حرف بهتر از این ؟! ) ازش بپرسین این حرف رو تایید میکنه یا نه !

بعدش دیگه بخاطره همین گفتم اگه فردا به هر دلیلی مشکلی پیش بیاد و کارت به همون صورت صحیح و سالم پس بفرستی من خسارت میگیرم ازت ...

اصل کاری رو سانسور میکنه / اونجا که به نفع خودشه رو بازگو ... واقعا" بازخورد ملاک نیس که میگن یعنی همین بفرما تحویل بگیرین فرد کاملا" به اسم حرفه ای ...
کارت گرافیک درست شده الان یا نه؟

Invoker

Registered User
لایک‌ها
650
کارت گرافیک درست شده الان یا نه؟

نه داداش کارت تبدیل شده به یه تیکه آجر پس فرستادن 😭

فقط فن و led هاش روشن میشه و نه تصویر میده و نه تو دیوایس منجر شناخته ...

behrooz3229

Registered User
لایک‌ها
1,270

دوستان گفتن بایوس اصلی خودش بزنی احتمالا درست بشه،

netmsm

Registered User
لایک‌ها
1,999
ایشون طی تماس تلفنی گفتن اگه کارت برسه دست من و سالم باشه باید به من خسارت پرداخت کنیدو به من گفتن تست های بیشتر بگیر این کارا رو انجام بده
درود برادر
اگه قطعه سالم باشه و خریدار ادعای خرابی کنه (به هر دلیلی) و بعد از مرجوع کردن مشخص بشه که قطعه سالم بوده، حداقل باید خسارت هزینه های ارسال رو پرداخت کنه.
طبق نقل قول زیر، فروشنده حاضر بوده در قبال صحت ادعای شما و خراب بودن کارت 500ت (فرض کنیم چیزی شبیه به خسارت) مازاد بر مبلغ معامله برگشت بزنه.
حتی اگه فرض کنیم فروشنده صحبت شما رو مبنی بر دریافت خسارت تایید کنه، باز هم شما نباید اقدام به دستکاری بایوس میکردی و چیزی که ما بعنوان عرف میشناسیم این بود که کارت رو درجا مرجوع میکردی.
اون قسمت «تست های بیشتر بگیر» آیا به شما حق دستکاری بایوس میده؟ به نظر من خیر. ما تست میگیریم برای اطمینان از عملکرد صحیح نه اینکه تغییرات ایجاد کنیم برای رسیدن به عملکرد صحیح. ما حتی برای قطعاتی که بعنوان خراب و معیوب معامله میشن هم حق دستکاری نداریم! صرفا مهلت تست داریم که شرایط واقعی قطعه رو با شرایط مندرج در تاپیک فروش مقایسه کنیم.
من خیلی عذر میخوام دوست گرامی از اینکه لازم میدونم نظر بدم که در این مورد شما غیر حرفه ای عمل کردی.

Invoker

Registered User
لایک‌ها
650
دوستان گفتن بایوس اصلی خودش بزنی احتمالا درست بشه،

والا منکه سر در نمیارم چه بر سر این کارت اوردن ! خودشون هم که صادقانه چیزی نمیگن ... و حتی سوال دوستان رو هم جواب ... ولی اینطور که شواهد موجوده بصورت کاملا نا صحیح کارت رو مورد زجر قرار دادن تا تست !

من بهش میگم
کارت به همون صورتی که تحویل شده / تحویل میگیرم ( تصویر دار ) و هزینه رو برگشت . در غیر این صورت حق بدین که داره حق ام بی دلیل و شواهد معتبر ضایع میشه !

netmsm

Registered User
لایک‌ها
1,999
قطعه باید همونطور که تحویل داده شده، دقیقا با همون شرایط مرجوع بشه در غیر اینصورت مرجوعی امکان پذیر نیست.

