هاست دی السلام رفقا هاست اشتراکی خارجی خوب برای شروع کار کجا رو پیشنهاد میکنید
کی گفته حذف شده ؟از امروز صفحه اول سایت ما از گوگل حذف شد
![]()
شهریاریها
اخبار شهرستان شهریار شهریاریها نخستین پایگاه خبری و اطلاع رسانی در شهرستان شهریار، قدس، ملارد، رباط کریم، بهارستان و اسلامشهر تازه ترین اخبار و رویدادهای ورزشی، حوادث، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در حوزه غرب استان تهران را ارائه می دهدwww.shahriariha.com
داستان چی میتونه باش
صفحات دیگه هستا فقط صفحه اصلی یهو غیب شد
حمید جان ممکنه اصلا چند روز تو صفحه نتایج حذف شی دوباره برگردی همیشه همینطوره با نتایج بازی میکنه گوگل برای بدست آوردن دقیقترین نتایج. الان با کیبورد "اخبار شهرستان شهریار" لینک دوم هستی این به معنی حذف شدن ایندکس نیست فقط جایگاهت عوض میشهعجیبه
البته من یک افزونه نصب کرده بودم اونو غیرفعال کردمش و در گوگل کنسول یکبار دیگه درخواست ایندکس دادم صبحی
افزونه جت پک خود وردپرس فکنم انجام میدادبچه ها افزونه ای داریم که خودکار لینک بفرسته به توئیتر ؟
ربطی به مرورگر نداره فقط برای اینکه با سابقه بازید صفحه سرپ برات شخصی سازی نشه همیشه از حالت Incognito کروم استفاده کن تا بتونی نتیجه دقیق رو بدست بیاریامروز من با سه مرورگر سرچ کردم
اینکه از همون اول بوده و هستخودم تست نکردم. از یه سئوکار شنیدم شاید یکی دو هفته پیش. چند نفر دیگه هم تاییدش کرده بودن
یه کلمه درست پیدا کن بیارمش بالا.از امروز صفحه اول سایت ما از گوگل حذف شد
بلک لیست اسپم پس واسه چیه؟ درجا مسدود میشیبچه ها افزونه ای داریم که خودکار لینک بفرسته به توئیتر ؟
چنگیز هاستسلام رفقا هاست اشتراکی خارجی خوب برای شروع کار کجا رو پیشنهاد میکنید
بیشتر از یک لینک در بیو اینستاگرام داشته باشید.
ایران سرور قبلا نقد کردم.دوستان اینجا کسی دلار پی پال نقد میکنه؟ یا کسی رو میشناسه اینکارو انجام بده؟
تو بخش ارزی به هرکی میگم کسی قبول نمیکنه همه با رقم های بالا کار میکنن. به سایت ایرانیکارت گفتم، 5 صفحه قرارداد فرستادن، چیزهایی نوشتن که به خودم شک کردم شاید دارم جرم و جنایتی میکنم!!
سوال کردم ازشون میگن فقط 500 دلار به بالا، که من نزدیک این مبلغ هم نیستم!ایران سرور قبلا نقد کردم.
البته احراز هویت می خوان همه.
ایرانیکارد و پی ۹۸سوال کردم ازشون میگن فقط 500 دلار به بالا، که من نزدیک این مبلغ هم نیستم!
این روش رو چک کردم کار نمیکنهاگه به سایت هایی که هوایز میگیرن اطمینان ندارین رو ویندوز whois utility نصب کنید
بعدش با cmd یا پاور شل راحت میتونید به این شکل هوایز بگیرید
کد:whois -v example.com
رو لینوکس هم که دیفالت نصب هست به این شکل هوایز مییگره
کد:whois example.com
دوستان، من باید داخل 4shared.com گیف آپلود کنم. ولی gif نشون نمیشه مثل عکس معمولی نشون میده. با چند تا اکانت تست کردم. به ساپورتش گفتم جواب نداد. نمیدونم برای اکانت پولی هست یا من اشتباه کردم. کسی با این سایت کار کرده؟
این روش رو چک کردم کار نمیکنه
*
سرویس های هاستینگ و ثبت دامنه یه لاگ نگه میدارن از دامنه هایی که دیگران سرچ کردن و آزاد بوده. خود هاستینگ میاد این رو ثبت میکنه اگه دامنه پرمیوم و خوبی باشه. یعنی بین فاصله ای که طرف میبینه دامنه مورد نظرش آزاده تا بیاد ثبتش کنه خود هاستینگ این رو به نام خودش ثبت کرده!! بنظرتون راهی هست که مستقل بشه آزاد بودن دامنه رو چک کرد و از داخل هاستینگ و سایت های مختلف چک نکنیم؟
سلام توی بازارچه خودمون قبلا چند نفر بودند. چک کردید؟دوستان اینجا کسی دلار پی پال نقد میکنه؟ یا کسی رو میشناسه اینکارو انجام بده؟
تو بخش ارزی به هرکی میگم کسی قبول نمیکنه همه با رقم های بالا کار میکنن. به سایت ایرانیکارت گفتم، 5 صفحه قرارداد فرستادن، چیزهایی نوشتن که به خودم شک کردم شاید دارم جرم و جنایتی میکنم!!