• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
از خودت بپرس به نسبت طلا - دولار هم همینقدر امده پایین ؟! جواب میشه خیر ! در نتیجه بازار هیجانی و دستوری شده تمام.

هوشیاری شرط عقله.
بازار که همیشه دستوری بوده عزیز

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
بازار که همیشه دستوری بوده عزیز

مربوط به فدرال رزرو آمریکاست نرخ بهره اوراق قرضه رو ثابت اعلام کرد و گفت چس مثقال هم شاید افزایش بدیم ، بازار بهتری برای سرمایه گذارا جور شده

من رو ۲۳۱۰ ورود کردم بازار دچار ریزش تاریخی شد

ده تومن میگیرم بفروشم تا بازار صعود تاریخی تجربه کنه ....

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
دوستان
با توجه به شرایط این چند روز، بازار رو در آینده چطور پیشبینی می‌کنید؟

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
هزار، هزار پونصدتا دلار می‌خوام بخرم که با این تورم پولم دود نشه بره هوا.
الان ارز دولتی میدن که هم ارزونتر دربیاد و هم مطمئن باشه؟ گرفتنش راحته؟

MehdiTedi

Registered User
لایک‌ها
889
هزار، هزار پونصدتا دلار می‌خوام بخرم که با این تورم پولم دود نشه بره هوا.
الان ارز دولتی میدن که هم ارزونتر دربیاد و هم مطمئن باشه؟ گرفتنش راحته؟
قبلا ارز دولتی راحت‌ میگرفتی البته پارسال من گرفتم اونموقع راحت ثبت نام‌میکردی توی سایت و نوبت میداد میرفتی صرافی میگرفتی الان دیگه سخت شده و ارزش نداره باید بری حساب ارزی توی بانک باز کنی کارمزد میگیرن و کلا فایده نداره بگیری آزاد بخری راحت تر و بی دردثر تره
اگه برای حفظ ارزش پول میخای بگیری برو سکه تمام امامی بخر دو تا سکه بخر به شرطی که حداقل ۶ ماه بهش احتیاج نداشته باشی راحت هم‌‌میری میفروشی نقد میشه دلار نقد کردنش سخت بود واسم

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
قبلا ارز دولتی راحت‌ میگرفتی البته پارسال من گرفتم اونموقع راحت ثبت نام‌میکردی توی سایت و نوبت میداد میرفتی صرافی میگرفتی الان دیگه سخت شده و ارزش نداره باید بری حساب ارزی توی بانک باز کنی کارمزد میگیرن و کلا فایده نداره بگیری آزاد بخری راحت تر و بی دردثر تره
اگه برای حفظ ارزش پول میخای بگیری برو سکه تمام امامی بخر دو تا سکه بخر به شرطی که حداقل ۶ ماه بهش احتیاج نداشته باشی راحت هم‌‌میری میفروشی نقد میشه دلار نقد کردنش سخت بود واسم
ممنون
از کجا سکه بخرم که تقلبی نندازند بهم
مثلاً صرافی که وابسته به بانک‌های دولتی باشه هست یا مثلاً بانک میفروشه؟

MehdiTedi

Registered User
لایک‌ها
889
ممنون
از کجا سکه بخرم که تقلبی نندازند بهم
مثلاً صرافی که وابسته به بانک‌های دولتی باشه هست یا مثلاً بانک میفروشه؟
من از سکه فروشی خریدم کلا سکه خرید و فروش میکنه و پشت ویترین قیمت سکه ها رو روی تابلو میزنه شما از سکه فروشی ها بخری سکه پلمپ با مهر و آدرس سکه فروشی که روی جلدش هست بهت‌ میدن و کاملا تضمین شده هست
از صرافی من نخریدم صرافی بیشتر ارزش میفروشه طلا فروشی هم که طلا داره و سکه فروشی فقط سکه خرید و فروش میکنه البته دو تای اول میتونن سکه هم بخرن بفروشن ولی از سکه فروشی بخر
بهترین سکه هم سکه امامی

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
رفتم سکه بخرم، گفتند بدون کارت ملی نمی‌فروشیم.منم نداشتم.
راست میگند؟ با کارت ملی دردسر نشه؟

MehdiTedi

Registered User
لایک‌ها
889

اره کارت ملی باید داشته باشی برای من کارت ملی گرفت اسم و مشخصات و کد ملی رو توی دفترش نوشت
دردثر از چه نظر ؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425

طلا فروشی آشنا باشی هیچی نمیخواد غیر رسمی میفروشن
البته مثل اینکه تا 20 دونه مشمول مالیات نمیشه

majids5

Registered User
لایک‌ها
517

سکه فقط 86 بگیر. پلمپ و هولوگرام دار

یکی دو بار بری ازش بگیری دیگه کارت ملی نمیخوان.

کاری به مالیات نداره این کارت ملی، به خاطر این مینویسن که بعدا کس دیگه ای نره بگه کارت سرقتی بوده و...

MehdiTedi

Registered User
لایک‌ها
889
مالیات و اینها

اره مالیات هم امکانش هست بعدا بخان بگیرن ولی نه برای چند تا سکه مثلا بگن بالای ۲۰ تا سکه هر کی داره موقع فروش مالیات باید بده از اینا همه چی بر میاد
نگران‌مالیاتش نباش چند تا دونه سکه زیاد مهم نیست

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
دوستان تعدادی اسکناس دلار دارم که لکه دار شده به وسیله ریختن نوشیدنی، نه پاره شده نه هیچی فقط لکه های مشکی رنگ بعضی جاهاش داره. بهترین کار برای فروش یا تعویضش با کمترین ضرر چی هست؟ ممنون میشم جواب بدید که کلاً نرخ خرید اینجور اسکناس ها چنده و اینکه اگر نمی صرفه ببرمشون خارج کشور؟ ایده ای چیزی دارین؟

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
دوستان تعدادی اسکناس دلار دارم که لکه دار شده به وسیله ریختن نوشیدنی، نه پاره شده نه هیچی فقط لکه های مشکی رنگ بعضی جاهاش داره. بهترین کار برای فروش یا تعویضش با کمترین ضرر چی هست؟ ممنون میشم جواب بدید که کلاً نرخ خرید اینجور اسکناس ها چنده و اینکه اگر نمی صرفه ببرمشون خارج کشور؟ ایده ای چیزی دارین؟
از هوش مصنوعی پرسیدم، جواب:

بهترین کار برای فروش یا تعویض اسکناس‌های دلار لکه‌دار، مراجعه به یک بانک یا موسسه مالی معتبر است. این موسسات معمولاً کارشناسانی دارند که می‌توانند صحت اسکناس‌ها را بررسی کرده و در صورت قابل‌فروش بودن، آن‌ها را با قیمتی مناسب خریداری کنند.

در صورتی که اسکناس‌های شما پاره شده یا آسیب جدی دیده باشند، ممکن است امکان فروش آن‌ها به بانک یا موسسه مالی وجود نداشته باشد. در این صورت، می‌توانید سعی کنید آن‌ها را به صرافی‌های معتبر بفروشید. البته باید توجه داشته باشید که صرافی‌ها معمولاً قیمت کمتری برای اسکناس‌های آسیب‌دیده ارائه می‌دهند.

اگر قصد تعویض اسکناس‌های خود را دارید، می‌توانید آن‌ها را به بانک مرکزی ایالات متحده ارسال کنید. بانک مرکزی ایالات متحده اسکناس‌های آسیب‌دیده را با اسکناس‌های جدید تعویض می‌کند. البته باید توجه داشته باشید که این فرایند ممکن است چند هفته طول بکشد.

در ادامه، چند نکته برای افزایش احتمال فروش یا تعویض اسکناس‌های دلار لکه‌دار ارائه می‌شود:

* اسکناس‌ها را به‌خوبی تمیز کنید.
* اسکناس‌ها را در یک پاکت یا ظرف محکم قرار دهید.
* یک توضیح مختصر در مورد نحوه آسیب دیدن اسکناس‌ها بنویسید.

با رعایت این نکات، می‌توانید شانس خود را برای فروش یا تعویض اسکناس‌های دلار لکه‌دار با کمترین ضرر افزایش دهید.

در اینجا چند نمونه از موسسات مالی و صرافی‌های معتبری که می‌توانید برای فروش یا تعویض اسکناس‌های دلار لکه‌دار به آن‌ها مراجعه کنید، آورده شده است:

* بانک مرکزی ایالات متحده
* بانک‌های تجاری معتبر
* موسسات مالی بین‌المللی
* صرافی‌های معتبر

امیدوارم این اطلاعات برای شما مفید باشد.

navidkid

Registered User
لایک‌ها
498
با این افزایش قیمت دلار و ارزهای دیگه باید رییس بانک مرکزی فرزین عوض بشه

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
از سال 90 نرخ ارز به واسطه تحریم ها وارد یه کانالی شده که تا الان کم و بیش پابرجاست و اون چند سال استثنای برجام هم صرفا یه مسکنی بود که بعدا بازم گندش در اومد
با همین فرمون میشه برای سال دیگه کف دلار رو دور و بر 60 و سقفش رو 100 تومن فرض کرد

Screenshot 2024-01-10 135220.jpg

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
از سال 90 نرخ ارز به واسطه تحریم ها وارد یه کانالی شده که تا الان کم و بیش پابرجاست و اون چند سال استثنای برجام هم صرفا یه مسکنی بود که بعدا بازم گندش در اومد
با همین فرمون میشه برای سال دیگه کف دلار رو دور و بر 60 و سقفش رو 100 تومن فرض کرد

مشاهده پیوست 1329079
IMG_20231231_211131.jpg

بالا