• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

kianesfahan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
کسی هست راهکاری بابت حل مشکل ساخت اکانت moz pro با سیاست فعلی اش داشته باشد ؟

ظاهرا امکان استفاده از ویزاکارت یا مستر کارت غیر اصل را نمی دهد.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
یه سایت وارز داریم که در مورد دانلود یک سری محصوله
بازدید بدی نداره و ما میخوایم که محتواها رو پولی کنیم که بتونیم کسب درآمد کنیم
اومدم paypal بگیرم برای سایت که متوجه شدم ممکنه حسابو به همراه پولی که میاد مسدود کنن
فعلا میخوام بیت کوین میزارم
اما میخوام بدونم در صورتی که از صرافی های مثل کوین بیس استفاده کنم که درگاه هم ارائه میدن، آیا باز هم ممکنه این حساب مسدود شه یا نه
راه دیگه ای هم هست ؟

به نظرتون بهترین راه بجز بیت کوین و یا گذاشتن مستقیم شماره حساب چیه ؟

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
سلام دوستان.
کسی هست راهکاری بابت حل مشکل ساخت اکانت moz pro با سیاست فعلی اش داشته باشد ؟

ظاهرا امکان استفاده از ویزاکارت یا مستر کارت غیر اصل را نمی دهد.
یعنی چی امکان استفاده از کارت غیر اصل نمیده ؟ مگه کارت غیر اصل هم داریم ؟ منظورت گیفت کارت هاس ؟

60 هزار تومن پول تمدید 4 تا دامنه ir دادم
تا همین دو سال پیش برای هر کدوم 3 هزار تومن میدادم

اتفاقا به نظر من خیلی خوب شده ! هربچه ای از راه میرسید با 50 تومن سایت میزد مطالب دیگران رو میدزدید ! هرکسی از راه میرسید فروشنده دامین میشد !
باید خیلی بیشتر از این بکنن کسایی که چندهزار دامین ثبت کردن نتونن دیگه به این کار ادامه بدن !

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
اقایون ارزش داره روی دایان شاپ وقت گذاشت ؟

کسی خبر داره api میده بتونیم افزونه بنویسیم ازش محصول استخراج کنیم ؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
کسی مترجم فارسی به انگلیسی خوب میشناسه؟

اقایون ارزش داره روی دایان شاپ وقت گذاشت ؟

کسی خبر داره api میده بتونیم افزونه بنویسیم ازش محصول استخراج کنیم ؟
هیچ جا api نداره
اینا پشتیبانی ندارن تو api میخوای؟!!
برای من درست حساب نمیکرد دیگه حوصله نداشتم باهاش کار کنم
اینجا رو استفاده کن من باهاشون کار میکنم
دیگه دنبال جای بهتر نباش
دیجی کالا بود که پورسانت صفر گذاشت با مالیات. آخرشم اکانت ها رو مسدود کرد

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
چند ماهی میشه که هر سایتی اجرا میکنم، تمامی URL ها توی نتایج جستجو گوگل قرار نمیگیرن اما مشکلی از لحاظ ارور یا روبوتس یا ... مشکلی نداشتن
افزونه ها هم فرقی نداره چی باشه، از یاست یا رنک مث

1640548349324.png

1640548520160.png

اون ۱۱۹ و ۳۱ توی سطر اول و دوم رو نگاه کنید
میگه که کشف یا خزیده شده اما ایندکس نشدن
به چه معناس؟
چرا برای هر سایتی که میزنم این اتفاق میوفته ؟ (انگلیسی یا فارسی، رنک مثه یا یاست)

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
کسی هست به ناپ کامرس آشنایی داشته باشه؟

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
چند ماهی میشه که هر سایتی اجرا میکنم، تمامی URL ها توی نتایج جستجو گوگل قرار نمیگیرن اما مشکلی از لحاظ ارور یا روبوتس یا ... مشکلی نداشتن
چرا برای هر سایتی که میزنم این اتفاق میوفته ؟ (انگلیسی یا فارسی، رنک مثه یا یاست)
پاسخ دقیق رو نمیدونم! اما منم برای چند نفر از دوستان که سایتی آماده کردم، همین تجربه شما رو داشتم.
بعدش برای 48 ساعت انواع کلمات کلیدی رو در گوگل جستجو کردم. تجربه من این بود که 100درصد نتایجی که در صفحه اول تا دهم گوگل بود، همشون سایت های برند یا قدیمی بودند و سایت های تازه کار حتی در صفحات ده به بعد هم حضور نداشتند! نتیجه من این بود که گوگل کلاً بیخیال سایت های غیربرند شده و این یعنی بزرگتر شدن هرچه بیشتر سایت های برند و از بین رفتن سایت های کوچیک و خُرد. دقیقاً مثل اتفاقی که برای فروشگاه های کوچیک در دنیای واقعی در برابر فروشگاه های زنجیره ای و بزرگ افتاده.

