sanaka
Registered User
و زمان ثابت کردزمان ثابت خواهد کرد که ایجاد کلون فروم یا کانال تلگرام جواب میده یا راه اندازی اصولی یک سایت و کمک و همکاری بین بچه ها جهت بالا بردن اونجا
و زمان ثابت کردزمان ثابت خواهد کرد که ایجاد کلون فروم یا کانال تلگرام جواب میده یا راه اندازی اصولی یک سایت و کمک و همکاری بین بچه ها جهت بالا بردن اونجا
کلا من نفعی نه از سایتی میبرم نه در جایی شریک هستم نه فرقی به حالم داره.اون سایت کنسل شد چون اونی که میخواست ایجاد کنه پشیمون شد منم سعی ام این بود تا جای ممکن افراد متفرق نشن که شدن دیگه حالا کار نداریم ولی چیز خنده داری توش نبودو زمان ثابت کرد![]()
رفیق،وقتی من پافشاری میکردم فروم جدید باید تحت مدیریت یه فرد معتبر باشه بخاطر همین چیزا بود..و زمان ثابت کرد![]()
سلامسلام دوستان تا این تاپیکها از بین نرفتن کاربران با سابقه شماره و یوزر تلگرام بزارن که همدیگرو گم نکنیم این مال خودمه
09306595559
@Yazdan6931
این انجمن هم مثل هات آورکلاک یه مدت دیگه تبدیل به خاطره میشه
شما یه فروشنده با سابقه و حرفه ی هستید ، اخلاقتون هم باید حرفه ی باشه ، این دوستمون هم هدفی به جزء کمک نداشت ، دیگه شکلک گذاشتن و این چیزها در سطح این فروم نیست و زشته ، هر کسی هر قدمی که برمیداره حتی اگر موفق نشه برای تلاشش باید ازش تشکر کردو زمان ثابت کرد![]()
سفسطه نکنید مازی جانکلا من نفعی نه از سایتی میبرم نه در جایی شریک هستم نه فرقی به حالم داره.اون سایت کنسل شد چون اونی که میخواست ایجاد کنه پشیمون شد منم سعی ام این بود تا جای ممکن افراد متفرق نشن که شدن دیگه حالا کار نداریم ولی چیز خنده داری توش نبود
هرکی هرجا میره خب بره شما ولی از روز اول سنگ اندازی کردی و این رفتارتون با نیشخند و مسخره بازی تنها چیزی که مشخص میکنه اینه که یا نفع شخصی در اون یکی سایت دارید یا حسادت میکنید یا غرض ورز هستید.
در هر صورت موفق باشید اینجا هم چند صباحی دیگر تعطیل میشود ولی کاش روی اخلاق و طرز فکرتون تفکری داشته باشید.
یه فرد معتبر که رفیق شما باشه؟که شما باهاش اوکی باشید؟رفیق،وقتی من پافشاری میکردم فروم جدید باید تحت مدیریت یه فرد معتبر باشه بخاطر همین چیزا بود..
بخاطر برخوردهای هیجانی..
شما و چند نفر دیگه از همون اول مخالفت میکردین با یه محیط جدید، و کلی ایراد از دیکته نانوشته میگرفتید..
بعد واسه این فروم جدید تمام مواضع سختتون رو گذاشتید کنار..
الانم با این تیکه اندازی ها و رفتارهاتون دارید سطح انعطاف خودتون رو نشون می دید و کاملا حرف منو ثابت میکنید که به دیوار هر کسی نمیشه تکیه داد..
کاملا مشخصه راحت سر یه لج بازی ممکنه یکی رو بن کنید یا مطالبش رو پاککنید..
