aligolshani66
Registered User
سلام.شما وقتی به گارانتی مراجعه می کنید،اول اصالت گارانتی و شرایطش مثل تاریخ رو چک می کنند و بعد پذیرش میکنند، این رم هم چون گارانتیش تموم شده پذیرش نمیکنند که فاکتور چیزی بدند و فقط به خاطر اصرار بنده، لطف کردند و تست کردند و گفتند تصویر نمیدهد.مگه میشه یه رم DDR3 روی سه تا مینبرد به این معروفی و مدل بالای داخل نقل قول تصویر نده . باز اگه یه مادربرد قدیمی سوکت 775 یا 1156 برند Biostar یا Foxconn بود یچیزی ولی رو ایسوس Z97 و Maximus تصویر نده خیلیه . حالا اصلا با اینا کار نداریم همرو بریز دور طرف میگه بردم گارانتی میگه تصویر نمیده رم خرابه . گارانتی که دیگه میدونه اون مدل رمی که چند هزارتاشو روونه بازار کرده باید روی چه مینبردی با چه چیپستی تست کنه ببینه تصویر میده یا نه .
اگر فرض کنیم هر دو نفر دارن واقعیت رو بیان میکنن احتمالا یه چیزی روی رم چسبیده بوده که CPU123 اونو با اسپری خشک شسته و اوکی شده و الان دیگه کار میکنه رو مینبردای aligolshani .
یه تاپیک بود چند وقت پیش که ادمین hwt میخواست تو خصوصی حلش کنه با قوانین فروم ولی نشد گفت برید تاپیک بزنید . داستانش این بود که یکی یه پد موس تحت عنوان آکبند فرستاده بود برای یکی بعد خریدار میگفت داداش این انقدر استفاده شده تغییر رنگ داده چند نفرم تایید کرده بودن که پد کلی استفاده شده و حتی خود فروشنده اول به خریدار گفته بود تو کلاهبرداری پد منو با یه پد دست دوم دربو داغون عوض کردی ولی نمیدوم چی شد که یهو طی یه حرکت انقلابی همین فروشنده پد موس گفته بود اگه هزینه رفتو برگشتو قبول میکنی من پس میگیرم . داداش تو که گفته بودی پد موس آکبندتو با یه دست دوم داغون عوض کردن .
الان اینجا فروشنده رم میگه روی همه مدل مینبرد (1155 . 1150 . 2011) اونم برندهای معتبر Asus Deluxe و Asus Rampage Formula و Asus P8p67 تست کردم راحت تصویر داد . من نمیدونم متر و معیار قوانین فروم برای اینکه معلوم بشه یه رم ایراد داره چی هستش . تست خریدار یا تست فروشنده ؟ الان خریدار رو سه تا مینبرد معروف و مدل بالا تست کرده فیلمشم گذاشته و مهمتر از همه گارانتی هم برده که گارانتی هم با مینبرد استاندارشون که مخصوص تست این رم هستش تصویر نگرفته و گفته رم ایراد داره . اگر قرار باشه یه رم روی این مینبردا و داخل گارانتی تصویر نده پس کجا باید تصویر بده که مدیریت بتونه براساس اون تصمیم بگیره و اینجوری خودشو نکشه کنار !
آقای hwt عزیز آیا همون تست گارانتی برای اینکه بتونی راحت داخل پیغام خصوصی تصمیم درست رو بگیری کافی نبود ؟
آقای CPU123 گرامی نظرت چیه با رفتن به گارانتی سریر تهران و نشون دادن رم بهشون نه بابت تعویض فقط برای تست و ضبط فیلم تست رم یکبار برای همیشه نشون بدی که یک کارگروهی اینجا قصد تخریب شمارو دارن و میخوان با امتیاز منفی های بیمورد شمارو زمین بزنن ؟
آقای aligolshani آیا سندی مثل برگه یا فیلم(حالا نه از لحظه تست مثلا از صحبتای متصدی گارانتی) دارید که ثابت کنه رمو بردین گارانتی تست کردن گفتن تصویر نمیده ؟
آقای hwt عزیز من یه پد موس داغون برا یکی تحت عنوان آکبند بفرستم بعد بزنم زیر همه چی بگم این پد موس من نیست شما و قانونای فروم چیکار میکنی برای خریدار پد ؟
جالبه تو هردوتا تاپیک یوزر مترجم حقو به اونی داده که مقصره . با این شرایط من ترجیحم اینه نه کاری به شورای حل اختلاف فروم(مترجم) داشته باشم نه قوانین فروم و نه ادمین(hwt) فروم . خودم تعیین میکنم چجوری معامله کنم .
لطفا قسمتهای زننده و طلبکارانه رو مشخص کن.ادبیات ایشون بسیار زننده و طلبکارانه بود و طوری حرف میزدن و میزنن که بنده رم خراب بهشون انداختم !
من همیشه رم هارو تست memtest میگیرم که حدودا 8 ساعت طول میکشه ، هیچ موقع جنس خراب دست مشتری نمیدم !
جنس فروخته شده پس گرفته نمیشه ، در ضمن این قطعه مال شخص دیگری بود سپرده بود برای فروش ، الان بنده نمیتونم بابت رم سالم که 20 سال کار میکرده از جیب پول ایشون رو بدم !
شنبه هفته پیش رم به دستت رسید، تا دیروز با هر منطقی که میشد باهات صحبت کردم، اما فقط مدام یه حرف رو تکرار کردی.
شما میگی تمام مینهای تست بنده معیوب بوده و ... بر فرض محال، باشه.
۱-بنده قصد استفاده از گارانتی رم که گفتید رو دارم.
۲-بنده قصد مرجوع کردن کالا مطابق ماده ۳۷ و ۳۸ قوانین خرید و فروش اینترنتی رو دارم:

حقوق قانونی خریداران در خریدهای اینترنتی
آیا تا کنون در خریدهای اینترنتی با مواردی نظیر فروش محصول تقلبی به جای محصول اصلی و یا تحویل محصول معیوب و یا حتی محصولی متفاوت با آنچه که سفارش داده اید مواجه بوده اید؟ آیا پس از خرید محصول اینترنتی از عدم پاسخگویی فروشنده در قبال ایرادات محصول خریداری شده گله مند بوده اید؟