بازار که همیشه دستوری بوده عزیزاز خودت بپرس به نسبت طلا - دولار هم همینقدر امده پایین ؟! جواب میشه خیر ! در نتیجه بازار هیجانی و دستوری شده تمام.
هوشیاری شرط عقله.
بازار که همیشه دستوری بوده عزیزاز خودت بپرس به نسبت طلا - دولار هم همینقدر امده پایین ؟! جواب میشه خیر ! در نتیجه بازار هیجانی و دستوری شده تمام.
هوشیاری شرط عقله.
بازار که همیشه دستوری بوده عزیز
قبلا ارز دولتی راحت میگرفتی البته پارسال من گرفتم اونموقع راحت ثبت ناممیکردی توی سایت و نوبت میداد میرفتی صرافی میگرفتی الان دیگه سخت شده و ارزش نداره باید بری حساب ارزی توی بانک باز کنی کارمزد میگیرن و کلا فایده نداره بگیری آزاد بخری راحت تر و بی دردثر ترههزار، هزار پونصدتا دلار میخوام بخرم که با این تورم پولم دود نشه بره هوا.
الان ارز دولتی میدن که هم ارزونتر دربیاد و هم مطمئن باشه؟ گرفتنش راحته؟
ممنونقبلا ارز دولتی راحت میگرفتی البته پارسال من گرفتم اونموقع راحت ثبت ناممیکردی توی سایت و نوبت میداد میرفتی صرافی میگرفتی الان دیگه سخت شده و ارزش نداره باید بری حساب ارزی توی بانک باز کنی کارمزد میگیرن و کلا فایده نداره بگیری آزاد بخری راحت تر و بی دردثر تره
اگه برای حفظ ارزش پول میخای بگیری برو سکه تمام امامی بخر دو تا سکه بخر به شرطی که حداقل ۶ ماه بهش احتیاج نداشته باشی راحت هممیری میفروشی نقد میشه دلار نقد کردنش سخت بود واسم
من از سکه فروشی خریدم کلا سکه خرید و فروش میکنه و پشت ویترین قیمت سکه ها رو روی تابلو میزنه شما از سکه فروشی ها بخری سکه پلمپ با مهر و آدرس سکه فروشی که روی جلدش هست بهت میدن و کاملا تضمین شده هستممنون
از کجا سکه بخرم که تقلبی نندازند بهم
مثلاً صرافی که وابسته به بانکهای دولتی باشه هست یا مثلاً بانک میفروشه؟
رفتم سکه بخرم، گفتند بدون کارت ملی نمیفروشیم.منم نداشتم.
راست میگند؟ با کارت ملی دردسر نشه؟
مالیات و اینهااره کارت ملی باید داشته باشی برای من کارت ملی گرفت اسم و مشخصات و کد ملی رو توی دفترش نوشت
دردثر از چه نظر ؟
مالیات و اینها
از هوش مصنوعی پرسیدم، جواب:دوستان تعدادی اسکناس دلار دارم که لکه دار شده به وسیله ریختن نوشیدنی، نه پاره شده نه هیچی فقط لکه های مشکی رنگ بعضی جاهاش داره. بهترین کار برای فروش یا تعویضش با کمترین ضرر چی هست؟ ممنون میشم جواب بدید که کلاً نرخ خرید اینجور اسکناس ها چنده و اینکه اگر نمی صرفه ببرمشون خارج کشور؟ ایده ای چیزی دارین؟
بهترین کار برای فروش یا تعویض اسکناسهای دلار لکهدار، مراجعه به یک بانک یا موسسه مالی معتبر است. این موسسات معمولاً کارشناسانی دارند که میتوانند صحت اسکناسها را بررسی کرده و در صورت قابلفروش بودن، آنها را با قیمتی مناسب خریداری کنند.
در صورتی که اسکناسهای شما پاره شده یا آسیب جدی دیده باشند، ممکن است امکان فروش آنها به بانک یا موسسه مالی وجود نداشته باشد. در این صورت، میتوانید سعی کنید آنها را به صرافیهای معتبر بفروشید. البته باید توجه داشته باشید که صرافیها معمولاً قیمت کمتری برای اسکناسهای آسیبدیده ارائه میدهند.
اگر قصد تعویض اسکناسهای خود را دارید، میتوانید آنها را به بانک مرکزی ایالات متحده ارسال کنید. بانک مرکزی ایالات متحده اسکناسهای آسیبدیده را با اسکناسهای جدید تعویض میکند. البته باید توجه داشته باشید که این فرایند ممکن است چند هفته طول بکشد.
در ادامه، چند نکته برای افزایش احتمال فروش یا تعویض اسکناسهای دلار لکهدار ارائه میشود:
* اسکناسها را بهخوبی تمیز کنید.
* اسکناسها را در یک پاکت یا ظرف محکم قرار دهید.
* یک توضیح مختصر در مورد نحوه آسیب دیدن اسکناسها بنویسید.
با رعایت این نکات، میتوانید شانس خود را برای فروش یا تعویض اسکناسهای دلار لکهدار با کمترین ضرر افزایش دهید.
در اینجا چند نمونه از موسسات مالی و صرافیهای معتبری که میتوانید برای فروش یا تعویض اسکناسهای دلار لکهدار به آنها مراجعه کنید، آورده شده است:
* بانک مرکزی ایالات متحده
* بانکهای تجاری معتبر
* موسسات مالی بینالمللی
* صرافیهای معتبر
امیدوارم این اطلاعات برای شما مفید باشد.
دفعه پیش هم فرزین به همین دلیل اومد..با این افزایش قیمت دلار و ارزهای دیگه باید رییس بانک مرکزی فرزین عوض بشه
از سال 90 نرخ ارز به واسطه تحریم ها وارد یه کانالی شده که تا الان کم و بیش پابرجاست و اون چند سال استثنای برجام هم صرفا یه مسکنی بود که بعدا بازم گندش در اومد
با همین فرمون میشه برای سال دیگه کف دلار رو دور و بر 60 و سقفش رو 100 تومن فرض کرد
مشاهده پیوست 1329079
این براورد چه سالی انجام شده؟