• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
سلام و وقت بخیر دوستان
به تازگی یک درایو ابری شخصی و اپلود سنتر راه اندازی کردم.
برای جلوگیری از سو استفاده برخی کاربران و چه مواردی رو باید رعایت کنیم؟ باید احراز هویت یا مورد خاصی رو رعایت کنیم؟ اگر دوستان تجربه ای دارند ممنون میشم
منظورم اینکه مثلا یکی فایلی رو اپلود و منتشر کرد که مشمول قوانین کپی رایت بود و از این داستانها شر درست نشه برامون.
عضویت از طریق ایمیل انجام میشه و طبیعتاً هویت اشخاص برای ما مشخص نیست. فکر میکنم سایر اپلودسنترها هم به همین شکل است.
اپلود سنتر که نمیشه احراز هویت کرد میتونید ثبت نامو محدود به ای پی ایران بکنید که حداقل نشانه ای دستتون باشه از اپلودر

punisher_2008

Registered User
لایک‌ها
602
اپلود سنتر که نمیشه احراز هویت کرد میتونید ثبت نامو محدود به ای پی ایران بکنید که حداقل نشانه ای دستتون باشه از اپلودر
مواردی که مد نظرم هست یکی همین محدود کردن به ای پی ایران و مورد بعضی ثبت نام از طریق شماره موبایل و ارسال پیامک تایید.
ایا همین دو مورد کفایت میکنه؟

information1990

Registered User
لایک‌ها
81
سلام و وقت بخیر دوستان
به تازگی یک درایو ابری شخصی و اپلود سنتر راه اندازی کردم.
برای جلوگیری از سو استفاده برخی کاربران و چه مواردی رو باید رعایت کنیم؟ باید احراز هویت یا مورد خاصی رو رعایت کنیم؟ اگر دوستان تجربه ای دارند ممنون میشم
منظورم اینکه مثلا یکی فایلی رو اپلود و منتشر کرد که مشمول قوانین کپی رایت بود و از این داستانها شر درست نشه برامون.
عضویت از طریق ایمیل انجام میشه و طبیعتاً هویت اشخاص برای ما مشخص نیست. فکر میکنم سایر اپلودسنترها هم به همین شکل است.
سلام
با وجود رقیبی مثل آپلود بوی . رقابت در سطح و سیع مگر امکان پذیر هست در این حوضه؟

punisher_2008

Registered User
لایک‌ها
602
سلام
با وجود رقیبی مثل آپلود بوی . رقابت در سطح و سیع مگر امکان پذیر هست در این حوضه؟
هر چیزی مخاطب خودشو داره ما بیشتر روی مورد دیگرش تمرکز کردیم.
اینطوری بخواین فکر کنید هرچیزی نمونه ی بزرگش هست، پس هیچکاری نباید کنید.

information1990

Registered User
لایک‌ها
81
مواردی که مد نظرم هست یکی همین محدود کردن به ای پی ایران و مورد بعضی ثبت نام از طریق شماره موبایل و ارسال پیامک تایید.
ایا همین دو مورد کفایت میکنه؟
به نظر من در صورتی که نماد اعتماد الکترونیکی و ثبت بودن سایت در ساماندهی دارید مورد زیر را عملی کنید:
1-دریافت اسکن کارت ملی + شناسنامه از کاربر
این مورد فقط برای کاربرانی انجام بدهید که:
فعالیت اونها در زمینه سایت های فیلم و سریال و بازی هست و فضای زیادی از شما خریداری میکنند و قصد استفاده بلند مدت از خدمات شما دارند.
در صورت اینکه تخلفی انجام بشه راحت قابل پیگیری هست

punisher_2008

Registered User
لایک‌ها
602
به نظر من در صورتی که نماد اعتماد الکترونیکی و ثبت بودن سایت در ساماندهی دارید مورد زیر را عملی کنید:
1-دریافت اسکن کارت ملی + شناسنامه از کاربر
این مورد فقط برای کاربرانی انجام بدهید که:
فعالیت اونها در زمینه سایت های فیلم و سریال و بازی هست و فضای زیادی از شما خریداری میکنند و قصد استفاده بلند مدت از خدمات شما دارند.
در صورت اینکه تخلفی انجام بشه راحت قابل پیگیری هست
نکته ی مهمی اشاره کردید خیلی ممنون دوست عزیز.

information1990

Registered User
لایک‌ها
81
هر چیزی مخاطب خودشو داره ما بیشتر روی مورد دیگرش تمرکز کردیم.
اینطوری بخواین فکر کنید هرچیزی نمونه ی بزرگش هست، پس هیچکاری نباید کنید.
امیدوارم در زمینه خاصی که مد نظرتون هست موفق بشید.
بله هر کسب و کاری نمونه بزرگش هست اما کاربران و مخاطب های شما محدود میشه و به همان میزان مقدار درامد کم تر . بخاطر اینکه کاربران ثابت از سرویس های قدیمی تر استفاده میکنند.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
سلام قالب وردپرسی فروشگاهی سبک، ساده و شیک که بخش وبلاگیش هم قشنگ باشه، چی پیشنهاد می کنید؟

