• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار کثیف دیفالت ویندوز 10 که از شما جاسوسی میکند و منابع سیستم تان را هدر میدهد و باعث هنگ کردن ویندوز میشود.....

tazone

Registered User
لایک‌ها
366
Microsoft Compatibility Telemetry
سلام عزیزان امروز میخوام به شما نرم افزاری رو معرفی کنم که بصورت دیفالت روی ویندوز 10 هست و جزو خوده ویندوز به حساب میاد
کار اپلیکیشن که بصورت دیفالت روی ویندوز هست اینه که اطلاعات و کارهایی که شما انجام میدهید رو به مایکروسافت مخابره کند (مایکروسافت ادعا کرده که ازین اطلاعات برای بهبود ویندوز استفاده میکنه....)

علاوه بر اینکه این اپلیکیشن از شما جاسوسی میکند
منابع سیستمی شما رو هم اشغال میکنه که شامل هارد دیسک و cpu میشه
برای من یک حافظه ssd که روش ویندوز نصب بود رو کامل مشغول کرده بود و باعث میشد هنگ کنه ویندوز و چاره ای جز خاموش کردن دوباره با کلید پاور نبود....

پس هم برای رفع جاسوسی و هم بهتر شدن سرعت ویندوز تون در گوگل سرچ کنید :
غیر فعال سازی Microsoft Compatibility Telemetry
و غیر فعال کنیدش

موفق باشید

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,504
اگه از منابع سیستم استفاده میکنه بیشتر نگاه ها سمت استخراج نوعی رمز ارز میره..

بخصوص کرک شده ها که باید پول کرک مجانیشون در بیاد..

پ ن : خیلی نسخه های کرکی خیلی نرم افزار ها رو خود شرکت ها از در پشتی میدن..
هم کنترول بازار سیاه و غیر قانونی محصول خودشون رو تو دست میگیرن.. هم با این استدلال که کاربر داره نسخه کرکی و دزدی نرم‌افزارمون رو استفاده میکنه ، حقشه هرجور خواستیم ازش دزدی کنیم..

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
البته من این پروسس رو بیشتر چند دقیقه قبل از شروع آپدیت ویندوز میبینم که درحال خوردن منابع سیستمه!

tazone

Registered User
لایک‌ها
366
اگه از منابع سیستم استفاده میکنه بیشتر نگاه ها سمت استخراج نوعی رمز ارز میره..

بخصوص کرک شده ها که باید پول کرک مجانیشون در بیاد..

پ ن : خیلی نسخه های کرکی خیلی نرم افزار ها رو خود شرکت ها از در پشتی میدن..
هم کنترول بازار سیاه و غیر قانونی محصول خودشون رو تو دست میگیرن.. هم با این استدلال که کاربر داره نسخه کرکی و دزدی نرم‌افزارمون رو استفاده میکنه ، حقشه هرجور خواستیم ازش دزدی کنیم..
نه.کارش بیشتر جمع آوری اطلاعات هست .من کور آی ناین دارم میزان استفادش از cpu خیلی کم بود یعنی محاسبات انجام نمیده .(روی cpu ضعیف cpu روهم میبلعه کامل)بعدشم موقعی که با سیستم کار میکردم شروع میکرد هارد رو به کار میکشید حالت بدون استفاده همچی اوکی بود(اثباتی بر اینکه کارهایی که میکنی رو شروع میکنه مخابره کردن)
این یه پروسه رسمی خوده ویندوز هست ربطی به کرک و اینا نداره توی همه ویندوز ها تسکش هست.
برای من سابقه نداشت تسکش انقدر منابع مصرف کنه ولی جدیدا وحشی شده بود.....
تسک خوده ویندوزه ویروس و اینا نیست.براحتی میتونی بری از طریق ریجستری ویندوز غیر فعالش کنی

Last edited:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
من حدس میزنم مشکل بیشتر بخاطر پورت هاست. احتمالا برنامه نویسش گفته درصورتی که مشکل نتورک وجود داشت مجددا تلاش کنه و درست نوشته نشده که سشن قبلی رو ببنده. از اینطرف هم ایران خیلی پورت ها و سایت ها رو بسته این هست که خیلی از این برنامه ها میشن سی پی یو زانبی !

