• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرتون در مورد این معامله چیه؟

PEZHVAKCOMPUTER

Registered User
لایک‌ها
271
بنده چند روز پیش از کاربرreza_mohammad در تاپیک https://forum.persiantools.com/threads/درایو-lg-و-پدموس-razer-زیر-قیمت.995848/#post-13173451
از ایشون این پد رو خریداری کردم. طبق گفته خودشون پد اکبند هست. بعد ازینکه به دست بنده رسید دیدم بخوبی استفاده شده و اکبند نیست. بنده درخواست برگشت پد رو بهشون گفتم اولش گفتن این پد مال من نیست و مال من اکبند و عوضش کردین و تهمت دروغ زدن. بعد گفتن هزینه ارسال و هزینه برگشت به عهده خریدار باشه و برش گردونم. طبق صحبت با یکی از مدیران قرار بر زدن این تاپیک شد. حالا لطفا نظرتون رو بفرمایین که بنده تقصیری در این معامله ندارم و مبلغی هم نباید بپردازم. چون ادعاهای ایشون درست نبوده و وقت بنده رو هم گرفتن. اینم عکس پد که کاملا مشخصه استفاده شده. قشنگ جای دستها و ماوس سفید شدن.

1.jpg

2.jpg

mehdi6052

Registered User
لایک‌ها
413
با درود و وقت بخیر

الان جوری شده که قطعات آکبندی که برای مثال از دیجی کالا خریداری میشه، گاها دست دوم از آب درمیاد
حالا نمیدونم این هم چنین داستانی داره یا خیر
ولی فروشنده باید عکس از محتویات جعبه هم داشته باشه و اگر داخل نایلون باز نشده بوده، باید عکس بده و ثابت کنه که آکبند بوده
و اگر واقعا آکبند نبوده که مسلما باید برگشت رو قبول کنه

PEZHVAKCOMPUTER

Registered User
لایک‌ها
271
با درود و وقت بخیر

الان جوری شده که قطعات آکبندی که برای مثال از دیجی کالا خریداری میشه، گاها دست دوم از آب درمیاد
حالا نمیدونم این هم چنین داستانی داره یا خیر
ولی فروشنده باید عکس از محتویات جعبه هم داشته باشه و اگر داخل نایلون باز نشده بوده، باید عکس بده و ثابت کنه که آکبند بوده
و اگر واقعا آکبند نبوده که مسلما باید برگشت رو قبول کنه
سلام. ایشون میگن قبل ارسال یک بار باز کردن و تست کردن دوباره گذاشتن سر جاش. اشتباه بنده همونجا بود که از خود کالا عکس نخواستم و چون گفتن اکبند هست لزومی ندیدم که عکس بخوام.

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
یه زمانی اینجا قانون داشت و همه به قانون اهمیت میدادن بعد کلا قانون شد برای دیگران. بنده جنس خریدم تو راه پوکیده گفته شده مسولیت به عهده خریداره
خواستم بفروشم طرف گفته نه مسولیت با من نیست
کلا این اواخر اینفدر داستان داشتیم که خارج پی تی چند نفریم گروه زدیم باهم معامله میکنیم و این داستان ها خیلی کمتره ولی اونکه در قوانین قبلی وجود داشت هزینه ارسال به عهده خریدار بود هرچند منطقی نیست ولی این قانون تو تجارت الکترونیک هم هست اگر اشتباه نکنم

Sent from my SM-N981B using Tapatalk

DIVINERIPPER

Registered User
لایک‌ها
202
قانون تجارت الکترونیک

حالا اگر کالاپلمپ بوده باشه و باز نشده این قانون شاملش نمیشه
هزینه های رفت برگشت باخریدار هست حتی اگر مشکل ازسمت فروشنده باشه اما این باعث نمیشه که خریدار نارضایتی خودشو ابراز نکنه (امتیاز منفی در فروم یا اینماد یا ستاره 1 در ایمالز و ترب و....)

