• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایان فعالیت بخشهای بازارچه: امکان ایجاد موضوع جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

md70

Registered User
لایک‌ها
2,570
سهام پرشین تولزو توی بورس عرضه کنید تا هم قیمتش کشف بشه و هم صاحب پیدا کنه :)
ولی خب واقعا حیف شد، بخش بازارچه واقعا توی نت بی نظیر بود و من که توی این سال ها هیچ وقت مشکلی باهاش نداشتم، با وجود اینکه پر دلال شده بود

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
بازارچه وبمستری بجز پی تی کجا خوبه؟
وب هاستینگ تالک مُرده
شاپ کیپر تقریبا دیگه مومیایی شده
گروه های تلگرام هم مدیر های عقده ای زیاد هست پاک میکنن یا انتظار دارن پول بدیم بهشون برای تبلیغات
تو دیوار آگهی بزنم دسته بندی پولی حساب میشه و فقط روز اول دیده میشه
تو سایت های درج آگهی مثل ایران تجارت و... برم مخاطب و بازدید ندارن

AMIN 11

Registered User
لایک‌ها
77
فروم رو به خاطر ی رم بستن؟!یا موس پد؟
این اواخر شکایت بازی زیاد شده بود...
سر هیچ پوچ...
رایگان گذاشتن خدمات باعث ناشکری میشه همه میزنند تو سرش ... خیلیا از این فروم برا رشد کاریشون استفاده کردن الانم جواب سلام رو بزور میدن.
الان این همه کاربر اینجا هست به خاطر رفتار و لج بازی نباید اینجوری بشه...
امیدواریم مدیریت محترم تجدید نظر کنند و قوانینی اتخاذ بشه تا همه رعایت کنند یا چند تا ناظم علاقه مند باشه در صورت تخلف کاربرها مدیریت رو بر عهده داشته باشند.

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
فروم رو به خاطر ی رم بستن؟!یا موس پد؟
این اواخر شکایت بازی زیاد شده بود...
سر هیچ پوچ...
رایگان گذاشتن خدمات باعث ناشکری میشه همه میزنند تو سرش ... خیلیا از این فروم برا رشد کاریشون استفاده کردن الانم جواب سلام رو بزور میدن.
الان این همه کاربر اینجا هست به خاطر رفتار و لج بازی نباید اینجوری بشه...
امیدواریم مدیریت محترم تجدید نظر کنند و قوانینی اتخاذ بشه تا همه رعایت کنند یا چند تا ناظم علاقه مند باشه در صورت تخلف کاربرها مدیریت رو بر عهده داشته باشند.
دو سه تا کاربر بودن که گوشی همکار هاشونو اگهی میکردن از خودشون چیزی نداشتن فقط همون یکی دو نفر خیلی انگشت شمار بود بزرگترین گند کاریا از سمت سوی خود مدیریت بود نمیدونم یادتون میاد بودین اون موقع یا نه خود مدیر از اینجا گوشی خریده بود نکسوس بود همه قدیمیا میدونن نکسوس ها نصب فایل منیجر اول فرستادنش با بلوتوث و... یکم پیچیده بود سر اون کاربر بدختو بیچاره کردن خود من دوتا امتیاز منفی بیخودی داشتم مدیر یه جنس میخواست میگفت یکم تخفیف بده منفیتم پاک میکنم میگفتم نمیخواد اون دوتا منفی اتفاقا خیلی برام با ارزشه سر یه اواتار شاهین نجفی مدیر نمیدونم محترمی که امضاش اموزش نمازه زرت و زرت تاپیک های منو میدید گیر میداد که تست بزار نام کاربری با عکس بزار میگفتم میزارم ولی اینایی که نمیزارنو چرا نگاه نمیکنی خودم گزارش میدم نام کاربری جهنم تاپیک عکسم نداره.... کلا من از تعطیل شدنش واقعا ناراحتم نیستم چون واس من قانونش فرق داشت

Sent from my SM-N981B using Tapatalk

cc2000

Registered User
لایک‌ها
438
به نظرم دارن کامنتارو میخونن و میخندن.یه شک به بازارچه دادن نترسین دوستان

