• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كارت TV و كپچر

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
استادان گرامی ! من یه کارت تی وی میخوام که بتونم هم باهاش تصاویر تلویزیون و ویدئو رو توی کامپیوتر ذخیره کنم و هم اینکه زمانی که سیستم خاموشه بتونم به ال سی دی وصلش کنم و بدون روشن بودن کامپیوتر از تلویزیون استفاده کنم و یا دی وی دی نگاه کنم . یه مدلی توی رایان صبا دیدم که اینه : http://www.rayansaba.com/index.php?productID=1736 اسمش هم ProVision CRT TVBOX 100 هست .حالا کسی میتونه اطلاعات تکمیلی در مورد این محصول رو بده ؟ اگه محصول بهتری هم پیدا میشه لطفا بفرمایید . فردا میخوام برم بخرم . فوریه . ممنون
جناب AMD>INTEL خواهش میکنم پاسخ بدید .:cool:

این دو بحث جداست تماشا تلویزیون با lcd دستگاه جدائی دارد و همینطور کپچر کردن
یک کارت اینترنال بگیر که هم tv/capture باشه مثل winfast expert

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43

آها . یعنی دستگاهی نداریم که هر دو حالتی رو که من میخوام داشته باشه ؟

Amir joon

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من آدرس ايليا رو پيدا كردم
http://iliya.ir/default.asp
تو پست هاي قبلي براي خريد Tvtunerكارت ايليا 1 رو پيشنهاد كرده بودند دوستان و لي من تو قسمت مشخصات كارت چيزي راجب Tvtuner نديدم و فكر كنم اين كارت فقط كپچر ميكنه اينم آدرس اين كارت
http://iliya.ir/iliya1.asp

تو ولايت ما كارت Snazio TVPVR SZ-6910
36000 تومنه اين كارت Iliya1
57000 تومن و كارت Iliya PVR هم 40000 تومن و Winfast DV2000 و Winfast tv2000 xp Expert كه قيمتشو ندارم به نظر شما كدوم كارت بهتره؟
البته اگه ILiya 1 تي وي تيونر نداره حذفش كنيد

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43

کارت اینترنال دارم . اگر میشه یه مدل قابل اطمینان و خوب برای تماشای تلویزیون به من بگید . ممنونم .

Amir joon

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من آدرس ايليا رو پيدا كردم
http://iliya.ir/default.asp
تو پست هاي قبلي براي خريد Tvtunerكارت ايليا 1 رو پيشنهاد كرده بودند دوستان و لي من تو قسمت مشخصات كارت چيزي راجب Tvtuner نديدم و فكر كنم اين كارت فقط كپچر ميكنه اينم آدرس اين كارت
http://iliya.ir/iliya1.asp

تو ولايت ما كارت Snazio TVPVR SZ-6910
36000 تومنه اين كارت Iliya1
57000 تومن و كارت Iliya PVR هم 40000 تومن و Winfast DV2000 و Winfast tv2000 xp Expert كه قيمتشو ندارم به نظر شما كدوم كارت بهتره؟
البته اگه ILiya 1 تي وي تيونر نداره حذفش كنيد

بازم سلام
ديروزم تو ي از مغازه ها يه كارت تي وي گيگا ديدم قيمتش 32 تومن بود چيپشم فيليپس 7131 بود(اسنازي ها يي كه بالا مدلشو دادم مدل چيپشون 7130 بود)
اينم آدرس سايت سازندش

http://www.giga-byte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2305

درايور واسه ويندوز ايكس پي و ويستا 32 بيت و 64 بيت هم داره
به نظرتون اين كارت چيزه خوبيه ؟

mahsafar

Registered User
لایک‌ها
0
به دوستانی که تازه می خوان tv tuner آنالوگ بخرن توصیه می کنم این کار رو نکنن
چون هم اکنون سیگنالهای صدا وسیما در تهران به صورت دیجیتال هم پخش می شه و کیفیت بهتری داره
برای دریافت این امواج باید از تیونرهای دیجیتال dvbtاستفاده کنید

Amir joon

Registered User
لایک‌ها
0
چون هم اکنون سیگنالهای صدا وسیما در تهران به صورت دیجیتال هم پخش می شه و کیفیت بهتری داره

سلام
از اين كارتي كه ميگين مدلي سراغ دارين؟
اگه دارين قيمتش چنده؟

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
یکی هم بیاد جواب ما رو بده به خدا صواب داره ها :happy:

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
قرار بود 6 ماه ديگه راه بيفته!!!

Amir joon

Registered User
لایک‌ها
0
بازم سلام
ديروزم تو ي از مغازه ها يه كارت تي وي گيگا ديدم قيمتش 32 تومن بود چيپشم فيليپس 7131 بود(اسنازي ها يي كه بالا مدلشو دادم مدل چيپشون 7130 بود)
اينم آدرس سايت سازندش

http://www.giga-byte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2305

درايور واسه ويندوز ايكس پي و ويستا 32 بيت و 64 بيت هم داره
به نظرتون اين كارت چيزه خوبيه ؟

راستي نظرتون در مورد KWORLD PLUS TV+FM چيه؟
Name KWorld PlusTV Analog Lite PCI/ FM Radio/ Remote control/ 9-bit Philips 7134 chipset/ PIP/ S-Video/ Time-shifting/ Real-Time MPEG 4/2/1 Encoding/ Teletext/ Sleeping timer/ Schedule recording in PC Power-Off Mode/ Win VISTA, MCE approved
TV-tuner Video Input: 75 Ohm (UHF/VHF) TV Antenna;Composite input -RCA jack; S-Video 4-pin Mini-Din Audio Input:Internal audio connection; Audio output:3.5mm Audio Output To Sound Card Line-In DImensions:120mm X 65 mm
Audio ;
Package Contents PlusTV Analog Lite PCI (PVR-TV 7134se) Remote Control and Remote Sensor FM Antenna Quick Start Guide Installation CD-ROM with HyperMedie Center software and Multi-Language User Manuals
Other High-Quality TV Tuner capture card for PAL / SECAM / NTSC TV systems KWORLDxec e_drMedia Center application : User-Friendly interface with powerful functions Experience wide-format 16:9 display Auto Channel Scan and Name Recognition Multi-channel preview 9 channels on the same screen Supports Time-Shifting to control the TV viewing experience: pause, start late, skip commercials Records your favorite TV programs on a daily, weekly or once only schedule. Built with cable ready TV tuner with 125 channels and automatic channel scan Teletext is database driven providing instant access to all pages and sub-pages (PAL system) Supports real-time video recording in MPEG 4/2/1 format (MPEG4 is compatible with DivX or Microsoft MPEG4).(Note: codec need to be downloaded from internet) Sleep mode timers for 30/60/90/120 minutes Supports Still Image capture in BMP format Support SAP: Dual language and stereo (*only for PAL System) Additional AV/S-Video Input, be able to connect other video sources(such as DVD Player/VCD/VHS/Camcorder) Full function remote control S.R.P.O. le to connect other video sourC Power-Off Mode Power-Off the PC via the remote control​

smhabibi

Registered User
لایک‌ها
0
کسی از ILiYA TV USB استفاده کرده؟
کیفیت تصویر خوب است؟

hamed_am_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کیفیت تصویرش به نسبت قیمتش بدک نیست

mahsafar

Registered User
لایک‌ها
0

akhayyami

Registered User
لایک‌ها
3
الان هم در تهران داره به صورت آزمایشی پخش می شه

شما خودت دیدی؟ چه کانالهایی به صورت دیجیتال پخش میشن؟
اگه هم کارتی میشناسی که تو بازار باشه و dvb-t و آنالوگ رو با هم پشتیبانی کنه معرفی کنی ممنون میشم(PCI).

sokote-marg

Registered User
لایک‌ها
0
يه سوال :
من اگه يه LCD ، تلويزيون دار بگيرم بهتره يا TV card ؟
پخش كدوم بهتره ؟؟؟ ( از لحاظ كيفيت )
بعد اگه سيستم خاموش باشه از تلويزيون ميشه به تنهايي استفاده كرد ؟؟؟
به عنوان TV ؟؟

mahsafar

Registered User
لایک‌ها
0
شما خودت دیدی؟ چه کانالهایی به صورت دیجیتال پخش میشن؟
اگه هم کارتی میشناسی که تو بازار باشه و dvb-t و آنالوگ رو با هم پشتیبانی کنه معرفی کنی ممنون میشم(PCI).

تمامی کانالها

در پاساژ پایتخت-کارت ایسوس البته به صورت اکسترنال

بالا