بودم چند سال پیش
صد در صد درسته ولی اگر پیش زمینه برنامه نویسی نداری با پایتون شروع کن . کنارش کمی جاوا اسکریپت هم تمرین کن
منابع انگلیسی فقط از هندی های یوتیوب فقط طرح بگیر به عنوان آموزش بهشون نگاه نکن
منابع انگلیسی مثل دابلیو 3 اسکول و یسری کتاب خوب هم در این زمینه میشناسم منتهی باید برم اسمشو نگاه کنم
برای طراحی وب باید گرافیک و فوتوشاپ و 3dmax و افتر بلد باشی تا بتونی چیز های قشنگ دربیاری
انگلیسیتم باید عالی باشه
اگر انگلیسی بلد نیستی و حوصله 5 سال زمان رو نداری برای استادی در طراحی وب بهتره به همون فریمورک ها بسنده کنی
نکته : برنامه نویسی کلا به مغز فشار میاره وای به حال اینکه انگلیسی هم بلد نباشی مسیر یکساله رو توی 10 سال هم نمیرسی
توی ایران هنوز تفاوت وب دیزاینر و وب دولوپر رو نمیدونن
وب دیزاینر رابط کاربری رو طراحی میکنه با فوتوشاپ و .....اگر بخواد قسمت های متحرک و خاص به سایت اضافه کنه کارش به افتر هم میفته اگر بخواد خیلی بترکونه باید با 3dmax هم کار کنه (انیمیشن های خاص توی سایت میذارن و یه نحوه اجرای خاصی هم داره )
وب دولوپر بر اساس عکس یا ویدیویی که وب دیزاینر بهش داده شروع میکنه کد میزنه...
ممنون
اتفاقا قبل از شروع یادگیری html , css اول رفتم سراغ فتوشاپ و صفحات رو اونجا طراحی میکردم
قبلا یادمه طراح ها میومدن توی فتوشاپ سایتو طراحی میکردن و چیزی که من خوشم نمیومدم این بود که طرف اومده بود تصویری که توی فتوشاپ طراحی کرده بود رو جدا جدا بریده بود و بعد به html , css اضافه کرده بود
یعنی کل سایت بر مبنای تصویر بود
اما من بدون استفاده از حتی یک پیکسل از تصویر، دقیقا همون چیزی رو که طراحی میکردم رو به html , css تبدیل میکردم
افتر افکت هم برای طراحی گیف های تبلیغاتی به خوبی بلدم و دقیقا یادمه که چندین طرح هم برای سایت ها طراحی کردم و در کنارش تیزرهای تبلیغاتی اینستا هم میزدم
زبان هم اتفاقا دارم میخونم و به خوبی جلو میرم
توی ایران علاوه بر مواردی که گفتی، هنوز معنی طراح سایت و سئو کار رو نمیدونن
تقریبا شاید بشه گفت ۹۰ درصد مشتری هایی که مستقیما با من تماس میگیرن، توی حرفاشو اومدن به صفحه اول گوگل رو عنوان میکنن و زمانی که من در مورد سئو و هزینه هاش حرف میزنم دیگه زنگ نمیزنن (سئو رو انجام نمیدم و فقط ابزارها و آموزش اون ابزارو میدم)
حتی خیلی از افرادی که فقط کارشون کانفیگ وردپرس و نصب قالب های آماده هست، خودشون رو طراح سایت میدونن و جالبیش اینه که همینا درآمدشون بیشتر از طراح های سایته چون مردم عملا نمیدونن که اینا چیکار میکنن