S H 4 H 4 i3
Registered User
- نوشتهها
- 1,573
- لایکها
- 1,482

ملت خ رن . سکه با دلاری 90 هزار تومنی خریدن. میرفتن همون دلار 60 هزاری میخردن. 50 درصد اختلافهاستقبال بالای مردم از حراج سکه بانکمرکزی چه معنی دارد؟![]()
اولین حراج سکه روز گذشته آغاز شد. با وجود تاکید بر ضرورت آمادهسازی زیرساختها برای این حراج اما در طول اجرای آن، سامانه با قطعیهای بسیاری همراه بود و بخشی از متقاضیان امکان احراز هویت و ثبت سفارش را نداشتند.![]()
نکته مهمی که میتوان از استقبال بالای انجام شده از این حراج استنباط کرد، این است که دارایی ریالی بسیاری در اقتصاد و در دست مردم وجود دارد و به دلیل بالا بودن انتظارات تورمی، تقاضا برای تبدیل کردن این ریالها به یک دارایی با ارزش بسیار بالاست.![]()
این نکته هم در حراج سکه و هم در انتشار اوراق با سود 30درصدی مشخص شد.![]()
از سوی دیگر میتوان مطمئن بود که عرضه سکه در این حراج، کفاف این همه تقاضا را نخواهد داد.![]()
بنابراین افراد به سراغ بازار دیگری خواهند رفت که در دسترسترین آن، طلا و سکه و ارز خواهد بود.![]()
رشد طلای جهانی هم بازار سکه را جذابتر میکند. البته در صورت بهبود وضعیت بازار سهام این امکان وجود دارد که افراد به سراغ بورس بروند.| دنیای اقتصاد![]()
از تعداد ۱۲ هزار و ۸۷۷ قطعه ربع سکه ثبت سفارش شده در سامانه، با توجه به کف قیمت تعیین شده توسط عرضه کننده، یکهزار و ۱۱۸ قطعه سکه با میانگین قیمت ۱۱ میلیون و ۵۴۸ هزار تومان به برندگان تخصیص داده شد
لازم به ذکر است که قیمت هر قطعه ربع سکه در بازار آزاد در حال حاضر ۱۲ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان است
38-39الان هر دینار عراق توی بازار چند تومنه؟ سایتا که درست نمی گن 38 تا 45 تومن زدن.
سایت صرافی زده 33 بعد دلار 42900 تومن نوشته
ملت خ رن . سکه با دلاری 90 هزار تومنی خریدن. میرفتن همون دلار 60 هزاری میخردن. 50 درصد اختلافه
تا حالا از این راست تر نبوده !راسته که ترامپ داره میاد؟
وقتی بعد از یکسال ، تازه سقف قیمتی پارسال رد میشه من فکر میکنم باید خرید کرد .خب همیشه سیگنال صعودی بازارو دادیم
اینبار سیگنال سقوط و اصلاحیه اس ! هوشیار باشید
عزیرانی که طلا خریدن تو گرم 2500 و حتی پایین تر بنظرم تو گرم 3150 فرصت خوبیه واسه فروش و خرید مجدد ...
( دوستان این نظر شخصی منه ... )
وقتی بعد از یکسال ، تازه سقف قیمتی پارسال رد میشه من فکر میکنم باید خرید کرد .
شاید یک افت کوچک و کم دوامی هم داشته باشه - اما متاسفانه روند صعودی هست .
وقتی بعد از یکسال ، تازه سقف قیمتی پارسال رد میشه من فکر میکنم باید خرید کرد .
شاید یک افت کوچک و کم دوامی هم داشته باشه - اما متاسفانه روند صعودی هست .
ف خ 2
التماس پیرمرد طمعکار برای فروش دلارهای 73 هزار تومنی
پیرمردی که در بحبوحه تنش ایران و اسرائیل به خیال شروع جنگ جهانی سوم ، خانهاش را فروخت و تبدیل به دلار کرد !
اما امروز دلالان به او گفتند بیشتر از 58500 نمیخرند . با این شرایط 20 درصد ضرر کرده است .
مشاهده پیوست 1330484
این پیرمرد بدبخت از وقتی دلار 5000 تومان شد داره خونشو میفروشه دلار میخره و عکسش تو اینترنت پخش میشه تا الان که دلار شده 60 هزار تومن به خاطر جنگ اسرائیل خونشو فروخته جالبه که این پرمرد اصلا ایرانی نیست و متعلق به ترکیه هستالتماس پیرمرد طمعکار برای فروش دلارهای 73 هزار تومنی
پیرمردی که در بحبوحه تنش ایران و اسرائیل به خیال شروع جنگ جهانی سوم ، خانهاش را فروخت و تبدیل به دلار کرد !
اما امروز دلالان به او گفتند بیشتر از 58500 نمیخرند . با این شرایط 20 درصد ضرر کرده است .
مشاهده پیوست 1330484
اصلا 5 تومن خرید نداشته 14 خرید داشت که 10 فروخت خونه کوچکتر خریداین پیرمرد بدبخت از وقتی دلار 5000 تومان شد داره خونشو میفروشه دلار میخره و عکسش تو اینترنت پخش میشه تا الان که دلار شده 60 هزار تومن به خاطر جنگ اسرائیل خونشو فروخته جالبه که این پرمرد اصلا ایرانی نیست و متعلق به ترکیه هست