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
اینجا یه حس نوستالژی توام با حسرت برام داشت(یاد گذشته ها و دوران اوج جوانی...) و یه حساب ویژه ای براش قائل بودم
تا اتفاقای اخیر و این حرکت تازه که همه چیو تکمیلش کرد!
حیف از پتانسیلی که انگار غیر ارادی و طی گذشتن سالها برای این فروم ایجاد شده بود ولی به درستی ازش استفاده نشد هم در جهت منافع مدیران و هم کاربران
شبکه های اجتماعی و ... به خاطر بی در و پیکر بودنشون حتی با تمام امکانات هیچوقت نمیتونن جایگزین چنین فروم هایی باشن.

مترجم

Registered User
لایک‌ها
930
مگه دیوار که بابت آگهی ها پول میگیره وقتی کلاهبرداری میشه پاسخگو هست

بدترین سایت دیوار هست، حیف 1000 تومان پول آنجا خرج بشه کوچکترین مسئولیتی احساس نمی کنند.

این اواخر شکایت بازی زیاد شده بود

مثلا چندتا؟ 10 تا؟ روزی 100 تا شکایت ایسام هست...چندین ادمین دارند، به یک نفر هم فشار نمیاد، علت بسته شدن بازارچه تعدد شکایات نیست...

Hamed.Madadi

Registered User
لایک‌ها
208
اگر مدیریت خسته شده یا مشغله کاری داره یا اصلا دوست نداره ادامه بده ، فروم میتونه واگذار کنه به گروه جوانتر و با انگیزه تر ، سر یه مبلغی توافق کنه

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
دو سه تا کاربر بودن که گوشی همکار هاشونو اگهی میکردن از خودشون چیزی نداشتن فقط همون یکی دو نفر خیلی انگشت شمار بود بزرگترین گند کاریا از سمت سوی خود مدیریت بود نمیدونم یادتون میاد بودین اون موقع یا نه خود مدیر از اینجا گوشی خریده بود نکسوس بود همه قدیمیا میدونن نکسوس ها نصب فایل منیجر اول فرستادنش با بلوتوث و... یکم پیچیده بود سر اون کاربر بدختو بیچاره کردن خود من دوتا امتیاز منفی بیخودی داشتم مدیر یه جنس میخواست میگفت یکم تخفیف بده منفیتم پاک میکنم میگفتم نمیخواد اون دوتا منفی اتفاقا خیلی برام با ارزشه سر یه اواتار شاهین نجفی مدیر نمیدونم محترمی که امضاش اموزش نمازه زرت و زرت تاپیک های منو میدید گیر میداد که تست بزار نام کاربری با عکس بزار میگفتم میزارم ولی اینایی که نمیزارنو چرا نگاه نمیکنی خودم گزارش میدم نام کاربری جهنم تاپیک عکسم نداره.... کلا من از تعطیل شدنش واقعا ناراحتم نیستم چون واس من قانونش فرق داشت

Sent from my SM-N981B using Tapatalk

دقیقا فکر کنم ۱۰ ۱۱ سال پیش یکی از مدیرهای قدیمی اینجا از من گوشی خرید، گوشی رسید دستش گفت ایراد ظاهری داره و تاپیک شکایت زد و خلاصه از طریق چند تا مدیر دیگه شروع کردن به من پیام دادن و کامنت دادن و بن کردن و امتیاز منفی و ... که فلان میکنیم و چیکارت میکنیم و از این حرف ها که آخر هم با حمایت کاربرهای عادی و مدارک تصاویری که من گذاشتم تو تاپیک راه به جایی نبردن و معلوم شد داستان بزخری کردن بوده... از این اتفاق ها هم کم نبوده تو تاریخ این بازارچه.

DM.JAGUAR

Registered User
لایک‌ها
348
سلام. من میتونم توی دیسکورد سروری برای انجمن بزنم با ساز و کاری شبیه به همین انجمن فعلی.