- زمان خیلی زودتر داره ثابت میکنه
حامد جان کنایه من برای این بود که ایشون بخاطر خودخواهیشون حاظر بودن کل انجمن از هم بپاشه ولی انجمنی که توسط افراد همین pt ساخته شده رو معرفی نکننشما یه فروشنده با سابقه و حرفه ی هستید ، اخلاقتون هم باید حرفه ی باشه ، این دوستمون هم هدفی به جزء کمک نداشت ، دیگه شکلک گذاشتن و این چیزها در سطح این فروم نیست و زشته ، هر کسی هر قدمی که برمیداره حتی اگر موفق نشه برای تلاشش باید ازش تشکر کرد
چرا منو ریمو کردین؟
یا حضرت عباس!!سفسطه نکنید مازی جان
شخصا چندین و چند بار بهتون گفتم شما به عنوان ادمین موظف هستید کاربرا رو دور هم نگه دارید هی گفتید منتظریم ببینیم بچه ها کاری بکنن که اتفاقا همون روزا دوستان انجمن رو احداث کرده بودن گفتیم معرفی کنید کلا جواب پیام رو هم ندادید شما با نادیده گرفتن و لج بازی خواستید ثابت کنید که حمایت نمیکنید!چرا حمایت نکردید؟چون دوست داشتید حرف حرف خودتون باشه و بچه بازی در آوردید!الانم هیچ حمایتی نکردید رفتید یه پیج ردیت و تلگرام زدید خلاصه هر انجمنی که توسط باند شما باشه اوکیه
مصطفی جان خیلی خوب میگفت پاتوق باند بازیه چار نفر بین خودشون نظرسنجی راه میزارن و خودشون کاربر سال انتخاب میکنن کاربر برتر انتخاب میکنن یعنی 0 تا 100 فساد
یه فرد معتبر که رفیق شما باشه؟که شما باهاش اوکی باشید؟
هر کی خارج از دایره دوستان شما بود میشه غیرمعتبر؟سر 500 تومن با طرف دبه کردی حرف از اعتبار میزنی؟بخاطر همین چیزا بود که میگفتیم انجمن باید دست بچه های بازارچه بمونه وگرنه شما که اعتبارت رو به 500 تومن فروختی دیگه خدا میدونه مبلغ یکم بره بالا تر چیکارا از دستتون بر میاد
دوست عزیز چیکار میشه کرد ؟؟ من خودم از روز اول گفتم اونایی که تخصص دارن و سابقه و بقیه قبولشون دارن دور هم جمع بشن باهم همکاری کنن سایت جدید رو راه اندازی کننhttps://forum.persian-tools.com
دوستی در بالا نوشته بود در حال حاضر بهترین جایگزین فلان جاست چون N کاربر ثبت نام داره.
اما به اطلاعتون برسونم علتش پاک کردن آدرس های دیگه در این تاپیک و جاهای دیگه هست!
اصلاً دموکراسی موج میزنه در بین اعضاء...
https://forum.persian-tools.com
دوستی در بالا نوشته بود در حال حاضر بهترین جایگزین فلان جاست چون N کاربر ثبت نام داره.
اما به اطلاعتون برسونم علتش پاک کردن آدرس های دیگه در این تاپیک و جاهای دیگه هست!
اصلاً دموکراسی موج میزنه در بین اعضاء...
مصطفی جان خیالت راحت.. اکثرا آدمای بالغی هستیم و رفتارا و تصمیماتمون غیر هیجانیه..یه عده از دوستان میگن ما pcpin نمیایم امنیت نداره میریم فرومی که یوزر MihanV میخواد بزنه چون آدم سالم و معتبری هستش یا میریم فروم یوزر mehdi6059 که میخواد با دقیق ترین اصول دنیای وب توسعه داده شده یعنی DigiDast .
والا ما که اهل بازارچه هستیم و اکانتمو کلی اعتبار داره و ممکنه هک بشه باهاش یه مبلغ خیلی بالایی کلاهبرداری کنن بعد احضار بشیم دادگاه رفتیم توش اکانت ساختیم . شماها که میخواهید دوتا تاپیک چرتو پرت تو بخش پاتوقش بسازید داخلش بگین نونتو شیر مال میکنم یا شیرتو نون مال میکنم چرا عضو نمیشین ؟ خود مترجم شل کرده میگه میرم جایی که اکثریت برن یعنی یه هفته دیگه تو pcpin عضو میشه بعد شماها سفت کش شلوارتونو گرفتین یه وقت تو فروم ناامن عضو نشین .
فکر کن 31 اردیبهشت شد و فروم تعطیل شد . الان از این یوزرای فعال پرشین تولز تو هردو بخش بازارچه و غیربازارچه یک چهارمش برن persian-tools یک چهارمش برن Follow یک چهارمش برن Digidast یک چهارمش برن pcpin دقیقا چی میشه ؟ کی این وسط برنده لقب میگیره . خاک برسر همتون کنم اگر این اتفاق بیوفته .
اصلا میدونید چرا pcpin گرفت ؟ چون بچه های بازارچه تاسیش کردن که قبلا کانال تلگرام داشتن . چون بچه های بازارچه تاسیسش کردن که ازش کسب درآمد میکردن و براشون مهم بود وجود یه همچین جایی . چون بچه های بازارچه تاسیش کردن که همه پشت هم هستن و براشون مهم نیست صاحب فروم Zalman هستش یا کلمن مهم اینه یه جایی باشه بتونیم داخلش فعالیت تجاریمونو ادامه بدیم . اگرم روزی Zalman بخواد پولیش کنه یا ازش کسب درآمدی داشته باشه با همین اتحادی که همه بچه های بازارچه رفتن ثبت نام کردن با همین اتحادم ازش لفت میدیم .
من تا همینجا خیلی برا pcpin زحمت کشیدم ولی نه بخاطر zalman بلکه بخاطر برقرار بودن بازارچه . کسی هم تا الان نه پست مدیریتی بهم داده نه یه قرون پول و برامم مهم نیست چون میدونم کلی یوزر دیگه موندن که باید برم باهاشون صحبت کنم به سوالاشون جواب بدم قانعشون کنم که از پرشین بیان pcpin تا قبل از اینکه فروم درش تخته بشه . حالا شماها بشینید بگین من میرم پیش فرجاد دست به نونم نزنه من میرم digidast که با توپولوژی روز دنیا طراحی و پیاده سازی شده .