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
سلام دوستان
سایتی هست که پیامکهای سرشماره عادیش توی بلک لیست مخابرات نباشه ؟ برای ووکامرس میخوام که بعد از سفارشها اطلاع رسانی بشه به مدیرو خریدار ...
مثلا sms.ir بلک لیست هس .. و باید سرشماره جدید خریداری بشه

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
سلام دوستان
سایتی هست که پیامکهای سرشماره عادیش توی بلک لیست مخابرات نباشه ؟ برای ووکامرس میخوام که بعد از سفارشها اطلاع رسانی بشه به مدیرو خریدار ...
باید خط خدماتی بگیری....
اگه بودجه ت نمی‌رسه اشتراکی هم داره... زیر پنج ثانیه و به همه مشترکین (حتی اونایی که دریافت پیامک تبلیغاتی رو مسدود کردند) ارسال میشه...
فقط باید خدماتی باشه و داخلش لینک و تبلیغ نفرستی

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
سلام دوستان
من سیستم پیامکی دارم و خط های خدماتی عمومیش (اشتراکی ۱۳ خط) به بلک لیست ارسال میشه (نمایندگی آی پی پنلم)
اگه خواستی با هزینه خیلی کمتر از سایت های دیگه برات انجام میدم
افزونه های دیجیتس و ... مربوط به سیستم وردپرس یا سیستم های اختصاصی هم رایگان بهت میدم

در مورد خط خدماتی اختصاصی هم مشکلی نیست اما باید شرکت ثبت کرده باشی که اختصاصی بتونیم برات بگیریم، اما چون دردسر و کاغذ بازی و صف داره یکم طول میکشه

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
کسی میدونه این دو تا سایت با چه اسکریپتی ساخته شده و از کجا میشه پیداش کرد؟
https://tempmail.altmails.com لینک
۱_ از اونجایی که api میدن.. بنظر کار پروژه شون ساده یی نمیاد..
۲-دنبال حرکت جدید نباش..دنبال پول درآوردن و تکرار حرکاتی که بلدی باش..

miladst

Registered User
لایک‌ها
529
سلام
برای سایتی که حدودا یکساله راه افتاده تصمیم دارم در ماه حدودا 1 میلیون هزینه تبلیغات کنم به نظرتون این هزینه رو چجوری انجام بدم فیدبک بهتری بگیرم مثلا بابت دستمزد سئو کار یا خودم بک لینک بخرم یا توی سایت های مرتبط تبلیغ کنم و ...

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
سلام
برای سایتی که حدودا یکساله راه افتاده تصمیم دارم در ماه حدودا 1 میلیون هزینه تبلیغات کنم به نظرتون این هزینه رو چجوری انجام بدم فیدبک بهتری بگیرم مثلا بابت دستمزد سئو کار یا خودم بک لینک بخرم یا توی سایت های مرتبط تبلیغ کنم و ...

بک لینک الان خیلی خطرناکه جدیدا... یهو سایت نابود میشه 6 ماه زمان میبره مجدد بیاد صفحات اول.
بازم همون تبلیغ توی سایت مرتبط همیشه جواب میده.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
۲-دنبال حرکت جدید نباش..دنبال پول درآوردن و تکرار حرکاتی که بلدی باش..
با طلا بنویسید...
کار جدید نیاز به تبلیغات بسیار بسیار زیادی داره و اینکه آیا جواب بده یا خیر هیچ تضمینی وجود نداره.

miladst

Registered User
لایک‌ها
529
بک لینک الان خیلی خطرناکه جدیدا... یهو سایت نابود میشه 6 ماه زمان میبره مجدد بیاد صفحات اول.
بازم همون تبلیغ توی سایت مرتبط همیشه جواب میده.
بک لینک نخریدم تا به حال ولی مدتی هست خودم دارم توی وبلاگا لینک سازی میکنم و خب سوشیال نتورک هم که همیشه از اول انجام دادم اگه مشکلی ایجاد میکنه انجام ندم به نظرتون؟؟

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
بک لینک نخریدم تا به حال ولی مدتی هست خودم دارم توی وبلاگا لینک سازی میکنم و خب سوشیال نتورک هم که همیشه از اول انجام دادم اگه مشکلی ایجاد میکنه انجام ندم به نظرتون؟؟

قدرتی که لینک سازی در شبکه های اجتماعی بین المللی هست هیچ وبلاگی نداره..... حتما دنبال کنید چون تاثیر گذار و دائمی هست.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
سلام

موضوع سایت چی هست ؟

بالا