یکی دوسال قبل میخواستم با راست چین کار کنم رفتم قوانین رو خوندم دیدم نوشته قالبهایی که برای فروش قرار میدید باید اورجینال باشه و قانونی خریداری شده باشه !مقایسه codecanyon و ژاکت خنده داره ! هرکسی که در حوزه وبمستری فعالیت داشته باشه میدونه اینا مارکت های زرد ان و فایل هاشون قابل اعتماد نیست !
موضوع اصلی اینجاس ژاکت و راستچین و سایت های مشابه دارن فایل دزدی میفروشن ( به شخصه از راستچین تا حالا خرید نکردم ) بعد روی فایل تورنتی تگ محصول اورجینال میزنن ! اورجینال توی سیاره ای که ژاکت ازش اومده به محصولی گفته میشه که خود نویسنده قرارش داده توی سایت یا محصولی که یک شخصی دزدیده گذاشته برای فروش ؟!
موضوع بعدی اینکه وقتی قانون کپی رایت وجود نداره ، قانون حمایت از مصرف کننده وجود نداره ، اینجوری میشه که یک مجموعه یا شرکت به خودشون اجازه میدن فایل یک شخصی رو بفروشن بدون اینکه حتی یک خط کدشو چک کنن ببینن بد افزار داره یا خیر ! شما که نمیتونی محصولات رو از نظر سلامت چک بکنی بی جا میکنی محصول مشکل دار میفروشی به مردم ! بحث اینه ! اصلا مشکلات سایتی مثل codecanyon رو با ژاکت مقایسه کردن مثل جوک میمونه !
منم همونجا کلا بیخیالش شدم , حالا در عمل چقدر این بند رو اعمال میکنند خدا داند