GraphX
Registered User
کسی تجربه کسب درآمد از فریلنسری داره؟
درآمد ریالی یا دلاری؟کسی تجربه کسب درآمد از فریلنسری داره؟
ممنون بابت توضیحاتدرآمد ریالی یا دلاری؟
برای دلاری که نیاز به احراز هویت و داشتن حساب بانکی و... است. 56هزار هندی و پاکستانی هم رقیب شما هستند که با قیمت کف کار میکنند!
ریالی هم برای سرگرمی خوبه. اولش باید قیمت کم (خیلی کم!) بدید تا پروژه بگیرید و اعتبار به دست بیارید. بعدش یواش یواش میشه، قیمت بیشتر روی پروژه ها بزنید. فقط باید اعصاب قوی داشته باشید. چون کارها مثل محصولات فروشگاه های اینترنتی، شسته و رُفته نیست که یه کار ارائه بدید و یه قیمت روش بذارید و مردم ازتون بخرن. کارفرما اولش یه چیز میخواد، آخرش ده تا کار متفرقه بهش اضافه میشه. البته میتونید بابت اون کارهای اضافه هم درخواست پول کنید ولی بالاخره بیشتر از حد انتظار، شما رو درگیر می کنه. اطلاعات تماس هم اگه به کارفرما دادید؛ دیگه قید خواب و استراحت رو باید بزنید! (خوشبختانه در اکثر این سایت ها ارائه اطلاعات تماس ممنوعه) در مجموع اگه وقت کافی + اعصاب قوی دارید، به عنوان شغل دوم بد نیست.
بازم درست نگفتید!ممنون بابت توضیحات. سوالم رو درست مطرح نکردم. منظورم از سایت هایی مثل فایورر و فریلنسری دات کام و ... هستش
با وی پی ان های داخلی که برای بهبود پینک بازی هستن اقدام کنید..دوستان یک سری سایت ها با وی پی ان وارد میشوید پیغام نات فاند میاد در صورتی که با اینترنت معمولی میاد ، راه حلی هست ترفندی بشه زد باز کرد با ایپی اون سایت هارو ؟
مثل
fılejoker.net
ایپی اصلی فرانسه هستش ایپی ایران ندارمبا وی پی ان های داخلی که برای بهبود پینک بازی هستن اقدام کنید..
پ ن : فقط سایت های فیلتر نشده رو نشون میدن..
پس با یه وی پی اس فرانسه دانلود کنید و بعدش هرجا خواستید برای خودتون آپلود کنید..مثلا گوگل درایو..ایپی اصلی فرانسه هستش ایپی ایران ندارم
رو اون دیتا سنتر سایت مسدود هست ! با پروکسی های مثل proxıfıer باز میشه سایت اما موقع دانلود ازشون پیغام خطا ایپی میده
خیربازم درست نگفتید!منظورتون راه اندازی همچین سایت هایی است؟!
خب در مورد پروژه گرفتن و انجام دادن که تو دو پیام قبل؛ توضیح دادم.خیر
از این سایت ها پروژه بگیریم و انجام بدیم
بنده 12-13 سال هست دارم به صورت فریلنسری کار میکنمخب در مورد پروژه گرفتن و انجام دادن که تو دو پیام قبل؛ توضیح دادم.
اگه میخواهید تک نفره کار کنید و پروژه های ساده و معمولی بگیرید: درصورت داشتن اعصاب قوی + وقت آزاد => درآمدش بدک نیست! (از تبلیغات سایت های کلیکی بیشتر درمیاد!)
اگه تیمی و حرفه ای کار کنید، درآمدش میتونه در حد متوسط و بالا باشه.
نمونه کاراتون رو اگه خواستید برای کاربر زیر بفرستید..بنده 12-13 سال هست دارم به صورت فریلنسری کار میکنم
میخوامن از طریق این سایت ها پروژه بگریم
موردی که برام سواله اینه که جزئیاتش چی هست ؟ مثلاً بعضی سایت ها حتماً باید وریفای کنی یا آدرس غر ایرانی میخواد و ...
این جور جزئیات رو میخوام بدونم
خیلی وقته ، فکر کنم یه 4و5 سالی میشه ، چند وقت فیلتر شده بود و بعدش جمع شد کلا.اگه یادم باشه بهروز رو سر خدمت رسانی به سایت های قمار اینا گرفته بودن. چند وقت بود و بعدش به شغل بسیار بسیار شریف امنیت پیج اینستاگرام رو اورد!انجمن آشیانه تعطیل شده ؟
سایت خوبی بودخیلی وقته ، فکر کنم یه 4و5 سالی میشه ، چند وقت فیلتر شده بود و بعدش جمع شد کلا.اگه یادم باشه بهروز رو سر خدمت رسانی به سایت های قمار اینا گرفته بودن. چند وقت بود و بعدش به شغل بسیار بسیار شریف امنیت پیج اینستاگرام رو اورد!
خیلی از بچه های فروم هم پخش وپلا شدن و اینور و اونور رفتن.
ماجرای آشیانه طولانی هست ولی بطور خلاصه بگم براشون پاپوش درست کردن، الان هم اکثر افرادشون (به اجبار) عضو تیم سایبری حـکومت هستند...خیلی وقته ، فکر کنم یه 4و5 سالی میشه ، چند وقت فیلتر شده بود و بعدش جمع شد کلا.اگه یادم باشه بهروز رو سر خدمت رسانی به سایت های قمار اینا گرفته بودن. چند وقت بود و بعدش به شغل بسیار بسیار شریف امنیت پیج اینستاگرام رو اورد!
خیلی از بچه های فروم هم پخش وپلا شدن و اینور و اونور رفتن.
search this : content automation for blogspotعشقا نرم افزاری برای ارسال مطلب به وبلاگهای blogspot هستش ؟
طیب طیب الله ، احسنت بارکاللهsearch this : content automation for blogspot