• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای بکاپ گیری روزانه از فایل های هارد دیسک

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,231
سلام D:
نیاز دارم هر روز یا هر مدت یک بار از کل هارد کامپیوتر یا پوشه ای خاص از هارد بکاپ بگیرم
ولی با اصول بکاپ گرفتن آشنا نیستم همینطور دستی کپی میکنم روی مموری و فقط فایل هایی که تغیر داشتن کپی میکنم نه کل اطلاعات مموری رو پاک کنم و تمامشون رو کپی کنم
خب حالا چطوری میشه راحت تر بکاپ گرفت؟
از ویندوز نمیخوام بکاپ بگیرم، از یه پوشه توی هارد با حجم تقریبا 10 گیگ
به فرض یه هارد اکسترنال موجود باشه برای بکاپ گرفتن
باکاپ به چه روشی گرفته میشه؟ با پسوند اصلی یا پسوند ها رو عوض میکنه؟
اگه بخوام یک فایل کلی با پسوند خاصی نشه چطور؟ یعنی عین همون فایلی که رو کامپیوتره نگهداری بشه
و تکلیف تفاوت فایل ها چی میشه؟ یعنی فقط فایل هایی که تغیر داشتن وارد بکاپ بشن
اگه بخواد هر بار کل اطلاعات پاک بشه دوباره بکاپ گرفته بشه، خب این حجم از راید و ری‌د اضافه هارد و طول عمرش رو داغون میکنه فایده نداره
یک دلیل بکاپ گرفتن هم اینه که اینجا یا برق میره ضربه میزنه با محافظ و پاور، یا خود محافظ خراب میشه، یا پاور خراب میشه میزنه هارد و... داغون میکنه
قیمت پاور خوب و محافظ برق خوب هم خیلی گرونه
به فرض امکانات حرفه ای بگیرم. اداره برق که میزنه برق رو بی خبر قطع میکنه، اون دوباره یه شوک به پاور و محافظ وارد میکنه

فروم نرم‌افزار قفل بود اینجا تاپیک زدم

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
سه تا راه به صورت خلاصه:
1. از سیستم بک آپ ویندوز استفاده کنید، در بخش system یا Space Manage میتونید بخش بک آپ را در یک زمان بندی روزانه یا هفتگی و غیره تنظیم کنید که اشکالش اینه که برای کل ویندوز و یا یک درایو خاص میشه انجام داد و قابلیت پوشه بندی نداره.
2. نرم افزار IDrive یا مشابه با محدودیت 10 گیگ روزانه در نسخه رایگان قابلیت زمانبندی دارند که از چه درایو و فولدری بک آپ بگیرند.
3. یک هارد تحت شبکه بگیرید و بوسیله یک شبکه محلی، دستور بک آپ دیتا به صورت روزانه را فعال کنید.

این راه ها تقریبا دم دست ترین گزینه های موجود هستند. ولی در نهایت ساده ترین راه اینه که اگر دیدید موارد بالا نشد، به صورت دستی برای هر روز یا هر وقت که لازم دارید یک پوشه جدید بسازید و پوشه ها را تاریخ بزنید.

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
سلام D:
نیاز دارم هر روز یا هر مدت یک بار از کل هارد کامپیوتر یا پوشه ای خاص از هارد بکاپ بگیرم
ولی با اصول بکاپ گرفتن آشنا نیستم همینطور دستی کپی میکنم روی مموری و فقط فایل هایی که تغیر داشتن کپی میکنم نه کل اطلاعات مموری رو پاک کنم و تمامشون رو کپی کنم
خب حالا چطوری میشه راحت تر بکاپ گرفت؟
از ویندوز نمیخوام بکاپ بگیرم، از یه پوشه توی هارد با حجم تقریبا 10 گیگ
به فرض یه هارد اکسترنال موجود باشه برای بکاپ گرفتن
باکاپ به چه روشی گرفته میشه؟ با پسوند اصلی یا پسوند ها رو عوض میکنه؟
اگه بخوام یک فایل کلی با پسوند خاصی نشه چطور؟ یعنی عین همون فایلی که رو کامپیوتره نگهداری بشه
و تکلیف تفاوت فایل ها چی میشه؟ یعنی فقط فایل هایی که تغیر داشتن وارد بکاپ بشن
اگه بخواد هر بار کل اطلاعات پاک بشه دوباره بکاپ گرفته بشه، خب این حجم از راید و ری‌د اضافه هارد و طول عمرش رو داغون میکنه فایده نداره
یک دلیل بکاپ گرفتن هم اینه که اینجا یا برق میره ضربه میزنه با محافظ و پاور، یا خود محافظ خراب میشه، یا پاور خراب میشه میزنه هارد و... داغون میکنه
قیمت پاور خوب و محافظ برق خوب هم خیلی گرونه
به فرض امکانات حرفه ای بگیرم. اداره برق که میزنه برق رو بی خبر قطع میکنه، اون دوباره یه شوک به پاور و محافظ وارد میکنه

فروم نرم‌افزار قفل بود اینجا تاپیک زدم
بهترین برنامه برای بک آپ acronis true image
همه نکاتی که اشاره کردی با این برنامه شدنیه

Wallet

Registered User
لایک‌ها
53
بهترین برنامه برای بک آپ acronis true image
همه نکاتی که اشاره کردی با این برنامه شدنیه
حرفتون درست . اما برنامه مشابه این هم هست که بشه محتویات فایل های بک آپ را در ویندوز باز کرد ؟ ghost قدیما این قابلیت رو داشت .

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
حرفتون درست . اما برنامه مشابه این هم هست که بشه محتویات فایل های بک آپ را در ویندوز باز کرد ؟ ghost قدیما این قابلیت رو داشت .
بستگی به بک آپ داره، اگه منظورت همین ترو ایمیج هست که 2 حالت داره میشه بک آپ بدون کدگذاری گرفت و به راحتی به فایل ها دقیقا در همون مسیر و همونطوری که هستن دسترسی داشت و یا کدگذاریشون کرد و پسورد گذاشت روشون که بدون پسورد باز نشن

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,231
ممنون از همگی
فهمیدم نرم افزار دراپ باک و... خودشون بکاپ خودکار دارن
حالا مشکلاتی که پیش میاد. آنلاین شدن فایل های مهم و خطر امنیتشون. مصرف و سرعت اینترنت

Last edited:
بالا