سلام D:
نیاز دارم هر روز یا هر مدت یک بار از کل هارد کامپیوتر یا پوشه ای خاص از هارد بکاپ بگیرم
ولی با اصول بکاپ گرفتن آشنا نیستم همینطور دستی کپی میکنم روی مموری و فقط فایل هایی که تغیر داشتن کپی میکنم نه کل اطلاعات مموری رو پاک کنم و تمامشون رو کپی کنم
خب حالا چطوری میشه راحت تر بکاپ گرفت؟
از ویندوز نمیخوام بکاپ بگیرم، از یه پوشه توی هارد با حجم تقریبا 10 گیگ
به فرض یه هارد اکسترنال موجود باشه برای بکاپ گرفتن
باکاپ به چه روشی گرفته میشه؟ با پسوند اصلی یا پسوند ها رو عوض میکنه؟
اگه بخوام یک فایل کلی با پسوند خاصی نشه چطور؟ یعنی عین همون فایلی که رو کامپیوتره نگهداری بشه
و تکلیف تفاوت فایل ها چی میشه؟ یعنی فقط فایل هایی که تغیر داشتن وارد بکاپ بشن
اگه بخواد هر بار کل اطلاعات پاک بشه دوباره بکاپ گرفته بشه، خب این حجم از راید و رید اضافه هارد و طول عمرش رو داغون میکنه فایده نداره
یک دلیل بکاپ گرفتن هم اینه که اینجا یا برق میره ضربه میزنه با محافظ و پاور، یا خود محافظ خراب میشه، یا پاور خراب میشه میزنه هارد و... داغون میکنه
قیمت پاور خوب و محافظ برق خوب هم خیلی گرونه
به فرض امکانات حرفه ای بگیرم. اداره برق که میزنه برق رو بی خبر قطع میکنه، اون دوباره یه شوک به پاور و محافظ وارد میکنه
فروم نرمافزار قفل بود اینجا تاپیک زدم
نیاز دارم هر روز یا هر مدت یک بار از کل هارد کامپیوتر یا پوشه ای خاص از هارد بکاپ بگیرم
ولی با اصول بکاپ گرفتن آشنا نیستم همینطور دستی کپی میکنم روی مموری و فقط فایل هایی که تغیر داشتن کپی میکنم نه کل اطلاعات مموری رو پاک کنم و تمامشون رو کپی کنم
خب حالا چطوری میشه راحت تر بکاپ گرفت؟
از ویندوز نمیخوام بکاپ بگیرم، از یه پوشه توی هارد با حجم تقریبا 10 گیگ
به فرض یه هارد اکسترنال موجود باشه برای بکاپ گرفتن
باکاپ به چه روشی گرفته میشه؟ با پسوند اصلی یا پسوند ها رو عوض میکنه؟
اگه بخوام یک فایل کلی با پسوند خاصی نشه چطور؟ یعنی عین همون فایلی که رو کامپیوتره نگهداری بشه
و تکلیف تفاوت فایل ها چی میشه؟ یعنی فقط فایل هایی که تغیر داشتن وارد بکاپ بشن
اگه بخواد هر بار کل اطلاعات پاک بشه دوباره بکاپ گرفته بشه، خب این حجم از راید و رید اضافه هارد و طول عمرش رو داغون میکنه فایده نداره
یک دلیل بکاپ گرفتن هم اینه که اینجا یا برق میره ضربه میزنه با محافظ و پاور، یا خود محافظ خراب میشه، یا پاور خراب میشه میزنه هارد و... داغون میکنه
قیمت پاور خوب و محافظ برق خوب هم خیلی گرونه
به فرض امکانات حرفه ای بگیرم. اداره برق که میزنه برق رو بی خبر قطع میکنه، اون دوباره یه شوک به پاور و محافظ وارد میکنه
فروم نرمافزار قفل بود اینجا تاپیک زدم