mohammad_rabiyi
Registered User
- نوشتهها
- 746
- لایکها
- 754
بیارنش داخل بورس بخریمش سهم سهم.
همین جا هم میشه مزایده گذاشت
بیارنش داخل بورس بخریمش سهم سهم.
دو سه تا کاربر بودن که گوشی همکار هاشونو اگهی میکردن از خودشون چیزی نداشتن فقط همون یکی دو نفر خیلی انگشت شمار بود بزرگترین گند کاریا از سمت سوی خود مدیریت بود نمیدونم یادتون میاد بودین اون موقع یا نه خود مدیر از اینجا گوشی خریده بود نکسوس بود همه قدیمیا میدونن نکسوس ها نصب فایل منیجر اول فرستادنش با بلوتوث و... یکم پیچیده بود سر اون کاربر بدختو بیچاره کردن خود من دوتا امتیاز منفی بیخودی داشتم مدیر یه جنس میخواست میگفت یکم تخفیف بده منفیتم پاک میکنم میگفتم نمیخواد اون دوتا منفی اتفاقا خیلی برام با ارزشه سر یه اواتار شاهین نجفی مدیر نمیدونم محترمی که امضاش اموزش نمازه زرت و زرت تاپیک های منو میدید گیر میداد که تست بزار نام کاربری با عکس بزار میگفتم میزارم ولی اینایی که نمیزارنو چرا نگاه نمیکنی خودم گزارش میدم نام کاربری جهنم تاپیک عکسم نداره.... کلا من از تعطیل شدنش واقعا ناراحتم نیستم چون واس من قانونش فرق داشتفروم رو به خاطر ی رم بستن؟!یا موس پد؟
این اواخر شکایت بازی زیاد شده بود...
سر هیچ پوچ...
رایگان گذاشتن خدمات باعث ناشکری میشه همه میزنند تو سرش ... خیلیا از این فروم برا رشد کاریشون استفاده کردن الانم جواب سلام رو بزور میدن.
الان این همه کاربر اینجا هست به خاطر رفتار و لج بازی نباید اینجوری بشه...
امیدواریم مدیریت محترم تجدید نظر کنند و قوانینی اتخاذ بشه تا همه رعایت کنند یا چند تا ناظم علاقه مند باشه در صورت تخلف کاربرها مدیریت رو بر عهده داشته باشند.
مگه دیوار که بابت آگهی ها پول میگیره وقتی کلاهبرداری میشه پاسخگو هست
این اواخر شکایت بازی زیاد شده بود
دو سه تا کاربر بودن که گوشی همکار هاشونو اگهی میکردن از خودشون چیزی نداشتن فقط همون یکی دو نفر خیلی انگشت شمار بود بزرگترین گند کاریا از سمت سوی خود مدیریت بود نمیدونم یادتون میاد بودین اون موقع یا نه خود مدیر از اینجا گوشی خریده بود نکسوس بود همه قدیمیا میدونن نکسوس ها نصب فایل منیجر اول فرستادنش با بلوتوث و... یکم پیچیده بود سر اون کاربر بدختو بیچاره کردن خود من دوتا امتیاز منفی بیخودی داشتم مدیر یه جنس میخواست میگفت یکم تخفیف بده منفیتم پاک میکنم میگفتم نمیخواد اون دوتا منفی اتفاقا خیلی برام با ارزشه سر یه اواتار شاهین نجفی مدیر نمیدونم محترمی که امضاش اموزش نمازه زرت و زرت تاپیک های منو میدید گیر میداد که تست بزار نام کاربری با عکس بزار میگفتم میزارم ولی اینایی که نمیزارنو چرا نگاه نمیکنی خودم گزارش میدم نام کاربری جهنم تاپیک عکسم نداره.... کلا من از تعطیل شدنش واقعا ناراحتم نیستم چون واس من قانونش فرق داشت
Sent from my SM-N981B using Tapatalk
صاحبان فروم اگر تمایل داشتین من بک آپ کامل سایت شامل سورس و پایگاه داده رو به منظور راه اندازی مجدد این فروم، خریدارم.
اگر توافق کردید
من؟ بنده یک کاربر عادی هستم، کاربران دیگری صحبت از ایجاد فضای دیگری کردند...
شخصا دوست دارم صرفا داخل پرشین-تولز فعالیت کنم، این خواسته زیادی هست؟ حالا هم مارو دارند از کمترین حقمون محروم می کنند، بیش از 10 سال عضو بودیم، زمان و عمرمون گذاشتیم ...حالا بدون توضیحی این نوع برخورد....کم در دنیای واقعی غم و بدبختی داریم میایم اینجا هم باید اینطور پذیرا باشیم.
دوست عزیز شما و اون دوستانی که تمایل به این کار دارن مستقیم به خود ادمین پیغام بدید و باهاشون صحبت کنید چون پیغام های اینجا رو شاید اصلا نمی خونن!!صاحبان فروم اگر تمایل داشتین من بک آپ کامل سایت شامل سورس و پایگاه داده رو به منظور راه اندازی مجدد این فروم، خریدارم.