• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایان فعالیت بخشهای بازارچه: امکان ایجاد موضوع جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sanaka

Registered User
لایک‌ها
971
زمان ثابت خواهد کرد که ایجاد کلون فروم یا کانال تلگرام جواب میده یا راه اندازی اصولی یک سایت و کمک و همکاری بین بچه ها جهت بالا بردن اونجا
و زمان ثابت کرد:ROFLMAO:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
کلا من نفعی نه از سایتی میبرم نه در جایی شریک هستم نه فرقی به حالم داره.اون سایت کنسل شد چون اونی که میخواست ایجاد کنه پشیمون شد منم سعی ام این بود تا جای ممکن افراد متفرق نشن که شدن دیگه حالا کار نداریم ولی چیز خنده داری توش نبود

هرکی هرجا میره خب بره شما ولی از روز اول سنگ اندازی کردی و این رفتارتون با نیشخند و مسخره بازی تنها چیزی که مشخص میکنه اینه که یا نفع شخصی در اون یکی سایت دارید یا حسادت میکنید یا غرض ورز هستید.

در هر صورت موفق باشید اینجا هم چند صباحی دیگر تعطیل میشود ولی کاش روی اخلاق و طرز فکرتون تفکری داشته باشید.

Last edited:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
رفیق،وقتی من پافشاری میکردم فروم جدید باید تحت مدیریت یه فرد معتبر باشه بخاطر همین چیزا بود..
بخاطر برخوردهای هیجانی..
شما و چند نفر دیگه از همون اول مخالفت میکردین با یه محیط جدید، و کلی ایراد از دیکته نانوشته میگرفتید..

بعد واسه این فروم جدید تمام مواضع سختتون رو گذاشتید کنار..
الانم با این تیکه اندازی ها و رفتارهاتون دارید سطح انعطاف خودتون رو نشون می دید و کاملا حرف منو ثابت میکنید که به دیوار هر کسی نمیشه تکیه داد..

کاملا مشخصه راحت سر یه لج بازی ممکنه یکی رو بن کنید یا مطالبش رو پاک‌کنید..

- زمان خیلی زودتر داره ثابت میکنه

M1V

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,618
asalkade.com خرید تلفنی عسل از زنبوردار09155869597
سلام دوستان تا این تاپیکها از بین نرفتن کاربران با سابقه شماره و یوزر تلگرام بزارن که همدیگرو گم نکنیم این مال خودمه
09306595559
@Yazdan6931
این انجمن هم مثل هات آورکلاک یه مدت دیگه تبدیل به خاطره میشه
سلام
09155869597
@borzooian
با تشکر از دوستان عزیز

Hamed.Madadi

Registered User
لایک‌ها
208
شما یه فروشنده با سابقه و حرفه ی هستید ، اخلاقتون هم باید حرفه ی باشه ، این دوستمون هم هدفی به جزء کمک نداشت ، دیگه شکلک گذاشتن و این چیزها در سطح این فروم نیست و زشته ، هر کسی هر قدمی که برمیداره حتی اگر موفق نشه برای تلاشش باید ازش تشکر کرد

sanaka

Registered User
لایک‌ها
971
کلا من نفعی نه از سایتی میبرم نه در جایی شریک هستم نه فرقی به حالم داره.اون سایت کنسل شد چون اونی که میخواست ایجاد کنه پشیمون شد منم سعی ام این بود تا جای ممکن افراد متفرق نشن که شدن دیگه حالا کار نداریم ولی چیز خنده داری توش نبود

هرکی هرجا میره خب بره شما ولی از روز اول سنگ اندازی کردی و این رفتارتون با نیشخند و مسخره بازی تنها چیزی که مشخص میکنه اینه که یا نفع شخصی در اون یکی سایت دارید یا حسادت میکنید یا غرض ورز هستید.