مصطفی جان اکثرا آدمای بالغی هستیم و رفتارا و تصمیماتمون غیر هیجانیه..
شما از دید فعالیت توی بازارچه می بینی.. خب مهم هم هست..
خود من برای معامله قطعه حتما توی همون فرومی که زحمتش رو کشیدین میام و دنبال طرف معامله میگردم..
ولی بخش های دیگه دغدغده هاشون به شکل دیگه ست..
خود همون پاتوق فقط خنده و مسخره بازی که نیست.
کلی صحبت جدی و مفید توش میشه..
توی بخش های هنری.. ادبیات..و تخصصی آدم میاد نوشته از خودش میذاره دوست داره اونجا مانگار بشه..
بعد میای می بینی مدیر نقد فلان فیلم رو پاک کرده یا تاپیکش رو بسته..چون خطر اخطار فیلترینگ داره..
یا مالک یه مشکل شخصی براش پیش میاد یهو کل فروم رو جمع میکنه و از وب خدافظی میکنه.. (تجربه مشابه ش رو بچه ها داشتن با فروم های دیگه)
یا مثلا بعد چند ماه میای می بینی فروم کامل جمع شده.. علت رو جویا میشی می بینی هزینه های سرور برای مالک داشته سنگین تر میشده..
بخاطر همین چیزا خیلی هامون با اینکه میتونستیم فروم بزنیم , نزدیم.. (هزینه و مدیریت)
هرجایی هم دل به فعالیت کردن با خیال راحت نداریم.. (رفتار ناشناخته مدیریت و احتمال جمع کردن فروم )
وگرنه اگه فقط بُعد بازارچه رو بخوایم نگاه کنیم.. منو بقیه بدمون نمیاد یجا دیگه بازارچه با همین اهالیش ادامه داشته باشه .. ماهم استفاده ببریم..
این مصطفی جان و حرفاش و نظراتش برام جالب هست، اگرچه مثل فلفل سیاه هست که اگر نباشه نمیشه و اگر باشه میسوزونه!من تو کار بچه های خارج از بازارچه دخالت نمیکنم . ببینید دلتون با کیه با همون ازدواج کنید .
فقط نمیدونم از MihanTV چقدر سفته گرفته بودین که بخاطر اخطار فیلترینگ یا بخاطر هزینه های سرور یا بخاطر مشکل شخصی یدفعه نزنه زیرش بگه فروم تعطیل . اگرم قرار بود فروم بشکل تعاونی روستایی مدیریت بشه که چیکار با فرجاد دارید خودتون تعاونیتون رو تاسیس کنید پس چرا تا الان منتظرید ببینید دیجی دست دوم که مخصوص فروش کالای های نو و دست دوم هستش کی راه میوفته تا برید داخلش تاپیک ادبی و شب شعر بزنید ؟
خلاصه که هرچی خوبه اتفاق بیوفته . من چیزی که برای خودم و بچه های بازارچه سود داشتو گفتم . شاید درستش اینی که شماها میگین باشه که چهارتا فروم مختلف تاسیس بشه . یه فروم برا نون شماهایی که خارج بازارچه فعالیت میکنید . یکی هم برا نون درآوردن بچه های بازارچه از انجام معاملات . هیچوقت فکر نمیکردم بین دوتا نون انقدر تفاوت وجود داشته باشه .
درود آقا مصطفی . کاملا حرفات درستهمن تو کار بچه های خارج از بازارچه دخالت نمیکنم . ببینید دلتون با کیه با همون ازدواج کنید .
فقط نمیدونم از MihanTV چقدر سفته گرفته بودین که بخاطر اخطار فیلترینگ یا بخاطر هزینه های سرور یا بخاطر مشکل شخصی یدفعه نزنه زیرش بگه فروم تعطیل . اگرم قرار بود فروم بشکل تعاونی روستایی مدیریت بشه که چیکار با فرجاد دارید خودتون تعاونیتون رو تاسیس کنید پس چرا تا الان منتظرید ببینید دیجی دست دوم که مخصوص فروش کالای های نو و دست دوم هستش کی راه میوفته تا برید داخلش تاپیک ادبی و شب شعر بزنید !
خلاصه که هرچی خوبه اتفاق بیوفته . من چیزی که برای خودم و بچه های بازارچه سود داشتو گفتم . شاید درستش اینی که شماها میگین باشه که چهارتا فروم مختلف تاسیس بشه . یه فروم برا نون شماهایی که خارج بازارچه فعالیت میکنید . یکی هم برا نون درآوردن بچه های بازارچه از انجام معاملات . هیچوقت فکر نمیکردم بین دوتا نون انقدر تفاوت وجود داشته باشه .