tazone

Registered User
لایک‌ها
366
من حدس میزنم مشکل بیشتر بخاطر پورت هاست. احتمالا برنامه نویسش گفته درصورتی که مشکل نتورک وجود داشت مجددا تلاش کنه و درست نوشته نشده که سشن قبلی رو ببنده. از اینطرف هم ایران خیلی پورت ها و سایت ها رو بسته این هست که خیلی از این برنامه ها میشن سی پی یو زانبی !
نه این هارد دیسک زامبی بود.cpu رو خیلی کم مصرف میکرد
بعدشم این یچیز معروفه سرچ کنید دربارش میارن توی گوگل
یچیز رسمیه
خوده مایکروسافت گفته برای جمع آوری اطلاعات کاربری برای بهبود ویندوزه

drshnategh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کاملا دارید درست میگید، یه کاربری بود به اسم هانیه نصری همین مشکل رو داشت. این برنامه جاسوسی نیست، يكم انگليسي بدونيد متوجه ميشيد چه ديتايي رو داره شير ميكنه و براي چه كاري. و دقيقا همينطور كه شما گقتين انگار ريكوئست اسپم ميشه و پردازنده رو پر ميكنه

tazone

Registered User
لایک‌ها
366
کاملا دارید درست میگید، یه کاربری بود به اسم هانیه نصری همین مشکل رو داشت. این برنامه جاسوسی نیست، يكم انگليسي بدونيد متوجه ميشيد چه ديتايي رو داره شير ميكنه و براي چه كاري. و دقيقا همينطور كه شما گقتين انگار ريكوئست اسپم ميشه و پردازنده رو پر ميكنه
من دارم میگم بیشترین تاثیرش روی هارد دیسک هست بعد میگی cpu!!!(دارم میگم بقدری اطلاعات رو میخوانه و مخابره میکنه که هارد دیسک قفل میکنه)
میگم اثبات شده برای من که داره اطلاعات مخابره میکنه و اگر صرفا چارتا دونه کار معین داشت سیستم قفل نمیکرد...با دلیل اثبات کردم که کارش اطلاعات دزدی و مخابره کردنه و کارش محاسباتی نیست...(تا زمانی که ما به سورس کد ویندوز دسترسی نداریم بله این تسک جاسوسه اینو هم من میگم هم ریچارد استالمن نابغه ی کامپیوتر و برنامه نویسی و شبکه و بنیان گذار سیستم عامل لینوکس هست میگه)
واقعا نمیفهمم یعنی اصلا یک کلمه از حرفای منو متوجه میشی؟!!!
اصلا چیزی از منطقی صحبت کردن و استدلال حالیت میشه؟
تله متری به معنی مخابره کردن هست که از روی اسم خودش معلومه....
خوده مایکروسافت بصورت رسمی گفته کارش مخابره کردنه
بعدشم موقعی که بدون اجازه ما به خودش این حق دسترسی رو میده که بیاد اطلاعات شیر کنه جاسوسه (دقیقا عین آدم خبرچین میمونه میاد وارد یه جمعی میشه اطلاعات رو بدون اجازه بقیه اعضای جمع میبره یجا دیگه پخش میکنه)
نیازمند یک استیکر که توی سر خودش میکوبه هستم...بعضیا آدمو به ستوه میارن

Last edited:

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
@tazone
حالا چرا با عصبانیت با این یوزر جدید برخورد می کنید؟! :)

من بیشتر از دوساله که این پروسس رو زیر نظر دارم! برای من مصرف CPUش به شدت بالاست و روی هارد SSD درصد استفاده از هاردش خیلی خیلی پایینه. کارش هم معمولاً تو ده دقیقه جمع می کنه و میره! :oops: و شاید پونزده روزی یکبار سر و کله اش پیدا بشه.

ضمن اینکه اگه شرکتی، اطلاعات کاربر رو بدون ip و بدون مشخصات کاربر، جمع آوری کنه و از قبل در بخش سیاست هاش ذکر کرده باشه، دیگه نرم افزار جاسوسی به حساب نمیاد!

tazone

Registered User
لایک‌ها
366
@tazone
حالا چرا با عصبانیت با این یوزر جدید برخورد می کنید؟! :)

من بیشتر از دوساله که این پروسس رو زیر نظر دارم! برای من مصرف CPUش به شدت بالاست و روی هارد SSD درصد استفاده از هاردش خیلی خیلی پایینه. کارش هم معمولاً تو ده دقیقه جمع می کنه و میره! :oops: و شاید پونزده روزی یکبار سر و کله اش پیدا بشه.

ضمن اینکه اگه شرکتی، اطلاعات کاربر رو بدون ip و بدون مشخصات کاربر، جمع آوری کنه و از قبل در بخش سیاست هاش ذکر کرده باشه، دیگه نرم افزار جاسوسی به حساب نمیاد!
رفتار های این پروسس انگاری برای هرکسی متفاوته(من مثال زدم اگر cpu ضعیف باشه اونم ممکنه کامل مصرف کنه)
واسه من ssd رو 100 درصد مشغول میکرد و هفته ای دوبار باعث میشد سیستم رو خاموش روشن کنم با کلید
ما نمیتونیم مطمین باشیم که مایکروسافت اطلاعات شخصی برداشت نکنه.بعدشم موضوع فقط شخصی نیست.عده ای محتوای با ارزش و مهم نگهداری میکنند که دوست ندارند دست بقیه بیفته.من خودم فرمول و طرح های مکانیکی با ارزش نگهداری میکنم که میتونم بفروش برسونمشون....(ازشون برای خط تولید استفاده میشه)