در هر صورت موفق باشید اینجا هم چند صباحی دیگر تعطیل میشود ولی کاش روی اخلاق و طرز فکرتون تفکری داشته باشید.
سفسطه نکنید مازی جان
شخصا چندین و چند بار بهتون گفتم شما به عنوان ادمین موظف هستید کاربرا رو دور هم نگه دارید هی گفتید منتظریم ببینیم بچه ها کاری بکنن که اتفاقا همون روزا دوستان انجمن رو احداث کرده بودن گفتیم معرفی کنید کلا جواب پیام رو هم ندادید شما با نادیده گرفتن و لج بازی خواستید ثابت کنید که حمایت نمیکنید!چرا حمایت نکردید؟چون دوست داشتید حرف حرف خودتون باشه و بچه بازی در آوردید!الانم هیچ حمایتی نکردید رفتید یه پیج ردیت و تلگرام زدید خلاصه هر انجمنی که توسط باند شما باشه اوکیه
مصطفی جان خیلی خوب میگفت پاتوق باند بازیه چار نفر بین خودشون نظرسنجی راه میزارن و خودشون کاربر سال انتخاب میکنن کاربر برتر انتخاب میکنن یعنی 0 تا 100 فساد
رفیق،وقتی من پافشاری میکردم فروم جدید باید تحت مدیریت یه فرد معتبر باشه بخاطر همین چیزا بود..
بخاطر برخوردهای هیجانی..
شما و چند نفر دیگه از همون اول مخالفت میکردین با یه محیط جدید، و کلی ایراد از دیکته نانوشته میگرفتید..

بعد واسه این فروم جدید تمام مواضع سختتون رو گذاشتید کنار..
الانم با این تیکه اندازی ها و رفتارهاتون دارید سطح انعطاف خودتون رو نشون می دید و کاملا حرف منو ثابت میکنید که به دیوار هر کسی نمیشه تکیه داد..

کاملا مشخصه راحت سر یه لج بازی ممکنه یکی رو بن کنید یا مطالبش رو پاک‌کنید..

- زمان خیلی زودتر داره ثابت میکنه
یه فرد معتبر که رفیق شما باشه؟که شما باهاش اوکی باشید؟
هر کی خارج از دایره دوستان شما بود میشه غیرمعتبر؟سر 500 تومن با طرف دبه کردی حرف از اعتبار میزنی؟بخاطر همین چیزا بود که میگفتیم انجمن باید دست بچه های بازارچه بمونه وگرنه شما که اعتبارت رو به 500 تومن فروختی دیگه خدا میدونه مبلغ یکم بره بالا تر چیکارا از دستتون بر میاد

sanaka

Registered User
لایک‌ها
971
شما یه فروشنده با سابقه و حرفه ی هستید ، اخلاقتون هم باید حرفه ی باشه ، این دوستمون هم هدفی به جزء کمک نداشت ، دیگه شکلک گذاشتن و این چیزها در سطح این فروم نیست و زشته ، هر کسی هر قدمی که برمیداره حتی اگر موفق نشه برای تلاشش باید ازش تشکر کرد
حامد جان کنایه من برای این بود که ایشون بخاطر خودخواهیشون حاظر بودن کل انجمن از هم بپاشه ولی انجمنی که توسط افراد همین pt ساخته شده رو معرفی نکنن
به عبارتی یا انجمن باید توسط رفقای خودش ساخته میشد یا کلا از هیچ انجمنی حمایت نکنه

پ.ن دوستمون افترا زد که بنده اگه کسی باهام مخالف باشه رو بن میکنم
بالای 3 سال هست گروه تلگرام پرشین تولز رو مدیریت میکنم فقط یه نفر بیاد بگه من از گروه فلانی بن شدم!انگ زدن درست نیست یکم خودتون رو اصلاح کنید
همین هفته پیش باند خودشون گروه تلگرام زد و کاربرا رو به انواع دلیل از گروه ریمو میکردن

Last edited:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
سفسطه نکنید مازی جان
شخصا چندین و چند بار بهتون گفتم شما به عنوان ادمین موظف هستید کاربرا رو دور هم نگه دارید هی گفتید منتظریم ببینیم بچه ها کاری بکنن که اتفاقا همون روزا دوستان انجمن رو احداث کرده بودن گفتیم معرفی کنید کلا جواب پیام رو هم ندادید شما با نادیده گرفتن و لج بازی خواستید ثابت کنید که حمایت نمیکنید!چرا حمایت نکردید؟چون دوست داشتید حرف حرف خودتون باشه و بچه بازی در آوردید!الانم هیچ حمایتی نکردید رفتید یه پیج ردیت و تلگرام زدید خلاصه هر انجمنی که توسط باند شما باشه اوکیه
مصطفی جان خیلی خوب میگفت پاتوق باند بازیه چار نفر بین خودشون نظرسنجی راه میزارن و خودشون کاربر سال انتخاب میکنن کاربر برتر انتخاب میکنن یعنی 0 تا 100 فساد

یه فرد معتبر که رفیق شما باشه؟که شما باهاش اوکی باشید؟
هر کی خارج از دایره دوستان شما بود میشه غیرمعتبر؟سر 500 تومن با طرف دبه کردی حرف از اعتبار میزنی؟بخاطر همین چیزا بود که میگفتیم انجمن باید دست بچه های بازارچه بمونه وگرنه شما که اعتبارت رو به 500 تومن فروختی دیگه خدا میدونه مبلغ یکم بره بالا تر چیکارا از دستتون بر میاد
یا حضرت عباس!!
رفته آمار امتیاز خاکستری منو در آورده!!

کسایی که من براشون کار زدم اخلاق کاری من دستشونه

اون شخص حدود دو سه روز وقت منو گرفت بابت اینکه براش قالب و مساله باگ پیگیری کنم و ..
اخرشم گفت چون کار جلو نرفته من پولی نمیدم..
..
بعد اون جریان هم من درخواست دادم امتیاز منفی رو از حساب بون بنده خدا برداشتن.. ولی اون همچین درخواستی برای من نداد..

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
عجب ! حالا خوبه نه گروه نه سایت نه ردیت نه واتس اپ نه حتی ۱ دونه صفحه نه مدیریتش دست منه نه نفع مالی ای دارم .خدا رو شکر که به هیچ جریان پاتوقی یا بازارچه ای یا وب مستری هم وابسته نیستم اگر نه اینجا حکم اعدام بنده صادر میشد!

انشالله که خیر باشه برای همه حتی شما

sanaka

Registered User
لایک‌ها
971
یعنی باید حتما برای شما باشه که کمکی هر چند کوچک برای جامعه پرشین تولز انجام بدید
عجب
مگه اون انجمن برای منه
مگه گروه تلگرام برای من کوچکترین نفع مالی داشته
کسی که برای این انجمن ذره ای ارزش قائل باشه هر کاری از دستش بر بیاد انجام میده نه اینکه نگاه بندازه کجا به نفعش هست اونجا رو وایرال کنه و جایی که به نفعش نیست سرکوبش کنه
یادتون رفته انجمن مکانیه که همه ازش استفاده میکنن
شخصا تمام تلاشم رو کردم همه کاربرا رو انجمنی که برای من نیست و کوچکترین نفع مالی برام نداره یه جا جمع کنم به عنوان یه کاربر!تا همه بتونن استفاده بکنن
بین دیدگاه ما فرق زیاده...
انجمن پرشین تولز از هم پاشید دلیلش ادمین هایی مثل شما بود که ذره احساس تعلق به اینجا نداشتند
موفق باشید جناب مازی!

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
https://forum.persian-tools.com

دوستی در بالا نوشته بود در حال حاضر بهترین جایگزین فلان جاست چون N کاربر ثبت نام داره.
اما به اطلاعتون برسونم علتش پاک کردن آدرس های دیگه در این تاپیک و جاهای دیگه هست!

اصلاً دموکراسی موج میزنه در بین اعضاء...
دوست عزیز چیکار میشه کرد ؟؟ من خودم از روز اول گفتم اونایی که تخصص دارن و سابقه و بقیه قبولشون دارن دور هم جمع بشن باهم همکاری کنن سایت جدید رو راه اندازی کنن
اما مشکل اینه هر کسی می خواد خودش ادمین باشه و برای همین 10 تا سایت درست شد !!! الانم بالاخره باید یک جایی بقیه جمع بشن دیگه وگرنه دو هفته دیگه در اینجا تخته میشه و حدود 270 هزار کاربر نامشون و پیشینه شون نابود میشه

خود منم اینجا رو با هیچ جایی عوض نمیکنم اما دیگه چاره ای نیست باید یک حرکتی کرد
اونجا هم که گفتم دلیلش این بود بنظر اومد کاربرها استقبال کردن وگرنه من خودم نظرم روی یک سایت اشتراکی بین چند کاربلد با سابقه بود که مدیرهای اینجام که بقیه قبول دارن مدیرهای سایت جدید بشن و دیگه جای خالی اینجا حس نشه

