• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كارت TV و كپچر

arash rashnoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام نظر دوستان رو درباره AVER MEDIA 007 PLUS میخوام با قیمت 27 تومن و گارانتی مادام العمر تک دیتا کامپیوتر

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
اين قيمت همه مارو ضايع كردن و 2 ماه پيش نبود 36 اين كارت رو ميفروختند

davood4547

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
winfast dv 2000 هم 66 تومان بود.
فروشنده میگفت کپچر آن سخت افزاری است

arash rashnoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام نظر دوستان رو درباره AVER MEDIA 007 PLUS میخوام با قیمت 27 تومن و گارانتی مادام العمر تک دیتا کامپیوتر
دوستان میشه نظرتون رو در مورد این کارت تی وی بگید بعد میشه دوربین و ویدئو و ماهواره به اون وصل کرد ؟؟؟

downloadsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين قيمت همه مارو ضايع كردن و 2 ماه پيش نبود 36 اين كارت رو ميفروختند

با سلام در مورد این کارت های تیوی و کپچر شما winfast رو پیشنهاد میکنید و اگر میکنید چه مدلیش ایا کپچرشم مثل تیویش صافه.اسم مدل هم ذکر کنید.

arash rashnoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کمک برای خریدtvcart
سلام دوستان
من یه tv cart avermedia 007 plus دارم حالا میخواستم بدون میتونم به این tvcart رسیور ماهواره ، دوربین دیجیتال – هندی کم و ... وصل کنم و بتونم از ماهواره فیلمهایی رو باهاش ضبط کنم
ممنون میشم کمک کنید اگر این ماکان برای این tvcart وجود نداره کدام مدل اور مدیا این امکان رو داره
اینم لینک مشخصات :
http://www.avermedia.com/EN/Default...NO3=BAA1&CATNO4=BAA1a&CNT=4&PID=4710710670931
چون فقط میتونم اینو عوض کنم پس فقط هم میتونم aver بخرم پس لطف کنید avermedia پیشنهاد کنید

downloadsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام در مورد این کارت های تیوی و کپچر شما winfast رو پیشنهاد میکنید و اگر میکنید چه مدلیش ایا کپچرشم مثل تیویش صافه.اسم مدل هم ذکر کنید.

downloadsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد این کارت های تیوی و کپچر شما winfast رو پیشنهاد میکنید و اگر میکنید چه مدلیش ایا کپچرشم مثل تیویش صافه.اسم مدل هم ذکر کنید.

Hamid512

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام يك كارت TV Tuner مي خواستم كه باهاش بشه كانالهاي تلويزيون را با كامپيوتر ديد و در ضمن بتونم اونها را در كامپيوتر ذخيره كنم اگه مي شه يك كارت خوب به همراه مشخصاتش به من معرفي كنيد در ضمن من حدود ۵۰ تا ۷۰ تومان مي خواهم براش هزينه كنم.
با تشكر

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
expert گرونتر از همه و بالطبع بهتر از همه گروه winfast البته winfast xp rm 2000 هم جوابگوي كار شما هست

MY COMI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
چند تا سوال داشتم
1- کارت tv برای مانیتورهای lcd فرق میکنه (آخه بعضی کارتا مخصوص lcd هستش)
2-فرق winfast dv2000 با winfast expert فقط تو داشتن پورت IEE هستش؟
3 -من یه کارت میخوام حدود 60 70 ارزونترم شد بهتر فقط کیفیت tv برام خیلی مهمه و کپچرم در حد خو نگی

MY COMI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
چند تا سوال داشتم
1- کارت tv برای مانیتورهای lcd فرق میکنه (آخه بعضی کارتا مخصوص lcd هستش)
3 -من یه کارت میخوام حدود 60 70 ارزونترم شد بهتر فقط کیفیت tv برام خیلی مهمه و کپچرم در حد خو نگی

هیشکی نبید؟؟؟؟

MY COMI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوباره (یا بهتر بگم سه باره)

من فردا میخوام یه wnfast expert بگیرم خواهش میکنم به این سولاتم جواب بدین:(:(

- کارت tv برای مانیتورهای lcd فرق میکنه (آخه بعضی کارتا مخصوص lcd هستش)

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
کارت tv برای مانیتورهای lcd فرق میکنه (آخه بعضی کارتا مخصوص lcd هستش)
آونا يه سري کارت هستند که بدون نياز به کامپيوتر تصوري رو رو مانيتور LCD ميندازند

downloadsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من پیمان هستم و عضو جدید این سایت یک سوال داشتم گفتم اولی رو بگم دومی زیاد مهم نیست.
من یک کارت کپچر به نام snazi pvr pro گرفتم ولی مشکلی که اینجا مطرح است این انتن بوسیله تلویزیون چک شده و کانال ها رو یعنی6 تا کانال صاف میگیره ولی در کارت tv که انتن هوایی رو وصل کردم و به طور کامل سرچ کردم شبکه ها رو برفکی میگیره و اصلا شبکه 3 که شبکه پر طرفتار هست رو اصلا نمیگیره ولی بقیه کانال ها رو سرچ میکنه ولی نه صاف برفکی !!! حالا میخوام بدونم مشکل در کجاست ممنون میشم توضیح بدین.

بالا