سرور ایرانش مشکلی نداره، اما در مورد گوگل مطمئن نیستم و نمیدونم آپتایمش چند درصده اما مطمئنا از سرورهای خارجی کمترهعشقا این سرورهای داخل ایران نت افراز چقدر ارزش داره ؟
من الان سایتم روی سرور فرانسه هستش فعلا بالا نمیاد با اینترنت و باید فیلترشکن فعال کنم تا به سایتم دسترسی داشته باشم
اگر انتقالش بدم به هاست داخل ایران چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد ؟ دسترسی گوگل به سایت چطوری میشه کم میشه یا تغییری نمیکنه ؟
بگیر نگیر داره در حال حاضر امروز این خوبه فردا اون خوبه. ثابت نیست کلا.سرور ایرانش مشکلی نداره، اما در مورد گوگل مطمئن نیستم و نمیدونم آپتایمش چند درصده اما مطمئنا از سرورهای خارجی کمتره
ارتباط گوگل وصلهولی گوگل قطع
تا اونجایی که میدونم وودمارت المنتوریه و میتونی فونت ها رو از المنتور ایمپورت کنیمیخوام فونت قالب وودمارت رو عوض کنم ولی یا نمیشناسه یا عمل نمیکنه
افزونه ای هست که باهاش فونت رو وارد کنم و بعد ز پاک کردن افزونه فونت حذف نشه؟
ارتباط گوگل وصله
پیام بده به هاستینگ بگو دسترسی رو آزاد کنهسلام
کسی این مشکلو با قالب betheme داشته ؟
Your server is blocking connection to API server api.muffingroup.com
Please contact your hosting provider.
سایت های دانلودی بزرگ از اشتراک فضای دیتاسنتر (Colocation) استفاده میکنند یا سرور های اسپانسری دارند که میتونند کسب درآمد به ازای ترافیک دانلود داشته باشند.دوستان یه سوال خز! سرور دانلود یا هاست دانلود 500 تا 1 ترا از کجا بگیرم قیمت مناسب باشه؟ لوکیشن مهم نیست
این سایت های دانلود با اون حجم از اطلاعات از کجا میگیرم قیمت خوب براشون در بیاد؟
اول تعریف ایندکس رو بخونید بعد بررسی کنیددوستان من یه تالار گفتگو دارم اکثرا کاربرها هم سرچ میکنن اسم سایت رو وارد میشن یعد حدود 100 تا 200 تا ورودی گوگل داره (نمیدونم چرا علاقه دارن اینجوری وارد بشن!) ولی با اینکه +5000 تا مطلب و پست داره ایندکس گوگل انقدر کمه کلا 200 تاست!!
چیکار کنم اصلا ایندکس نمیکنه گیر کرده انگار لینک هارو به صورت دستی هم ایندکس میکنم مشکلی نیست و اروری نمیده
خب ببین برای چه کلماتی وارد شدن حساب دستت میاد کجا بهتر کار کنیحدود 100 تا 200 تا ورودی گوگل داره
خیلی عجیب شده واقعا قبلا اینطور نبود...اول تعریف ایندکس رو بخونید بعد بررسی کنید
محتوای کم، محتوای تکراری و کپی، محتوای بی ارزش و... ایندکس نمیشن
ممکنه کراوال بشن ولی ایندکس نه
من بهترین محتوا رو مینویسم بعد از مدت ها حتی دستی درخواست ایندکس میدم ولی فرقی نمیکنه
کلا هیچ حساب و کتابی نداره که فکر کنی همه چی سرجاشه
ممکنه یه پروفایل خالی بدون محتوا رو ایندکس کنه ولی محتوای دو سه هزار کلمه رو هم نخواد ایندکس کنه.
الان خیلی فاکتور های دیگه اضافه شدن به عوامل ایندکس، مثلا حجم بکلینک، عمر سایت و...
خب ببین برای چه کلماتی وارد شدن حساب دستت میاد کجا بهتر کار کنی
کسی حوصله نداره بالای مرورگر آدرس تایپ کنه..خیلی عجیب شده واقعا قبلا اینطور نبود...
ورودی ها خود کاربرای فعال هستن که مطلبم ارسال میکنن ولی نمیدونم چرا به جای آدرس مستقیم عادت دارن اسم سایت رو سرچ کنن وارد بشن! البته همین باعث شده که اسم سایت بیاد لینک اول ولی اصلا هیچ مطلبی ایندکس نمیشه هیچ روزی ندیدم محض دلخوشی ما یک مطلب حتی ایندکس بشه
بیزی کیههمش تقصیر خود بیزی و رفیقای اسپمرش در دنیای وبه..![]()
همین کاربر بیزینس پلن..بیزی کیه
چه موضوعی کارمیکنید مگه ؟ما رسما نابود شدیم
ورودی ها نزدیک به صفر
بازدید ما از 25 هزار به 5 هزار کاهش کرده, درآمد 0 شدهما رسما نابود شدیم
ورودی ها نزدیک به صفر