اولا که من از شما نپرسیدم با 20 امتیاز بیاید در مورد فروم و قوانینش نظر بدین از ادمین
@hwt پرسیدم . جدیدا یه عده یوزر تازه کار بعضا با امتیاز صفر مثل miladzn که نیم ساعت نیست اومدن تو فروم میخوان قانون بزارن اونم قانون مسخره ای مثل "بعد مرجوع کردن بتونیم فیدبک منفی بدیم" که خود hwt
خندش گرفته بود از این قانون چرت .
دوما ماله رو بزارید زمین لطفا . کسی بهتون پول میده که میگین کار ادمین saeid700 درسته اما کار من و فروشنده گرافیک این تاپیک و ap70 اشتباه ؟ من یه چیز کلی رو گفتم و اون این بود که قوانین ایجاد تاپیک فروش میگه تاپیک چه معمولی باشه چه مزایده باید قطعه به یوزر برنده تاپیک فروخته بشه فلذا آیا کسی میتونه قوانین فرومو نادیده بگیره و قانون خودشو مثل "تو انتخاب خریدار مختارم" یا "مرجوعی نداریم" یا "مهلت تست نداره" بزاره که شما سریع پریدین وسط گفتین یوزر امتیاز پایین سوکت سی پی یو کج میکنه یوزر امتیاز منفی هم شیش پین کارت گرافیک گاز میزنه پس کار saeid700 درسته .
خب قربونت برم شما فکر کردی من یا ap70 یا فروشنده گرافیک همین تاپیک بخاطر تعجیل تو ظهور آقا امام زمان تو تاپیکمون میگیم قطعه مهلت تست نداره . فکر کردی فقط خودت و saeid700 بچه زرنگ تهرونید ! حالا اصلا بحثم روی یوزر saeid700 نیستا اتفاقا من کارشو درست میدونم اما دیدم یوزر hwt مدتیه چادر به کمر بسته که فرومو از فساد پاک کنه و قوانینو مو به مو اجرا کنه و اینکه دیدم به استارتر این تاپیک میگه یوزر فروشنده رو بگو دوسوت بنش کنم من گفتم اون بابا که گفته مرجوعی نداریم(یعنی مهلت تستو تست بعد ارسال این اینجاش خرابه و ... نداریم) پس چرا الان hwt میخواد بخاطر مرجوع نکردن بنش کنه . نکنه این قوانینی که من و saeid700 و ap70 و ... تو تاپیکمون میزاریم کشکه . گفتم ازشون بپرسم لطف کنن بیان تکلیف مارو معلوم کنن که یه وقت دوتا امتیاز منفی با هفت ماه تاریخ انقضا نخوریم .
اصلا فرض کنیم حرف شما درست یوزر امتیاز پایین SMD مادربرد میشکونه یوزر امتیاز منفی هم هاردو موقع کار کردن میزنه زمین که بدسکتور بگیره پس چرا نمیری پیغام خصوصی hwt ازش سوال کنی بگی کدوم آدمی قوانین فرومو نوشته و گفته هرکی برنده تاپیک شد قطعه رو براش بفرستیم . برو توجیهش کن که یوزر امتیاز منفی چیکار میکنه یوزر امتیاز پایین چیکار میکنه . کمکش کن باهم قوانین فرومو اصلاح کنید منم پشتتونم اگرم بخواهید میتونم بیام جلو .
___________________________________________________________________________________________________
دوست عزیز به عقلتون رجوع کنید . من از نوشته های همین تاپیک وام دانشجویی میگیرم و جوابتونو میدم .
یک یوزری به اسم saeid700 میاد تو تاپیکش میگه تو انتخاب خریدار مختارم .
یه شاسگولی به اسم mostafajan میپرسه چرا یکی باید همچین حرفی بزنه تو تاپیکش ؟
یک یوزری به نام Alireza999 میاد میگه : "این قضیه تو انتخاب خریدار مختارم از اینجا میاد که چرا با مهلت تست به کسی بدی که به احتمال ۱ درصد قضیه داستان دار بشه" .
اما اینجا یه سوال پیش میاد که چرا یوزر Saeid700 دلش به قوانین فروم و همچنین ادمینهای مجرب بازارچه قرص نیست تا در صورت بروز مشکل اونا با نقاب زورو و شنل سوپرمن به یاریش بشتبان . آقای saeid700 چرا میگه گور بابای قوانین فروم فقط قانون خودم ! مگه قوانین فروم خوب نیست ؟ مگه ادمینا ناز نیستن ؟ مگه لیبل سبز رنگ فروشنده معتبر شیرین و آبدار نیست ؟
من فکر کنم برای شما هم باید نسخه یوزر قبلی رو تجویز کنم . لطفا تشریف ببرید به پیغام خصوصی ادمین hwt و بپرسین که من الان با این لیبل 50 هزار تومنی "فروشنیده معتبر" چیکار میتونم بکنم طریقه مصرف لطفا . باید بخورم یا استعمال کنم . ببینید چی جوابتونو میدن چون شما رو حساب این لیبل خرید کردین و حق دارید بازخواستشون کنید که با این کلمه "معتبر" چیکار باید میکردم . شما همون اول که دیدی نوشته مرجوع نمیکنم باید بیخیال میشدی که نشدی اینم نتیجش عوضش درس عبرت میشه برا خودت و فرزندانت . حالا تازه داری مثل من و saeid700 و خیلیای دیگه یاد میگیری چجوری تو فروم رفتار کنی . قانون فروم اونی نیست که hamid5566 میگه بند پ تبصره 14 پاراگراف هشتم . قانون فروم اونیه که تهش این بلایی که سر شما اومده سرمون نیاد . درست میگم ؟
راستی اگه بروبچ تاپیک پایه هستن براتون بخونم یه دهن .