amd>intel
مدیر بازنشسته
winfast xp rm 200
ممنونwinfast xp rm 200
چون من اصفهان هستم این کار زمانبر و دردسر دار هستاكسترنال نيست. اگر اكسترنال خواستيد به من سفارش بديد براتون ميتونمم تهيه كنم.
من می خواستم فیلم هایی که توی دوربین فیلم برداری هست رو روی کامپیوتر و سپس روی cd یا dvd بریزم . برای این کار به من گفتن می تونی کپچر بگیری که کارایی بالاتری داره می تونی هم کارت DV که مخصوص همینکار هست استفاده کنید. ولی گفتن اگه کپچر بگیری کیفیتش رو پایین میاره چون به آنالوگ تبدیل می کنه . آیا شما این حرف رو قبول دارید ؟
منم دقیقا همین سوال را دارم!
در مورد کارت TV و کارت کپچر هم هیچی حالیم نیست!
اصلا چه فرقی کارت TV و کارت کپچر با هم دارند؟!
من این نیاز ها را دارم :
1- کپچر فیلم های دوربین فیلم برداری
2- تبدیل VHS هام به CD
3- مشاهده وضبط برنامه های تلویزیون
چی پیشنهاد می کنید ؟! حدود قیمت ؟
( راستی من برای لپ تاپ می خوام ... )
ممنون
سلام
منم مشکلی مثه ایشون دارم
یه دوربین هندی کم 8mm با خروجیIEEE 1394
اولین سوالم در مورده IEEE 1394 که چه نوع مبدلی یه و چه تفاوتهایی باusbداره؟(کیفیت)؟؟؟؟
ممنون
یه راهنمایی خواستیما واقعا کسی نیست کمک کنه ؟؟؟
آقا من یه کارت tv ارزون میخوام کپچرش هم اصلا برام مهم نیست.هرچی ارزون تر بهتر.ممنون از همه.
خیلی ممنونwinfast tv 200 xp rm
البته بعضی مادربردهای جدید درگاه 1394 رو هم رو خودشون دارند
حالا اگر پولی بین 70000 تا 100000 هزینه کنید میتونید کارتهای کپچر خوبی بگیرید که هم سخت افزاری کپچر میکنند و هم در گاه 1394 رو دارند البته نوع تیونر دارش هم هست که توصیه نمیشه
دوست عزیز از راهنمایی هاتون واقعا ممنون
یه سوال دیگه:blush::مین های دارای 1394انتظارات رو براورده میکنه دیگه نیاز نمیشه 70 تا100 دیگه هزینه کنم.
من کپچر رو واسه تبدیل نوار مغناطیسی به دی وی دی برای فرستادن به جشواره میخام به نظر شما کارمو راه میندازه اگه اطلاع داشته باشید فیلم ها باید با کیفیت SVHS یا DV باشند.
؟؟؟![]()