ali998
Registered User
- نوشتهها
- 1,044
- لایکها
- 779
این اینترنته استارلینک تو ایران قابل استفاده نیست.ظاهرا یه بازار گرمیه برای فرو ش تعداد زیادی دستگاه گیرنده اینترنت استارلینک در کشور..
این اینترنته استارلینک تو ایران قابل استفاده نیست.ظاهرا یه بازار گرمیه برای فرو ش تعداد زیادی دستگاه گیرنده اینترنت استارلینک در کشور..
واقعا؟بله میشه
اینطور شنیدم قابل استفاده ست..توی پی تی هم بحثش شد...این اینترنته استارلینک تو ایران قابل استفاده نیست.
بکلینک ها رو طوری ایندکس میکنن؟ چند تا روش بلدم ولی سایت پنالتی میشه. به ریسکش نمی ارزه
####
![]()
نیاز به ریپورت و حذف یک کامنت گوگل مپ
درود نیاز به یک نفر که بتونه یک کامنت گوگل مپ رو ریپورت و حذف کنه شرایط و تست هایی که من کردم: کامنت مورد نظر از طرف اکانت تازه ساخته شده هست - جیمیل هایی که تازه ساخته میشن هرگونه کامنتی بزارن احتمال پابلیک شدنش خیلی کمه اولین کامنتش هست و هیچ امتیاز و کامنت دیگه ای نداره کامنت تک ستاره هست...forum.persiantools.com
چی هست اصلا این کار؟
اگه میخوان اینستاگرام رو ببندن اون دیگه میشه فیلترینگ
اگه میخوان اینترنت رو ببندن. مگه میشه دسترسی به گوگل و اینترنت رو بست؟ اصلا رجیسترار دامنه ها که ایران نیست
ما کهشد به جوونی و زندگیمون. حداقلش اینه که کسی دیگه رو وارد این دنیا نکنیم...
ظاهرا یه بازار گرمیه برای فرو ش تعداد زیادی دستگاه گیرنده اینترنت استارلینک در کشور..
این اینترنته استارلینک تو ایران قابل استفاده نیست.
داداش شما رو حرف این .... دست نشانده حساب باز می کنید!مشاهده پیوست 1284379
![]()
BBC NEWS فارسی on Instagram: " توئیت ایلان ماسک درباره فعال شدن پهنای باند اینترنت ماهوارهای استارلینک بر روی اوکراین به موجی از واکنشهای کاربران شبکههای اجتماعی در ایران منجر شده است. محمد جواد آذری جهرمی، وزیر پیشین ارتباطات در یادداشتی در
150K likes, 3,068 comments - bbcpersian on February 27, 2022: " توئیت ایلان ماسک درباره فعال شدن پهنای باند اینترنت ماهوارهای استارلینک بر روی اوکراین به موجی از واکنشهای کاربران شبکههای اجتماعی در ایران منجر شده است. محمد جواد آذری جهرمی، وزیر پیشین ارتباطات در یادداشتی در واکنش به این...www.instagram.com
بهانه نمیخواد ! برلیانس 320 پارسال 330 تومن بود و الان 420 تومنقبلا بهونه میکردن دلار رفت بالا قطعات گرون شده و ... الان بهانشون چیه ؟
چرا نمیشه ! برادران چینی ما چیزی به اسم گوگل ندارناگه میخوان اینترنت رو ببندن. مگه میشه دسترسی به گوگل و اینترنت رو بست؟ اصلا رجیسترار دامنه ها که ایران نیست
اسکریپت این سایت چیه
hxxps://javabkoo.com/
خودش نوشته: قدرت یافته توسط tribe.Tribeاسکریپت این سایت چیه؟
نسخه فارسیخودش نوشته: قدرت یافته توسط tribe.Tribe
با اینم میشه، درست کرد:
Question2Answer - Free Open Source Q&A Software for PHP
www.question2answer.org
tribe.Tribe:نسخه فارسی؟
سلامسلام بر عزیزان
کسی اینجا هست کار با وردپرس بلد باشه؟
میخوام یه قالب وردپرسو عین یه سایت خارجی در بیارم(قالب جفتشون یکیه فقط قالب باید تنظیم بشه) یه بخشی از کارو خودم رفتم برای راه اندازی سایت
اگر کسی علاقه ای به همکاری داره پیام بده 300 هزار تومنم بهش هدیه میدم برای کمکش
رفتیم هتزنر، پلیس آلمان هارد هارو مصادره کردیه ساختمون اتیش گرفته کل اینترنت خوابیده ! خیلی از سایت ها هم در دسترس نیستن
رفتیم هتزنر، پلیس آلمان هارد هارو مصادره کرد
رفتیم OVH اونجا آتیش گرفت
اومدیم دیتاسنتر داخلی، اینجا هم آتیش گرفت
لامصبا یه دو نفر رو بذارید آتیش گرفت همون اول با پتو اصلا، زود خاموش کنن این همه پول میگیرین
هاست دی ال داره سایت به سایت اوکی میکنهسر ovh من بدجور داشتم به چوخ میرفتم شانس آوردم بکاپ دو روز قبلشو داشتم