• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
دلیل خرید از میزبانی چیه؟
1635347136927.png

jupv7v7eau6q6a90.gif
jupv7v7eau6q6a90.gif

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
اینجا کسی از کلودفلر استفاده میکنه؟ نیاز دارم به cdn کلودفلر ولی نمیدونم میتونه فقط به عنوان cdn کار کنه یا مثل همیشه جلوی آیپی اسپم رو میگیره و دسترسی به سایت رو خراب میکنه؟ یعنی فقط به cdn کلوفلر نیاز دارم و اصلا امنیتی نباشه کپچا نیاره برای کاربر و مزاحمت ایجاد نکنه برای آیپی اسپم. میشه اینکار رو کرد؟
همچین کثافتی رو هیچ وقت نبینم
U11ntitled.jpg

####

دراپ باکس اگر بعد از یک سال وارد اکانت نشیم، اکانت مسدود میشه. فایل ها چطور اونا هم دیگه حذف میشن؟

Last edited:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
اینجا کسی از کلودفلر استفاده میکنه؟ نیاز دارم به cdn کلودفلر ولی نمیدونم میتونه فقط به عنوان cdn کار کنه یا مثل همیشه جلوی آیپی اسپم رو میگیره و دسترسی به سایت رو خراب میکنه؟ یعنی فقط به cdn کلوفلر نیاز دارم و اصلا امنیتی نباشه کپچا نیاره برای کاربر و مزاحمت ایجاد نکنه برای آیپی اسپم. میشه اینکار رو کرد؟

####

دراپ باکس اگر بعد از یک سال وارد اکانت نشیم، اکانت مسدود میشه. فایل ها چطور اونا هم دیگه حذف میشن؟
شاید توی تنظیماتش گزینه هایی باشه برای فعال و غیر فعال کردن بعضی موارد

Last edited:

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
اینترنت مشکلی پیدا کرده یا چون من این ماه دانلود مداوم دارم زدن بستن

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
طبق چیزی که خودشون گفتن اگه حساب فعال بمونه - فایل ها هم مشکلی براشون پیش نمیاد

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
همچین کثافتی رو هیچ وقت نبینم
مشاهده پیوست 1266421

####

برو تب فایروال
بعد settings
بعد Security Level رو بزار روی Essentially off (روی off خالی نمیشه گذاشت پلن پولی میخاد)
این حالت Essentially off فقط در بعضی موارد خاص، ممکنه چلنج نشون بده.

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
دوست عزیز تمام سیستم های این چنینی الان اینجوری شدن. codecanyon.net هم رسما دزد پرور شده.
هرچی نرم افزار و اسکریپت آشغال رو برنامه نویس نماها مینویسن و میفروشن به ملت بعد نه رفع باگی نه نسخه جدیدی. هیچ شکایتی هم نمیشه کرد به سایت مرجع.
چون دنبال دریافت سود خودشه. با اینکه codecanyon.net در استرالیا اداره میشه و به نظر ما در ایران اون کشور پیشرفته هست اما خیلی راحت دارن به کاربران دنیا محصولات اشغال هندی ها رو میفروشن یک آبم روش....
سایت هایی که vendor محور هست در تمام دنیا الان اوضاع بسیار بدی دارن و دیگه مثل 5 6 سال پیش نیست.

اما ایران که در این زمینه (کپی رایت و غیره) ادعایی نداره در مقایسه با اونها خیلی هم بد نیست.

مقایسه codecanyon و ژاکت خنده داره ! هرکسی که در حوزه وبمستری فعالیت داشته باشه میدونه اینا مارکت های زرد ان و فایل هاشون قابل اعتماد نیست !

موضوع اصلی اینجاس ژاکت و راستچین و سایت های مشابه دارن فایل دزدی میفروشن ( به شخصه از راستچین تا حالا خرید نکردم ) بعد روی فایل تورنتی تگ محصول اورجینال میزنن ! اورجینال توی سیاره ای که ژاکت ازش اومده به محصولی گفته میشه که خود نویسنده قرارش داده توی سایت یا محصولی که یک شخصی دزدیده گذاشته برای فروش ؟!
موضوع بعدی اینکه وقتی قانون کپی رایت وجود نداره ، قانون حمایت از مصرف کننده وجود نداره ، اینجوری میشه که یک مجموعه یا شرکت به خودشون اجازه میدن فایل یک شخصی رو بفروشن بدون اینکه حتی یک خط کدشو چک کنن ببینن بد افزار داره یا خیر ! شما که نمیتونی محصولات رو از نظر سلامت چک بکنی بی جا میکنی محصول مشکل دار میفروشی به مردم ! بحث اینه ! اصلا مشکلات سایتی مثل codecanyon رو با ژاکت مقایسه کردن مثل جوک میمونه !

salamatfa

Registered User
لایک‌ها
163
مگه بعد از ساعت 2 ارسال کرده بودید؟

پ.ن:
243.gif

ساعت 6 بعد از ظهر یه بنده خدایی به من گفت رزومه برام بفرست برای بیمه اسیا
جیمیل و یاهو امتحان کردم نشد از ایمیل هاستم استفاده کردم . هیچ کدوم جواب نبود... چن دفعه تا 12 شب امتحان کردم نشد... این بنده خدا خیلی استرس داشت . تا دیشب هم وقت داشت برای ارسال رزومه

بهش گفتم سر تا پای این کشور پارتی بازیه . دل خجسته ای داریا

من امروز امتحان کردم ارسال شد . خطایی دریافت نکردم . حالا انشالله قبول کنند

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
بالا