در نهایت بازم اگر یک جای جدید درست شه که اینقدر جذاب برای کاربرها باشه خوب همه اونجا ادامه ی فعالیت میدن از جمله خود من اما نمیشه زمان رو از دست داد تا سایت بسته شه و برای یک تایید هویت ساده هم به مشکل بخورید

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
سلام عرض میکنم خدمت دوستان عزیز
من یک موردی را خواستم اینجا بگم ، انجمن زدن توی شرایط فعلی که کاربر های خیلی کمتری نسبت به قدیم دنبال میکنند فکر نمیکنم برای هیچ کاربری سود مالی داشته باشه و اینکه یکسری از دوستان فکر میکنند ایجاد فروم ، ایجاد گروه تلگرامی ، ایجاد کانال تلگرامی یا هر موضوعی منفعت مالی داره خب خودشون میتونند دست به کار بشن و قبل از ما از این منافع مالی برخوردار بشند .

اینکه ما بدنبال ایجاد گروه تلگرامی یا اینکه در فرومی به دوستانی که زحمت کشیدند و فروم ایجاد کرده اند حمایت میکنیم دلیلش این است که بتوانیم دوستان قدیم را چه در بخش بازارچه که خودم شخصا در بخش بازارچه قطعات کامپیوتر و بعضا گوشی موبایل فعالست داشته ام دور هم جمع کنیم و وابسته به سایتهای دیوار و ال دیجیتال و... نشیم که هیچ اشنایی باهاشون نداریم و کار کردن باهاشون نمیتونه زیاد جذاب باشه.

من خودم اگر در فروم دیگری عضویت پیدا کرده ام و روی مسائلی دارم کمک میکنم که اون فروم رو توسعه بدهیم تنها دلیلش این هست که میخوام مجددا مکانی فراهم باشد که بتوانیم بازارچه اون قسمت رو مثل همینجا توسعه بدهیم .

وگرنه هیچ منفعت پولی و مالی و حقوقی از هیچ فرومی دریافت نکرده ام و جز اینکه باید وقت هم بزاریم برای یکسری از کارهاش برای بنده یک ریال هم سود اوری نداشته است این قضیه !

پس دوستان فکر نکنند ما میخوایم از اب گل الود ماهی بگیریم و سود نجومی به جیب بزنیم اگر چنین سود نجومی توی ساخت فروم میبود مدیران فروم پرشین تولز خودشون از این سود استفاده میکردند ...

هیچ اجباری در ثبت نام هیچ شخصی در هیچ فروم نیست و اگر فکر می کنید فروم جدید بدردتون نمیخوره یا کانال تلگرام یا گروه تلگرامی بدردتون نمیخورن خیلی راحت میتوانید از همان جایی استفاده کنید که راحتر هستید.

باز هم امیدوارم حداقل فروم پرشین تولز دست از تصمیم خودش بردارد و همین فروم ادامه پیدا کند هیچ کسی از بسته شدن اینجا خوشحال نمیشه .

همگی موفق باشید .

مترجم

Registered User
لایک‌ها
930
https://forum.persian-tools.com

دوستی در بالا نوشته بود در حال حاضر بهترین جایگزین فلان جاست چون N کاربر ثبت نام داره.
اما به اطلاعتون برسونم علتش پاک کردن آدرس های دیگه در این تاپیک و جاهای دیگه هست!

اصلاً دموکراسی موج میزنه در بین اعضاء...

فکر نمی کنم در این تاپیک چیزی پاک شده باشه....
برای خود من اولویت این هست که این آقای احسان زورگو دست از تصمیمشون بردارند.....
اگر نشد هر جا که اکثریت موافق باشند....شاید خودم کمتر نسبت به سابق فعال باشم، پرشین برای من جایگاه دیگری داشت...این همه مانند دیگر غم ها.

x23are

Registered User
لایک‌ها
91
عجیبه. تازه اومدم این خبرارو خوندم.
بازارچه پرشین تولز با اختلاف بهترین مکان برای خرید و فروش بود تو جاهای مختلفی که از سال 89 عضو شدم. نمیدونم چرا این تصمیم گرفته شده، امیدوارم نتیجه خوبی برسه این ماجرا

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
یه عده از دوستان میگن ما pcpin نمیایم امنیت نداره میریم فرومی که یوزر MihanV میخواد بزنه چون آدم سالم و معتبری هستش یا میریم فروم یوزر mehdi6059 که میخواد با دقیق ترین اصول دنیای وب توسعه داده شده .

والا ما که اهل بازارچه هستیم و اکانتمو کلی اعتبار داره ممکنه هک بشه باهاش یه مبلغ خیلی بالایی کلاهبرداری کنن بعد احضار بشیم دادگاه رفتیم توش اکانت ساختیم . شماها که میخواهید دوتا تاپیک چرتو پرت تو بخش پاتوقش بسازید داخلش بگین نونتو شیر مال میکنم شیرتو نون مال میکنم چرا عضو نمیشین ؟ خود مترجم شل کرده میگه میرم جایی که اکثریت برن یعنی یه هفته دیگه تو pcpin عضو میشه بعد شماها سفت کش شلوارتونو گرفتین یه وقت تو فروم ناامن عضو نشین .

فکر کن 31 اردیبهشت شد و فروم تعطیل شد . اگر از این یوزرای فعال پرشین تولز تو هردو بخش بازارچه و غیربازارچه یک چهارمش برن persian-tools یک چهارمش برن Follow یک چهارمش برن Digidast یک چهارمش برن pcpin دقیقا چی میشه ؟ کی این وسط برنده لقب میگیره . خاک برسر همتون کنم اگر این اتفاق بیوفته .

اصلا میدونید چرا pcpin گرفت ؟ چون بچه های بازارچه تاسیسش کردن که قبلا کانال تلگرام با یوزر زیاد داشتن و بدرستی اطلاع رسانی کردن . چون بچه های بازارچه تاسیسش کردن که ازش کسب درآمد میکردن و براشون مهم بود وجود یه همچین جایی . چون بچه های بازارچه تاسیش کردن که همه پشت هم هستن و براشون مهم نیست صاحب فروم Zalman هستش یا کلمن مهم اینه یه جایی باشه بتونیم داخلش فعالیت تجاریمونو ادامه بدیم . اگرم روزی Zalman بخواد پولیش کنه یا ازش کسب درآمدی داشته باشه با همین اتحادی که همه بچه های بازارچه رفتن ثبت نام کردن با همین اتحادم ازش لفت میدیم .

پراکندگی یوزرای بخش غیربازارچه نمیدونم چقدر مهم هستش ولی برای بخش بازارچه پراکندی یوزراش یعنی منه مصطفی جان ضرر مالی میبینم و همینطور همه اونایی که تو پرشین تولز هستن . اینو میفهمید بچه های بازارچه ؟ مترجم میفهمی ؟ حامد مددی میفهمی ؟ یعنی افراد کمتری تاپیک کالایی که آگهی کردمو میبینن . یعنی کالاهای کمتری برای خرید مقابلم قرار میگیره .

من تا همینجا خیلی برا pcpin زحمت کشیدم ولی نه بخاطر zalman بلکه بخاطر برقرار بودن بازارچه بشکل قبل و حتی بهتر از قبل . کسی هم تا الان نه پست مدیریتی بهم داده نه یه قرون پول و برامم مهم نیست چون میدونم کلی یوزر دیگه موندن که باید برم باهاشون صحبت کنم به سوالاشون جواب بدم قانعشون کنم که از پرشین بیان pcpin تا قبل از اینکه فروم درش تخته بشه . حالا شماها بشینید بگین من میرم پیش فرجاد تا دست به نونم نزنه یا من میرم فروم mehdi5069 که با توپولوژی روز دنیا طراحی و پیاده سازی شده .

Last edited:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
یه عده از دوستان میگن ما pcpin نمیایم امنیت نداره میریم فرومی که یوزر MihanV میخواد بزنه چون آدم سالم و معتبری هستش یا میریم فروم یوزر mehdi6059 که میخواد با دقیق ترین اصول دنیای وب توسعه داده شده یعنی DigiDast .

والا ما که اهل بازارچه هستیم و اکانتمو کلی اعتبار داره و ممکنه هک بشه باهاش یه مبلغ خیلی بالایی کلاهبرداری کنن بعد احضار بشیم دادگاه رفتیم توش اکانت ساختیم . شماها که میخواهید دوتا تاپیک چرتو پرت تو بخش پاتوقش بسازید داخلش بگین نونتو شیر مال میکنم یا شیرتو نون مال میکنم چرا عضو نمیشین ؟ خود مترجم شل کرده میگه میرم جایی که اکثریت برن یعنی یه هفته دیگه تو pcpin عضو میشه بعد شماها سفت کش شلوارتونو گرفتین یه وقت تو فروم ناامن عضو نشین .

فکر کن 31 اردیبهشت شد و فروم تعطیل شد . الان از این یوزرای فعال پرشین تولز تو هردو بخش بازارچه و غیربازارچه یک چهارمش برن persian-tools یک چهارمش برن Follow یک چهارمش برن Digidast یک چهارمش برن pcpin دقیقا چی میشه ؟ کی این وسط برنده لقب میگیره . خاک برسر همتون کنم اگر این اتفاق بیوفته .

اصلا میدونید چرا pcpin گرفت ؟ چون بچه های بازارچه تاسیش کردن که قبلا کانال تلگرام داشتن . چون بچه های بازارچه تاسیسش کردن که ازش کسب درآمد میکردن و براشون مهم بود وجود یه همچین جایی . چون بچه های بازارچه تاسیش کردن که همه پشت هم هستن و براشون مهم نیست صاحب فروم Zalman هستش یا کلمن مهم اینه یه جایی باشه بتونیم داخلش فعالیت تجاریمونو ادامه بدیم . اگرم روزی Zalman بخواد پولیش کنه یا ازش کسب درآمدی داشته باشه با همین اتحادی که همه بچه های بازارچه رفتن ثبت نام کردن با همین اتحادم ازش لفت میدیم .

من تا همینجا خیلی برا pcpin زحمت کشیدم ولی نه بخاطر zalman بلکه بخاطر برقرار بودن بازارچه . کسی هم تا الان نه پست مدیریتی بهم داده نه یه قرون پول و برامم مهم نیست چون میدونم کلی یوزر دیگه موندن که باید برم باهاشون صحبت کنم به سوالاشون جواب بدم قانعشون کنم که از پرشین بیان pcpin تا قبل از اینکه فروم درش تخته بشه . حالا شماها بشینید بگین من میرم پیش فرجاد دست به نونم نزنه من میرم digidast که با توپولوژی روز دنیا طراحی و پیاده سازی شده .
مصطفی جان خیالت راحت.. اکثرا آدمای بالغی هستیم و رفتارا و تصمیماتمون غیر هیجانیه..
شما از دید فعالیت توی بازارچه می بینی.. خب مهم هم هست..
خود من برای معامله قطعه حتما توی همون فرومی که زحمتش رو کشیدین میام و دنبال طرف معامله میگردم..

ولی بخش های دیگه دغدغده هاشون به شکل دیگه ست..
خود همون پاتوق فقط خنده و مسخره بازی که نیست.
کلی صحبت جدی و مفید توش میشه..
توی بخش های هنری.. ادبیات..و تخصصی آدم میاد نوشته از خودش میذاره دوست داره اونجا مانگار بشه..
بعد میای می بینی مدیر نقد فلان فیلم رو پاک کرده یا تاپیکش رو بسته..چون خطر اخطار فیلترینگ داره..

یا مالک یه مشکل شخصی براش پیش میاد یهو کل فروم رو جمع میکنه و از وب خدافظی میکنه.. (تجربه مشابه ش رو بچه ها داشتن با فروم های دیگه)
یا مثلا بعد چند ماه میای می بینی فروم کامل جمع شده.. علت رو جویا میشی می بینی هزینه های سرور برای مالک داشته سنگین تر میشده..

بخاطر همین چیزا خیلی هامون با اینکه میتونستیم فروم بزنیم , نزدیم.. (هزینه و مدیریت)
هرجایی هم دل به فعالیت کردن با خیال راحت نداریم.. (رفتار ناشناخته مدیریت و احتمال جمع کردن فروم )

وگرنه اگه فقط بُعد بازارچه رو بخوایم نگاه کنیم.. منو بقیه بدمون نمیاد یجا دیگه بازارچه با همین اهالیش ادامه داشته باشه .. ماهم استفاده ببریم..