البته یک نکته رو باید مد نظر قرار بدیم با بروزرسانی هایی که میشه ما نسخه های متفاوتی ازین پروسس داریم و درنتیجه رفتار های متفاوتی
ولی درکل غیر فعالش کنیم بهتره.منم از وقت غیر فعالش کردم سیستم خیلی سریعتر شده...تازه هنگ هم نمیکنه دیگه

Last edited:

tazone

Registered User
لایک‌ها
366
اینطوری دیگه جاسوسی به حساب نمیاد ولی دزدی اطلاعات به حساب میاد...
ولی توی این مباحث نمیشه ما اعتماد کنیم که مایکروسافت فقط اطلاعات عمومی و غیر مهم برداشت کنه....شما برنامه نویسی خودت. خوب میدونی اگر ما به سورس کد دسترسی نداشته باشیم با کامپایل باینری نمیتونیم از عملیات انجام شده چیزی بفهمیم و مهندسی معکوس هم همیشه جواب نمیده چون خیلی از فرایند ها و دستورات در مواقع خاصی براه میفتن و چون همیشه درحال اجرا نیستن نمیشه مهندسی معکوس شون کرد...(پس در نتیجه نمیتونیم بصورت رسمی ادعای مایکروسافت رو نقض کنیم)
آشنای ما رفته بود برای کاری پیش یکی از ارگان ها جلوی خودش تک تک پیام هاش توی واتساپ/ زدن توی سیستم بهش نشون دادن...به این شرکت های نرم افزاری اصلا نمیشه اعتماد کرد.........

Last edited:

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
@tazone
در مجموع، بله اگه پروسس های اضافی مسدود بشن، بهتره. حتی این آپدیت های گاه و بیگاه هم عذاب آوره...

upir

Registered User
لایک‌ها
184
سلام
باعث هنگ سیستم میشه بعضی مواقع . غیر فعالش کنید
من خیلی وقته غیر فعالش کردم و راحت شدم

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302
حالا نیاز نیست وسط این حرفا بک لینک بسازی =)))))کل صفحه موضوع جدایی داره این لینک عملا تاثیر زیادی برات نداره

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
منم تو ویندوز ۱۰ دایما چراغ هارد کیس روشنه بطوری که بعضی مواقع فایرفاکس را باز میکنم چند ثانیه طول میکشه بیاد بالا پس بگو دلیلش این بوده

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,504
منم تو ویندوز ۱۰ دایما چراغ هارد کیس روشنه بطوری که بعضی مواقع فایرفاکس را باز میکنم چند ثانیه طول میکشه بیاد بالا پس بگو دلیلش این بوده
توی تنظیمات مرورگر سرچ کنید hardware بعد گزینه مورد نظر رو غیر فعال کنید تا از منابع سخت افزار استفاده نکنه..

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
توی تنظیمات مرورگر سرچ کنید hardware بعد گزینه مورد نظر رو غیر فعال کنید تا از منابع سخت افزار استفاده نکنه..
ممنون اینکار را میکنم ولی منظورم این بود که اینقدر هارد را درگیر میکنه حتی یه کار ساده مثل باز کردن مرورگر هم سخت میشه

tazone

Registered User
لایک‌ها
366
خیلیا با این درگیر بودن و نمیدونستن مشکل شون از چیه
بعد یه یارویی که کلا یدونه پست گذاشته و برای اسپمر بازی و لینک گرفتن میاد شر میگه اینجا

ازون جایی که شاید یک عده تنبل باشن مثل خودم من دستور العمل غیر فعال سازی رو اینجا هم میذارم :
1- کلیدهای ترکیبی Win + R را از روی کیبورد فشار دهید.
2- عبارت regedit را تایپ کرده و روی OK کلیک کنید. (یا می‌توانید Enter را بزنید.) (میتوانید بجای مرحله یک و دو عبارت Registry Editor در بخش سرچ ویندوز جستجو کنید و وارد آن شوید)
3- به زیرشاخه‌ی زیر بروید:

Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\DataCollection

4- اگر در سمت راست، Allow Telemetry را می‌بینید، روی آن دابل کلیک کنید.
ولی اگر آن را پیدا نمی‌کنید، روی پوشه‌ی DataCollection راست کلیک کرده و سپس از بخش New، گزینه‌ی DWORD (32-bit) Value را انتخاب نمایید. سپس نام آن را Allow Telemetry قرار داده و روی آن دابل کلیک کنید.

5- مقدار Value data را برابر 0 قرار داده و روی OK کلیک کنید.
غیر فعال شد تسک مورد نظر شما

tazone

Registered User
لایک‌ها
366
ممنون از راهکار ها، انجام دادم روش کار رو.

ولی انگاری هنوز داره یه چیزی آپلود میشه از سیستمم

چجوری ترمینالشو پیدا کنم و ببندمش؟
تسک منیجر رو باز کنید و ببینید اصلا چیزی به اسم Microsoft Compatibility Telemetryدرحال اجراست یا نه
اگر نبود یعنی درست غیر فعالش کردید

بالا