ماده 37- در هر معامله از راه دور مصرف كننده بايد حداقل هفت روز كاري، وقت براي انصراف (حق انصراف) از قبول خود بدون تحمل جريمه و يا ارائه دليل داشته باشد. تنها هزينه تحميلي بر مصرف كننده هزينه باز پس فرستادن كالا خواهد بود:

Black HAF

Registered User
لایک‌ها
375
عرض ادب و احترام..
جسارتا سفیدی که فرمودین آثار کثیفی دست هست یا بافت سطح پد هم تغییر حالت داده؟؟
چون رویه پدهای ریزر به این راحتی سابیده نمیشن و قابل شستشو هستن و میشه تمیزشون کرد...
هرچند قیمت پدِ آکبندی که به نوعی نصف قیمت هست جای شک و شبهه داره🙄

Reza_Mohammad

Registered User
لایک‌ها
769
درود بر دوستان
بنده فقط در این تاپیک همین متن مینویسم
بنده پد رو هدیه گرفتم بازش کردم دیدم برای میز دومم بزرگه همون موقع بسته بندیش کردم ب همون اقا هم قبل از فروش گفتم(ولی اون مورد سفیدی ک ایشون گفتم نمیدونم ک در هر صورت با دستمال تمیز میشه !!
این اقا پدموس و یک عدد Dvd drive LG با هم 1,200 خریداری کردند ک قرار شد هزینه ارسال هم خودم بدم ک 100ت هزینه ارسال دادم :) ک کلا 1,100 دستمو گرفت 800ت پدموس و 300ت درایو (بنده فرد با انصافی هستم عمرمم ضرر دادم یعنی برام هیجی مهم نیست :)
دقیقا همون عکسی رو گذاشتم ک ارسال کردم
این اقا گفت جرا rgb نفرستادی؟!!!! بهشون گفتم اون پد موسی ک شما میبینین در زیر عکس قیمتش 4 میلیون نه 800ت :)
این اقا خودش خرید و فروش قطعات میکنه یعنی مغازه داره یعنی فرق این 2 مورد رو نمیدونه؟
درسته بنده پدموس 2,100 ت رو ب قیمت 800 فروختم ولی دست دوم نفروختم نو بود :) دوست داشتم 800 ت بدم مالم بوده ب کسی ربطی نداره
در ضمن این اقا میگه باید بیشتر پول بهم بدی چون وقتمو گرفتی :) کلی میگم پدموس بنده نو بوده و این عکسی در اول تاپیک گذاشته شده برای پد بنده نیست :)
طرف میگه من 40سال سن دارم ولی اخلاق بجه 15ساله داره بنده دسترسی ب نت کم دارم سوالی بود شماره تماسم هست تماس بگیرین
در ضمن ایشون در پیغام خصوصی هم ب بنده توهین کردن ک میبخشمشون ( میدونم همه گرفتاری دارن و اگه حرفی میزنن از سختی زیاده)
یا علی
قیمت پدموس:
teqqs.jpg
ایشون در اومدن میگن شما زرنگی کردی و عمدی عکس با 2تا پد گذاشتین من کلا تاپیک هایی ک میزارم روی میز قرار میدم چون ب نظرم قشنگ میشه همین مپل تاپیک زیر:

f

Last edited:

hdneo

Registered User
لایک‌ها
103
سلام. ایشون میگن قبل ارسال یک بار باز کردن و تست کردن دوباره گذاشتن سر جاش. اشتباه بنده همونجا بود که از خود کالا عکس نخواستم و چون گفتن اکبند هست لزومی ندیدم که عکس بخوام.
هر چی هست این پد به مدت طولانی استفاده شده. مثل قضیه کارت های گرافیک هستش مینویسن کارکرد زیر 3روز!

PEZHVAKCOMPUTER

Registered User
لایک‌ها
271
قانون تجارت الکترونیک

حالا اگر کالاپلمپ بوده باشه و باز نشده این قانون شاملش نمیشه
هزینه های رفت برگشت باخریدار هست حتی اگر مشکل ازسمت فروشنده باشه اما این باعث نمیشه که خریدار نارضایتی خودشو ابراز نکنه (امتیاز منفی در فروم یا اینماد یا ستاره 1 در ایمالز و ترب و....)

ماده 37- در هر معامله از راه دور مصرف كننده بايد حداقل هفت روز كاري، وقت براي انصراف (حق انصراف) از قبول خود بدون تحمل جريمه و يا ارائه دليل داشته باشد. تنها هزينه تحميلي بر مصرف كننده هزينه باز پس فرستادن كالا خواهد بود:
سلام.
با احترام عرض میکنم که تو این مورد که کالا ایراد داره و توسط فروشنده اعلام نشده و به نوعی کلاهبرداری صورت گرفته کل هزینه رفت و برگشت هم حتی باید با فروشنده باشه. اگر اینطور نباشه اونموقع این فروشنده به 5 نفر میفرسته این کالا رو هیچ ضرری هم متحمل نمیشه آخرش یکی کوتاه میاد جنس ایراد دار رو برمیداره. اگر این قانون در مورد این مسعله ما و موارد مشابه صدق کنه قانون ایراد داری هست باید اصلاح بشه. قانون باید با منطق پیش بره نه خواسته مردم.
عین مواردی هست که اگر ثابت بشه مثلا چک بیمحل بوده و طرف شکایت کنه تمام هزینه های دادرسی از بزرگترین هزینه تا کوچکترین هزینه از فرد خاطی گرفته میشه.

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
سلام.
با احترام عرض میکنم که تو این مورد که کالا ایراد داره و توسط فروشنده اعلام نشده و به نوعی کلاهبرداری صورت گرفته کل هزینه رفت و برگشت هم حتی باید با فروشنده باشه. اگر اینطور نباشه اونموقع این فروشنده به 5 نفر میفرسته این کالا رو هیچ ضرری هم متحمل نمیشه آخرش یکی کوتاه میاد جنس ایراد دار رو برمیداره. اگر این قانون در مورد این مسعله ما و موارد مشابه صدق کنه قانون ایراد داری هست باید اصلاح بشه. قانون باید با منطق پیش بره نه خواسته مردم.
عین مواردی هست که اگر ثابت بشه مثلا چک بیمحل بوده و طرف شکایت کنه تمام هزینه های دادرسی از بزرگترین هزینه تا کوچکترین هزینه از فرد خاطی گرفته میشه.
فک کنم تو ایران زندگی نمیکنید

Sent from my SM-N981B using Tapatalk

Reza_Mohammad

Registered User
لایک‌ها
769
والا این اقا مشکل داره
اول تحدید میکنه
دوم بی ادبی میکنه و بی احترامی میکنه
همون روز اول گفتم تماس بگیر صحبت کنیم تماس نگرفت و اومده تاپیک زده و پیغام میده :)
من بهش میگم جنسم نو بوده ایشون میگن کارکرده
گفتم مال بد بیخ ریش صاحبش بفرست بیاد
الان میگه 200ت برام بزن ک راضی باشم :)
چی بگم؟ باید چیکار کنم؟ هر کی مشکل مالی داره مالشو زیر قیمت میده حتما اون جنس مشکلی داره؟ خدایی هم هست و داره میبینه

DIVINERIPPER

Registered User
لایک‌ها
202
سلام.
دیگه دقیقا خود قانون رو براتون کپی پیست کردم !!!! خوب و بدش رو نمیدونم چقد هم بهش عمل بشه هم نمیدونم مسئولش من نیستم

farhadii

Registered User
لایک‌ها
173
الان میگه 200ت برام بزن ک راضی باشم :)
برادر با کم و زیاد کمی چونه و صحبت بین خودتون بهتره حلش کنین کسی نمتونه فرمول بده یا قضاوت کنه یا طرف کسی را بگیره در نهایت فایده ای هم نداره نهایتش لجبازیه

مترجم

Registered User
لایک‌ها
930
درود
دوستان بنده قوانین سایت ایسام را به طور نمونه براتون نقل قول می کنم.

کالا ها چند دسته بندی دارند: نو(آکبند)--در حد نو--دست دوم---معیوب

برای کالاهای آکبند فروشنده موظف است به نوعی تصویر از کالا درج کند که آکبند بودن کالا را ثابت کند تا اگر مورد مشابهی پیش آمد خریدار امکان سواستفاده نداشته باشد.
اینکه فروشنده عنوان کرده از بسته بندی درآوردم و تست کردم و مناسب کاربری ایشان نبود، کالا در دسته بندی آکبند قرار نمی گیرد، اگر خریدار با علم به این گفته کالا را خریداری کند، ریسک معامله ای را پذیرفته که ممکن است آن کالا مدتی! حتی بلااستفاده بر روی میز فروشنده قرار داشته و در حد چند لحظه تست کردن مورد ادعای فروشنده نبوده است!
رای ایسام در این قبیل موارد هزینه برگشت کالا بر عهده خریدار می باشد، مگر دو طرف در فرآیند حل/اختلاف به نوعی با هم به توافق برسند.

پیشنهادی که برای مدیران دارم این هست که سیستم اعتماد-سازی در پرشین-تولز ایجاد کنند ...فکر نمی کنم جایگاه پرشین تولز از لیون و ایسام کمتر باشد.

farhadii

Registered User
لایک‌ها
173
پیشنهادی که برای مدیران دارم این هست که سیستم اعتماد-سازی در پرشین-تولز ایجاد کنند ...فکر نمی کنم جایگاه پرشین تولز از لیون و ایسام کمتر باشد.
فکر بسیار عالی

Reza_Mohammad

Registered User
لایک‌ها
769
درود
دوستان بنده قوانین سایت ایسام را به طور نمونه براتون نقل قول می کنم.

کالا ها چند دسته بندی دارند: نو(آکبند)--در حد نو--دست دوم---معیوب

برای کالاهای آکبند فروشنده موظف است به نوعی تصویر از کالا درج کند که آکبند بودن کالا را ثابت کند تا اگر مورد مشابهی پیش آمد خریدار امکان سواستفاده نداشته باشد.
اینکه فروشنده عنوان کرده از بسته بندی درآوردم و تست کردم و مناسب کاربری ایشان نبود، کالا در دسته بندی آکبند قرار نمی گیرد، اگر خریدار با علم به این گفته کالا را خریداری کند، ریسک معامله ای را پذیرفته که ممکن است آن کالا مدتی! حتی بلااستفاده بر روی میز فروشنده قرار داشته و در حد چند لحظه تست کردن مورد ادعای فروشنده نبوده است!
رای ایسام در این قبیل موارد هزینه برگشت کالا بر عهده خریدار می باشد، مگر دو طرف در فرآیند حل/اختلاف به نوعی با هم به توافق برسند.

درود
بنده دقیقا همین حرفو میزنم ولی ایشون میگن 200ت برام واریز کنین پد رو نگه میدارم :) اولین باره تو خرید و فروش هام این مشکل پیش اومده

Last edited:

مترجم

Registered User
لایک‌ها
930
درود
بنده دقیقا همین حرفو میزنم ولی ایشون میگن 200ت برام واریز کنین پد رو نگه میدارم :) اولین باره تو خرید و فروش هام این مشکل پیش اومده

هر دو شما کاربرای با سابقه ای هستید اگر با کسر مبلغ به توافق نمیرسید باید دید نظر مدیران در چارچوب قوانین پرشین تولز به چه صورت هست....
من به شخصه شدیدا به لحاظ روحی خسته شدم، آینده پر از ابرهای سیاه و مکدر.....در این شرایط مملکتمون هوای همدیگر داشته باشید ....با هم توافق کنید بصورتی که برد-برد باشه فردا معلوم نیست زنده باشیم یا ...

Reza_Mohammad

Registered User
لایک‌ها
769
هر دو شما کاربرای با سابقه ای هستید اگر با کسر مبلغ به توافق نمیرسید باید دید نظر مدیران در چارچوب قوانین پرشین تولز به چه صورت هست....
من به شخصه شدیدا به لحاظ روحی خسته شدم، آینده پر از ابرهای سیاه و مکدر.....در این شرایط مملکتمون هوای همدیگر داشته باشید ....با هم توافق کنید بصورتی که برد-برد باشه فردا معلوم نیست زنده باشیم یا ...
بله درسته روز ب روز زندگی سخت تر میشه بنده هم مشکلات بزرگی دارم ک انگیزه ای ندارم و تمام لوازم هامو زیر قیمت دادم ولی امید بخدا

بالا