• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
سلام دوستان
داخل سرچ کنسول گوگل نقشه های سایت رو خطا میده
میزنه couldnt fetch
تو توضیحاتش هم نوشته
General HTTP error
1 instance
We encountered an error while trying to access your sitemap. Please ensure that your sitemap is present at the specified address and is not blocked to Google. See our help center for more debugging help.
Examples
HTTP Error:
403

کسی میدونه راه حل چیه ؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
سلام دوستان
داخل سرچ کنسول گوگل نقشه های سایت رو خطا میده
میزنه couldnt fetch
تو توضیحاتش هم نوشته
General HTTP error
1 instance
We encountered an error while trying to access your sitemap. Please ensure that your sitemap is present at the specified address and is not blocked to Google. See our help center for more debugging help.
Examples
HTTP Error:
403

کسی میدونه راه حل چیه ؟
دلایل زیاده
ممکنه مشکل از افزونه های سئو و تنظیماتش باشه و یا حتی افزونه های امنیتی یا حتی هاست
ممکنه داخل robots.txt دسترسی به سایت مپ رو بسته باشی یا توی تنظیمات وردپرس دسترسی موتورهای جستجو به سایتتو غیرفعال کرده باشی

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
دلایل زیاده
ممکنه مشکل از افزونه های سئو و تنظیماتش باشه و یا حتی افزونه های امنیتی یا حتی هاست
ممکنه داخل robots.txt دسترسی به سایت مپ رو بسته باشی یا توی تنظیمات وردپرس دسترسی موتورهای جستجو به سایتتو غیرفعال کرده باشی
این موارد رو چک کردم و مشکل از اینا نبود
مورد دیگه ای هست که باید چک کنم ؟
ممکنه از سمت سرور دسترسی بسته شده باشه ؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
من سررشته ندارم
معمولا تیکت بدید براتون چک میکنن
اگه نشد باید بدید یه متخصص

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
شاید چون url رو کامل میزنی این ارور رو میده
فقط اینو بزن /sitemap_index.xml

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
این تاپیک رو بخون
انگار گوگل 20 اکتبر آپدیت جدید داده، یکی از سایتای منم همین مشکل پیش اومد براش مطالب رو ویرایش کردم اما تاثیری نداشت
شما اگه میتونید کسی رو پیدا کنید که با آپدیت جدید بازدیدش بیشتر شده باشه..
من که کسی رو ندیدم..

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
دلال های اینترنتی افتادن به جون این سایت های بیچاره و هرچی قیمت میدن باید قبول کنی.
یه زمان زمین و خودرو دلال داشت. الان این انگل ها و آفت ها به وب فارسی هم راه پیدا کردن
طرف یک خط کد بلد نیست بنویسه کلی تبلیغ دستشه

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
دلال های اینترنتی افتادن به جون این سایت های بیچاره و هرچی قیمت میدن باید قبول کنی.
یه زمان زمین و خودرو دلال داشت. الان این انگل ها و آفت ها به وب فارسی هم راه پیدا کردن
طرف یک خط کد بلد نیست بنویسه کلی تبلیغ دستشه
متوجه نیستم..
سیستم های تبلیغاتی رو میگی..

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
اپلیکیشنش هم برای اندروید هست هردو با اکانت کاربر سینک میشن

movahedy2

Registered User
لایک‌ها
18
دوستان هاست ایران نت افراز برای سایت به زبان‌انگلیسی با مخاطب خارج ایران مشکل داره ؟ یا سایت دارم یکدفعه ورودی گوگلش صفر شد میتونه به دلیل هاست ایران باشه؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
دوستان هاست ایران نت افراز برای سایت به زبان‌انگلیسی با مخاطب خارج ایران مشکل داره ؟ یا سایت دارم یکدفعه ورودی گوگلش صفر شد میتونه به دلیل هاست ایران باشه؟
با سلام و احترام

به اطلاع میرسانیم که به دلیل هک شدن تعداد بسیار زیادی سایت از آی پی های برخی کشورهای خاص در حملات انجام شده توسط آن ها، به صورت پیش فرض دسترسی آی پی این کشورها به بخش مدیریت سایت هایی مانند سایت های وردپرسی مسدود میباشد.
البته امکان برداشتن این محدودیت وجود دارد اما در صورت بروز مشکلات امنیتی مسئولیت آن به عهده شرکت نت افراز نمی باشد.
جهت بالا بردن امنیت سایت شما پس رفع این محدودیت در صورت تمایل می توانید بر روی شاخه wp-admin مطابق با آموزش
https://www.netafraz.com/blog/generating-password-for-a-directory-in-directadmin/
پسورد تنظیم نمایید و بعد از ورود به برنامه نیز تمامی برنامه و افزونه ها را به روزرسانی فرمایید.

پس از انجام موارد فوق ما را از طریق همین تیکت جهت انجام تنظیمات لازم در خصوص رفع مشکل دسترسی از آی پی مذکور، نام دامنه مورد نظر را اعلام نمایید.

با تشکر

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
دوستان، کسی افیلیت هاست و... میشناسه که پرداخت پورسانت با ارز مجازی باشه؟

از کجا معلوم که اطلاعات رو ندزده؟
سینک شدن بدرد هر جایی نمیخوره، برای امنیت این چیزا فقط باید آفلاین کار کرد یعنی فایل تکس معمولی

movahedy2

Registered User
لایک‌ها
18
با سلام و احترام

به اطلاع میرسانیم که به دلیل هک شدن تعداد بسیار زیادی سایت از آی پی های برخی کشورهای خاص در حملات انجام شده توسط آن ها، به صورت پیش فرض دسترسی آی پی این کشورها به بخش مدیریت سایت هایی مانند سایت های وردپرسی مسدود میباشد.
البته امکان برداشتن این محدودیت وجود دارد اما در صورت بروز مشکلات امنیتی مسئولیت آن به عهده شرکت نت افراز نمی باشد.
جهت بالا بردن امنیت سایت شما پس رفع این محدودیت در صورت تمایل می توانید بر روی شاخه wp-admin مطابق با آموزش
https://www.netafraz.com/blog/generating-password-for-a-directory-in-directadmin/
پسورد تنظیم نمایید و بعد از ورود به برنامه نیز تمامی برنامه و افزونه ها را به روزرسانی فرمایید.

پس از انجام موارد فوق ما را از طریق همین تیکت جهت انجام تنظیمات لازم در خصوص رفع مشکل دسترسی از آی پی مذکور، نام دامنه مورد نظر را اعلام نمایید.

با تشکر
این چه ربطی به کاهش بازدید و ورودی گوگل داره؟!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
دوستان، کسی افیلیت هاست و... میشناسه که پرداخت پورسانت با ارز مجازی باشه؟

از کجا معلوم که اطلاعات رو ندزده؟
سینک شدن بدرد هر جایی نمیخوره، برای امنیت این چیزا فقط باید آفلاین کار کرد یعنی فایل تکس معمولی
catnap2.gif

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
اخرین اپدیت گوگل روش تاثیر گذاشته احتمالا..

بالا