درود بر شما
عرض ادب و احترام
خوب هستید
1-
من همون لحظه دریافت کالا به خریدار گفتم با این جرمی که کارت داره مطمئنا بیش از 3ماه و احتمالا یکسال استفاده شده.
تست گرفتم کارت آلارم قرمز میزد ولی کار میکرد
تست gpu z گرفتم دیدم اطلاعات کارت درست نیست
گفتن باگ نرم افزاریه
با یه gpu z یه نسخه دیگه تست دیگه تست کردم دیدم باز اطلاعات کارت رو درست نشون نمیده تست تست فورمارک گرفتم دیدم FPS کارت پایینه اومدم بهشون گفتم این کارت دستکاری شده.. گفتم یه 24ساعت مهلت تست به من بده به همکارم بگم بیاد با همدیگه تست کنیم.که همکارم اومد و تست کردیم ایشون به من گفت بایوس کارت دستکاری شده من به آقای صالحی زاده گفتم من میخوام کارت رو برگشت بدم ایشون گفتن اگه برسه دست من سالم باشه خسارت میگیرم من میخواستم کارت بگیرم کارت ها گرون شده...ما واقعا اینجا این شکلی معامله میکنیم؟؟
گفتن برادر من بیا با روشی که من میگم تست کن باز دوباره به اصرار ایشون کارت رو مجدد گذاشتم ودرایور رو نصب کردم سیستم ریستارت کردم ویندوز بالا اومد تصویر نداد کارت
درخواست ایشون برای پرداخت خسارت
اصرار ایشون برای تست های بیشتر باعث شد تصویر کارت بره
اگه دست هر شخص دیگری بود همین اتفاق پیش نیومد حالا پیش ما این اتفاق افتاده.
2-
بله درسته کارت اوکی بود
تست gpu z و فورمارک گرفتم و دقت کردم
فهمیدم که یه جای کارت ایراد داره در مورد اون اخطار چشمک زن قرمز هم که بهش گفته بودم این غیر طبیعیه عرض کردم 24ساعت مهلت تست خواستم که همکارم وقت بزارم بیاد و من به اتفاق همکارم تست گرفتم و مطمئن شدم کارت مشکل داره من به فروشنده گفتم میخوام کارت رو برگشت بدم
ایشون ادعای خسارت کردن و گفتن اگه کارت بدست من برسه و سالم باشه من خسارت میگیرم چون میخواستم کارت بگیرم و کارت ها گرون شده...
و به اصرار ایشون مجدد تست گرفتم و دوباره آخرین ورژن درایور رو به گفته ایشون نصب کردم که تصویر کارت رفت
بالاتر هم توضیحات کامل دادم
3-
والا هیچ جا من نگفتم کارت تصویر نمیداده..
گفتم مشکلات کارت چیز دیگه ای بوده و همه رو تو مورد1و2عنوان کردم
در مورد LHRهم خوب شد گفتید
ایشون تو تاپیک دوتا کارت گذاشته بودن برا فروش و فرمودند کارت هاشون LHR نیست این کارتی که برا من فرستادن lhr هست و بهش گفتم اون کارت ایسوس هم تست خاش رو بفرست میخوام با این مقایسه کنم که بعدش حرفشون رو عوض کردن و گفتن نه اون کارت LHRهست و تاپیکیشون رو ویرایش کردم..
ایشون کارت غیر LHRبه من فروختن درصورتی که کارتشون lhr بوده
ایشون جدا از مسئله این کارت باید اختلاف قیمت حداقل 6میلیونی مقاله تفاوت کارت سوم که lhr بوده به من پرداخت شدن
جناب مدیر خوب شد این مسیله رو عنوان کردید خواهش میکنم به این مسئله هم رسیدگی کنید
4-5
من مشکلی نداشتم با اینکه کارت رو شخص دیگری بفرسته ولی صداقت در معامله مهمه..
