• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
ای پی خارج از ایران رو سرور دانلود کلا ببند
یه پلاگین من ربات نیستم بذار قسمت باکس دانلود تا لینک رو برا ربات ها نمایش نده
یه صفحه بساز به اسم dmca توش به انگلیسی بنویس این سایت هیچ فایلی رو میزبانی نمیکنه و فقط مخصوص کاربران ایرانی هست که به سینما و ویدئو و... اورجینال دسترسی ندارند، اگر مشکلی دارید به فلان ایمیل پیغام بدید تا محتوا حذف بشه
لینک پست رو بذار تو فوتر

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
من خیلی راه ها منجمله این مواردی که گفتید رو تست کردم
فقط مورد اول تا حدی جلوش رو میگیره. بقیه موارد هیچ تاثیری ندارن. چون 90 درصد ربات هستن و کمتر پیش میاد اپراتور دستی dmca بفرسته
خیلی اوقات از طریق کش گوگل یا بر اساس تایتل صفحه در گوگل این اخطار ها ارسال میشه
بستن آیپی خارج و کپچا برای باکس دانلود راه حل خوبی نیست. ریزش کاربر داره

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
فقط مورد اول تا حدی جلوش رو میگیره. بقیه موارد هیچ تاثیری ندارن. چون 90 درصد ربات هستن و کمتر پیش میاد اپراتور دستی dmca بفرسته
خیلی اوقات از طریق کش گوگل یا بر اساس تایتل صفحه در گوگل این اخطار ها ارسال میشه
اگر عنوانو تغییر بدیم و محتوا هم دانلود رایگان نباشه و در دسترس عموم نباشه چی ؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
دوستان
یک دامنه ثبت کردیم که گویا از قبل توی کار دانلود فیلم هالیوودی بوده و فیلتر بوده و من تازه متوجه شدم چون بعد از ست شدن dns صفحه فیلترینگش بالا اومد
توی ساماندهی ثبتش کردم و توی سایت INTERNET.IR هم درخواست رفع فیلتر دادم امروز
هنوز جوابی نیومده
به نظرتون چقدر طول میکشه که از فیلتر در بیاد؟

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
ای پی خارج از ایران رو سرور دانلود کلا ببند
یه پلاگین من ربات نیستم بذار قسمت باکس دانلود تا لینک رو برا ربات ها نمایش نده
یه صفحه بساز به اسم dmca توش به انگلیسی بنویس این سایت هیچ فایلی رو میزبانی نمیکنه و فقط مخصوص کاربران ایرانی هست که به سینما و ویدئو و... اورجینال دسترسی ندارند، اگر مشکلی دارید به فلان ایمیل پیغام بدید تا محتوا حذف بشه
لینک پست رو بذار تو فوتر

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
همه این کارا رو به جز اون من ربات نیستم انجام دادیم
کلا سرور دانلود ایرانی که نت بین الملل خوبی نداره طرف بخواد خارج از ایران دانلود کنه

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
من از یه نفر شنیدم که رقبا میان مطالب همدیگه رو ریپورت میدن
نمیدونم چقدر درست و منطقی میتونه باشه

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
اگر عنوانو تغییر بدیم و محتوا هم دانلود رایگان نباشه و در دسترس عموم نباشه چی ؟
ربات های کپی رایت بیشتر روی اسم فیلم و عکس کاور حساسن
نمونش سینما که رایگان نیست و حتی لینک دانلود هاش در صورت عدم ورود، نشون داده نمیشه ولی کلی اخطار داره:

حتی من دیدم به سایت هایی اخطار ارسال میشه که برای دانلود فیلم نیستن ولی موضوع مرتبطن

من از یه نفر شنیدم که رقبا میان مطالب همدیگه رو ریپورت میدن
نمیدونم چقدر درست و منطقی میتونه باشه
بله، زیاد دیدم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
آیا این خطا رفع میشه
خطا: 500 (http_request_failed - cURL error 28: Resolving timed out after 10000 milliseconds)

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
ربات های کپی رایت بیشتر روی اسم فیلم و عکس کاور حساسن
نمونش سینما که رایگان نیست و حتی لینک دانلود هاش در صورت عدم ورود، نشون داده نمیشه ولی کلی اخطار داره:

حتی من دیدم به سایت هایی اخطار ارسال میشه که برای دانلود فیلم نیستن ولی موضوع مرتبطن
این سایتی که لینکشو گذاشتی فوق العاده‌س
واقعا ممنون از معرفی 🌷

آیا این خطا رفع میشه
خطا: 500 (http_request_failed - cURL error 28: Resolving timed out after 10000 milliseconds)
اینو کجا میده؟
این مربوط به سرور و هاسته که به خاطر تایم آوت طولانی بیشس از ۱۰۰۰۰ میلی ثانیه اتفاق میوفته
معمولا چنین اروری بخاطر منابع کم و یا استفاده زیاد یک افزونه یا یک کوئری از منابعه

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
افزونه کش لایت اسپید گزینه ای داره که بشه هر 5 دقیقه مثلا کل کش هارو خودکار پاکسازی کنه؟

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637

punisher_2008

Registered User
لایک‌ها
602
سلام و وقت بخیر خدمت اساتید
دوستان حدود 7 8 سال در حوزه خرید از سایتهای خارجی و فروش لوازم کامپیوتر فعالیت میکنم، میخواستم کسب و کارم رو به همکارم واگذار کنم.
در خصوص ارزش گذاری میشه راهنمایی کنید

ادرس سایت :
www.novinplaza.com
البته این دامنه ی جدید هست چون تغییر برند دادیم.، چندسال با دامنه ی www.novinphone.com فعالیت داشتیم که روی همین ریدایرکت هست

در آمد و سود ماهانه سایت هم بستگی به وضعیت ارز داره ماهانه بین 3 الی 20 میلیون تومان هست.
سایت از سابقه ی خوبی برخوردار هست، مشتریان ثابت دارد.
بازخورد و نظرات مثبت زیادی داخل ایمالز داشتیم که الان ولی همکاری نداریم
داخل خود سایت هم قسمت نظرات،10 صفحه نظرات کاربران با تصویر هست.
همچنین داخل انجمن لیون کامپیوتر هم چندین نفر خرید داشتن و نظرات مثبت ارائه کردن
به طور کلی بازخورد نسبتا خوبی پشت برند سایت هست.

از نظر رنک و الکسا هم میتونید بررسی کنید

لطفا راهنمایی کنید در خصوص قیمت گذاری.

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
میخوام از ایمیل هاستینگ استفاده کنم ولی کسی نتونه فایل بفرسته یعنی کسی نتونه فایل پیوست کنه ایمیل بفرسته برای من، چی کار باید انجام داد؟

افزونه کش لایت اسپید گزینه ای داره که بشه هر 5 دقیقه مثلا کل کش هارو خودکار پاکسازی کنه؟
افزونه لایت اسپید خیلی افزونه خوبی بود ولی گه ترین افزونه بود که هر روز یه گند میزد به سایت با اینکه ریز به ریز تنظیماتش رو انجام میدادم هر هفته سایت رو خراب میکرد تاپیک میزدم پیشتیبانیش راه حل رو میگفت و درست میشد ولی دوباره مشکلات جدید...
از این استفاده کن بهترینه. با این تونستم لود تایم سایت رو بهینه کنم. اصلا خراب نشد هیچ تنظیمات پیچیده ای هم نداره
افزونه راکت و... اختلال ایجاد میکنن

Last edited:

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
از این استفاده کن بهترینه. با این تونستم لود تایم سایت رو بهینه کنم. اصلا خراب نشد هیچ تنظیمات پیچیده ای هم نداره

افزونه رایگان wp super cache هم بسیار بسیار خوبه. در حد افزونه غیررایگان WP Rocket است و چه بسا بهتر:

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
میخوام از ایمیل هاستینگ استفاده کنم ولی کسی نتونه فایل بفرسته یعنی کسی نتونه فایل پیوست کنه ایمیل بفرسته برای من، چی کار باید انجام داد؟

افزونه لایت اسپید خیلی افزونه خوبی بود ولی گه ترین افزونه بود که هر روز یه گند میزد به سایت با اینکه ریز به ریز تنظیماتش رو انجام میدادم هر هفته سایت رو خراب میکرد تاپیک میزدم پیشتیبانیش راه حل رو میگفت و درست میشد ولی دوباره مشکلات جدید...
افزونه راکت و... اختلال ایجاد میکنن
افزونه لایت اسپید مال خود وبسرور لایت اسپید هست. من مشکلی ندارم و بهترینه
شده آنلاین ها سر مناسبت ها تا 900 نفر هم رسیده اما سایت نخوابیده

بالا