من فکر میکنم این حرف کاملا درست نیست
با توجه به پرسش و پاسخ هایی که در Help Center گوگل مطالعه کردم، متوجه شدم که این مشکل ممکنه به هیچ کدوم از موارد زیر و مواردی که شما اشاره کردید مرتبط نباشه و گوگل در نهایت خودش با توجه به معیارهایی که ممکنه منو شما باهاش آشنا نباشیم صفحات رو ایندکس کنه
اما مواردی که در زیر عنوان میکنم اولویت بندی ندارن
- سعی کنید مهمترین بخش ها رو فقط ایندکس کنید و از ایندکس کردن مواردی مثل تگ ها و صفحات نامرتبط جلوگیری کنید و No-Index کنید بخش های کمتر مهمو
- سعی کنید در تمامی پست ها و محصولاتتون حداقل یک پیوند داخلی ایجاد کنید که به صورت شبکه ای مطالب با هم در ارتباط باشن
- از هاستینگ ها یا سرورهای باکیفیت با کمترین زمان قطعی استفاده کنید (ترجیحا غیر ایرانی) و البته به همراه افزونه هایی نظیر WP-Rocket
- زمان گذاشتن مطالب در یه تایم مشخص باشه و این چرخه تکرار شه تا روبوت های گوگل عادت کنن به این زمان
در مورد اینکه این موارد رو انجام بدیم و ۱۰۰ درصد نتیجه بگیریم هنوز برای کسی مشخص نیست
در مورد مورد آخر که باید مطالب در یک تایم منظم منتشر شن رو درست گفتن چون چند سال پیش اون زمان که گزینه Fetch توی گوگل فعال بود، من در یک تایم منظم مطالب رو منتشر میکردم و همون موقع Fetch میکردم و در مدت حدود یک هفته تا ۱۰ روز این کارو تکرار کردم و در روز های بعد بلافاصله بعد از انتشار یک پست در اون زمان منظم، توی گوگل ایندکس میشد
گزینه ای که به جای Fetch گذاشته الان اسمش url inspection هست که مدت زمان کمی طول میکشه تا url مورد نظرمون ایندکس شه (معمولا بین ۳ تا ۱۲ ساعت)