حتی میشه توش دسته بندی های مختلفی رو قرار داد که تا حدودی شبیه دسته بندی های موجود انجمن بشه.
اگر موافق بودید اعلام کنید.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
بنظرم امید الکی به اینکه تصمیم ادمین عوض میشه نداشته باشید...تحلیل دلایل این کار هم فایده ای نداره چون همشون این تاپیک رو دیدن و میتونستن حداقل یک خط توضیح بدن که ندادن
همه توافق کنن و به طور رسمی یک جای مشخصی ( سایت یا هرچی ) رو معلوم کنید ( یا یک نظر سنجی بزارید ) که از این به بعد همه ی اعضا اونجا فعالیت کنن
فقط وقتی اینجا تعطیل بشه مشکل اینه که احراز هویت نام کاربر در سایت جدید با کاربر قدیمی اینجا سخته میشه که باید یک فکری کرد

Last edited:

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
صاحبان فروم اگر تمایل داشتین من بک آپ کامل سایت شامل سورس و پایگاه داده رو به منظور راه اندازی مجدد این فروم، خریدارم.

مترجم

Registered User
لایک‌ها
930
گذشته را شخم نزنیم دوستان...
طی ماه گذشته پیشنهاد دادم در بازارچه پرشین سامانه اعتماد سازی ایجاد بشه و به تعداد افراد ناظر اضافه بشه.....
به شخصه بعیید میدونم بحث مالی باشه به سایر موارد هم فکر کردم چیزی به ذهنم نرسید....
در پست نخست این تاپیک هم عنوان کردم، حق کاربران این نوع برخورد نیست....لطفا توضیح بدید شما دوست عزیزی که می بینید و رد می شوید...

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
صاحبان فروم اگر تمایل داشتین من بک آپ کامل سایت شامل سورس و پایگاه داده رو به منظور راه اندازی مجدد این فروم، خریدارم.

لطفا دقت کنید اگر توافق کردید تا مدت بیش از دو سال هم مسئولیت ریدایرکت forum.persiantools.com ازشون بگیرید به دامنه خودتون

مترجم

Registered User
لایک‌ها
930
اگر توافق کردید

من؟ بنده یک کاربر عادی هستم، کاربران دیگری صحبت از ایجاد فضای دیگری کردند...
شخصا دوست دارم صرفا داخل پرشین-تولز فعالیت کنم، این خواسته زیادی هست؟ حالا هم مارو دارند از کمترین حقمون محروم می کنند، بیش از 10 سال عضو بودیم، زمان و عمرمون گذاشتیم ...حالا بدون توضیحی این نوع برخورد....کم در دنیای واقعی غم و بدبختی داریم میایم اینجا هم باید اینطور پذیرا باشیم.

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
من؟ بنده یک کاربر عادی هستم، کاربران دیگری صحبت از ایجاد فضای دیگری کردند...
شخصا دوست دارم صرفا داخل پرشین-تولز فعالیت کنم، این خواسته زیادی هست؟ حالا هم مارو دارند از کمترین حقمون محروم می کنند، بیش از 10 سال عضو بودیم، زمان و عمرمون گذاشتیم ...حالا بدون توضیحی این نوع برخورد....کم در دنیای واقعی غم و بدبختی داریم میایم اینجا هم باید اینطور پذیرا باشیم.

معذرت می خوام اشتباها نقل قول کرده بودم و سریع اصلاح شده بود.

اگر حرفه ای برخورد کنیم، حتما دلایل خودشون رو دارند و کاربر نمی تونه گلایه ای داشته باشه

یک سرویسی بوده، حالا تصمیم گرفته تغییراتی حاصل کنه

متاسفانه سیستم هم فشارهای زیادی به کسب و کارها و سروریس ها می زاره

نگهداری فروم هم هزینه بر هست

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
دوست عزیز شما و اون دوستانی که تمایل به این کار دارن مستقیم به خود ادمین پیغام بدید و باهاشون صحبت کنید چون پیغام های اینجا رو شاید اصلا نمی خونن!!
در ضمن قیمت فروش اینجا قطعا بالا هست و بهتره برای هر دو طرف که یک وکیل از نظر حقوقی و حق مالکیت و نوشتن قرارداد و قوانین این انتقال حتما حضور داشته باشن البته من بعید میدونم قصد فروش اینجا رو داشته باشن وگرنه خیلی راحت اعلام میکردن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا