• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئوالات مربوط به نرم افزار پی پی سی

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بله مدير جون. يه جاي كار من اشكال داشت اما مورد از من نبود. مثل اينكه فليم ورژن هاي جديد رو نميدونم به چه مورد اما راه نميندازه.
با tcpmp.setup.0.66 امتحان كردم همه مورد ها به جز avi كار داد اما يه مورد كوچولو باز پيش اومد. !!!
وقتي يك فايل wmv رو با مديا پلير full Screen ميكنم به خوبي نشون ميده اما با برنامه tcpmp كه full screen ميكنم تيكه تيكه نشون ميده و خيلي ضد حال ميزنه
حالا در مورد بقيه پسوند ها هم همينجوره وقتي فول اسكرين ميكنم اينجوري ميشه

پس اين شتاب دهنده گرافيكي فليم با چي كار ميكنه ؟ !!!!!!

قربان مشکل از نرم افزار هست ، این نرم افزار ها برای پردازنده واقعاً جدید طراحی نشدن ، اما به زودی احتمال می ره که این یک استاندارد بشه

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
سلام مجيد جان
شما برنامه SmartGuardPro رو توي عناوين مطرح شده سرچ كنيد پيدا ميكنيد. اگر مشكلي بود بگيد كه واستون آپلود كننم.
مخلصيم با مرام:blush:

برادر ورژني كه در بخش نرم افزار معرفي شده با ويندوز موبايل 5 سازگار نيست. تو سايتشون هم كه رفتم بالاتر از ويندوز موبايل 3 توي نرم افزار هاشون نبود(مثل اينكه زياد سود نكردن كنار كشيدن! ! من كه تا بحال از انكريپشن رسكو استفاده مي كردم اما مشكلي كه داره 1- كنده و 2- روي اس ام اس نميشه پسورد گذاشت. برنامه بهتري سراغ داري؟ مخصوصا سرعتش مهمه.البته يكي دو تا برنامه دارم اما وقت نكردم نصب كنم . اگه يه برنامه امتحان شده باشه خيلي خوبه
:happy:

دنبال يه برنامه ديگه هم مي گشتم كه وقتي كه كسي زنگ بزنه عكس بزرگ ازش نشون بده نه اين عكس فسقلي كه بايد ذره بين گذاشت و ديد )اين همه صفحه كه الكي نيست!) اگه كسي سراغ داره ممنون مي شم راهنمايي كنه:rolleyes:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
برادر ورژني كه در بخش نرم افزار معرفي شده با ويندوز موبايل 5 سازگار نيست. تو سايتشون هم كه رفتم بالاتر از ويندوز موبايل 3 توي نرم افزار هاشون نبود(مثل اينكه زياد سود نكردن كنار كشيدن! ! من كه تا بحال از انكريپشن رسكو استفاده مي كردم اما مشكلي كه داره 1- كنده و 2- روي اس ام اس نميشه پسورد گذاشت. برنامه بهتري سراغ داري؟ مخصوصا سرعتش مهمه.البته يكي دو تا برنامه دارم اما وقت نكردم نصب كنم . اگه يه برنامه امتحان شده باشه خيلي خوبه
:happy:

دنبال يه برنامه ديگه هم مي گشتم كه وقتي كه كسي زنگ بزنه عكس بزرگ ازش نشون بده نه اين عكس فسقلي كه بايد ذره بين گذاشت و ديد )اين همه صفحه كه الكي نيست!) اگه كسي سراغ داره ممنون مي شم راهنمايي كنه:rolleyes:

در مورد اولي اگر چيزي ديدم مينويسم و در مورد عكس كانتكت
برنامه PhotoContactsPro_PPC رو از توي عناوين مطرح شده دانلود كنيد.

fara85

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
والا براي من اينجور مسئله اي چندين و چند بار پيش اومده
مموري كارتم 1 گيگ و گوشي pda2k . هر دفعه مجبور به فرمت كردن اون شدم :(. :rolleyes:

البته شما ميتونيد اطلاعاتتون رو برگردونيد اما ... تمام فايل هاي داخلش چه 1 كيلوبايت چه 100 مگابايت چه پسوند عكس چه پسوند فيلم همه به يك پسوند تبديل ميشوند و اسم آنها هم تغيير ميكند
اگر همه مموري شما بر حسب مثال عكس باشد... هر كدوم از فايل ها را كه پسوندش به jpg تغيير دهيه درست ميشود و نمايش ميدهد.
اسم برنامش رو احتمالا شب واستون ميزار .. از همين برنامه هاي قديمي هم بود

خیلی ممنون دوست عزیز. لطفاً اگر وقت کردی، اون برنامه رو معرفی کن. :)

profixus

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
کسی از دوستان کرکی برای برنامه Ateksoft WebCamera Plus v1.05 (Final version) داره؟ کرکی که براش پیدا کردم کار نمیکنه

doctor_kocholo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

با سلام

به تازگي يه QTEK 9000 خريدم -5 سال P800
داشتم و زياد هم ناشي نيستم . چند تا سوال دارم
اميدوارم اگه خيلي پيش پا افتاده باشه بهم نخنديد..

ريست سخت افزاري چطوري انجام ميشه؟
اگه ويندوزش خراب بشه چطوري ميشه دوباره
نصب كرد؟
ايا با نرم افزار ميشه كاري كرد اشتباهي كه دستگاه خراب بشه و بوت
نشه؟
يه منبع خوب براي تازه وارد ها مثل من تو اين انجمن يا PDF
چيزي بدين. خيلي بيغم ///

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
دوست من دفترچه منوال خود دستگاه،اطلاعات زیادی را به شما خواهد داد و البته تقریبا" تمامی سوالات خود را در دفترچه پیدا خواهید کرد،ضمنا" ترد کامپیلیت را حتما" بخوانید،
موتور سرچ گوگل هم مطمئنا" پاسخ شما را خواهد داد،فقط کمی جستجو،
موفق باشید.

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
خیلی ممنون دوست عزیز. لطفاً اگر وقت کردی، اون برنامه رو معرفی کن. :)

سلام
واقعا ببخشيد سهل انگاري كردم
برنامه storagetools رو شما دانلود كنيد و باهاش كار كنيد يه قسمت داره كه تمام اطلاعات رو اونجور كه گفتم ميكنه خيلي برنامه ساده اي هست و قديمي
اما از اونجا كه كسي نظري براي اين مشكل نداره و در آخر شما مموريتون رو فرمت ميخوايد بكنيد من اين راه رو پيشنهاد ميكنم :rolleyes:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
با سلام خدمت اساتيد
دوتا سوال داشتم
1-با xsms چه جوري ميشه كار كرد اخه من هر كاري ميكنم نميفرسته گوشيمم اوركس e900

2- برنامه تقويم فارسي كه رو گوشي دارم بعد از هر بار ريست از صفحه تودي ميپره بايد دوباره برم از تودي تو ستينگ فعالش كنم به نظر شما بايد چيكارش كنم

ممنون از الطاف بيكران شما:lol:

سلام
1- كاري كه نداره شما وارد قسمت مسيج مي شويد و اون پايين new رو كليك ميكنيد و طبق عكس xms رو انتخاب بكنيد

بعد از اينكه انتخاب كرديد دو گزينه مبني بر دست نوشته و ديگري اسميل رو شما داريد كه هر كدوم رو به سليقه انتخاب ميكنيد و بعد از نوشتن و وارد كردن شماره send ميكنيد. بعضي وقت ها send xms be cannot complated يا همچين چيزي مينويسه مه با ريست كردن و يا نصب دوباره برنامه به صورت صحيح درست مي شود.

4t8rlom.jpg

6cpejj9.jpg

2-:happy: مشكل شما رو قبلا در طي نوشتن و معرفي برنامه بچه ها حل كردن. شما برنامه تقويم فارسي رو از روي مموري كارتتون uninstall كنيد و روي حافظه خود گوشي my device نصب كنيد.
موفق باشيد

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
دوستان من یک مشکل با Activesync دارم. وقتی ppc رو به لپتاپ وصل میکنم ساعت ppc رو 1 ساعت میکشه جلو!!!! تمام تنظیمات رو چک کردم ولی چیزی پیدا نکردم.مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟

نقل قول از suunyboy

در ActiveSync:
Tools > Options > Settings
Unmark " Synchronize Pocket pc date and timeupon connecting" - ok

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
مجتبی جان شما قبلا یه پچ مخصوص شناسوندن هدست دی اس 970 به پی دی ای رو تو فرم آپ کرده بودید
بنده نتونستم اون پچ و پیداش کنم
اگه براتون زحمتی نیست، دوباره لینک بدید ممنون میشم

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
تو رویو هدست دی اس 970 تو امضام نیستش؟یه نگاهی بکنید،بنده هم چک می کنم،

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
خوب من لینک دریافت پچ رو عوض کردم و الان مشکلی به لحاظ دانلود این پچ در ریویو بنده وجود نداره،
جواد جان این پچ مخصوص دستگاههایی هست که A2DP رو ندارند،حالا نمی دونم دستگاه شما داره یا نه،در هر صورت از اینجا دانلود کنید،

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
من دیدم دفعه اول اجازه دانلود نمیده
فکر کردم برای خبر کردنتون از این موضوع پست دادم ولی خوب، جوونی و کم حواسیه دیگه !

راستشو بخای این تکنولوژی و داشت!
ولی نمیدونم چی شد که بعد از اون هارد ریست کذایی دیگه اصلا پیداش نکرد
فعلا که دیواسم (ترکیده شده! :) ) دمه دستم نیست ولی حتما خبرشو میدم

در کل قربان خیلی خیلی ممنون :happy:

fara85

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
واقعا ببخشيد سهل انگاري كردم
برنامه storagetools رو شما دانلود كنيد و باهاش كار كنيد يه قسمت داره كه تمام اطلاعات رو اونجور كه گفتم ميكنه خيلي برنامه ساده اي هست و قديمي
اما از اونجا كه كسي نظري براي اين مشكل نداره و در آخر شما مموريتون رو فرمت ميخوايد بكنيد من اين راه رو پيشنهاد ميكنم :rolleyes:

خیلی خیلی ممنون. از زحمتی کشیدید متشکرم.
برای دوستان دیگه ای که مشکل مشابه داشتند بگم که این برنامه lost cluster ها رو پیدا کرد و شروع کرد به برگردوندن فایها بدون extention. ولی وسط کار متوقف شد. (شاید هم من به اندازه کافی حوصله نکردم)
در نهایت با همین برنامه فرمت کردم که خوشبختانه مشکلی پیش نیومد و درست فرمت کرد.
خلاصه درس عبرتی باشه که از این به بعد به موقع بکاپ تهیه کنیم :p

سجاد

Registered User
لایک‌ها
2
سلام و خسته نباشید
من یه eten g500+ دارم که نمیدونم چطوری gpsش رو به کار بندازم .
آیا نرم افزار خاصی میخواد؟ آیا تنظیمات خاصی می خواد؟و از کجا میتونم تهیه کنم؟
چجوری اطلاعات بیشتر بدست بیارم؟
ممنون:).

بالا