داش ممد
Registered User
- نوشتهها
- 343
- لایکها
- 221
فقط بازدید کننده ایرانی ؟یا سایت ایرانی هم مشمولش میشه؟جیتیمتریکس در اطلاعیهای روی سایت خود اعلام کرد به دلیل تحریمها، از تاریخ ۱۹ می ۲۰۲۲ دسترسی بازدیدکنندگان ایرانی را محدود خواهد کرد.
بازدیدکنندگان ایرانی پس از این تاریخ نمی توانند از این سرویس استفاده کنند.
در انتها هم بابت ناراحتی ازمون پوزش خواسته
هر سرویسی که ایران رو تحریم میکنه باید چند نفر از صیانتگراها رو بفرستیم بهشون بگن بابا شما نمیفهمید. کاربر ایرانی خیلی برا شما مهمه.
چون حوصله بحث ندارم حق با شماست !ربطش اینه که هر دو خدمات (1- فروش اسکریپت های خارجی بدون رضایت صاحب اصلی اون و 2- فروش لایک و فالور فیک) هر دو در دسته خدمات زرد یا حتی غیرمجاز/غیرقانونی قرار دارن! و طبیعتاً کسی که یکی از دو خدمات رو خریداری کنه، باعث تشویق فروشنده به ادامه اون کار غیرمجاز/غیرقانونیش میشه.
حالا اینکه سیستم اینستاگرام رو هواست و زیاد در زمینه لایک و فالور فیک سختگیری نمی کنه یا توانایی جلوگیری از ربات ها رو نداره، دلیل نمیشه که خرید و فروش فالور و بازدید و لایک کار درست و اخلاقی باشه! متاسفانه اینقدر این شبکه های به اصطلاح ارائه دهنده ی خدمات شبکه های اجتماعی زیاد شده که ما فکر می کنیم، کارشون مجاز و بدون مشکله.
مارکت زرد که نیست، در واقع یک مارکت غیرمجازه! حالا خواستم تخفیف بدم، گفتم زرد!
حالا چرا غیرمجازه؟
- اول اینکه خود اینستاگرام مرتب در تلاش برای حذف فالورهای فیک و بستن اکانت اونهاست که به دلیل بی سوادی برنامه نویس هاش تا حالا زیاد موفق نبوده وگرنه مثلاً تو شبکه یوتیوب، شما یه دونه ساب فیک بزنی، جایزه داری! (تو اون سایت های خدمات شبکه های اجتماعی که می بینید، خدمات یوتیوب هم ارائه میدن، در مورد یوتیوب کلاً قضیه اش فرق می کنه و ساب ها و اضافه کردن واچ تایم به کمک کاربران کاملاً واقعی انجام میشه و هزینه اش به نسبت خدمات اینستاگرام بسیار بسیار بیشتره. جوریکه شاید ارزش نداشته باشه، کسی بخواد ازش استفاده کنه)
- دوم اینکه یک پیج، با زدن فالور فیک، رسماً داره به کاربرهاش و احتمالاً آگهی دهنده هاش دروغ میگه و باعث ضرر به آگهی دهنده به دلیل اشتباه در محاسباتش میشه.
- سوم اینکه با بی اعتماد شدن آگهی دهنده به این پیج ها به دلیل نگرفتن بازدهی لازم، حتی دیگه سمت پیج هایی با فالور واقعی هم نمیره و یه ضرر هم به اون پیج هایی که سالم کار می کنند زده میشه.
- چهارم اینکه خود صاحب پیج بعد از مدتی، با دیدن تعداد زیاد فالورهاش، ممکنه سلامت روانیش به خطر بیفتهو خودش هم باورش بشه که فالورهاش واقعاً زیادن و بیاد برای بقیه شاخ و شونه بکشه
که سلامت جامعه و مخاطبین رو به خطر میندازه
- پنجم اینکه حجم پولی که در مارکت زرد و غیرمجاز خرید و فروش خدمات شبکه های اجتماعی هزینه میشه، بسیار بسیار بیشتر از مارکت خرید و فروش پلاگین و قالبه (به دلیل تعداد بسیار بیشتر استفاده کنندگان خدمات شبکه های اجتماعی به نسبت وبمسترهایی که قالب و پلاگین خریداری می کنند) و از این نظر باید حساسیت بیشتری در این بخش به خرج داد.
درسته اما چاره ای نیست
هزینه دلاری که نمیشه کرد
باز ژاکت و راستچین یه پشتیبانی دارن
این پیغام الان دیدمجیتیمتریکس در اطلاعیهای روی سایت خود اعلام کرد به دلیل تحریمها، از تاریخ ۱۹ می ۲۰۲۲ دسترسی بازدیدکنندگان ایرانی را محدود خواهد کرد.
بازدیدکنندگان ایرانی پس از این تاریخ نمی توانند از این سرویس استفاده کنند.
در انتها هم بابت ناراحتی ازمون پوزش خواسته
هر سرویسی که ایران رو تحریم میکنه باید چند نفر از صیانتگراها رو بفرستیم بهشون بگن بابا شما نمیفهمید. کاربر ایرانی خیلی برا شما مهمه.
نه سایت ها برای مشتری هامه که اکثرا هزینه هایی که میخوان کنن جمعا با هاست و دامنه و ... بیشتر از 5 تومن نیست و تو کتشون نمیره که بیام قالب 59دلاری براشون بخرماگر سایتیه که ارزش خاصی نداره , قالب های رایگان هم هیچ فرقی با ژاکت و راست چین ندارن ! چون هردو ممکنه الوده باشه کد هاش ! پشتیبانی اگر منظورتون ژاکته که سرو نونشون پنالتی میزنه حتی کدهارو چک نمیکنن فقط دنبال دلالی و پول ان , قالب فلت سام نسخه 8.3 ژاکت رو خریده بودم سایتم هک شد ! حالا سایت مهمی نبود همینجوری رو یه دامین اورده بودم قالبش رو بالا مونده بود ! حالا فکر کنید اگر قالب مشتری یا شرکت خاصی بود چه بلایی سر طراح میومد ! همه ضرر و زیان هارو باید از جیب میداد
به پشتیبانی گفتم موضوع رو هیچ کاری نکردن !
اگر واسه پروژه مهمیه قطعا باید خرید دلاری انجام بشه !
نه سایت ها برای مشتری هامه که اکثرا هزینه هایی که میخوان کنن جمعا با هاست و دامنه و ... بیشتر از 5 تومن نیست و تو کتشون نمیره که بیام قالب 59دلاری براشون بخرم
تقریبا همشون فقط دنبال یه سایت با همه امکانات دیجیکالا هستن و نهایتا پولی که من برای مشتری های فروشگاهی گرفتم 5800 بوده اونم با هاست و دامنه و ...
من خودم قالب جداگانه با css , htm js طراحی میکنم و میدم برام تبدیلش میکنن و معمولا روی چنین پروژه هایی کمترین حالت 20 تومن میگیرم (فقط قالب) که افراد زیادی چنین هزینه هایی نمیکنن اما برام خیلی راحت تره که از قالب های آماده استفاده کنم
برای افراد عادی میام توضیح میدم که قالبو از سایت هایی مثه راستچین میخرم که معمولا قبول میکنن چون نمیخوان هزینه کنن
یحتمل فقط بازدید هست ولی اینکه خدماتم قطع کنه 100% وجود داره...فقط بازدید کننده ایرانی ؟یا سایت ایرانی هم مشمولش میشه؟
خدا را شکریحتمل فقط بازدید هست ولی اینکه خدماتم قطع کنه 100% وجود داره...
یحتمل فقط بازدید هست ولی اینکه خدماتم قطع کنه 100% وجود داره...
دامنه .ir کافیهخوده سایت رو که نمیتونه تشخیص بده مال ایرانه پس مسدود کنه! درسته؟ شایدم بخواد رنج آی پی سرور میزبان رو که مال ایران هست بلاک کنه که منطقی تره.
یا مگر اینکه بخواد صفحه رو اسکن کنه اگر کاراکترها فارسی بود خطا بده... که خنده دار و بچه گانس.
هر چه که هست اینا از منوشما زرنگ تر هستن.خوده سایت رو که نمیتونه تشخیص بده مال ایرانه پس مسدود کنه! درسته؟ شایدم بخواد رنج آی پی سرور میزبان رو که مال ایران هست بلاک کنه که منطقی تره.
یا مگر اینکه بخواد صفحه رو اسکن کنه اگر کاراکترها فارسی بود خطا بده... که خنده دار و بچه گانس.
یکی دوتاشون عضو شو و بپرس.کسی میدونه کجا بدون اینماد درگاه پرداخت میدن
اصلا بدون اینماد میشه درگاه پرداختی گرفت
والا فعلا نهشبکه تبلیغات برای کسب درآمد جدید پیدا نکردین؟
الان با زرین پال هستمیکی دوتاشون عضو شو و بپرس.
البته کد مالیاتی رو همه شون میخوان!