Invoker

Registered User
لایک‌ها
650
درود برادر
اگه قطعه سالم باشه و خریدار ادعای خرابی کنه (به هر دلیلی) و بعد از مرجوع کردن مشخص بشه که قطعه سالم بوده، حداقل باید خسارت هزینه های ارسال رو پرداخت کنه.
طبق نقل قول زیر، فروشنده حاضر بوده در قبال صحت ادعای شما و خراب بودن کارت 500ت (فرض کنیم چیزی شبیه به خسارت) مازاد بر مبلغ معامله برگشت بزنه.
حتی اگه فرض کنیم فروشنده صحبت شما رو مبنی بر دریافت خسارت تایید کنه، باز هم شما نباید اقدام به دستکاری بایوس میکردی و چیزی که ما بعنوان عرف میشناسیم این بود که کارت رو درجا مرجوع میکردی.
اون قسمت «تست های بیشتر بگیر» آیا به شما حق دستکاری بایوس میده؟ به نظر من خیر. ما تست میگیریم برای اطمینان از عملکرد صحیح نه اینکه تغییرات ایجاد کنیم برای رسیدن به عملکرد صحیح. ما حتی برای قطعاتی که بعنوان خراب و معیوب معامله میشن هم حق دستکاری نداریم! صرفا مهلت تست داریم که شرایط واقعی قطعه رو با شرایط مندرج در تاپیک فروش مقایسه کنیم.
من خیلی عذر میخوام دوست گرامی از اینکه لازم میدونم نظر بدم که در این مورد شما غیر حرفه ای عمل کردی.

درود بر شما دوست عزیز

و بسیار ممنون ام که صادقانه نظرتون رو گفتین.

والا منم چندین مرتبه این موضوع رو تاکید کردم ولی ایشون زیر بار نمیرن ...

منتظر پاسخ ایشونم...

const@ntin

Registered User
لایک‌ها
65
قطعه باید همونطور که تحویل داده شده، دقیقا با همون شرایط مرجوع بشه در غیر اینصورت مرجوعی امکان پذیر نیست.
حرف دوستمون تایید میشه
فروشنده هم اشتباه محض کرده کارت رو با این وضعیت تحویل گرفته

بعد از تست اولیه که کارت هشریت پایین میداد خریدار موظف بود کارت رو برگشت بزنه تهش ۷۰-۸۰ تومن هزینه دو مسیر تیپاکس میشد بهتر از وضعیت الان بود.

behrooz3229

Registered User
لایک‌ها
1,270
خب الان فکر کنم تنها راه این باشه که خریدار (یا فروشنده) توافق کنند که توسط اعمال روشهای نرم افزاری ( تعویض بایوس و ...) توسط خودشون یا شخص مورد اطمینان و ماهر، کارت قابل اصلاح هست یا خیر ،

• Like
Reactions: /m\

arthur97

Registered User
لایک‌ها
375
من هر دو تاپیک در لیون و پی تی رو کامل خوندم.
مواردی که به نظر من کاملا مشخص ه که قضیه از چه قراره و هر عقل سلیمی میتونه متوجه بشه.

۱. خریدار در ابتدا تایید کرده که کارت کاملا سالم و خوبه‌(ولی گفته فکر میکنم lhr باشه) - پس این از سلامت کالا . **ویس ش رو آقای invoker تو همین تاپیک گذاشتن**

۲. در ابتدا و قبل از اینکه خریدار شروع به دستکاری های مختلف بکنه ‌. فروشنده به خریدار میگه اگه کارت رو نمیخواین برگشت بدین و من هزینه رو پس میدم. ولی خریدار اصرار میکنن که مهلت تست بیشتری بدین و صبر کنین من با دوستانم کارت رو تست کنم (بخوانید دستکاری کنم تا هش ریت بالاتر بگیرم). اسکرین شات هاش رو گذاشتن تو تاپیک.

۳. در این مرحله خریدار با سخت افزار کاملا نامناسب (پاور مسهلک و کاملا رده خارج و قدیمی و همچنین استفاده از رایزر!!)‌میان و شروع به تست (دستکاری) توسط نرم افزار های تخصصی مثل afterburner (خودشون اسکرین شات گذاشتن!!) میکنن و احتمالا با تغییر در ولتاژ و کلاک و همچنین سخت افزارهای قدیمی شون سبب آسیب دایمی به کارت شدن.

۴. در این مرحله که کارت از کار افتاده خریدار با استفاده از نفوذش تو فروم لیون شروع به تخریب فروشنده و فشار توسط مدیر انجمن لیون به فروشنده میکنه تا کارت رو پس بده!!

دوست عزیز آقای ابراهیم بزرگوار حتی اگه این کارت سالم هم بود و من فروشنده بودم از شما پس نمیگرفتم چون با نرم افزار afterburner در کارت دستکاری کرده اید!

tsd137

Registered User
لایک‌ها
857

الان بعد نصب درایور تصویر نمیده؟ چطوریه؟
آیا بایوس مناسب زدید؟ چون شناسایی نمیشه دلیلش ۹۹٪ بایوس هست

tsd137

Registered User
لایک‌ها
857
بعید میدونم کارت از لحاظ سخت افزاری آسیب دیده باشه حالا یا دست فروشنده یا خریدار! ولی به مقدار کم محتمل هست بازم

بهتره قبل از هر مشاجره و متهم کردن همدیگه به نظر بنده اول وضعیت کارت رو توسط یک متخصص تایین کنید شاید مشکل حل شد با مبلغ خیلی کمی و تمام.

اگر نشد بعد ببینید چطوره و کجا آسیب دیده تا دلیلش مشخص بشه به هر حال وسیله الکترونیکی هست و هر لحظه ممکنه آسیب ببینه

arthur97

Registered User
لایک‌ها
375
بعید میدونم کارت از لحاظ سخت افزاری آسیب دیده باشه حالا یا دست فروشنده یا خریدار! ولی به مقدار کم محتمل هست بازم

بهتره قبل از هر مشاجره و متهم کردن همدیگه به نظر بنده اول وضعیت کارت رو توسط یک متخصص تایین کنید شاید مشکل حل شد با مبلغ خیلی کمی و تمام.

اگر نشد بعد ببینید چطوره و کجا آسیب دیده تا دلیلش مشخص بشه به هر حال وسیله الکترونیکی هست و هر لحظه ممکنه آسیب ببینه
سلام آقا سعید عزیز.
مسله آسیب دیدگی به کنار. خریدار کاملا از موقعیت و سابقه اش داره سو استفاده میکنه.
پست بالاتر بنده رو بخونید.
به زبان ساده و با یک مثال مشابه برای عزیزان بیان میکنم شاید ملموس تر بشه عمق فاجعه.
فرض کنید شما از بنده یک خودروی پراید خریدید. (پراید میشه کارت)
بعد از معامله شما تماس میگیرید و میگین که چراغ هاش روشن نمیشه (rgb) ولی در کل ماشین بسیار خوبیه (ویس تایید سلامت کالا)
من میگم اشکالی نداره خودروی بیارین و پولتون رو بگیرین.
شما میگین نه من یه رفیق دارم تعمیرکار حرفه ای هست. بزار میرم پیشش اونم یه نگاهی بندازه(دستکاری).
شما و به همراه دوست تعمیرکار تغییرات جدی و تخصصی روی ecu و تجهیزات حساس مثل سوپاپ و زمانبندی و ... انجام میدین و خودرو رو ریمپ میکنید!!(‌نرم افزار afterburner)
به علت استفاده از سوخت نامناسب (پاور) و همچنین تغییرات مخرب موتور خودرو کاملا از بین میره. (کارت تصویر نمیده)
حالا شما میاین میگین عه داداش ببخشید. ما هر کاری تونستیم کردیم ولی خودروی شما از اول خراب بود!!! لطفا پس بگیر و پولم رو بده.

به نظر شما چنین چیزی منطقیه؟ من از استارتر عزیز میپرسم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا