Black HAF
Registered User
عرض ادب و احترام و صبح بخیر...درود
دوستان بنده قوانین سایت ایسام را به طور نمونه براتون نقل قول می کنم.
کالا ها چند دسته بندی دارند: نو(آکبند)--در حد نو--دست دوم---معیوب
برای کالاهای آکبند فروشنده موظف است به نوعی تصویر از کالا درج کند که آکبند بودن کالا را ثابت کند تا اگر مورد مشابهی پیش آمد خریدار امکان سواستفاده نداشته باشد.
اینکه فروشنده عنوان کرده از بسته بندی درآوردم و تست کردم و مناسب کاربری ایشان نبود، کالا در دسته بندی آکبند قرار نمی گیرد، اگر خریدار با علم به این گفته کالا را خریداری کند، ریسک معامله ای را پذیرفته که ممکن است آن کالا مدتی! حتی بلااستفاده بر روی میز فروشنده قرار داشته و در حد چند لحظه تست کردن مورد ادعای فروشنده نبوده است!
رای ایسام در این قبیل موارد هزینه برگشت کالا بر عهده خریدار می باشد، مگر دو طرف در فرآیند حل/اختلاف به نوعی با هم به توافق برسند.
پیشنهادی که برای مدیران دارم این هست که سیستم اعتماد-سازی در پرشین-تولز ایجاد کنند ...فکر نمی کنم جایگاه پرشین تولز از لیون و ایسام کمتر باشد.
حالا اگر کالای آکبندی با شرایطی که گفتین و ۱۰۰٪استفاده نشده آگهی بشه و خربدار با علمِ به این موضوع و با هر سیستمی خرید رو انجام بده و بعد از اینکه به دستش رسید و کالا رو از حالت آکبندی خارج و به قول معروف تست کرد و به هر دلیلی ( وسواس یا خرید از روی کنجکاوی یا..) خواست کالا رو مرجوع کنه تکلیف چی میشه؟