تعریفشو شنیدم از یکیدلیل خرید از میزبانی چیه؟
شاید توی تنظیماتش گزینه هایی باشه برای فعال و غیر فعال کردن بعضی موارداینجا کسی از کلودفلر استفاده میکنه؟ نیاز دارم به cdn کلودفلر ولی نمیدونم میتونه فقط به عنوان cdn کار کنه یا مثل همیشه جلوی آیپی اسپم رو میگیره و دسترسی به سایت رو خراب میکنه؟ یعنی فقط به cdn کلوفلر نیاز دارم و اصلا امنیتی نباشه کپچا نیاره برای کاربر و مزاحمت ایجاد نکنه برای آیپی اسپم. میشه اینکار رو کرد؟
####
دراپ باکس اگر بعد از یک سال وارد اکانت نشیم، اکانت مسدود میشه. فایل ها چطور اونا هم دیگه حذف میشن؟
امیر چی خریدی ماهی 500 باید پرداخت داشته باشی؟
طبق چیزی که خودشون گفتن اگه حساب فعال بمونه - فایل ها هم مشکلی براشون پیش نمیاددراپ باکس اگر بعد از یک سال وارد اکانت نشیم، اکانت مسدود میشه. فایل ها چطور اونا هم دیگه حذف میشن؟
برو تب فایروالاینجا کسی از کلودفلر استفاده میکنه؟ نیاز دارم به cdn کلودفلر ولی نمیدونم میتونه فقط به عنوان cdn کار کنه یا مثل همیشه جلوی آیپی اسپم رو میگیره و دسترسی به سایت رو خراب میکنه؟ یعنی فقط به cdn کلوفلر نیاز دارم و اصلا امنیتی نباشه کپچا نیاره برای کاربر و مزاحمت ایجاد نکنه برای آیپی اسپم. میشه اینکار رو کرد؟
همچین کثافتی رو هیچ وقت نبینم
مشاهده پیوست 1266421
####
دراپ باکس اگر بعد از یک سال وارد اکانت نشیم، اکانت مسدود میشه. فایل ها چطور اونا هم دیگه حذف میشن؟
UC005TYFدوستان کسی کد تخفیف نت افراز داره آیا؟![]()
کد تخفیف 12 درصدی نت افراز-UC105JXYدوستان کسی کد تخفیف نت افراز داره آیا؟![]()
دوست عزیز تمام سیستم های این چنینی الان اینجوری شدن. codecanyon.net هم رسما دزد پرور شده.
هرچی نرم افزار و اسکریپت آشغال رو برنامه نویس نماها مینویسن و میفروشن به ملت بعد نه رفع باگی نه نسخه جدیدی. هیچ شکایتی هم نمیشه کرد به سایت مرجع.
چون دنبال دریافت سود خودشه. با اینکه codecanyon.net در استرالیا اداره میشه و به نظر ما در ایران اون کشور پیشرفته هست اما خیلی راحت دارن به کاربران دنیا محصولات اشغال هندی ها رو میفروشن یک آبم روش....
سایت هایی که vendor محور هست در تمام دنیا الان اوضاع بسیار بدی دارن و دیگه مثل 5 6 سال پیش نیست.
اما ایران که در این زمینه (کپی رایت و غیره) ادعایی نداره در مقایسه با اونها خیلی هم بد نیست.
مشکل حل شد ایمیل باید در وقت اداری ارسال میشد
مگه بعد از ساعت 2 ارسال کرده بودید؟مشکل حل شد ایمیل باید در وقت اداری ارسال میشد
مگه بعد از ساعت 2 ارسال کرده بودید؟
پ.ن:![]()
والا خیلی فضایی میگندوستان نرخ ترجمه کلمه ای چنده؟