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
افزونه ها هم فرقی نداره چی باشه، از یاست یا رنک مث

مشاهده پیوست 1275192

مشاهده پیوست 1275193

به چه معناس؟

اینو برات میذارم که دلت آروم بگیره: (بعد از گذشت 1 سال)

فایل های ضمیمه

• crawl.jpg
    crawl.jpg
    19.9 KB · نمایش ها: 37

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
کسی مترجم فارسی به انگلیسی خوب میشناسه؟

هیچ جا api نداره
اینا پشتیبانی ندارن تو api میخوای؟!!
برای من درست حساب نمیکرد دیگه حوصله نداشتم باهاش کار کنم
اینجا رو استفاده کن من باهاشون کار میکنم
دیگه دنبال جای بهتر نباش
دیجی کالا بود که پورسانت صفر گذاشت با مالیات. آخرشم اکانت ها رو مسدود کرد
می مارکت که خیلی وقته اکانت دارم
ای بابا یه چیز خوب موندنی نیست اینجا

داش ممد

Registered User
لایک‌ها
221
222.jpg

اینو میبینید ، نتیجه اعتماد به سرویس دهی ایرانی ها میباشه ، بعد از 8 روز که من پولو دادم و دامین وقت داشته برای انتقال ... 12 سال تو قلب آمریکا تمدید شده و هیچ مشکلی نداشتم ، خواستم اعتماد کنم به ایرانی ها ، اینم نتیجش

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
مشاهده پیوست 1275265

اینو میبینید ، نتیجه اعتماد به سرویس دهی ایرانی ها میباشه ، بعد از 8 روز که من پولو دادم و دامین وقت داشته برای انتقال ... 12 سال تو قلب آمریکا تمدید شده و هیچ مشکلی نداشتم ، خواستم اعتماد کنم به ایرانی ها ، اینم نتیجش
چی شده ..مالکیت و امتیاز دامین رو ازتون دزدیدن؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
پاسخ دقیق رو نمیدونم! اما منم برای چند نفر از دوستان که سایتی آماده کردم، همین تجربه شما رو داشتم.
بعدش برای 48 ساعت انواع کلمات کلیدی رو در گوگل جستجو کردم. تجربه من این بود که 100درصد نتایجی که در صفحه اول تا دهم گوگل بود، همشون سایت های برند یا قدیمی بودند و سایت های تازه کار حتی در صفحات ده به بعد هم حضور نداشتند! نتیجه من این بود که گوگل کلاً بیخیال سایت های غیربرند شده و این یعنی بزرگتر شدن هرچه بیشتر سایت های برند و از بین رفتن سایت های کوچیک و خُرد. دقیقاً مثل اتفاقی که برای فروشگاه های کوچیک در دنیای واقعی در برابر فروشگاه های زنجیره ای و بزرگ افتاده.
من فکر میکنم این حرف کاملا درست نیست
با توجه به پرسش و پاسخ هایی که در Help Center گوگل مطالعه کردم، متوجه شدم که این مشکل ممکنه به هیچ کدوم از موارد زیر و مواردی که شما اشاره کردید مرتبط نباشه و گوگل در نهایت خودش با توجه به معیارهایی که ممکنه منو شما باهاش آشنا نباشیم صفحات رو ایندکس کنه

اما مواردی که در زیر عنوان میکنم اولویت بندی ندارن
  • سعی کنید مهمترین بخش ها رو فقط ایندکس کنید و از ایندکس کردن مواردی مثل تگ ها و صفحات نامرتبط جلوگیری کنید و No-Index کنید بخش های کمتر مهمو
  • سعی کنید در تمامی پست ها و محصولاتتون حداقل یک پیوند داخلی ایجاد کنید که به صورت شبکه ای مطالب با هم در ارتباط باشن
  • از هاستینگ ها یا سرورهای باکیفیت با کمترین زمان قطعی استفاده کنید (ترجیحا غیر ایرانی) و البته به همراه افزونه هایی نظیر WP-Rocket
  • زمان گذاشتن مطالب در یه تایم مشخص باشه و این چرخه تکرار شه تا روبوت های گوگل عادت کنن به این زمان
در مورد اینکه این موارد رو انجام بدیم و ۱۰۰ درصد نتیجه بگیریم هنوز برای کسی مشخص نیست
در مورد مورد آخر که باید مطالب در یک تایم منظم منتشر شن رو درست گفتن چون چند سال پیش اون زمان که گزینه Fetch توی گوگل فعال بود، من در یک تایم منظم مطالب رو منتشر میکردم و همون موقع Fetch میکردم و در مدت حدود یک هفته تا ۱۰ روز این کارو تکرار کردم و در روز های بعد بلافاصله بعد از انتشار یک پست در اون زمان منظم، توی گوگل ایندکس میشد
گزینه ای که به جای Fetch گذاشته الان اسمش url inspection هست که مدت زمان کمی طول میکشه تا url مورد نظرمون ایندکس شه (معمولا بین ۳ تا ۱۲ ساعت)

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
با توجه به پرسش و پاسخ هایی که در Help Center گوگل مطالعه کردم، متوجه شدم که این مشکل ممکنه به هیچ کدوم از موارد زیر و مواردی که شما اشاره کردید مرتبط نباشه و گوگل در نهایت خودش با توجه به معیارهایی که ممکنه منو شما باهاش آشنا نباشیم صفحات رو ایندکس کنه...
1- من کلاً صفحات تگ ها رو غیرفعال می کنم که فقط مطالب اصلی ایندکس بشن و امتیاز بالاتری بگیرن.
2- پیوند داخلی هم کاملاً رعایت میشه.
3- هاستینگ باکیفیت + کش استفاده میشه و در تست سرعت سنجی همیشه امتیاز بالای 94 کسب میکنه.
4- آپدیت منظم ممکنه زیاد رعایت نشه.

بحث سر اینه که خزنده گوگل وارد سایت میشه و خزش رو انجام میده ولی به مطلب هیچ ارزشی نمیده و اصلاً اونو در سرچ نمیاره.

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
1- من کلاً صفحات تگ ها رو غیرفعال می کنم که فقط مطالب اصلی ایندکس بشن و امتیاز بالاتری بگیرن.
3- هاستینگ باکیفیت + کش استفاده میشه و در تست سرعت سنجی همیشه امتیاز بالای 94 کسب میکنه.

بحث سر اینه که خزنده گوگل وارد سایت میشه و خزش رو انجام میده ولی به مطلب هیچ ارزشی نمیده و اصلاً اونو در سرچ نمیاره.

meta description هم مهمه که براش ارزش قائل بشه.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
با توجه به پرسش و پاسخ هایی که در Help Center گوگل مطالعه کردم، متوجه شدم که این مشکل ممکنه به هیچ کدوم از موارد زیر و مواردی که شما اشاره کردید مرتبط نباشه و گوگل در نهایت خودش با توجه به معیارهایی که ممکنه منو شما باهاش آشنا نباشیم صفحات رو ایندکس کنه

اما مواردی که در زیر عنوان میکنم اولویت بندی ندارن
  • سعی کنید مهمترین بخش ها رو فقط ایندکس کنید و از ایندکس کردن مواردی مثل تگ ها و صفحات نامرتبط جلوگیری کنید و No-Index کنید بخش های کمتر مهمو
  • سعی کنید در تمامی پست ها و محصولاتتون حداقل یک پیوند داخلی ایجاد کنید که به صورت شبکه ای مطالب با هم در ارتباط باشن
  • از هاستینگ ها یا سرورهای باکیفیت با کمترین زمان قطعی استفاده کنید (ترجیحا غیر ایرانی) و البته به همراه افزونه هایی نظیر WP-Rocket
  • زمان گذاشتن مطالب در یه تایم مشخص باشه و این چرخه تکرار شه تا روبوت های گوگل عادت کنن به این زمان
در مورد اینکه این موارد رو انجام بدیم و ۱۰۰ درصد نتیجه بگیریم هنوز برای کسی مشخص نیست
در مورد مورد آخر که باید مطالب در یک تایم منظم منتشر شن رو درست گفتن چون چند سال پیش اون زمان که گزینه Fetch توی گوگل فعال بود، من در یک تایم منظم مطالب رو منتشر میکردم و همون موقع Fetch میکردم و در مدت حدود یک هفته تا ۱۰ روز این کارو تکرار کردم و در روز های بعد بلافاصله بعد از انتشار یک پست در اون زمان منظم، توی گوگل ایندکس میشد
گزینه ای که به جای Fetch گذاشته الان اسمش url inspection هست که مدت زمان کمی طول میکشه تا url مورد نظرمون ایندکس شه (معمولا بین ۳ تا ۱۲ ساعت)

مشاهده پیوست 1275192

مشاهده پیوست 1275193

به چه معناس؟

برای سایت تازه کار عدم نمایش در نتایج کاملا طبیعی هست و همیشه همین بوده. در سایت تازه کار صرفا ایندکس شدن مرتب و کامل مطالب کافیه نباید تو نتایج دنبال لینک باشید.

بالا