Last edited:

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
مصطفی جان اکثرا آدمای بالغی هستیم و رفتارا و تصمیماتمون غیر هیجانیه..
شما از دید فعالیت توی بازارچه می بینی.. خب مهم هم هست..
خود من برای معامله قطعه حتما توی همون فرومی که زحمتش رو کشیدین میام و دنبال طرف معامله میگردم..

ولی بخش های دیگه دغدغده هاشون به شکل دیگه ست..
خود همون پاتوق فقط خنده و مسخره بازی که نیست.
کلی صحبت جدی و مفید توش میشه..
توی بخش های هنری.. ادبیات..و تخصصی آدم میاد نوشته از خودش میذاره دوست داره اونجا مانگار بشه..
بعد میای می بینی مدیر نقد فلان فیلم رو پاک کرده یا تاپیکش رو بسته..چون خطر اخطار فیلترینگ داره..

یا مالک یه مشکل شخصی براش پیش میاد یهو کل فروم رو جمع میکنه و از وب خدافظی میکنه.. (تجربه مشابه ش رو بچه ها داشتن با فروم های دیگه)
یا مثلا بعد چند ماه میای می بینی فروم کامل جمع شده.. علت رو جویا میشی می بینی هزینه های سرور برای مالک داشته سنگین تر میشده..

بخاطر همین چیزا خیلی هامون با اینکه میتونستیم فروم بزنیم , نزدیم.. (هزینه و مدیریت)
هرجایی هم دل به فعالیت کردن با خیال راحت نداریم.. (رفتار ناشناخته مدیریت و احتمال جمع کردن فروم )

وگرنه اگه فقط بُعد بازارچه رو بخوایم نگاه کنیم.. منو بقیه بدمون نمیاد یجا دیگه بازارچه با همین اهالیش ادامه داشته باشه .. ماهم استفاده ببریم..

من تو کار بچه های خارج از بازارچه دخالت نمیکنم . ببینید دلتون با کیه با همون ازدواج کنید .

فقط نمیدونم از MihanTV چقدر سفته گرفته بودین که بخاطر اخطار فیلترینگ یا بخاطر هزینه های سرور یا بخاطر مشکل شخصی یدفعه نزنه زیرش بگه فروم تعطیل . اگرم قرار بود فروم بشکل تعاونی روستایی مدیریت بشه که چیکار با فرجاد دارید خودتون تعاونیتون رو تاسیس کنید پس چرا تا الان منتظرید ببینید دیجی دست دوم که مخصوص فروش کالای های نو و دست دوم هستش کی راه میوفته تا برید داخلش تاپیک ادبی و شب شعر بزنید !

خلاصه که هرچی خوبه اتفاق بیوفته . من چیزی که برای خودم و بچه های بازارچه سود داشتو گفتم . شاید درستش اینی که شماها میگین باشه که چهارتا فروم مختلف تاسیس بشه . یه فروم برا نون شماهایی که خارج بازارچه فعالیت میکنید . یکی هم برا نون درآوردن بچه های بازارچه از انجام معاملات . هیچوقت فکر نمیکردم بین دوتا نون انقدر تفاوت وجود داشته باشه .

Last edited:

mehdi6052

Registered User
لایک‌ها
413
من تو کار بچه های خارج از بازارچه دخالت نمیکنم . ببینید دلتون با کیه با همون ازدواج کنید .

فقط نمیدونم از MihanTV چقدر سفته گرفته بودین که بخاطر اخطار فیلترینگ یا بخاطر هزینه های سرور یا بخاطر مشکل شخصی یدفعه نزنه زیرش بگه فروم تعطیل . اگرم قرار بود فروم بشکل تعاونی روستایی مدیریت بشه که چیکار با فرجاد دارید خودتون تعاونیتون رو تاسیس کنید پس چرا تا الان منتظرید ببینید دیجی دست دوم که مخصوص فروش کالای های نو و دست دوم هستش کی راه میوفته تا برید داخلش تاپیک ادبی و شب شعر بزنید ؟

خلاصه که هرچی خوبه اتفاق بیوفته . من چیزی که برای خودم و بچه های بازارچه سود داشتو گفتم . شاید درستش اینی که شماها میگین باشه که چهارتا فروم مختلف تاسیس بشه . یه فروم برا نون شماهایی که خارج بازارچه فعالیت میکنید . یکی هم برا نون درآوردن بچه های بازارچه از انجام معاملات . هیچوقت فکر نمیکردم بین دوتا نون انقدر تفاوت وجود داشته باشه .
این مصطفی جان و حرفاش و نظراتش برام جالب هست، اگرچه مثل فلفل سیاه هست که اگر نباشه نمیشه و اگر باشه میسوزونه!
------------------
ولی با برخی صحبت های شما موافق هستم

هدف من هم از ایجاد دیتابیس پرشده و کپی شده از پرشین این بود که اگر نیاز به مهاجرت های چند باره هم بود، با این دیتا بشه راحت و سریع سایت جایگزین رو معرفی کرد

در نهایت کاربران هر سایتی رو ترجیح دادند بنده هم سوای زحمتی که کشیدم، به اون سمت حرکت میکنم

تا جایی هم که شده سعی میکنم فاز منفی ندم و کار و سایت خودم رو هم چندان بزرگ نمیبینم و تعصب الکی ندارم.
من کار خودم رو میکنم و منتظر نتیجه میمونیم

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353

فقط نمیدونم از MihanTV چقدر سفته گرفته بودین که بخاطر اخطار فیلترینگ یا بخاطر هزینه های سرور یا بخاطر مشکل شخصی یدفعه نزنه زیرش بگه فروم تعطیل . اگرم قرار بود فروم بشکل تعاونی روستایی مدیریت بشه که چیکار با فرجاد دارید خودتون تعاونیتون رو تاسیس کنید پس چرا تا الان منتظرید ببینید دیجی دست دوم که مخصوص فروش کالای های نو و دست دوم هستش کی راه میوفته تا برید داخلش تاپیک ادبی و شب شعر بزنید !

درود آقا مصطفی . کاملا حرفات درسته
میدونی مشکل چیه ؟ اینه که چون یک سری از اول گفتن میریم فلان فروم حالا دیگه هر کاریشون هم کنی جای دیگه نمیرن
با احترام به همه ی دوستان عزیز اما اگر کسی توانایی مدیریت و تاسیس فروم جدید از همه لحاظ رو داشت تا الان زده بود و عضو گیری هم کرده بود و الان دنبال تکمیل قسمت هاش بود
اینکه اگر جایی بریم ممکنه ببنده ممکنه نام کاربریمون سو استفاده ازش بشه ممکنه بعدا پولی کنن هم حرف بی موردی هست دیگه گنده تر از ادمین موبایلستان و تیونینگ تاک و همین پرشین تولز که نداریم مجبور شدن ببندن پس اینکه فکر کنید اگر فلان شخص ادمین باشه همیشه سایت برقراره هم از مغزتون بیرون کنید

نظر شخصی من این بود که اصلا بخش گفتگو آزاد و پاتوق توی فرومی که بازارچه هست بودنش اشتباه هست چون قطعا یک سری میان حرف سیاسی میزنن یک سری حرف شکشی و ... و تهش از بالا به ادمینش میگن ببند بره اونم چون توی ایران زندگی میکنه مجبوره ببنده برای همین فرقی نمیکنه صاحبش احسان باشه یا فرهاد یا اصغر مجبوره ببنده
ولی از طرف دیگه بخش پاتوق و گفتگوی آزاد هم مثل روح فروم هست و بدون اونا قطعا فروم بازدیدش کم میشه
دیگه با وجود یک فروم با همه ی بخش ها باید ریسک همه چیز هم قبول کنید پس نباید خیلی حساس بود و عضویت توی فلان فروم هم که مجانیه و رمزتونم دلبخواه بزارید و تهش توش فعالیت نمیکنید چیزی رو که از دست نمیدید که اینقدر مقاومت می کنید

تنها دلیل حرف های من هم اینه که دلم میسوزه بعد 20 سال یک جمعیت 285 هزار نفره بپاشه و خاطره بشه

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا