درود خدمت دوستان
منم یه سری نکات کنکوری میگم اگر خواستین یادداشت کنید .
اول اینکه کارت ماین شده نخر چون نمیدونی طرف تو چه شرایطی ماین کرده . برای ماین کارت نو بخر اونم نه کارتی بهت بگن نو از دوبی اومده چون از دوبی نیومده بلکه از حمام التراسونیک اومده .
بعد اینکه تو
این تاپیک به وضوح گفته شده کارت LHR نیست و باید با تکنیک درایور 407.5 و اسلات 8X هشریت بره رو 49 که نمیدونم یوزر اینووکر که خودش خریدار این کارت بوده آیا اینو نمیدوسته ؟ یکم عجیبه کامل نخونده باشه اون تاپیکو .
یه نکته عجیب دیگه اینکه یوزر زئوس(خدای گرافیک نو در یونان باستان) گرافیکو آورده . دوست اینووکرم که فقط ریگ بلده ببنده یه تست ساده بلد نیست . خود اینووکرم که فقط بازی بلده و از این چیزا سر در نمیاره . یعنی واقعا پاور آبراهام لینکلن زده گرافیکو خراب کرده ؟ به گرافیکای دیگم بزنی این پاورو اونام میسوزن ؟ یا افتر برنر زده گرافیکو خراب کرده ؟ من با افتر برنر کارکردم اینجوری نیست بشه ولتاژ و کلاک مموری یا هسته رو هرچقدر میخوای بالا ببری . هرموقع هم گرافیک از حالت استیبل خارج بشه ریست میشه نمیسوزه اتفاقی که هزار بار برای خودم افتاده .
مورد بعدی که تو پست 81 بدرستی اشاره شده مربوط میشه به اینکه یه عده میگن استارتر چرا انقدر تست گرفتی استارتر حق نداری چندبار تست بگیری استارتر چرا تو همون روز اول برگشت ندادی . عزیزان دلسوز خود فروشنده تو
این عکس و تو
این وویس داره میگه بیشتر تست کن گرافیکو و بیشتر بهت مهلت تست میدم و تو مرحله آخر میگه بیا اصلا با هم تست کنیم که دیگه کارت بعدش تصویر نمیده و از اون طرف هم گویا به خریدار گفته اگر کارتو بفرستی تست کنم سالم باشه ازت خسارت میگیرم اونم نه هزینه پست رفتو برگشت یه چیزی شبیه اینکه مثلا من فلان قدر مشتری داشتم الان معلوم نیست باز بخره تو باید جریمشو بدی یا اینکه اون موقع قیمتش فلان بود الان فلان شده .
یه چیز دیگه اینکه فروشنده و بعضی از یوزرای دیگه میگن تست فورمارک خطرناکه و ادم عاقل تست فورمارک نمیگیره . نزدیک هزارتا شایدم بیشتر تاپیک هست برا فروش گرافیک داخل فروم که توش تست فورمارک میزارن برا تایید سلامت پس چرا تو یکی از این تستا گرافیک نسوخته ؟ یعنی این همه یوزر بالا 200 امتیاز که درخواست فورمارک میکنن نمفهمن فورمارک گرافیک میسوزونه ؟ چیزای جدیدی داخل این تاپیک یاد میگیرم . یه چیز دیگه که یاد گرفتم اینه که تو
این لینک گفته گرافیک پاور 450 کافیه براش ولی یه عده میگن پاور 700 وات میخواد که تولید 2021 به بعد باشه .
نکات عجیب ریز هم داره که خیلی بهش نمیپردازم مثل اینکه فروشنده میگه فقط بازی بلده ولی بعدا میگه فورمارک کارتو خراب میکنه اگر 5 دقیقه باشه . کارتی که بخواد با 5 دقیقه فورمارک خراب بشه کارت خرابه نه سالم اتفاقا کارت ماین شده باید 5 دقیقه رو پاس کنه که بشه ماینش کرد . یا داخل وویس میگه بیا با هم تست کنیم بگم چیکار کنی شما که فقط بازی بلد بودی . یا اینکه برای دوستش گرافیک میخره تا اون ماین کنه و باز براش میفروشه و خودش هیچکارست و فقط خسارت میگیره اگر سالم بود . ایا دوستت گفت خسارت بگیر اگر سالم بود یا خودت خسارت میخواستی ؟
حالا اگر مذاکراتتون به نتیجه نرسید کارتو قبل اینکه بدین تعمیر کار باز کنه با زئوس صحبت کنید تو تاپیکش گفته گارانتی بین الملل داره اگه میتونه ببره بده یه نو بگیره حق الزحمشم بهش بدین . البته اینطور که دوستان میگن کارت بایوس زده شده که معلوم نیست کار زئوسه که فقط آورده یا دوست اینووکر که فقط بلده ریگ ببنده یا خود اینووکر که فقط بلده بازی کنه یا آبراهام که فقط بلده کارت سالمو خراب کنه .
از پست 63 تا 67 یه موج عجیبی شکل میگیره که سه تا یوزر یهو علیه آبراهام موضع سخت میگیرن مخصوصا یوزر امیر سردار سپهبد سرتیپ و Ali2e6 که تو 20 روز هشتا امتیاز گرفته . این موضوع بیشتر به درد مدیریت میخوره .
نکته فان و هنری هم داشت این معامله که مربوط به عکس آواتار این دو عزیز تو فرومای مختلفه . یکی تو لیون عکس چه گوارا داره اون یکی تو پرشین . پس بیاید به این جمله از اون مرحوم که میفرماید گرافیک ماین شده نخرید عمل کنید در ادامه زندگیتون .
امپایرورد عزیز 9 ماه پیش تاپیک شکایت زدم گفتم این یوزر کیه و حتی خودتونم داخل تاپیک اعلام کردین که میدونید این یوزر برای کیه ولی هیچکاری نکردین تا اومد 4 میلیون سر پویا کلاه گذاشت و صبیه طرف رو هم مورد عنایت قرار داد داخل
این تاپیک بعد بنش کردین . میشه لطفا بگین اگر نظارت ویژتون رو از روی فروم بردارید و نخواهید بصورت ضربتی با کلاهبرداران برخورد کنید شرایط فروم چجوری میشه ؟