اگه میخوای دامنه مورد نظر هم روی کلود فلر قرار بگیره دوباره میری مثل دامنه اصلی همون مراحل رو طی میکنی. اگه مهم نیست و میتونه به هاست اصلی اشاره کنه همون نیم سرور های هاست اصلی رو بزار.سلام
دامنه آی آر دارم که به کلودفلر وصله حالا میخام یه دامنه دات نت پارک کنم روش
نیم سرور های دامنه جدید رو باید نیم سرور کلود بزارم یا هاست اصلی؟
واسه گوگل ادز دارم اینکارو میکنماگه میخوای دامنه مورد نظر هم روی کلود فلر قرار بگیره دوباره میری مثل دامنه اصلی همون مراحل رو طی میکنی. اگه مهم نیست و میتونه به هاست اصلی اشاره کنه همون نیم سرور های هاست اصلی رو بزار.
*نکته البته در هر دو حالت ابتدا باید روی هاست اصلی تنظیم بشه بعد اگه خواستی به کلودفلر اضافه کنی.
قطعا پشت کلودفلر باشید بهتره برای این مورد ولی دقیقا من متوجه نشدم اگه هدفتون گرفتن اماره صرفا مشکلی نیست ولی اگه می خواید جایگاه بخرید رو دامنه که پارک شده کلا اشتباهه چون دامنه پارک شده روی سایت شما سایت جدا تشخیص داده میشه و به مشکل محتوی تکراری برخورد خواهید کرد. بهتره کلا منتقل بشید به دامنه غیر ir برای همکاری با گوگل ادزواسه گوگل ادز دارم اینکارو میکنم
به نظرتون کدوم روش بهتره؟؟
ضمنا هاست ایرانی (ایران سرور) هست مشکلی نداره؟؟
اگه کلودفلر درست کانفیگ بشه اصلا ای پی سرور اصلی رو بر نمی گردونه که مشخص بشه هاست ایرانه.ضمنا هاست ایرانی (ایران سرور) هست مشکلی نداره؟؟
هدفم تبلیغ هست یعنی میخام بر اساس یه سری کلمات ورودی سایت و نتیجتا هم فروشم بهتر بشه مسلما واسه برند هم تاثیر داره ولی حالا نمیدونم روی جایگاه سایت ir تاثیر منفی داره؟؟قطعا پشت کلودفلر باشید بهتره برای این مورد ولی دقیقا من متوجه نشدم اگه هدفتون گرفتن اماره صرفا مشکلی نیست ولی اگه می خواید جایگاه بخرید رو دامنه که پارک شده کلا اشتباهه چون دامنه پارک شده روی سایت شما سایت جدا تشخیص داده میشه و به مشکل محتوی تکراری برخورد خواهید کرد. بهتره کلا منتقل بشید به دامنه غیر ir برای همکاری با گوگل ادز
بحث سئو نیست شما اصلا دامنه ir رو ثبت کنی تو گوگل ادز ساسپند میشیهدفم تبلیغ هست یعنی میخام بر اساس یه سری کلمات ورودی سایت و نتیجتا هم فروشم بهتر بشه مسلما واسه برند هم تاثیر داره ولی حالا نمیدونم روی جایگاه سایت ir تاثیر منفی داره؟؟
نه ir که اصلا نمیتونم واسه همین یه دامنه net. خریدم واسه گوگل ادز و net. رو روی ir پارک کنمبحث سئو نیست شما اصلا دامنه ir رو ثبت کنی تو گوگل ادز ساسپند میشی
من چند ماه پیش از پشتیبانی آنلاینش پرسیدم گفت فعلا فقط لوکیشن آلمان ارائه میکنیمموقعیت سرورهای fandogh .cloud رو کسی میدونه؟
چرا تو سایت هیچی ننوشتن؟
میخواستم بگم ولی گفتم نوشتم فوتر سایت پس شاید منظورم رو رسوندمچرا گوگل آنالیتیکس استفاده نمیکنی؟
به یکی دو عامل نیست، عوامل و شرایط بیشمار هست نه اینکه فقط کلمه رو بدی به من بگی چقدر میخواد بیاد بالا. اول میپرسم برای چه سایتی، بعد سایت رو تا ماتحتش آنالیز میکنم.کلمه هایی در این حد به نظرت چقدر بک لینک میخوان که بیان لینک اول؟
مشاهده پیوست 1280940
ترب و ایمالز و بقیه رو میشه کنار زد اومد بالاتر، ولی دیجیکالا اگه اینطور گفتی اون کلمه پرطرفداره پس شانسی بالانیومده سئوکار حواسش بهش هستکلمه مستقیم برای خریدن یه کالای برند خیلی شناخته شد و پر طرفداره
تو رتبههای اول فقط دیجیکالا قدرت دامنهش بالاست
با پینگ گرفتن از dns هاشون میشه آی پی شون رو درآورد..و در نهایت لوکویشنشون روموقعیت سرورهای fandogh .cloud رو کسی میدونه؟
چرا تو سایت هیچی ننوشتن؟
یکی میشه اینو تفسیر کنهه یعنی چی؟جاوا عمدتا روی ذخیره سازی کار می کند و بر پشتیبان گیری از داده ها تمرکز نمی کند. این یک اشکال بزرگ است که باعث می شود علاقه و رتبه بین کاربران از بین برود.