• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شکایت از کاربر invoker برای فروش کارت msi 3060 خراب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ho3in_

Registered User
لایک‌ها
1,002
اعمال بار اضافی روی قطعات الکترونیکی آسیب زا هستند، حتی اگه اون وسیله مدار کنترل داشته باشه بازم زیر فشار مدارش به مشکل میخوره و کوچکترین پیامدش کاهش عمر قطعه ست، پیامد های بدترش هم که دیگه مشخصه

فورمارک یه برنامه کاملا خطرناکه و اصلا توصیه نمیشه و اینو توی تمام فروم های جهانی میتونید بررسی کنید
حالا اینکه تو ایران همه تاکید دارن که با این برنامه تست گرفته بشه دلیل نمیشه که این برنامه خوب باشه
تازه همین که میگم خطرناکه ماله 7 8 10 دیقه شه، اونوقت شما میگی 1 ساعت هم زیر فورمارک باشه هیچ آسیبی بهش نمیزنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :oops:

فعلا تا اینجا وضعیت معامله کاملا مبهم بوده، یعنی اصلا معلوم نیست کارت قبل ارسال خراب بوده یا توسط خریدار خراب شده
ولی چیزی که هست اینه که باید یه نفر حرفه ای کارت رو از نزدیک ببینه و نظر بده تا بشه به نتایج قابل اتکایی رسید
اگر انلاین هستتی فرم بررسی میکنی پیامی که بهت دادم دیدی فرق بین کاربرا نذار بررسی کن کلاه برداری تو فرم رایج نشه...
29/مرداد/1400 پیام داده بودم
Capture.PNG

همون اول خواهشا و لطفا گفتم کسی که تخصص داره و تجربه عملی اینکاراو داره نه اینکه شنیده باشه فقط فلان چیز جیزه خطر داره
اره دستی کشیدن با ماشینم خطر داره فلان میشه ماشین

طی اخرین پیام این فرم مدیرانش به طور قطعی دارن بررسی میکنن بجای هاشیه

Last edited:

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
اگر انلاین هستتی فرم بررسی میکنی پیامی که بهت دادم دیدی فرق بین کاربرا نظار بررسی کن کلاه برداری تو فرم رایج نشه...
همون اول خواهشا و لطفا گفتم کسی که تخصص داره و تجربه عملی اینکاراو داره نه اینکه شنیده باشه فقط فلان چیز جیزه خطر داره

دوست عزیز اول از همه شما کاسه داغ تر از آش نشو
معامله بین دو نفر بوده و اسناد هم پیش اونهاست و ما هم فقط میتونیم از دور تحلیل و بررسی کنیم، وگرنه نه اینجا و نه لیون دادگاه ست و نه ما قاضی هستیم که بخوایم رای صادر کنیم، نهایتش اینه که کارشون به دادگاه و اینا میرسه که اونجا هم ساز و کار مشخصی داره
مورد دیگه اینکه کلا تخلف و اشتباه توی این معامله اینقدر زیاده که اگه بخوایم منصف باشیم باید هر دو کاربر رو بن کنیم ولی خب ...
مثلا یوزر اینوکر جنسی رو فروخته که دست خودش نبوده و این تخلف از قوانین انجمن هست
یوزر ابراهیم3494 هم جنسی که به گفته خودش سالم بوده رو ظاهرا دستکاری کرده

در مورد فورمارک هم شما قادری کارتت رو 1 ساعت بذاری زیر تست و اصن بسوزونیش ولی این چیزی از خطرناک بودن این برنامه کم نمیکنه ...

ho3in_

Registered User
لایک‌ها
1,002
اگر انلاین هستتی فرم بررسی میکنی پیامی که بهت دادم دیدی فرق بین کاربرا نذار بررسی کن کلاه برداری تو فرم رایج نشه...
29/مرداد/1400 پیام داده بودم
مشاهده پیوست 1266772

اره دستی کشیدن با ماشینم خطر داره فلان میشه ماشین

دوست عزیز اول از همه شما کاسه داغ تر از آش نشو
معامله بین دو نفر بوده و اسناد هم پیش اونهاست و ما هم فقط میتونیم از دور تحلیل و بررسی کنیم، وگرنه نه اینجا و نه لیون دادگاه ست و نه ما قاضی هستیم که بخوایم رای صادر کنیم، نهایتش اینه که کارشون به دادگاه و اینا میرسه که اونجا هم ساز و کار مشخصی داره
مورد دیگه اینکه کلا تخلف و اشتباه توی این معامله اینقدر زیاده که اگه بخوایم منصف باشیم باید هر دو کاربر رو بن کنیم ولی خب ...
مثلا یوزر اینوکر جنسی رو فروخته که دست خودش نبوده و این تخلف از قوانین انجمن هست
یوزر ابراهیم3494 هم جنسی که به گفته خودش سالم بوده رو ظاهرا دستکاری کرده

در مورد فورمارک هم شما قادری کارتت رو 1 ساعت بذاری زیر تست و اصن بسوزونیش ولی این چیزی از خطرناک بودن این برنامه کم نمیکنه ...

خوبه که مشخصا جلوی همه کاربرا نشون میدی که فرم انگار بی در پیکر باشه
من که بابت پیگیری کلاه برداریم چند وقت درگیر بودم و شما که انلاینی همیشه 29 مرداد پیام دادم ولی بی محلی کردی و اینجا هم میگی به شما که مثلا مدیر انجمنی ربطی نداره موضوع معامله این دو شخص
خود دوستان میتونن قضاوت کنن کجا معامله کنن که واسطه داشته باشه برای معامله و پیگری میشه اگ مشکلی پیش بیاد

