Naruto-kun
کاربر تازه وارد
برادر شیان قبولت دارم.ایول:lol:
به نظر من حتما کار ناراتو دفاع از خود بوده!![]()
برادر شیان قبولت دارم.ایول:lol:
:lol:
آه روباهکم بزرگ شده:lol:
حالا ببین اصلا روباهکتو میشناسی؟؟؟؟؟ این جونور اصلا میدونه دفاع یعنی چی؟؟؟؟؟:hmm:
![]()
چه مهربون!!(شوخی کردم!!)مای گااااااااااااااااااااااااااااااااااااد ناروتای من چه خفن شده ( اینارو میگم که که خواهر مهسا تحریک بشه عکسو نگاه کنه )
پس چی که کارم دفاع بوده!!!درست صحبت کن جونور کیه؟؟؟؟می شناسمش چون از نزدیک دیدمش!!!!حالا ببین اصلا روباهکتو میشناسی؟؟؟؟؟ این جونور اصلا میدونه دفاع یعنی چی؟؟؟؟؟:hmm:
![]()
حالا ببین اصلا روباهکتو میشناسی؟؟؟؟؟ این جونور اصلا میدونه دفاع یعنی چی؟؟؟؟؟:hmm:
![]()
اولندش دختر مردم نه جادوگر مردم بعدشم نگاه کردی ؟؟؟؟؟ نگاه کن:devil:خیلی باحاله:thumbsup:ميگم كاكاشس سنسي 1 مورد ديگه به جرمهاش اضافه شد.يادداشت كن كه وقتي دادگاهش رو تشكيل داديم يادت نره
-ترسوندن دختر مردم:blush::happy::f34r::blink:
و بالاخره اینم عکس ساکورا تو شهر ازاینم ثابت شد![]()
و بالاخره اینم عکس ساکورا تو شهر ازاینم ثابت شد![]()
:happy:
وب این گذشته نگنین ساکوراست!نام برده بعد از اینکه دید سوسکه محلش نخمی زاره رفت به شهر از و جادو گری یاد گرفت!توانایی در ایلاستریشن به قر ی که حتی کاکاشی رو هم جادو کرد!این جادوگر خون اشام اساتید شیطان صفت مثل اون یارو که دختره افتاد روش داره استاد دیگش هم همونی بود که هترل وگترلو خورد (خونی شیرینی تکرار ایلاستریشن!) به هر حال نامبرده پس از یادگیری فنون جادو گری جهت جادوی روباه بیگناهم(رجوع شود به صحنه رقص بی لباس هیناتا !و متوجه نشدن روباه محجوبم!) اقدام کرده لذا از نمحضر این دادگاه تقاضای سوزادن جادوگرو دارم!:happy:
che jali khahar in ax fabrike fabrike khode namardeshde:lol::lol:
من که برادر شیان اخطار کردم از مدارک جعلی استفاده نکنه:lol:
سنسی کجایی که بازم اشتباه کردن
آهای داد بیداد!!
ملکه فردا ببین اینها بازم مدرک جعل کردن
استاد دنی این عکس جعلی رو دیدی؟
مگه تو تا حالا عکس غير جعلی هم ديدی؟ :blink:آهای داد بیداد!!
ملکه فردا ببین اینها بازم مدرک جعل کردن
che jali khahar in ax fabrike fabrike khode namardeshde(windowz ro taze avaz kardam farsi hanooz nasb nakardam sharmande)
بابا مهرداد سنسه عجب مدارک توپی داری خوشم اومد الان میرم اینو پرینت می کنم می دم دست ساکورا!!!!!
برادر شیان!![]()
مگه تو تا حالا عکس غير جعلی هم ديدی؟ :blink:
ولی اينا جعلی نيستن:
اصلاً شماها سر چی بحث ميکنين؟وقتی ناروتو و ساسکه ... :wacko::lol: ساکورا اين وسط چی کارست؟
![]()
برادر شیان!![]()