کثیفی و جرم داشتن کارت اول تو ذوقم خورد بعدش گفتم مهم نیست بعدا تمیزش میکنم
حتی آلارم اخطار چشمک زن هم که بهشون گفتم گفت rgb اینطوری تنظیم شده
گفتم اوکی ولی من کارت مشابه دارم اصلا این شکلی نیست rgb کارت هام.
دقیقا طبق ویس اولیه خودم کارت اوکی بود ولی هر چی بیشتر تست میکردم مشکلات یکی یکی آشکار شد و خواستم کارت رو برگشت بدم ایشون منو تحت فشار قرار دادن و بحث پرداخت خسارت رو مطرح کردن و منو تحت فشار گذاشتن که تست های بیشتری بگیرم و در آخر تصویر کارت رفت که بالاتر کامل توضیح دادم..
من این روزا از لحاظ روحی حالم خیلی بهم ریخته هست کمتر میام سر میزنم به تاپیک کلا معامله هم انجام ندادم بعد از این اتفاق..
جناب مدیر گرامی کلا این گرافیک کمتر از 48ساعت دست من بوده و کلا 24ساعت طول نکشیده مجدد بدست فروشنده رسیده.
کلا تو این 48ساعت هم که دست من بوده6ساعت روشن نبوده.
بنده چندین کارت گرافیک دارم همینجا اعلام میکنم با همون سخت افزاری که هست هر کدوم از گرافیک ها رو خواستید هر تستی خواستید میگیرم و فیلم میگیرم حتی اگه یه دونه از گرافیک های من مشکل پیدا کرد من میگم حق با آقای صالحی زاده هست و پول و گرافیک نوش جونشون..
عزیز من با 4تا نصب درایور و دوتا تست که نباید یه گرافیک مشکل پیدا کنه مگر اینکه از قبل یه ایراد داشته باشه..
خطاب به دوستانی که فکر میکنن بنده دارم از سابقم سواستفاده میکنم:
همون طور که دارید به ناحق قضاوت میکنید مطمئن باشید یه جا هم به ناحق قضاوت خواهید شد..
خدا گواه هست بنده نزدیک یک دهه هست اینجا و فروم لیون دارم فعالیت میکنم هیچوقت حق کسی رو ضایع نکردم بارها و بارها پیش اومد وسیله تو پست آسیب دیده تو تیپاکس گم شده شکسته رسیده دست خریدار خودم خسارت رو پرداخت کردم.درسته یه مقدار ناراحتی پیش اومده ولی خب حل شده و بنده خسارت رو پرداخت کردم.
دوستانی که قدیمی هستن اینجا و منو میشناسن اخلاق منو میدونن همیشه با صداقت معامله کردم و هیچوقت حق کسی رو پایمال نکردم.
خیلی ناراحت شدم از اینکه بعضی دوستان به ناحق دارن بنده رو قضاوت میکنند اینجا..این اخلاق اصلا درست نیست
درود مجدد خدمت همه عزیزان.
متاسفانه ایشون تو صحبت هاش همچنان تناقص زیادی داره و موضوع رو به نفع خودشون دارن بازگو میکنه در صورتی که شواهد اینطور نشون نمیده !
به اعنوان مثال این موضوع :
با احترام این مورد رو هم اضافه کنم که من قبل از معامله صورت بگیره تمام این صحبت هارو تلفنی و کاملا شفاف گفته بودم که کارت کجاست ! و کی و از کجا خریداری شده ... واینکه اگه بخوان واسشون از طریق پست بفرستم . اداره پست شیراز چنین اجناسی رو ارسال نمیکنن و اول باید برسه بدست من / و من خودم واسش ارسال کنم ! به زبان ساده ریش و قیچی دادم دست خودشون و خودشون هر تصمیمی هر تستی هر چیزی رو که میخوان بگن ! لطفا" این مورد رو هم حتما" حتما" ازشون بخواهین پاسخ بدن و یا تکذیب کنن.
و اما جوابی که ایشون میدن اصلا" منطقی نیست !
من مشکلی نداشتم با اینکه کارت رو شخص دیگری بفرسته ولی صداقت در معامله مهمه.. ( صداقت بیشتر از این میگم راضی نیستی داش شرمنده ام کارت و پس بفرست من با جبران خسارت 27 میلیون بهت برگشت میزنم اگه این صداقت نیست اسمش چیه پس ببینم این رو هم انکار میکنی !!! در این حد من از جنس خودم باخبر بودم داش مارو رنگ نکن )
کثیفی و جرم داشتن کارت اول تو ذوقم خورد بعدش گفتم مهم نیست بعدا تمیزش میکنم
حتی آلارم اخطار چشمک زن هم که بهشون گفتم گفت rgb اینطوری تنظیم شده ( این LED تا جای که من میدونم اگه پشت منبع تغذیه کارت باشه و چشمک بزنه نشون دهنده ناکافی بودن وات خروجی پاوره در غیر این صورت مشکل اون LED راحت از طریق نرم افزار اختصاصی خوده MSI حلش کرد من دقیقا چندین بار این موضوع رو تاکید کردم ! جز این گفتم ؟! )
دقیقا طبق ویس اولیه خودم کارت اوکی بود ولی هر چی بیشتر تست میکردم مشکلات یکی یکی آشکار شد ( تا جای که بنده میدون این مشکل زمانی اتفاق میفه که پاور توان ساپورت کردن کارت نداشته باشه و کارت در معرض خطر خرابی مدار تغذیه قرار بگیره ! که الا این صحبتتون داره قشنگ این موضوع رو تایید میکنه )
در مورد LHR هم خوب شد گفتید ( جالبه بدونین دوستان ایشون به گفته خودش تا الان اصلا" کارت گرافیک LHR از نزدیک ندیده ! و نمیدونه اگه کارت LHR باشه تو نرم افزار gpu_Z درج میشه ! منم چندین بار تاکید کردم که اقا تو نرم افزار میزنه lhr گفتن خیر ... گفتم خب پس تموم شد و رفت الان شما نمیتونین به اون هش ریت برسین مشکل اینه که تجربه ماینیگ ندارین ! گفتش ما خودمون همکارامون استاد اینکاران ! برادر عزیز طرف معامله من شمایین نه همکاران شما !!! مگه میشه کسی بیش از 470 تا بازخورد داشته باشه بعد جنس مردم رو بده دست این و اون تستش کنه !!! مثل این میمونه من کارت گرافیک از بخش دست دوم لیون بخرم بعد اینا کارت رو بفرستن واسه دیجی کالا ازشون بخوان حرفه ای تر تستش کنن ... مگه داریم چنین چیزی ؟! یه نفر بیاد من رو منطقی قانع کنه !!!!!! وجدانا" یه صحبت های من از ایشون دارم میشنوم که مو تو تن ام سیخ میشه ادم این همه سال تو این زمینه باشه و چنین حرفای بزنه )
و اما کلام آخر من هرچقد بشینم توضیح بدم ایشون حرف / حرف خودشه و لاغیر .... و کاری هم پیش نمیره.
من تو پست های قبل و حتی تو چت واتس اپ چندین باز این موضوع رو تاکید کردم ( ایشون عمدا" هیچ توجه ای به این صحبت ها ندارن )
باز هم میگم که نگین آقای صالحی زاده انصاف نداشت. و سریع موضوع رو با شواهد و مدارکی که داشت به نفع خودش تموم کرد ....
مجدد عرض میکنم ادرس بفرمایید من کارت رو برگشت بزنم هر موقع کارت رو مثل روز اول صحصح و سالم ( تصویر دار بدون دستکاری فیزیکی )
پس فرستادین من تمام هزینه شمارو برگشت میدم در غیر این صورت هیچ کمکی از من ساخته نیست !