• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

tazone

Registered User
لایک‌ها
366
ممنون..
چه دلایلی باعث میشه آدم بجای وردپرس این نوع سایت ساز ها رو انتخاب کنه؟
هزینه
زمان
دانش فنی

ولی کسی که که فکر کرده با یه سایت ساده و مسخره بتونه مخاطب بگیره کور خوانده (این سایت ها بیشتر بدرد کاتالوگ میخورن)

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
هزینه
زمان
دانش فنی

ولی کسی که که فکر کرده با یه سایت ساده و مسخره بتونه مخاطب بگیره کور خوانده (این سایت ها بیشتر بدرد کاتالوگ میخورن)
آده..
ولی برای سایت شخصی و رزومه بد نیستن..

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
من سایت هونید رو نگاه کردم
با html css کلشو توی 5 ساعت میزنی
قسمت بک اند شو رو هم با 4 ساعت میشه زد با php
بُعد اجراییش رو آره..
ولی پروژه که فقط بالا آوردن سایتش نیست ..
با فرض کپی برداری کامل طرح و نقشه از یه مورد خارجی..
استارت ، اجرا و به موفقیت و بازدهی ختم‌کردنش بازم هنره..

tazone

Registered User
لایک‌ها
366
با فرض کپی برداری کامل طرح و نقشه از یه مورد خارجی..
استارت ، اجرا و به موفقیت و بازدهی ختم‌کردنش بازم هنره..
درسته
من فقط سایت رو گفتم
اگر یک موبایل فروشی پشت این سایت باشه کل مسیرو از قبل رفته...

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
من سایت هونید رو نگاه کردم
با html css کلشو توی 5 ساعت میزنی
قسمت بک اند شو رو هم با 4 ساعت میشه زد با php
شما فرانت اند کارید ؟

من css3,html5 رو تا حد خوبی بلدم و با استفاده از بوت استرپ و سایر فریمورک ها به راحتی میتونم قالب های زیبایی طراحی کنم و البته قالب هام توی مارکت های ایرانی و خارجی هم تایید شدن و فروش هم داشتن (چند سال پیش بود البته)
طراحی سایت با css3,html5 و کتابخونه های جاوا صفر تا صد بلدم و مشکلی ندارم
حتی کدهای php وردپرس رو بلدم و مشکلی از این لحاظ نیست
متاسفانه من جاوا اسکریپت رو بلد نیستم و بیشتر از کدها و کتابخونه های آماده استفاده میکنم که خودش ممکنه معظلی باشه و باعث افزایش حجم و کاهش سرعت شه
و تصمیم گرفتم که برم سمت یادگیری جاوا اسکریپت و بعدش هم React و Material UI
سوالم اینه
به نظرت درسته که برم سمت یادگیری جاوا اسکریپت؟ یا از همون کتابخونه ها و کدها آماده استفاده کنم چون تفکرم داره میره سمت اینکه چیز زیادی عایدم نمیشه و به صرفه نیست یادگیریش و همینایی که بلدم خوبه
برای یادگیری چه منابعی پیشنهاد میدی؟

تشکر.

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
شما فرانت اند کارید ؟

من css3,html5 رو تا حد خوبی بلدم و با استفاده از بوت استرپ و سایر فریمورک ها به راحتی میتونم قالب های زیبایی طراحی کنم و البته قالب هام توی مارکت های ایرانی و خارجی هم تایید شدن و فروش هم داشتن (چند سال پیش بود البته)
متاسفانه من جاوا اسکریپت رو بلد نیستم و بیشتر از کدها و کتابخونه های آماده استفاده میکنم که خودش ممکنه معظلی باشه و باعث افزایش حجم و کاهش سرعت شه
سوالم اینه
به نظرت درسته که برم سمت یادگیری جاوا اسکریپت؟ یا از همون کتابخونه ها و کدها آماده استفاده کنم چون تفکرم داره میره سمت اینکه چیز زیادی عایدم نمیشه و به صرفه نیست یادگیریش و همینایی که بلدم خوبه

تشکر.
فکر کنم تا 2-3 ساله دیگه همه اینها را AI انجام بده

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,771
شما فرانت اند کارید ؟

سوالم اینه

تشکر.
داکیومنتای خودشون رو بخون

tazone

Registered User
لایک‌ها
366
شما فرانت اند کارید ؟
بودم چند سال پیش
به نظرت درسته که برم سمت یادگیری جاوا اسکریپت؟
صد در صد درسته ولی اگر پیش زمینه برنامه نویسی نداری با پایتون شروع کن . کنارش کمی جاوا اسکریپت هم تمرین کن
منابع انگلیسی فقط از هندی های یوتیوب فقط طرح بگیر به عنوان آموزش بهشون نگاه نکن
منابع انگلیسی مثل دابلیو 3 اسکول و یسری کتاب خوب هم در این زمینه میشناسم منتهی باید برم اسمشو نگاه کنم
صرفه نیست یادگیریش و همینایی که بلدم خوبه
برای طراحی وب باید گرافیک و فوتوشاپ و 3dmax و افتر بلد باشی تا بتونی چیز های قشنگ دربیاری
انگلیسیتم باید عالی باشه
اگر انگلیسی بلد نیستی و حوصله 5 سال زمان رو نداری برای استادی در طراحی وب بهتره به همون فریمورک ها بسنده کنی

نکته : برنامه نویسی کلا به مغز فشار میاره وای به حال اینکه انگلیسی هم بلد نباشی مسیر یکساله رو توی 10 سال هم نمیرسی

توی ایران هنوز تفاوت وب دیزاینر و وب دولوپر رو نمیدونن

وب دیزاینر رابط کاربری رو طراحی میکنه با فوتوشاپ و .....اگر بخواد قسمت های متحرک و خاص به سایت اضافه کنه کارش به افتر هم میفته اگر بخواد خیلی بترکونه باید با 3dmax هم کار کنه (انیمیشن های خاص توی سایت میذارن و یه نحوه اجرای خاصی هم داره )
وب دولوپر بر اساس عکس یا ویدیویی که وب دیزاینر بهش داده شروع میکنه کد میزنه...

Last edited:

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
بودم چند سال پیش

صد در صد درسته ولی اگر پیش زمینه برنامه نویسی نداری با پایتون شروع کن . کنارش کمی جاوا اسکریپت هم تمرین کن

منابع انگلیسی فقط از هندی های یوتیوب فقط طرح بگیر به عنوان آموزش بهشون نگاه نکن
منابع انگلیسی مثل دابلیو 3 اسکول و یسری کتاب خوب هم در این زمینه میشناسم منتهی باید برم اسمشو نگاه کنم

برای طراحی وب باید گرافیک و فوتوشاپ و 3dmax و افتر بلد باشی تا بتونی چیز های قشنگ دربیاری
انگلیسیتم باید عالی باشه
اگر انگلیسی بلد نیستی و حوصله 5 سال زمان رو نداری برای استادی در طراحی وب بهتره به همون فریمورک ها بسنده کنی

نکته : برنامه نویسی کلا به مغز فشار میاره وای به حال اینکه انگلیسی هم بلد نباشی مسیر یکساله رو توی 10 سال هم نمیرسی

توی ایران هنوز تفاوت وب دیزاینر و وب دولوپر رو نمیدونن

وب دیزاینر رابط کاربری رو طراحی میکنه با فوتوشاپ و .....اگر بخواد قسمت های متحرک و خاص به سایت اضافه کنه کارش به افتر هم میفته اگر بخواد خیلی بترکونه باید با 3dmax هم کار کنه (انیمیشن های خاص توی سایت میذارن و یه نحوه اجرای خاصی هم داره )
وب دولوپر بر اساس عکس یا ویدیویی که وب دیزاینر بهش داده شروع میکنه کد میزنه...
ممنون

اتفاقا قبل از شروع یادگیری html , css اول رفتم سراغ فتوشاپ و صفحات رو اونجا طراحی میکردم
قبلا یادمه طراح ها میومدن توی فتوشاپ سایتو طراحی میکردن و چیزی که من خوشم نمیومدم این بود که طرف اومده بود تصویری که توی فتوشاپ طراحی کرده بود رو جدا جدا بریده بود و بعد به html , css اضافه کرده بود
یعنی کل سایت بر مبنای تصویر بود
اما من بدون استفاده از حتی یک پیکسل از تصویر، دقیقا همون چیزی رو که طراحی میکردم رو به html , css تبدیل میکردم

افتر افکت هم برای طراحی گیف های تبلیغاتی به خوبی بلدم و دقیقا یادمه که چندین طرح هم برای سایت ها طراحی کردم و در کنارش تیزرهای تبلیغاتی اینستا هم میزدم
زبان هم اتفاقا دارم میخونم و به خوبی جلو میرم

توی ایران علاوه بر مواردی که گفتی، هنوز معنی طراح سایت و سئو کار رو نمیدونن
تقریبا شاید بشه گفت ۹۰ درصد مشتری هایی که مستقیما با من تماس میگیرن، توی حرفاشو اومدن به صفحه اول گوگل رو عنوان میکنن و زمانی که من در مورد سئو و هزینه هاش حرف میزنم دیگه زنگ نمیزنن (سئو رو انجام نمیدم و فقط ابزارها و آموزش اون ابزارو میدم)
حتی خیلی از افرادی که فقط کارشون کانفیگ وردپرس و نصب قالب های آماده هست، خودشون رو طراح سایت میدونن و جالبیش اینه که همینا درآمدشون بیشتر از طراح های سایته چون مردم عملا نمیدونن که اینا چیکار میکنن

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
شما فرانت اند کارید ؟

سوالم اینه

تشکر.
بنظرم اگه مشتریشو داری یا میخوای تو شرکتا استخدام بشی یاد بگیر!
چیزی که من دیدم برخلاف وردپرس مشتری معمولی ندارن و بیشتر شرکتا و کلا سیستم بکند اختصاصی از react یا vue اینا استفاده میکنن که اونام استخدام میکنند
بنظر من اگه میخوای چیز جدیدی در راستای مهارت هات یاد بگیری برو سراغ ui ux

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
اینترتر شما هم اختلال شدید داره؟

Yossef

Registered User
لایک‌ها
408
برای انتقال دامنه ir پس از ارسال فرم و بعد چند روز اینو برام ارسال کردن
"با سلام
پس از دریافت مجوز به نام انتقال گیرنده و دریافت پیام تایید ریاست و اتمام بررسی نسبت به پیگیری اقدام نمایید.
مرکز ثبت دامنه"

الان صبر کنم یا کار دیگه ای لازمه؟
این "دریافت مجوز به نام انتقال گیرنده" دیگه چیه؟

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
photo_2022-12-31_16-43-52.jpg
محدودیت اینترنت بعد از ۱۰۵ روز وارد فاز جدید‌تری شده.پروتکل‌های مدیریتی مانندSSHوRDP یا پروتکل‌های امنیتیSSLو TLSکه برای نگهداری سرورها ضروری‌اند مسدود یا اختلال عمدی روشون ایجاد شده، این اختلالها برای از کار انداختنVPNها ترافیک عادی رو با مشکل مواجه کرده.

+ مملکت...

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
دوستان من از ۲۱ برج ۸ یک شکایت ثبت کردم داخل اینماد و قرار بر این شده وبسایت مورد نظر مدارک رو ثبت کنه ولی نکرده پشتیبانی هم پیام دادم گفتن منتظر نظر داور سوم باشین معمولا چقدر طول میکشه تا جواب نهایی بیاد؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
مشاهده پیوست 1314877
محدودیت اینترنت بعد از ۱۰۵ روز وارد فاز جدید‌تری شده.پروتکل‌های مدیریتی مانندSSHوRDP یا پروتکل‌های امنیتیSSLو TLSکه برای نگهداری سرورها ضروری‌اند مسدود یا اختلال عمدی روشون ایجاد شده، این اختلالها برای از کار انداختنVPNها ترافیک عادی رو با مشکل مواجه کرده.

+ مملکت...

چند روزه برا یه سری از سایتایی که باز میکنم، توی مرورگر ارور Security میده
اول فکر کردم مشکل مربوط به ssl سایتامه
بعد دیدم سایتای بزرگ و انجمن ها هم این ارور رو میدن
بعدش فکر کردم شاید سیستم ویروسی شده
تا اینکه روی سیستمای مختلف با نتای مختلف هم چنین خطایی رو دیدم

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
چند روزه برا یه سری از سایتایی که باز میکنم، توی مرورگر ارور Security میده
اول فکر کردم مشکل مربوط به ssl سایتامه
بعد دیدم سایتای بزرگ و انجمن ها هم این ارور رو میدن
بعدش فکر کردم شاید سیستم ویروسی شده
تا اینکه روی سیستمای مختلف با نتای مختلف هم چنین خطایی رو دیدم
دیگه شبیه قبل نیست هیچی... هیچ امنیت شغلی ای برای وبمسترا نمونده..

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
دوستان من از ۲۱ برج ۸ یک شکایت ثبت کردم داخل اینماد و قرار بر این شده وبسایت مورد نظر مدارک رو ثبت کنه ولی نکرده پشتیبانی هم پیام دادم گفتن منتظر نظر داور سوم باشین معمولا چقدر طول میکشه تا جواب نهایی بیاد؟
من شکایتی داشتم در اینماد که بعد از 10 ماه جوابی نیومد!
در این سیستم بی قانون، امور قضایی دیجیتال فقط جنبه ظاهری داره، باید صد برگ کاغذ بزنی زیر بغل بری صف دادگاه.
دولت الکترونیک و اینجور مسائل مضحکه ای بیش نیست.
یا مورد دیگه بود طرف تو تلگرام پول بالا کشیده از حداقل 7 نفر، از هر نفر حدود یک تومن، جمعا 7 تومن، به پلیس فتا مراجعه کردیم میگه اکانت درست کنید، اکانت ساختیم و بعد میگه در سامانه لینک و شکایت را ثبت کنیم و بعد از کلی سین و جیم تا پایان مراحل ثبت نام، آخر پیام اعلام کرد با در دست داشتن مدارک برای ثبت شکایت به دفتر قضایی دادگستری مراجعه کنید!

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
آقای ایز+اک صد-_یق پ_=ور، اینجا هستی برادر؟ 😁
کسی دسترسی به ایشون داره؟

بالا