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
خوبه که مشخصا جلوی همه کاربرا نشون میدی که فرم انگار بی در پیکر باشه
من که بابت پیگیری کلاه برداریم چند وقت درگیر بودم و شما که انلاینی همیشه 29 مرداد پیام دادم ولی بی محلی کردی و اینجا هم میگی به شما که مثلا مدیر انجمنی ربطی نداره موضوع معامله این دو شخص
خود دوستان میتونن قضاوت کنن فعالیت تو این فرم ادامه بدن یا فرمی برن که واسطه داره برای معامله و پیگری میشه اگ مشکلی پیش بیاد
خیلی جالبه، شمایی که از سال 2014 مثلا عضو انجمن هستی هنوز نمیدونی زدن تاپیک شکایت توی انجمن کلا ممنوعه، حالا من تاپیک ها رو پاک نمیکنم تا کار ملت راه بیفته دلیل نمیشه کسی بیاد طلبکار من یا بقیه بشه که ...
این حرفی که میزنی دقیقا همونقدر مسخره ست که بگی مالباخته باید بره از سایت دیوار و شیپور و غیره شکایت کنه و ادمین های سایت هم بیفتن دنبال کارش، چرا؟ چون کلاه بردار توی دیوار و شیپور آگهی زده
اینجا بازارچه ست و هیچکسی جز فروشنده هیچ سودی از هیچ معامله ای نمیبره، بنابراین دقیقا مثل یه بازار معمولی توی شهر و خیابون، موقعی که مشتری و کاسبی با همدیگه به مشکل میخورن، کسبه بازار فقط میتونن به هر دو نفر مشاوره بدن ولی اگه کار بالا گرفت باید رجوع بشه به مراجع قضایی و کسبه هم میرن پی کار خودشون
اینکه تو فلان انجمن فلان فرد چه تصمیمی برای برخورد با کاربرا میگیره به خودش و انجمنش ربط داره
درضمن کسی شما رو زوری اینجا نگه نداشته که الان بخوایم جلوتو بگیریم که نری، نه تنها اینجا باشه کلا هرجای دیگه ای هم که بری همین وضعه
اگه هم خیلی ناراحتی کلا نت و مجازی رو بیخیال شو و برو تو همون دنیای واقعی چیز بفروش، چون اینجا هیچکس دنبال کارای کس دیگه نمیره دادگاه
نگران بختیاری و بقیه کلاه بردارا هم نباش، ما خودمون تا جایی که بتونیم جلوشونو میگیریم

ho3in_

Registered User
لایک‌ها
1,002
خیلی جالبه، شمایی که از سال 2014 مثلا عضو انجمن هستی هنوز نمیدونی زدن تاپیک شکایت توی انجمن کلا ممنوعه، حالا من تاپیک ها رو پاک نمیکنم تا کار ملت راه بیفته دلیل نمیشه کسی بیاد طلبکار من یا بقیه بشه که ...
این حرفی که میزنی دقیقا همونقدر مسخره ست که بگی مالباخته باید بره از سایت دیوار و شیپور و غیره شکایت کنه و ادمین های سایت هم بیفتن دنبال کارش، چرا؟ چون کلاه بردار توی دیوار و شیپور آگهی زده
اینجا بازارچه ست و هیچکسی جز فروشنده هیچ سودی از هیچ معامله ای نمیبره، بنابراین دقیقا مثل یه بازار معمولی توی شهر و خیابون، موقعی که مشتری و کاسبی با همدیگه به مشکل میخورن، کسبه بازار فقط میتونن به هر دو نفر مشاوره بدن ولی اگه کار بالا گرفت باید رجوع بشه به مراجع قضایی و کسبه هم میرن پی کار خودشون
اینکه تو فلان انجمن فلان فرد چه تصمیمی برای برخورد با کاربرا میگیره به خودش و انجمنش ربط داره
درضمن کسی شما رو زوری اینجا نگه نداشته که الان بخوایم جلوتو بگیریم که نری، نه تنها اینجا باشه کلا هرجای دیگه ای هم که بری همین وضعه
اگه هم خیلی ناراحتی کلا نت و مجازی رو بیخیال شو و برو تو همون دنیای واقعی چیز بفروش، چون اینجا هیچکس دنبال کارای کس دیگه نمیره دادگاه
نگران بختیاری و بقیه کلاه بردارا هم نباش، ما خودمون تا جایی که بتونیم جلوشونو میگیریم
مسخره بودن و صحبتایی که کرده شد قضاوتش با دوستان
من 1 میلیون کلاه سرم رفت میگم ببینین مولتی یوزر هست با کسی یا نه...همش سفسته...تو خیلی خوبی کی کارماشو پس بدی خدا میدونه

Last edited by a moderator:

const@ntin

Registered User
لایک‌ها
65
خواهشا با بحث خارج ار موضوع تاپیک بنده خدا رو به بیراهه نکشید
موضوعی که الان کاملا مشهوده اینه که کارت روز اولی که دست خریدار رسیده کار میکرده خودشون هم بیان کردن در فایل صوتی

@ebrahim3494 اقا ابراهیم عزیز من بازجو نیستم ولی یه سوال ساده پرسیدم که شما همچنان پاسخ ندادید

Invoker

Registered User
لایک‌ها
650
اعمال بار اضافی روی قطعات الکترونیکی آسیب زا هستند، حتی اگه اون وسیله مدار کنترل داشته باشه بازم زیر فشار مدارش به مشکل میخوره و کوچکترین پیامدش کاهش عمر قطعه ست، پیامد های بدترش هم که دیگه مشخصه

فورمارک یه برنامه کاملا خطرناکه و اصلا توصیه نمیشه و اینو توی تمام فروم های جهانی میتونید بررسی کنید
حالا اینکه تو ایران همه تاکید دارن که با این برنامه تست گرفته بشه دلیل نمیشه که این برنامه خوب باشه
تازه همین که میگم خطرناکه ماله 7 8 10 دیقه شه، اونوقت شما میگی 1 ساعت هم زیر فورمارک باشه هیچ آسیبی بهش نمیزنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :oops:

فعلا تا اینجا وضعیت معامله کاملا مبهم بوده، یعنی اصلا معلوم نیست کارت قبل ارسال خراب بوده یا توسط خریدار خراب شده
ولی چیزی که هست اینه که باید یه نفر حرفه ای کارت رو از نزدیک ببینه و نظر بده تا بشه به نتایج قابل اتکایی رسید

درود دوست عزیز

با کمال احترام ولی وضعیت کارت قبل ارسال کاملا صحیح و سالم بودش و نتیجه تست هم ارسال شده واسه خریدار و خودشون تایید کردن ! و درخواست بیشتری نداشتن !

در ضمن تو ویس (Voic) هم این مورد رو خودشون قبل دستکاری از طریق نرم افزار افتر برنر کاملا تاییدش کردن و بعد از اون دیگه ... هی مهلت تست بیشتری خواستن و هی دستکاری بیشتر ...

پ"ن : کارت LHR باشه تو GPU_Z میزنه ! که ایشون حتی تجربه این مورد رو هم نداشتن !

Invoker

Registered User
لایک‌ها
650
خواهشا لطفا عزیزانی که تخصص کامل تو حوضه سخت افزار و کاستومایز سازی بایوس یا برنامه های مثل افتربرنر ندارن اظهار نظر نکن
الکی توی ضمینه ای که نمیدونین دو طرف به جان هم دیگه نندازین
بنده مدل های مختلفی از 3060 برای ریگ تهیه کردم میخام چندتا تجربه بگم ( که همین برند gaming x - gaming x tiro دارم)
اولا که اصلا شما هر تنظیماتی روی افتربرنر برای کارت انجام بدین تا جایی که مورد قبول و کشش کارت باشه انجام میده نباشه سیستم فریز میکنه دیفالت میشه و هیچ اسیبی هم به دستگاه گرافیک نمیرسه
دوما داخل فورمارک اگر دما کارت بالای 60-70 بیستر از 1 ساعتم بذاری روی تست کارت اسیبی بهش نمیرسه..که 3060 بیشتر 60خورده ای بالا نمیره فورمارک
سوما اگر کارت واسه ماین در شرایط و کانفیگ نا مطلوب چندیدن ماه زیر بار باشه اسیب میبینی نه اینکه گریم این اقا اصن بلد نبوده کانفیگ کنه ظرف 48 ساعت زیر ماین کارت خراب شده...اگرم تازه فیکس 48 ساعت زیر بار بوده باشه که فکر نکنم بیشتر از چند دقیقه باشه...پس این موردم منطقی نیست
احتمال پریدن بایوس یا یه چیزی مشکل ریست کردن داشته باشه که با اون حل بشه...در غیر این صورت باید خوب دید به قبل چه نوع استفاده ایی به چه شدت روی کارت بوده که کاملا با باز کردن کارت مشخص میشه کارت چه شرایطی رو گذرونده از اول
دوستان شاید خیلیاتون اقا ابراهیم نشناسین...اگر کانل این شخص داشته باشین هفته ای 20 مدل گرافیک فقط برای فروش میذاره...که یه چیز خنده دار ما بیایم بگیم طرف اماتور باشه که مثال کارت بد جا زده پینای برق بد جا زده کارت فلان کرده خراب کرده..سابقه اقای اینوکرم جوری که بنده طی این چند سال دیدم از داستان مانیتور بنکیو و سیستم اقای رحیمی که گرافیکش معیوب بود این موارد زیاد جالب نبوده
ولی نمیخام باز کامل قضاوت کنم...هر کی با شناخت و برخوردی که از طرفین دیده و میبنی داره قضاوت میکنه
بهتر یه شخص کاملا فنی کار بیاد وسط صحبتی کنه...بنده تجربیات خودم گفتم از دوستانی که تخصص دارن مایلم بررسی کنن ببین حرفای بنده و طرفین در چه حد منطقی

درود دوست عزیز

واقعا" چنین صحبت های از شما فرد باتجربه بعیده ! لطفا" جوری نظر ندین که مرغ آبپز تو دیگ خنده اش میگیره !

در خصوص فورمارک که مدیرت محبت کردن توضیح دادن ( بنظرم اصلا" نباید اجازه درج چنین صحبت های اشتباهی داده بهشه !!! )

بنظم شما هم مثل آقا ابراهیم حتی به خودتون فرصت یه مطالعه ندادین و سریعا" خواستین یه نظر بی سند و مدرک بدین و برین. من در خصوص تمام این مواردی که عرض کردین توضیح دادم و مدارک واسه اثبات صحبت ها کاملا موجوده ! پس این نظر های خود جوش و عجولانه اصلا صحیح نیس ! و حکم ماله کشی داره !

شما که میفرمایید اگه اقا ابراهیم رو نمیشناسیم و روزی 20 تا کارت گرافیک میفروشه آیا نباید چیز های جزیی در مورد کارت گرافیک رو بدونه !؟ مثلا همین ایراد مموری که تو اوایل تاپیک میگرفت و در اخر یه کاربر محترم امدن و توجیهشون کردن ! و آیا نباید بدونه ...

قبل از نصب درست دایور شما با افتربرنر کارکردی بعد فورا نرم افزار ماین رو اجرا کردی روی یک سیستم با سه گرافیک پاور غیر استاندارد و حتی از نظر واتی ناکافی استفاده کردی قبل از استیبل شدن و نصب کارت گرافیک فورا از افتربرنر و بعدش هم ماین استفاده کردی و حتی گرافیک رو روی رایزر گذاشتی برای این مورد حداقل پاور 1000 وات نیاز هست اونم پاوری که مدت زیادی از کارکردش نگذشته باشه بعد شما گفتی که بایوس دستکاری شده و کلاک عادی نیست که بایک سرچ ساده در گوگل و حتی سایت خود msi متوجه میشی که کلاک موثر این نوع گرافیک 15000 mhz هست و اینکه شما وقتی احساس میکردی که گرافیک مشکل داره باید فورا ارسالش میکردی نه اینکه بلافاصله از افتربرنر و مانینگ استفاده میکردی شما باید بدونی که یک پاور هر چه قدرم عالی باشه بعد از چندسال دیگه اون بازدهی رو نداره !!!

سوابق بنده رو اگه واقعا" به خوبی میدونستین هیچ وقت به خودتون اجازه چنین قضاوت های عجولانه و ماله کشی رو نمیدادین ! همین شخصی که داری باهاش تبانی میکنی واسه تخریب بنده .روز اولی که کارت رسید بدستش و ایراد گرفت من ازش بلافاصله خواستم کارت رو پس بفرسته ولی خودش زیر بار نمیرفت ! عکس اسکرین شاتش رو هم واست قرار میدم که دفعه بعد الکی کسی رو قضاوت نکنی و نخوای از گذشته ای که نمیدونی سو استفاده کنی !

شرم بر کسانی که / شواهد و مدارک معتبر رو نمیرن ببینین ! ولی بخاطره منفعت خودشون میان عجولانه کسی رو قضاوت میکنن و حکم مال کش دارن !

واقعا" شرم بر این تبانی !!!

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
من حقیقتا چون تجربه کار با یکی از عزیزان رو داشتم و دیگری رو نه ! قضاوت کلی میکنم و جزییات رو اشاره نمیکنم . اما چندتا نکته کنکوری میگم یادداشت بفرمایید ;)
عزیزانی که در این تاپیک اظهار نظر میکنند به جز طرفین معامله ! نباید منافع مشترک با یکی از این دو عزیز داشته باشند. متاسفانه بعضی دوستان این نکته رو در امر پست زدن رعایت نمیکنند .(لطفا رعایت کنید وگرنه من به مدیریت گزارش میدم بن کنند شمارو دوست عزیز!!!!! )
مساله دوم اینه که طرف فروشنده باید علم به فروش کالا رو به طور کامل داشته باشه . اینکه مال خالم بود و عموم بود و چون طرف بلد نیست کار کنه پس من جنس رو به این صورت میفروشم کاملا غلطه ! عزیز شما اینجا تاپیک میزنی و جنس میفروشی باید خودت تست کنی و خودت مسئولت کامل صفر تا 100 فروش رو به عهده بگیری.کارت یک جاست و طرف بلد نیست به نظر من فروش رو ناقص میکنه . (لطفا مدیران بخش مربوطه حتما این مورد رو چک کنند ) . شونه خالی کردن از انجام دادن عکس کالا و تست های مربوطه برای استارتر مشکلات زیادی برای خریداران در هر سطحی رو پیش میاره!)
مساله سوم تعلل بی دلیل خریداره . خریدار عزیز اگر احساس میکنی و فقط احساس میکنی کالا ایرادی داره ور رفتن نداره . کالا رو پس بده . معطلی بعدی و عواقبش دقیقا به خودت بر میگرده و نه فروشنده.حالا تست کنم و با دوستم تست کنم و دوستم بیاد و باهم تست کنیم و اینا وقت تلف کردنه . فروشنده باید وضعیت کالا رو تعیین تکلیف کنه و این شمایید که دارید کارو با تاخیر انجام میدین . پس مسئولیت مشکلات بعدی مستقیما با شماست . فرض بر اینکه فروشنده با عرض معذرت تو پاچه شما کرده ، شما با معطلی در این حوزه فقط دارید راه برگشت کالا رو سخت تر میکنید.
در نهایت من با توجه به کلیات به نظر میرسه هر دو طرف فروشنده و خریدار در فروش و فرایند برگشت از فروش مقصر هستن و به نظرم نیاز هست فارغ از قضاوت های فنی باهم توافق انجام بدن .

doctorehsan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام ببخشید مگه هر کاری با افتربرنر انجام بدین بعد از ریستارت صفر نمیشه؟
من هر کاری انجام میدم اگر نرم افزار افتربرنر تو بوت نباشه، بعد از ریستارت یا شات داون می‌بینم که هیچ کدوم از تنظیماتم ذخیره نشدن
اتفاقا خیلی دنبال اینم که یه کارت گرافیک دارم بتونم بایوسش رو دستکاری کنم و بذارم روی دور فن 30 درصد برای همیشه بمونه، چون خیلی از لینوکس استفاده می‌کنم اونجا امکان استفاده از افتربرنر رو ندارم که دستی فن های کارت رو تنظیم کنم، از سایت پشتیبان ایسوس هم کمک خواستم گفتن همچین موردی امکان پذیر نیست!

همچنین با یه اسکرین شات مگه میشه چیزی رو اثبات کرد (برای هر دو عزیز)

برای این معامله چندمجهولی هم به نظرم باید هر دو طرف به خاطر معامله‌ی ناشیانه‌ای که انجام دادن خودشون رو سرزنش کنن تا دیگری رو
کلا گاهی باید ضرر داد تا جلوی این کارا گرفته بشه (منظورم هیچ کدوم از دو عزیز خریدار یا فروشنده نیست)
اگر یک بار ضرر کردی، جلوی ضررهای دیگه‌ات هم گرفته میشه، اگر گرفته نشد بدون که مشکل از خودته

عمده ضرر این معامله برای فروشنده هست چون کارت خودشون نبوده و فروختن
و خریدار هم تعلل کردن، چرا؟ چون فروشنده مرتب از صاحب اصلی کارت حرف منتقل می‌کرده و مایل نبوده سریعا کارتش برگشت بخوره
خریدار هم باید اینجا ضرر کنه تا بدونه که کارت قرضی رو نخره خصوصا اینکه از آدرس صاحب تاپیک هم ارسال نشده باشه

نکته آخر اینکه این واسطه شدن ها و دلال بازی ها برای چندصدهزار تومن سود، به همین راحتی می‌تونه باعث ضررکردتون بشه
اگر موضوع خرید و فروش مستقیم کالا بود الان به تفاهم رسیده بودین ولی چون واسطه یا دلال - ظاهرا برای هر دو طرف، اگر اشتباه نکنم - معامله کرده اینطور مساله سخت میشه

arthur97

Registered User
لایک‌ها
375
درود خدمت دوستان

منم یه سری نکات کنکوری میگم اگر خواستین یادداشت کنید .

اول اینکه کارت ماین شده نخر چون نمیدونی طرف تو چه شرایطی ماین کرده . برای ماین کارت نو بخر اونم نه کارتی بهت بگن نو از دوبی اومده چون از دوبی نیومده بلکه از حمام التراسونیک اومده .

بعد اینکه تو این تاپیک به وضوح گفته شده کارت LHR نیست و باید با تکنیک درایور 407.5 و اسلات 8X هشریت بره رو 49 که نمیدونم یوزر اینووکر که خودش خریدار این کارت بوده آیا اینو نمیدوسته ؟ یکم عجیبه کامل نخونده باشه اون تاپیکو .

یه نکته عجیب دیگه اینکه یوزر زئوس(خدای گرافیک نو در یونان باستان) گرافیکو آورده . دوست اینووکرم که فقط ریگ بلده ببنده یه تست ساده بلد نیست . خود اینووکرم که فقط بازی بلده و از این چیزا سر در نمیاره . یعنی واقعا پاور آبراهام لینکلن زده گرافیکو خراب کرده ؟ به گرافیکای دیگم بزنی این پاورو اونام میسوزن ؟ یا افتر برنر زده گرافیکو خراب کرده ؟ من با افتر برنر کارکردم اینجوری نیست بشه ولتاژ و کلاک مموری یا هسته رو هرچقدر میخوای بالا ببری . هرموقع هم گرافیک از حالت استیبل خارج بشه ریست میشه نمیسوزه اتفاقی که هزار بار برای خودم افتاده .

مورد بعدی که تو پست 81 بدرستی اشاره شده مربوط میشه به اینکه یه عده میگن استارتر چرا انقدر تست گرفتی استارتر حق نداری چندبار تست بگیری استارتر چرا تو همون روز اول برگشت ندادی . عزیزان دلسوز خود فروشنده تو این عکس و تو این وویس داره میگه بیشتر تست کن گرافیکو و بیشتر بهت مهلت تست میدم و تو مرحله آخر میگه بیا اصلا با هم تست کنیم که دیگه کارت بعدش تصویر نمیده و از اون طرف هم گویا به خریدار گفته اگر کارتو بفرستی تست کنم سالم باشه ازت خسارت میگیرم اونم نه هزینه پست رفتو برگشت یه چیزی شبیه اینکه مثلا من فلان قدر مشتری داشتم الان معلوم نیست باز بخره تو باید جریمشو بدی یا اینکه اون موقع قیمتش فلان بود الان فلان شده .

یه چیز دیگه اینکه فروشنده و بعضی از یوزرای دیگه میگن تست فورمارک خطرناکه و ادم عاقل تست فورمارک نمیگیره . نزدیک هزارتا شایدم بیشتر تاپیک هست برا فروش گرافیک داخل فروم که توش تست فورمارک میزارن برا تایید سلامت پس چرا تو یکی از این تستا گرافیک نسوخته ؟ یعنی این همه یوزر بالا 200 امتیاز که درخواست فورمارک میکنن نمفهمن فورمارک گرافیک میسوزونه ؟ چیزای جدیدی داخل این تاپیک یاد میگیرم . یه چیز دیگه که یاد گرفتم اینه که تو این لینک گفته گرافیک پاور 450 کافیه براش ولی یه عده میگن پاور 700 وات میخواد که تولید 2021 به بعد باشه .

نکات عجیب ریز هم داره که خیلی بهش نمیپردازم مثل اینکه فروشنده میگه فقط بازی بلده ولی بعدا میگه فورمارک کارتو خراب میکنه اگر 5 دقیقه باشه . کارتی که بخواد با 5 دقیقه فورمارک خراب بشه کارت خرابه نه سالم اتفاقا کارت ماین شده باید 5 دقیقه رو پاس کنه که بشه ماینش کرد . یا داخل وویس میگه بیا با هم تست کنیم بگم چیکار کنی شما که فقط بازی بلد بودی . یا اینکه برای دوستش گرافیک میخره تا اون ماین کنه و باز براش میفروشه و خودش هیچکارست و فقط خسارت میگیره اگر سالم بود . ایا دوستت گفت خسارت بگیر اگر سالم بود یا خودت خسارت میخواستی ؟

نکات حاشیه ای تاپیک :

حالا اگر مذاکراتتون به نتیجه نرسید کارتو قبل اینکه بدین تعمیر کار باز کنه با زئوس صحبت کنید تو تاپیکش گفته گارانتی بین الملل داره اگه میتونه ببره بده یه نو بگیره حق الزحمشم بهش بدین . البته اینطور که دوستان میگن کارت بایوس زده شده که معلوم نیست کار زئوسه که فقط آورده یا دوست اینووکر که فقط بلده ریگ ببنده یا خود اینووکر که فقط بلده بازی کنه یا آبراهام که فقط بلده کارت سالمو خراب کنه .

از پست 63 تا 67 یه موج عجیبی شکل میگیره که سه تا یوزر یهو علیه آبراهام موضع سخت میگیرن مخصوصا یوزر امیر سردار سپهبد سرتیپ و Ali2e6 که تو 20 روز هشتا امتیاز گرفته . این موضوع بیشتر به درد مدیریت میخوره .

نکته فان و هنری هم داشت این معامله که مربوط به عکس آواتار این دو عزیز تو فرومای مختلفه . یکی تو لیون عکس چه گوارا داره اون یکی تو پرشین . پس بیاید به این جمله از اون مرحوم که میفرماید گرافیک ماین شده نخرید عمل کنید در ادامه زندگیتون .

امپایرورد عزیز 9 ماه پیش تاپیک شکایت زدم گفتم این یوزر کیه و حتی خودتونم داخل تاپیک اعلام کردین که میدونید این یوزر برای کیه ولی هیچکاری نکردین تا اومد 4 میلیون سر پویا کلاه گذاشت و صبیه طرف رو هم مورد عنایت قرار داد داخل این تاپیک بعد بنش کردین . میشه لطفا بگین اگر نظارت ویژتون رو از روی فروم بردارید و نخواهید بصورت ضربتی با کلاهبرداران برخورد کنید شرایط فروم چجوری میشه ؟
کجای این اسکرین شاتی که گذاشتین این حرف ها زده شده؟

بیشتر تست کن گرافیکو و بیشتر بهت مهلت تست میدم و تو مرحله آخر میگه بیا اصلا با هم تست کنیم که دیگه کارت بعدش تصویر نمیده و از اون طرف هم گویا به خریدار گفته اگر کارتو بفرستی تست کنم سالم باشه ازت خسارت میگیرم اونم نه هزینه پست رفتو برگشت یه چیزی شبیه اینکه مثلا من فلان قدر مشتری داشتم الان معلوم نیست باز بخره تو باید جریمشو بدی یا اینکه اون موقع قیمتش فلان بود الان فلان شده .

انگاری اسکرین شات اشتباهی لینک کردین.

ali2e6

Registered User
لایک‌ها
71
به نظرم اگه معامله‌ها تو چت خصوصی همین سایت پیگیری بشه هم بهتره تا واتساپ و تلگرام چون اونجا ممکنه به هر دلیلی پاک شه اما اینجا پاک نمیشن

Invoker

Registered User
لایک‌ها
650
درود خدمت دوستان

اول اینکه کارت ماین شده نخر چون نمیدونی طرف تو چه شرایطی ماین کرده . برای ماین کارت نو بخر اونم نه کارتی بهت بگن نو از دوبی اومده چون از دوبی نیومده بلکه از حمام التراسونیک اومده .

بعد اینکه تو این تاپیک به وضوح گفته شده کارت LHR نیست و باید با تکنیک درایور 407.5 و اسلات 8X هشریت بره رو 49 که نمیدونم یوزر اینووکر که خودش خریدار این کارت بوده آیا اینو نمیدوسته ؟ یکم عجیبه کامل نخونده باشه اون تاپیکو .

یه نکته عجیب دیگه اینکه یوزر زئوس(خدای گرافیک نو در یونان باستان) گرافیکو آورده . دوست اینووکرم که فقط ریگ بلده ببنده یه تست ساده بلد نیست . خود اینووکرم که فقط بازی بلده و از این چیزا سر در نمیاره . یعنی واقعا پاور آبراهام لینکلن زده گرافیکو خراب کرده ؟ به گرافیکای دیگم بزنی این پاورو اونام میسوزن ؟ یا افتر برنر زده گرافیکو خراب کرده ؟ من با افتر برنر کارکردم اینجوری نیست بشه ولتاژ و کلاک مموری یا هسته رو هرچقدر میخوای بالا ببری . هرموقع هم گرافیک از حالت استیبل خارج بشه ریست میشه نمیسوزه اتفاقی که هزار بار برای خودم افتاده .

مورد بعدی که تو پست 81 بدرستی اشاره شده مربوط میشه به اینکه یه عده میگن استارتر چرا انقدر تست گرفتی استارتر حق نداری چندبار تست بگیری استارتر چرا تو همون روز اول برگشت ندادی . عزیزان دلسوز خود فروشنده تو این عکس و تو این وویس داره میگه بیشتر تست کن گرافیکو و بیشتر بهت مهلت تست میدم و تو مرحله آخر میگه بیا اصلا با هم تست کنیم که دیگه کارت بعدش تصویر نمیده و از اون طرف هم گویا به خریدار گفته اگر کارتو بفرستی تست کنم سالم باشه ازت خسارت میگیرم اونم نه هزینه پست رفتو برگشت یه چیزی شبیه اینکه مثلا من فلان قدر مشتری داشتم الان معلوم نیست باز بخره تو باید جریمشو بدی یا اینکه اون موقع قیمتش فلان بود الان فلان شده .

یه چیز دیگه اینکه فروشنده و بعضی از یوزرای دیگه میگن تست فورمارک خطرناکه و ادم عاقل تست فورمارک نمیگیره . نزدیک هزارتا شایدم بیشتر تاپیک هست برا فروش گرافیک داخل فروم که توش تست فورمارک میزارن برا تایید سلامت پس چرا تو یکی از این تستا گرافیک نسوخته ؟ یعنی این همه یوزر بالا 200 امتیاز که درخواست فورمارک میکنن نمفهمن فورمارک گرافیک میسوزونه ؟ چیزای جدیدی داخل این تاپیک یاد میگیرم . یه چیز دیگه که یاد گرفتم اینه که تو این لینک گفته گرافیک پاور 450 کافیه براش ولی یه عده میگن پاور 700 وات میخواد که تولید 2021 به بعد باشه .

نکات عجیب ریز هم داره که خیلی بهش نمیپردازم مثل اینکه فروشنده میگه فقط بازی بلده ولی بعدا میگه فورمارک کارتو خراب میکنه اگر 5 دقیقه باشه . کارتی که بخواد با 5 دقیقه فورمارک خراب بشه کارت خرابه نه سالم اتفاقا کارت ماین شده باید 5 دقیقه رو پاس کنه که بشه ماینش کرد . یا داخل وویس میگه بیا با هم تست کنیم بگم چیکار کنی شما که فقط بازی بلد بودی . یا اینکه برای دوستش گرافیک میخره تا اون ماین کنه و باز براش میفروشه و خودش هیچکارست و فقط خسارت میگیره اگر سالم بود . ایا دوستت گفت خسارت بگیر اگر سالم بود یا خودت خسارت میخواستی ؟

نکات حاشیه ای تاپیک :

حالا اگر مذاکراتتون به نتیجه نرسید کارتو قبل اینکه بدین تعمیر کار باز کنه با زئوس صحبت کنید تو تاپیکش گفته گارانتی بین الملل داره اگه میتونه ببره بده یه نو بگیره حق الزحمشم بهش بدین . البته اینطور که دوستان میگن کارت بایوس زده شده که معلوم نیست کار زئوسه که فقط آورده یا دوست اینووکر که فقط بلده ریگ ببنده یا خود اینووکر که فقط بلده بازی کنه یا آبراهام که فقط بلده کارت سالمو خراب کنه .

از پست 63 تا 67 یه موج عجیبی شکل میگیره که سه تا یوزر یهو علیه آبراهام موضع سخت میگیرن مخصوصا یوزر امیر سردار سپهبد سرتیپ و Ali2e6 که تو 20 روز هشتا امتیاز گرفته . این موضوع بیشتر به درد مدیریت میخوره .

نکته فان و هنری هم داشت این معامله که مربوط به عکس آواتار این دو عزیز تو فرومای مختلفه . یکی تو لیون عکس چه گوارا داره اون یکی تو پرشین . پس بیاید به این جمله از اون مرحوم که میفرماید گرافیک ماین شده نخرید عمل کنید در ادامه زندگیتون .

امپایرورد عزیز 9 ماه پیش تاپیک شکایت زدم گفتم این یوزر کیه و حتی خودتونم داخل تاپیک اعلام کردین که میدونید این یوزر برای کیه ولی هیچکاری نکردین تا اومد 4 میلیون سر پویا کلاه گذاشت و صبیه طرف رو هم مورد عنایت قرار داد داخل این تاپیک بعد بنش کردین . میشه لطفا بگین اگر نظارت ویژتون رو از روی فروم بردارید و نخواهید بصورت ضربتی با کلاهبرداران برخورد کنید شرایط فروم چجوری میشه ؟

درود دوست عزیز

این اسکرین شات مال این کاربر نیست لطفا" از موضوغ باخبر نیستین یا وقت مطالعه کامل تاپیک رو ندارین سریعا" ابراز نظر نکنین و عجولانه قضاوت

این عکس چت در خطاب کاربرho3in_ هستش که بحث معامله دوسال پیش رو پیش میکشه و از موضوعی که نمیدونه سو استفاده ! این چت همون کاربره که چندین بار تاکیدش میکردم کارت رو پس بفرستن که زیربار نمیفرستن اخر هم مثل صاحبت تاپیک شاکی بودن !!!

Invoker

Registered User
لایک‌ها
650
الان مشخص نیست چرا استاتر انلاین میشه ! تو چت خصوصی فعاله ولی سر به اینجا نمیزنه پاسخگو سوالات باشه !
و جالب اینجاست تو واتس اپ هم انلاین میشه ولی پیام منو رو سین نمیکنه ...........

لطفا" تا امدن استاتر و پاسخ دادن به سوالات از قبل پرسیده شده . هیچ کاربر دیگه ای پست ارسال نکنه موضوع تاپیک رو به بی راهه نکشه

( بعضی از دوستان حتی وقت مطالعه تاپیک هم به خودشون نمیدن و سریعا" ابراز نظر ... که این اصلا درست نیست و مدیریت نباید اجازه بده )

pej374

Registered User
لایک‌ها
371
ف
درود خدمت دوستان

نکات حاشیه ای تاپیک :

درود
ببینید موضوع تو چندتا نکته مبهم شده!
اول ابنکه اصلا جتس برای فروشنده نبوده و ایشون حتی از نزدیک گرافیک رو ندیدن که فروختن!این خودش ایراده و نمیتونن بگن گرافیک سالم بوده!!!
دوم اینکه اون الارم rgb رو سرچ کنید تو نت میزنه دقیقا ایرادات منبع تغدیه ای پس گرافیک عملا مورد دار بوده از اول حالا دست خریدار خاموش شده دلیل نمیشه ایشون خرابش کردن !!
سوم میگن با فورمارک بالا ۲دقیقه خراب میشه گرافیک!!!جکه واقعا البته ببخشید!حداقل تست ۱۰دقیقه هست که گرافیک هر ایرادی داره اونجا خودشو نشون میده که بعدش فروخته نسه و این مسائل پیش بیاد!!
چهارما اینکه کی میگه افتربرنر گرافیک رو نابود میکنه!?نهایتا سیستم هنگ یا فریز میکنه و ان استیبل میشه که با ریستارت درست میشه بنده خودم سالهاس دارم با افتربرنر کار میکنم و هیچ مشکلی برای گرافیکهام ایجاد نشده
پنجما شنا دقت کنیو به تست gpuz همه چی مشخص میشه!!!اصلا قدرت ۳۰۶۰ رو نصفشم فعال نیست!
امیدوارم حقدار به حقش برسه دوستان
منبعد تجربه باشه که جنس پسر خاله پسر عمه و .... رو نزارید برای فروش وقتی کالا رو اصلا ندیدید!!!

Invoker

Registered User
لایک‌ها
650
من تاپیکو کامل خوندم دوست من . سوالی نیست که کسی بخواد پاسخگو باشه . همه چیو گفتین هردونفر . فقط از دیتاهایی که تو صحبتاتون هست و نحوه فروشتون میشه متوجه شد حق با کیه که من نظرمو گفتم . اینکه شما انقدر راحت میگی پس بفرست اگه مثل روز اولش باشه پولتو پس میدم خودش کل داستانو مشخص میکنه . قانون فروم میگه 24 ساعت مهلت تست هست که تا اون موقع اگر کارت ایرادی داشت باید مرجوع بشه که استارتر گفته و شما هم که داخل وویس به استارتر مهلت تست بیشتر از یک روز هم حتی دادین . دیگه حرفی نمیمونه . حتی اون تستی هم که بعدش کارت دیگه تصویر نداده رو شما بهش گفتین انجام بده نه خودش . طبق حرف خودتون و طبق قوانین فروم باید کارتو پس بگیرین مگراینکه اثبات کنید پاور ایشون مشکل داشته که زده کارتو سوزونده که نمیدونم چجوری میخواهید اینکارو انجام بدین .

اتفاقا" اگه مطالب رو قشنگ و با صبر و حوصله خونده بودین اینطور حق به جانب و عجولانه قضاوت نمیکردین !

متوجه میشدین ایشون بعد از به اتمام رسیدن مهلت تست 24 ساعته وویسی میفرستن ( که کارت اوکی هستش ) سند و مدرکش موجوده ...

دقیقا" از اینجای صحبت ها مظورمه ...

بله درسته من بهش گفتم یبار دیگه برمبنای صحبت های بنده تستش کنه ولی آیا

شامل دستکاری نرم افزاری هم میشه ؟! کجای قانون و قوانین تست اینطور گفته شده ؟! میشه بفرمایید ؟! و شخصی که اینقد خرید و فروش میکنه و بازخورد داره آیا تست یک قطعه باید اینقد واسش دشوار باشه که تو صحبت هاش بگه صبر کنین از همکارانمون که حرفه ای هستن بپرسم !!! واقعا" نوبره این حرف ...

بنظرم الان با توجه به شواهد و صحبت های منطقی و صادقانه . موضوع کاملا مشخصه حق با کیه ! تا اینکه کسی بخواد اینطور عجولانه و بدون سند و مدرک کسی رو قضاوت کنه

و از لفظ صحبت هاش مشخص بشه حکم ماله کشیدن و تبانی در پیام خصوصی داشته ( الان دقیقا" واسم روشن شد چرا ایشون انلاین میشن پ-خ میزنن ولی اینجا پاسخگو نیستن چون میدونن حق با کیه و حرفی واسه گفتن ندارن بگو که دنباله ماله کشه واسه تبانی کردن و پیش بردن حرف بدون هیچ پشتوانه ای )

از مدیریت میخوام @EmpireWorld

حتما" این موضوع رو پیگیری کنن / هیچ کاربری حق نداره بدون هیچ سند و مدرکی معتبری این چنین کسی رو بخاطره دوست و آشنا و همکار بودن قضاوت کنه !

const@ntin

Registered User
لایک‌ها
65
من تاپیکو کامل خوندم دوست من . سوالی نیست که کسی بخواد پاسخگو باشه . همه چیو گفتین هردونفر . فقط از دیتاهایی که تو صحبتاتون هست و نحوه فروشتون میشه متوجه شد حق با کیه که من نظرمو گفتم . اینکه شما انقدر راحت میگی پس بفرست اگه مثل روز اولش باشه پولتو پس میدم خودش کل داستانو مشخص میکنه . قانون فروم میگه 24 ساعت مهلت تست هست که تا اون موقع اگر کارت ایرادی داشت باید مرجوع بشه که استارتر گفته و شما هم که داخل وویس به استارتر مهلت تست بیشتر از یک روز هم حتی دادین . دیگه حرفی نمیمونه . حتی اون تستی هم که بعدش کارت دیگه تصویر نداده رو شما بهش گفتین انجام بده نه خودش . طبق حرف خودتون و طبق قوانین فروم باید کارتو پس بگیرین مگراینکه اثبات کنید پاور ایشون مشکل داشته که زده کارتو سوزونده که نمیدونم چجوری میخواهید اینکارو انجام بدین .
درود
شما این واقعیت که کارت در تست اولیه توسط خریدار سالم بوده رو کاملا فراموش کردید ( به هر دلیلی )
سوال هست توی این تاپیک یکیش همون چراغ چشمک زنی که استارتر به عنوان ایراد یاد میکنن باید مشخص شه چیه چون جواب این سوال در سرنوشت کنونی کارت میتونه تاثیر گذار باشه که اگر استارتر عزیز لطف کنند جوابش رو بدن عرض میکنم توی تاپیک

مسئله بعدی اینه که کارتی که در تست اولیه مشکلی نداشته چطور میشه در تست های بعدی ( طبق تکرار پیاپی استارتر و شما ) به مشکل بخوره ؟ فرضا فروشنده قبول کرد یعنی با علم اینکه میدونسته جنسش مشکل داره پذیرفته یا با ایمان به سلامت کارتی که ارسال کرده ؟

فرض میکنیم فروشنده بایوس رو دستکاری کرده باشه
مگه بایوس کش شلواره که یجوری تنظیم کنه فقط دو روز درست کار کنه ؟

دو حالت پیش میاد

۱ : بایوس اگر درست انتخاب شده باشه ( چه اندرکلاک بشه کارت برای پایداری بیشتر چه فرکانس بالاتر به کارت داده بشه برای کارایی بالاتر ) کارت باید یا کار بکنه یا کار نکنه
اگه درست انتخاب شده باشه به روند کار کردن ادامه میده حتی اگه مقادیر بایوس بیشتر هم ست شده باشه . یا تا ابد کار میکنه یا به دلیل افزایش بیش از حد مقادیر مشکل سخت افزاری پیدا میکنه. مشکل سخت افزاری هم پیدا کنه اینقدر بورد های این کارت ها لول های حفاظت و ... دارن که تا مشکل بخاد به مموری و چیپ برسه یا فیوز میسوزونه روی ریل های مختلف یا مدار تغذیه مشکل دار میشه که دیگه کارت روشن نمیشه . پس این مورد نمیتونه باشه چون کارت تصویر میده فقط شناسایی نمیشه . این یک

۲ : اگر بایوس نادرست انتخاب شده باشه که اصلا تصویر نمیده یا تصویر میده شناسایی نمیشه ( مثل حال کنونی کارت ) که کارت وقتی دست خریدار رسیده تصویر میداده شناسایی میشده هشریت هم میداده

پس هر دو مورد اگر قبل از ارسال ست شده بودن خریدار نمیتونست تست موفقیت امیز بگیره به دلایلی که توی هر قسمت ذکر کردم

حالا اگه هرکی میخاد روی هوا بدون تخصص و دلیل و مدرک اظهار نظر بکنه لطفا اول یه تحقیق کوچیک در مورد بایوس و نحوه عملکردش انجام بده بعد جبهه گیری یکطرفه با حذف فکت های ثابت شده در تاپیک انجام بده
ممنون از همگی.

Invoker

Registered User
لایک‌ها
650
ف
درود
ببینید موضوع تو چندتا نکته مبهم شده!
اول ابنکه اصلا جتس برای فروشنده نبوده و ایشون حتی از نزدیک گرافیک رو ندیدن که فروختن!این خودش ایراده و نمیتونن بگن گرافیک سالم بوده!!!
دوم اینکه اون الارم rgb رو سرچ کنید تو نت میزنه دقیقا ایرادات منبع تغدیه ای پس گرافیک عملا مورد دار بوده از اول حالا دست خریدار خاموش شده دلیل نمیشه ایشون خرابش کردن !!
سوم میگن با فورمارک بالا ۲دقیقه خراب میشه گرافیک!!!جکه واقعا البته ببخشید!حداقل تست ۱۰دقیقه هست که گرافیک هر ایرادی داره اونجا خودشو نشون میده که بعدش فروخته نسه و این مسائل پیش بیاد!!
چهارما اینکه کی میگه افتربرنر گرافیک رو نابود میکنه!?نهایتا سیستم هنگ یا فریز میکنه و ان استیبل میشه که با ریستارت درست میشه بنده خودم سالهاس دارم با افتربرنر کار میکنم و هیچ مشکلی برای گرافیکهام ایجاد نشده
پنجما شنا دقت کنیو به تست gpuz همه چی مشخص میشه!!!اصلا قدرت ۳۰۶۰ رو نصفشم فعال نیست!
امیدوارم حقدار به حقش برسه دوستان
منبعد تجربه باشه که جنس پسر خاله پسر عمه و .... رو نزارید برای فروش وقتی کالا رو اصلا ندیدید!!!

درود دوست عزیز

گویا شما هم مثل دوستانی که عجولانه قضاوت میکنن / قشنگ تاپیک رو مطالعه نکردین و سریعا" رفتین سر اصل مطلب ... ( ماله کشی )

پیشنهاد میدم مجدد تاپیک رو بررسی کنین به جئاب خیلی از حرف های عجولانه ای که میزنین میرسین ! الخصوص مشکل LED

ایشون یه وویسی فرستادن که سلامت کارت رو قشنگ دارن تایید میکنه ! دیگه واضع تر از این ؟! و بعد از اون میان دستکاری نرم افزاری انجام میدن اون با پاوری که مال 7.8 سال پیشه و 3 تا کارت گرافیک بهش وصله ! کدوم آدم عاقلی اینکارو میکنه اخه ؟! اونم کسی که ادعای حرفه ای بودن داره ! میشه بفرمایید ؟!

و اما در صخصوص فورمارک . مدیریت محترم قبل لطف کردین در این خصوص توضیح دادن و بنظرم نیازی نباشه مجدد تاکید شه.

فقط میشه لطف کنین چه از همین فروم چه فروم ماشبه یه تاپیک بیارین که طرف کارتش رو بیشتر از 5 دقیقه گذاشته زیر این تست و اگهیش کرده که ما هم یاد بگیریم !

دوست عزیز در صورتی این موارد مشکل ساز نیست که با قطعات استاندارد تست بشن ! حال هی شما بیا و بی سند و مدرک ماله بکش و موضوع رو به نفع صاحب تاپیک به اسم حرفه ای تمومش کن ...

جهت اطلاع این اجناسی که دست دوست من هستن تاما" خودم ام خریداری کردم و زیر نظر خودم دارن کار میکنن ! و 24 ساعته در حال مانیتور ... فکر نمیکنم اینم بهونه خوبی واسه وصله زدن الکی ما باشه و بازم حکم ماله کشی داره !

Invoker

Registered User
لایک‌ها
650
الان مشخص نیست چرا استاتر انلاین میشه ! تو چت خصوصی فعاله ولی سر به اینجا نمیزنه پاسخگو سوالات باشه !
و جالب اینجاست تو واتس اپ هم انلاین میشه ولی پیام منو رو سین نمیکنه ...........

لطفا" تا امدن استاتر و پاسخ دادن به سوالات از قبل پرسیده شده . هیچ کاربر دیگه ای پست ارسال نکنه موضوع تاپیک رو به بی راهه نکشه

( بعضی از دوستان حتی وقت مطالعه تاپیک هم به خودشون نمیدن و سریعا" ابراز نظر ... که این اصلا درست نیست و مدیریت نباید اجازه بده )

من دیگه بیشتر از این نمیتونم صبر کنم و اجازه بدم یه عده بی سند و مدرک و فقط به قصد ماله کشیدن بیان ابراز نظر کنن ! این خودش یعنی تبانی و ضایع کردن حق دیگران !!!

از مدیرت خواهش میکنم پیگیری کنن ....

@Hamid2day
@EmpireWorld

Last edited:

Invoker

Registered User
لایک‌ها
650
با 5 دقیقه فورمارک هم کارت نمیسوزه بخدا

بردار منم هیچجای صحبت هام نگفتم کارت سوخته و یا هز چیزی ! ایشون کارت بصورت تصویر دار صحیح و سالم با تستی که میخواستن واسشون ارسال شده و بعدش هم خودشون تو وییس واتس اپ اینو تایید کردن !

الانم من نه حرف زور میزنم و نه چیزی . چندین بار هم این رو تاکید کردم و باز هم میکنمممممم ! که فردا نیایین باز سر این شاکی شین که آقا چزا اینو از اول نگفتی یا ما ندیدم

مجدد عرض میکنم ادرس بفرمایید من کارت رو برگشت بزنم هر موقع کارت رو مثل روز اول صحصح و سالم ( تصویر دار ) پس فرستادین من تمام هزینه شمارو برگشت میدم در غیر این صورت هیچ کمکی از من ساخته نیست !

دیگه فکر نمیکنم کسی باشه بیشتر از این همکاری کنه !!!

تا طرف انلاینه / وقت واسه پ-خ زدن داره ولی حاظر نیست بیاد اینجا پاسخگو سوالات دوستان باشه !

واقعا" عدالت منطق و صداقتتون رو برم ...

من دیگه هیچ حرفی ندارم و تا تاکیف این چیزا رو مشخص نکنن هیچ پستی ارسال نمیکنم که هرچی گفتم هی امدن ماله کشیدن و طرف خودش عینه خیالش هم نیست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا