• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرتون در مورد این معامله چیه؟

Black HAF

Registered User
لایک‌ها
375
درود
دوستان بنده قوانین سایت ایسام را به طور نمونه براتون نقل قول می کنم.

کالا ها چند دسته بندی دارند: نو(آکبند)--در حد نو--دست دوم---معیوب

برای کالاهای آکبند فروشنده موظف است به نوعی تصویر از کالا درج کند که آکبند بودن کالا را ثابت کند تا اگر مورد مشابهی پیش آمد خریدار امکان سواستفاده نداشته باشد.
اینکه فروشنده عنوان کرده از بسته بندی درآوردم و تست کردم و مناسب کاربری ایشان نبود، کالا در دسته بندی آکبند قرار نمی گیرد، اگر خریدار با علم به این گفته کالا را خریداری کند، ریسک معامله ای را پذیرفته که ممکن است آن کالا مدتی! حتی بلااستفاده بر روی میز فروشنده قرار داشته و در حد چند لحظه تست کردن مورد ادعای فروشنده نبوده است!
رای ایسام در این قبیل موارد هزینه برگشت کالا بر عهده خریدار می باشد، مگر دو طرف در فرآیند حل/اختلاف به نوعی با هم به توافق برسند.

پیشنهادی که برای مدیران دارم این هست که سیستم اعتماد-سازی در پرشین-تولز ایجاد کنند ...فکر نمی کنم جایگاه پرشین تولز از لیون و ایسام کمتر باشد.
عرض ادب و احترام و صبح بخیر‌...
حالا اگر کالای آکبندی با شرایطی که گفتین و ۱۰۰٪استفاده نشده آگهی بشه و خربدار با علمِ به این موضوع و با هر سیستمی خرید رو انجام بده و بعد از اینکه به دستش رسید و کالا رو از حالت آکبندی خارج و به قول معروف تست کرد و به هر دلیلی ( وسواس یا خرید از روی کنجکاوی یا..) خواست کالا رو مرجوع کنه تکلیف چی میشه؟🙏

مترجم

Registered User
لایک‌ها
930
و به هر دلیلی ( وسواس یا خرید از روی کنجکاوی یا..) خواست کالا رو مرجوع کنه

درود
اصولا کالا های آکبند دارای برچسب-هلوگرام-پوشش نایلونی کارخانه هستند که فروشنده باید این شرایط را در تصاویر کالا به خریدار نشان دهد، اگر خریداری این پلمپ را باز کند اصولا فروشندگان عودت کالا را نمی پذیرند و در صورت عدم رضایت فروشنده کالا نیز غیر قابل عودت است. با اینحال مشاهده شده فروشندگان کالایی را که فرضا یکبار تست شده یا کم استفاده بوده را به نام آکبند آگهی می کنند و خریدار با استناد به تصاویر کالا در ایسام و تصاویر همان کالا در وبسایت داخلی-خارجی کالا درخواست عودت کالا را دارد که ایسام حق را به خریدار داده و هزینه عودت بر عهده فروشنده است. در ایسام چون کتک-کاری های معاملات زیاد هست به عنوان نمونه در این تاپیک عنوان کردم مسلما مدیران پرشین طبق قوانین پرشین تصمیم خواهند گرفت.

Black HAF

Registered User
لایک‌ها
375
درود
اصولا کالا های آکبند دارای برچسب-هلوگرام-پوشش نایلونی کارخانه هستند که فروشنده باید این شرایط را در تصاویر کالا به خریدار نشان دهد، اگر خریداری این پلمپ را باز کند اصولا فروشندگان عودت کالا را نمی پذیرند و در صورت عدم رضایت فروشنده کالا نیز غیر قابل عودت است. با اینحال مشاهده شده فروشندگان کالایی را که فرضا یکبار تست شده یا کم استفاده بوده را به نام آکبند آگهی می کنند و خریدار با استناد به تصاویر کالا در ایسام و تصاویر همان کالا در وبسایت داخلی-خارجی کالا درخواست عودت کالا را دارد که ایسام حق را به خریدار داده و هزینه عودت بر عهده فروشنده است. در ایسام چون کتک-کاری های معاملات زیاد هست به عنوان نمونه در این تاپیک عنوان کردم مسلما مدیران پرشین طبق قوانین پرشین تصمیم خواهند گرفت.
پس طبق فرمایش شما کالایی که شرایط یاد شده رو داشته باشه عودت پذیر نیست و خریدار در صورت استفاده از واژه های " مهلت تست " " هر کالایی ۲۴ ساعت مهلت تست داره " و به همون دلایلی که بالاتر هم عرض کردم حقِ برگشت دادن کالای خریداری شده رو نداره..👌👌🤞

PEZHVAKCOMPUTER

Registered User
لایک‌ها
271
کاربر Reza_Mohammad نمونه یک کلاه بردار و انسان بی مسعولیت و بی خدایی هستن که در آخرای این فروم خاطره بدی ایجاد کردن. با اینکه خودشون گفتن کالا رو براشون برگردونم حتی با هزینه خودم .ارسال کردم براشون و باز هم از پست تحویل نگرفتن و آدرس اشتباه دادن .
مدیران که رسیدگی نکردن. انشاالله که اون پولی که از من گرفتن رو به بدترین شکل ممکن تقاص پس بدن.
123366.png

بالا